2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun guldeseker...
Bu kadar üzülmeyin hamile hamile..Erteleyin.Tabi ki evlendiğiniz gün eşinizle olmak istersiniz ama evliliğinizin meyvesini beklerken,imkansızlıklar yüzünden evlendiğinizin için sevinmeyi yarıda kesmeyin bence..
Tekrar kutlarım evladınızla nice mutlu yıllara
aramıza h.g canım geçmişi okumadığım için göremedim daha önce ilk bebişin ne kadarlık ki hemen 40 çıkınca mı hamile kaldınohaoldumsmile

hoş geldin canım aramıza liste topiğimiz var oraya bilgileriniz yazarsam eklerim listemize
Hoşbulduk kızlar tamam yazıyorum canım hemen

Evet hemen 40 ım çıkar çıkmaz hamile kaldım..
Korunma yöntemlerinizi tekrar tekrar gözden geçirin kızlar:)

Son düzenleme:
öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. üzülmekte haklısın ama özel sektörde çalışınca özel hayat diye birşey kalmıyor maalesef... dönünce kutlarsınız...

saol canımcım yanlış hatırlamıyosam seninde aynı gün..sizinkide şimdiden kutlu olsun..

işte en sinir olduğum nokta orası özel sektör değil devlet ama gitmesi gerekiyo zamanında projenin başındakilerden olduğu için bitirmeyide beraber yapmaları gerekiyo..en çok yanlız kalacağımıza üzülüyorum ama ne yapalım dediğin gibi dönüşte kutlarız..

tünaydın güzel annecikler ve tatlı bebişleri
şirvan ,lal ,asya ve manolya hepinize çok geçmiş olsun rabbim sizi ve bebişlerinizi korusun:Saruboceq:
zeyl aramıza hoşgeldin ne güzel iki bebişini birden büyüteceksin biraz zor olucak ama rabbim yardım eder merak etme:lepi:
kızlar günümüz yaklaştıkça heycanımızda çoğalıyor bugünlerin tadını çıkaralım bebişlerimizi kucağımıza alınca yaşadığımız tüm sıkıntılar uçup gidecek allahın izniyleguclubacismile
eelifes ,adilemir,belgün yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullansın bebişlerinizbayanssulusmile
denizcim bugün dktra gidecektin yanlış hatırlamıyorsam güzel haberlerle gelirsin inşallaholumunekankayizsmile

canım benim evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun opuyorumnanaktan
üzülme tatlım kocikin yanında olduğunda doya doya kutlarsınız bebişinde üzülür senle bir:teselli:

lal ve asya canlarım çok geçmiş olsun inş zamanında ve sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırıs bebişlerimizi opuyorumnanaktan
Rabbim büyük dualarımız sizinle inş. güsel bi hamilelik geçiriris....

güldeşeker cnm bu arada ewlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun a.s.
olsun yanında olmasa da Rabbim sağlık mutluluk eksiltmesin olumunekankayizsmile
inş bidaha kine bebişinde yanınızda olucak hep beraber kutlarsınıss opuyorumnanaktan

ÇİTOSUM dünürüm saat 3,30 da randevumuz sağol canım benim ay iki gündür reflü başladı sanırım bende dün gece çok rahatsız oldum boğazıma kadar yanıyordum sanki nefes alamıyordum resmen eşim masaj falan yaptı iyi geldi biraz onuda söyleyecem ilaç verir belki

biz yemeğe geçiyoruz şimdi görüşürüz kızlarr cokacimcoook

geçmiş olsun denizcim bebiş büyüdü ya baskı yapıyıordur midene sen yinede söyle dktruna ilaç neyim verirboshayallersmile
afiyet olsun bebişine süt olsun

canım benim evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun opuyorumnanaktan
üzülme tatlım kocikin yanında olduğunda doya doya kutlarsınız bebişinde üzülür senle bir:teselli:

amiinn...çok saolun kızlarr..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur

selam kızlar nasılsınız...
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
Umarım sizde herşey yolundadır....

