- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.241
HOŞGELDİN CANIM İLKİN NORMAL DOĞUMMUYDU
YUNAK İLÇESİ CANIM KONYAYA UZAK SİZİNKİLER NERDE
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM.DAHA NİCE YILDÖNÜMLERİ KUTLAYACAKSINIZ İNŞALLAH
inş. canım teşk ederim çok saola.s.
amin canım teşkler hepimize inş.:Saruboceq:evet o kıyamaz ama olsun.ben hep benimle ilgilensizn istiyorum bu aralar ayyy çok fenayım bayanssulusmile elimi tutsun ayağımı sevsin sırtımı okşasınzemuszemusbütün gün çalışmış olabilir ama olsun yorulmasın benimle ilgilensin.ben uyumadan uyumasın hatta uykuda bile kalksın beni sevsin filan istiyorumŞenizsanırım bu aralar abartıyorum ama ne yapayım istiyorum:CüvCüv:
CANIM bu arada EVLİLİK YILDÖNÜMÜNMÜŞ ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK NASİP ETSİN.....
tam hamilelik nazı işte olsun istiyosan abart bidaha kimbilir nezaman hamile olacaksın sebebinde hazır şimdi nede olsa
Sabeg geçmiş olsun tatlım.Bende kabuslardann uyuyamadım.Bir de görümcem gelecek diye stres oldum herhalde.Kızlar eşim öğle yemeğine geldi ve ben derdimi anlatamadım ona.Zaten yemekleri falan yetiştiremedim.Tost yaptım yardım etti falan .Öpüyo ediyo.Melek gibiydi.Normalde gergin olur öğle yemeğinde işte canı sıkkın olur bende konuşamadım.Gideyim ben artık dedim.Çok özlüyorum öyle ama dedi(özledim diye çok nadir der.) Konuşamadım.Kızımızı seviyor falan.Ağzımızın tadı bozulmasın diye.Bayağdır yapmıyorum ama bugün mesaj çekip derdimi anlatmayı düşünüyorum.Yüzüne söyleyemiyorum çünkü.İşteyken mesaj atınca da zaten yoğunken telefonu açıp ne var ne var diye bağırır diye korkuyorum.(Genelde öyle oluyordu. Ne yapayım bilmiyorum.Sıkıntıdan iş yapasım bile yok.Kek yapacaktım kendime yapmadımda yoruluyorum ediyorum.Görümcem lök lök indiriyo.Ne yapmalıyım bilmiyorum
Sabeg geçmiş olsun tatlım.Bende kabuslardann uyuyamadım.Bir de görümcem gelecek diye stres oldum herhalde.Kızlar eşim öğle yemeğine geldi ve ben derdimi anlatamadım ona.Zaten yemekleri falan yetiştiremedim.Tost yaptım yardım etti falan .Öpüyo ediyo.Melek gibiydi.Normalde gergin olur öğle yemeğinde işte canı sıkkın olur bende konuşamadım.Gideyim ben artık dedim.Çok özlüyorum öyle ama dedi(özledim diye çok nadir der.) Konuşamadım.Kızımızı seviyor falan.Ağzımızın tadı bozulmasın diye.Bayağdır yapmıyorum ama bugün mesaj çekip derdimi anlatmayı düşünüyorum.Yüzüne söyleyemiyorum çünkü.İşteyken mesaj atınca da zaten yoğunken telefonu açıp ne var ne var diye bağırır diye korkuyorum.(Genelde öyle oluyordu. Ne yapayım bilmiyorum.Sıkıntıdan iş yapasım bile yok.Kek yapacaktım kendime yapmadımda yoruluyorum ediyorum.Görümcem lök lök indiriyo.Ne yapmalıyım bilmiyorum
Çok sağol canım.Sanada geçmiş olsun.
Canım görümceni sen yine yolamanın bir yolunu bulursun.geçmişe baktım ama bulamadım eşine anlatmaya çalıştığının sorunun ne...Yİne görümcenmi?????
selam kızlarrrr
sanırım aramızda evlilik yıldönümlerini kutlayacak olanlar var.. Allah evli mutlu çocuklu olarak daha niceee seneler geçirmenizi nasip etsin......:)))
sabeg cim geçmiş olsun.. böbrek ağrısı değil de karnımda gerilmeler yaşıyorum bende...bir anda kasılıyorum sonra geçiyor bebişim dönüyor diyorum kendi kendime ama dr.a bu cumartesi soracağım...
