2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlarrr gecmısı okudumda benımgıbı bulantılar herkesı bunaltmıs gercekten cok zor sabah aksam ıstıfra edıyorum bende 3 kılo verdım ama doktor 1 ay sonra almaya baslıycaksın endıselenme dedı ne bıleyım hıcbısey canım ıstemıyor yesem zaten cıkıyor ozellıkle sabah ve aksam azıcık kendımı ıyı hıssetsem moralım duzelıyor sonra yıne baslıyor.bırde bu yuzden cok aglıyorum psıkolojım bozuldu sanırım ıstıfra etmekten hıc duzelmıycekmıs gıbı hıssetmeye basladım,uyuyorum hep gecsın dıye ama sabahın korunde uyanıyorum oglen yıne uyuyorum alısamadı bunyem sanırım

canım çok geçmiş olsun
inşallah biran önce geçer
ben akşam yatmadan önce bir dilim ekmek yiyorum
sabahta aynı şekilde
ayran,yoğurt ta bastırıyor sanki
bide yan yatıyorum
midem bulanmasına bulanıyo tabi
ama biraz iyi geliyor
benimde aynı şekilde
1 saat iyi 1 saat kötüyüm
bende bıktım artık bulantıdan
şuanda bile bulanıyor,yanma da var
iş yerinde hiç çekilmiyor hele

canım ınan içimde cucuk kraker agacı cıkacak gercekten cok yoruldum bıde su sureklı aglama ıstegı hıcbısey yapamamam bogazımda tahrıs oldu yaklasık 20 gundur ac gezıyorum ınan serum taktırınca 2 gun rahatlıyorum ama kolllarımda morardı yer yok yanı ceken bılır derler ya aynen oyle tek tesellısı bebıslerımız ınsallah bıran once azalır gecmesede buarada hapta denemıstım en basında işe yaramadı onuda almıyorum hıc işim dualara kaldı annem kardesım herkes dua edıyor gecsın gecmesede azalsın onada razıyım bende bazen ayrana ekmek dograyıp yıyorum sankı ıyı gelıyo bugun havada guzel yagıyor actım camı yanlızım evde öle bebısımle ben cekıyoruz yanı

kanamamı yoksa kahwerengi akıntımı cnnmm

çok üzüldüm canım ya
haklısın bende çubuk krakerden nefret ettim artık
çaresi yok sanırım canım senin 8.haftaydı sanırım
en azından 3 haftan kaldı gibi düşün
tabi 12.haftada azalır düşüncesiyle söylüyorum bunu
dediğim gibi bende bişey yiyemiyorum
patates haşlaması(üzerine tuz döküp yiyorum bastırıyor)
yoğurlu makarna
ayran
yoğurt
ekmek
bunların dışında şartlanmak istemiyorum ama
yediklerim midemi bulandırıyor
nerde bademler,cevizler felan hiç yiyemiyorum
ne salata ne meyve

kızlar canınız bişeyler çekiyo mu?ya da özellikle ne yemek istiyosunuz?cokacimcoookbelki dah erken bu soruyu sormak için ama naapıyım çok heycanlıyım hersey hemen olsun istiyorum

benim de canım sürekli iri siyah üzüm çekiyor.. hatta rüyalarıma giriyor sürekli... üzümü bulamamıştık.. ertesi gün rüyamda bir markete gittim orda vardı.. eşime o markete git dedim hakkaten de orda varmış :)))))

günaydn hanmlar..bnmde bulantılarm başlıcakmı ne çok kötü midem 2 gündr bişi yiyince acayp böle tuhf oluo.bide normal yani hamile olmadan önceki öle bulantılar gibi diil.daha değişik.sizinde ölemi

günaydın arkadaşlar

canım benim bulantılarımda
hamile olmadan öncekiler gibi değil
yanma hissediyorum,içim bulanıyor
hiç iş yapmasamda kendimi yorgun hissediyorum

nerdeyse aynı seylerı yıyoruz ama hıc yemedıgım gunlerde oluyor malesef nekadar zorlasamda bukadar yıyebılıyorum zaten cıkıyor ısrar edersem suandada bulanıyor yanımda cucuk kraker ama kesmıyor cıkmadan rahatlayamıyorum bazen

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
dirim ve sirinemm geçmiş olsun kızlar benimde geçen hafta çok bulantım oluyordu 3 gündür hafifledi gibi biraz sabahtan bulanıyor daha yataktan kalkmadan baş ucuma kraker koyuyorum onu yiyorum hiç hareket etmeden sonra yavaşça kalkıyorum ama mide ekşimem çok oluyor onun içinde maden suyu içiyorum :ecrin_bebek:

bende rüyamda muşmula yemiştim ama malesef yok mevsimi değil çünkü:gitme:

tesekkurler canım ama dedıgım gıbı hıcbısey gecırmıyor bulantıları cok fena yanı bıraz azalsa rahatlycam ama malesef:kedi:

canım çubuk kraker kesmiyor dediğin gibi
benimkini ekmek kesiyor az
su bile içemiyroum ya
bide citosun dediği gibi
sabah yataktan kalkmadan atıştırıp 5-10 dakika bekliyorum
ondan sonra kalkıyorum,yoksa daha kötü oluyor
bide yatmadan önce mutlaka ekmek yiyorum
mide boşken daha çok bulanıyor,en azından çok az da
olsa hafifletmeye çalışıyorum

günaydın canım
doktorda dedi bana maden suyu mideye iyi geldiği için
içme demiyorum dedi,aslında oda yasaklar arasında ama
bende içiyorum az da olsa
canım 9 haftaya girmişsin inşallah daha da azalır
sen kaç haftadır çekiyorsun peki?

tesekkurler canım ama dedıgım gıbı hıcbısey gecırmıyor bulantıları cok fena yanı bıraz azalsa rahatlycam ama malesef:kedi:
canım bulantı için bileklik falan varmış bi topikte okumuştum dktruna bi sor istersen bilmiyorumkismile
seni çok iyi anlıyorum çünkü geçen haftalar bende aynıydım çok şükür bu haftaya iyi başladım inşallah böyle devam eder hihoyyytbende erikle ekmekten başka bişi yiyemiyordum bulantım olduğu zaman :bbo:eşim hatta dalga geçmeye başlamıştı içinde erik ağacı çıkacak diye

ayy bnmde başlamaz inş ya , bide istiyordum.şuanda çok az ama çok kötü bişi.arttığını düşünemiorum..allah kolaylık wersin size kızlar

5 hafta 3 gun oldugunda basladı canım benım yaklasık 20 gun oldu heralde ac gezmeye baslayalı serumlar olmasa bayılıp düşerim zaten inşallah butun bulantı cekenlerın azalır

aynn bnde öleymm.kilo kilo eriklleri bitiriorm.her gelen bana bir torba erikle gelmeye başladıalkisalkisalkis

maden suyu ıcıp ıstıfra edersem daha kotu oluyorum onuda denedım canım ben ya çaresiz vaka konumundayım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…