slm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur
ayrıntılı ultrason bebeğin organlarının bir sorun var mı diye tek tek incelenmesi oluyo
sonucun hakkında bi bilgim yok canım dr una gösteremedin mi yadan ultrasonu çeken sahıs seni bilgilendirmedi mi onlar inceliyolar sonucta

h.g canım öncelikle geçmiş olsun
biz uyanıkken onlar uyuyunca çıldırıyoruz gerçekten ee bunada hamilelik nazı deniyo
ama bide kendimizi onların yerine koyalım biz uyusak onlar uyandırmaya kıyamazlar dimi :))

neyseki tatlıya bağlamışsın Şeniz

HOŞGELDİN CANIM İLKİN NORMAL DOĞUMMUYDU

yok canım ya bişey demedilerr bebeğin kilosu plasentanın durumu bunları söyledilerr

geçmiş olsun canım.eeee onlarda baba olacak çeksinler canım azcık nazımızı.hamilelikte biz azmı çekiyoruz onlarda naz çekiversin

canım çok geçmiş olsunn
bende çok gezdiğim zaman ağrı oluo ama kocişe bişii diyemiyorum desem çıkma gesme diyecek -tatlicadiarzu-

evet o kıyamaz ama olsun.ben hep benimle ilgilensizn istiyorum bu aralar ayyy çok fenayım bayanssulusmile elimi tutsun ayağımı sevsin sırtımı okşasınzemuszemusbütün gün çalışmış olabilir ama olsun yorulmasın benimle ilgilensin.ben uyumadan uyumasın hatta uykuda bile kalksın beni sevsin filan istiyorumŞenizsanırım bu aralar abartıyorum ama ne yapayım istiyorum:CüvCüv:

CANIM bu arada EVLİLİK YILDÖNÜMÜNMÜŞ ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK NASİP ETSİN.....

geçmiş olsun canım.eeee onlarda baba olacak çeksinler canım azcık nazımızı.hamilelikte biz azmı çekiyoruz onlarda naz çekiversin
Çeksin tabi...Hele ben bu aralar hayatım boyunca hiç olmadığım kadar nazlıyım...o ilacımı vermzse ilacımı filan içmiyorum.şımarıklık yapıyorum ama elimde değil İLGİ İSTİYORUMopuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsunn
bende çok gezdiğim zaman ağrı oluo ama kocişe bişii diyemiyorum desem çıkma gesme diyecek -tatlicadiarzu-

:)))) evet sorma onuda diyemiyorsun.Gezdim oldu desem delirecek :))) ama kasık ağrısından çok böbreğim delirtti beni ama oda çok normalmiş...Sizde oluyormu hiç böbrek baskısı

Sabeg geçmiş olsun tatlım.Bende kabuslardann uyuyamadım.Bir de görümcem gelecek diye stres oldum herhalde.Kızlar eşim öğle yemeğine geldi ve ben derdimi anlatamadım ona.Zaten yemekleri falan yetiştiremedim.Tost yaptım yardım etti falan .Öpüyo ediyo.Melek gibiydi.Normalde gergin olur öğle yemeğinde işte canı sıkkın olur bende konuşamadım.Gideyim ben artık dedim.Çok özlüyorum öyle ama dedi(özledim diye çok nadir der.) Konuşamadım.Kızımızı seviyor falan.Ağzımızın tadı bozulmasın diye.Bayağdır yapmıyorum ama bugün mesaj çekip derdimi anlatmayı düşünüyorum.Yüzüne söyleyemiyorum çünkü.İşteyken mesaj atınca da zaten yoğunken telefonu açıp ne var ne var diye bağırır diye korkuyorum.(Genelde öyle oluyordu. Ne yapayım bilmiyorum.Sıkıntıdan iş yapasım bile yok.Kek yapacaktım kendime yapmadımda yoruluyorum ediyorum.Görümcem lök lök indiriyo.Ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…