- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.221
canım çok sıkkın bugün pazartesi evlilik yıldönümümüz ancak eşim burda olamıyo iş için pazar günü şehir dışına çıkmak zorunda..durdu durdu tam zamanını buldu genel müdürlük eşimde çok üzgün onada bişey diyemiyorum teselli ediyorum onuda kendimce ama içim içimi yiyoo nasıl sıkıldım yaa:gitme:
aramıza h.g canım geçmişi okumadığım için göremedim daha önce ilk bebişin ne kadarlık ki hemen 40 çıkınca mı hamile kaldınohaoldumsmile
Hoşbulduk kızlar tamam yazıyorum canım hemenhoş geldin canım aramıza liste topiğimiz var oraya bilgileriniz yazarsam eklerim listemize
öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. üzülmekte haklısın ama özel sektörde çalışınca özel hayat diye birşey kalmıyor maalesef... dönünce kutlarsınız...
canım benim evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun opuyorumnanaktansaol canımcım yanlış hatırlamıyosam seninde aynı gün..sizinkide şimdiden kutlu olsun..
işte en sinir olduğum nokta orası özel sektör değil devlet ama gitmesi gerekiyo zamanında projenin başındakilerden olduğu için bitirmeyide beraber yapmaları gerekiyo..en çok yanlız kalacağımıza üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi dönüşte kutlarız..
geçmiş olsun denizcim bebiş büyüdü ya baskı yapıyıordur midene sen yinede söyle dktruna ilaç neyim verirboshayallersmileÇİTOSUM dünürüm saat 3,30 da randevumuz sağol canım benim ay iki gündür reflü başladı sanırım bende dün gece çok rahatsız oldum boğazıma kadar yanıyordum sanki nefes alamıyordum resmen eşim masaj falan yaptı iyi geldi biraz onuda söyleyecem ilaç verir belki
biz yemeğe geçiyoruz şimdi görüşürüz kızlarr cokacimcoook
canım benim evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun opuyorumnanaktan
üzülme tatlım kocikin yanında olduğunda doya doya kutlarsınız bebişinde üzülür senle bir:teselli:
güldeşeker cnm bu arada ewlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun a.s.
olsun yanında olmasa da Rabbim sağlık mutluluk eksiltmesin olumunekankayizsmile
inş bidaha kine bebişinde yanınızda olucak hep beraber kutlarsınıss opuyorumnanaktan
ayrıntılı ultrason bebeğin organlarının bir sorun var mı diye tek tek incelenmesi oluyoslm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur
selam kızlar nasılsınız...
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
Umarım sizde herşey yolundadır....
HOŞGELDİN CANIM İLKİN NORMAL DOĞUMMUYDUÇoook hoşbulduk canım evet bu kadar yenisini bulunmaz sanırımkaydirigubbakcemile3
40 ım çıkar çıkmaz adrese teslim ikinci postakaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana müdahalesiz ve pozitif doğum üzerine çok kafa yoruyorum her bebik normal şartlarda dünyaya gelmeyi hakediyor biz elimizden geldiğinde çabalamalıyız normal doğum konusunda...
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz canlarolumunekankayizsmile
YUNAK İLÇESİ CANIM KONYAYA UZAK SİZİNKİLER NERDECnm ben denizlideyim ailem ilçesinde konyanın neresindesin sen?
saol canımcım yanlış hatırlamıyosam seninde aynı gün..sizinkide şimdiden kutlu olsun..
işte en sinir olduğum nokta orası özel sektör değil devlet ama gitmesi gerekiyo zamanında projenin başındakilerden olduğu için bitirmeyide beraber yapmaları gerekiyo..en çok yanlız kalacağımıza üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi dönüşte kutlarız..
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM.DAHA NİCE YILDÖNÜMLERİ KUTLAYACAKSINIZ İNŞALLAH
ayrıntılı ultrason bebeğin organlarının bir sorun var mı diye tek tek incelenmesi oluyo
sonucun hakkında bi bilgim yok canım dr una gösteremedin mi yadan ultrasonu çeken sahıs seni bilgilendirmedi mi onlar inceliyolar sonucta
h.g canım öncelikle geçmiş olsun
biz uyanıkken onlar uyuyunca çıldırıyoruz gerçekten ee bunada hamilelik nazı deniyo
ama bide kendimizi onların yerine koyalım biz uyusak onlar uyandırmaya kıyamazlar dimi :))
neyseki tatlıya bağlamışsın Şeniz
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
ayrıntılı ultrason bebeğin organlarının bir sorun var mı diye tek tek incelenmesi oluyo
sonucun hakkında bi bilgim yok canım dr una gösteremedin mi yadan ultrasonu çeken sahıs seni bilgilendirmedi mi onlar inceliyolar sonucta
h.g canım öncelikle geçmiş olsun
biz uyanıkken onlar uyuyunca çıldırıyoruz gerçekten ee bunada hamilelik nazı deniyo
ama bide kendimizi onların yerine koyalım biz uyusak onlar uyandırmaya kıyamazlar dimi :))
neyseki tatlıya bağlamışsın Şeniz
Çeksin tabi...Hele ben bu aralar hayatım boyunca hiç olmadığım kadar nazlıyım...o ilacımı vermzse ilacımı filan içmiyorum.şımarıklık yapıyorum ama elimde değil İLGİ İSTİYORUMopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım.eeee onlarda baba olacak çeksinler canım azcık nazımızı.hamilelikte biz azmı çekiyoruz onlarda naz çekiversin
canım çok geçmiş olsunn
bende çok gezdiğim zaman ağrı oluo ama kocişe bişii diyemiyorum desem çıkma gesme diyecek -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?