dünürümm de burdaymış nasılsın canım?? oğluşum iyimi? nezaman buluşuyoruzzzzzz:))??? şirvanla da görüştük bir gün ayarlayalım doğurmadan..:)
canımm bence msj a hiç bulaşma yine tatlı bi zamanında güzelce anlatıverirsin
çünkü msj da bazen çok yanlış anlaşılabiliyo insan bence yüzyüze konuşursan daha kolay halledersin sorunları..sende sıkılıyosun bunalıyosun ama yüzyüze konuşman daha iyi sonuçlar verir bence
evet sorma ...Bu aralar kocama bu lafı çok söyletiyorum :)))) Sen bir doğurda ben sana yapacağımı biliyorum diyip diyip duruyor :))))ayyyy o yüzden de doğurmaktan korkuyorum....bir doğurayım kocam beni yiyecek:sm_cool:HOŞGELDİN CANIM İLKİN NORMAL DOĞUMMUYDU
inş. canım teşk ederim çok saola.s.
amin canım teşkler hepimize inş.:Saruboceq:
tam hamilelik nazı işte olsun istiyosan abart bidaha kimbilir nezaman hamile olacaksın sebebinde hazır şimdi nede olsa
selam kızlarrrr
sanırım aramızda evlilik yıldönümlerini kutlayacak olanlar var.. Allah evli mutlu çocuklu olarak daha niceee seneler geçirmenizi nasip etsin......:)))
sabeg cim geçmiş olsun.. böbrek ağrısı değil de karnımda gerilmeler yaşıyorum bende...bir anda kasılıyorum sonra geçiyor bebişim dönüyor diyorum kendi kendime ama dr.a bu cumartesi soracağım...
dünürümm de burdaymış nasılsın canım?? oğluşum iyimi? nezaman buluşuyoruzzzzzz:))??? şirvanla da görüştük bir gün ayarlayalım doğurmadan..:)
bende pazartesi günü dr gidicem,soracam böbrek ağrım daha yeni yeni başlıyor umarım artık böyle gitmez.Böbrek ağrısı ne beter birşeymiş..Allah böbrek hastası olanların yardımcısı olsun....:Saruboceq:
saol canım amin hepimize inş.
sanırım bu kasılmalar ve gerilmeler bu ara hepimizin ortak sorunu bundan sonrada devam edecek gibi görünüyo
benim kontrolde cumartesi bende soracam dr uma ama normal diye biliyorum bazen karnım çatlıcakmış gibi hissediyorum
selam kızlar nasılsınız...
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
Umarım sizde herşey yolundadır....
Çeksin tabi...Hele ben bu aralar hayatım boyunca hiç olmadığım kadar nazlıyım...o ilacımı vermzse ilacımı filan içmiyorum.şımarıklık yapıyorum ama elimde değil İLGİ İSTİYORUMopuyorumnanaktan
:)))) evet sorma onuda diyemiyorsun.Gezdim oldu desem delirecek :))) ama kasık ağrısından çok böbreğim delirtti beni ama oda çok normalmiş...Sizde oluyormu hiç böbrek baskısı
selam kızlarrrr
Evet görümcem canım.Artık bıktım diye anlatmak istiyorum tatlı dille ama sabrım kalmadı.
anlatsan belkide eşin kırılıcakailem ağırmı geliyor diye düşünebilir ama şey desen aşkım hamile olduğum için afakanlar basıyor yanlız kalmak istiyorum filan desen olmamı ki acaba...Ay bu işlerde çok zordur yaaa ..ama sende haklısın hep görümcen sende insana çok çok iyi anlaşasa bile batar.İçinde biriktirme canım tatlı tatlı şımarıklık yaparak konuşmaya çalış,ciddi konuşursan alınabilir.....
Canım ya benim kasılmalarım yok olmaması normal mi ki peki bilmiyorumkismile
normal normal korkma canım hatta kasılmaların olmaması gerekiyo bu zamanlarda bizimki anormal oluyo bu durumda ama uzamadığı sürece sorun olmuyo tabiki
yalancı kasılmalar deniyo adına ve her hamilede olmuyo senin gibi
CAnım dün sibushada aynısını söyledim.Mügede gelirdi ne güzel ama o çalışıyor dedim....Sibushta benimle aynı fikirdeydi.Sen bana özelden telini yazsana ,biz yine öyle buluşursak filan sana haber vereyim akşam iş çıkışında sende yanımıza gel yada cumartesi günü çalışmıyorsan buluşalım..Hep birlikte oturalım...Dün telin olsaydı arardım seni ne güzel.....baaakk şimdiiiiiii...aşk olsun valla begümcüminsan haber vermez mi? bende gelirdim.... :))
geçmiş olsun ayrıca. kendine dikkat et. kocişinle de aranı bozma boşuna. biz normal bir ruh hali içinde değiliz bu aralar :)) sorun bizde yani :)
Canım sanada çok geçmiş olsun...Evet yaaa insanın nefesi kitleniyor.....Çok sinir bozucu zaten o nefesinin kitlenmesi ,ağrılar filan ama Allahtan ben çok rahat hamilelik geçirdim inşallah bu durumda nadir yaşayacağım bir durumdur...canım bende de iltihap var çok gezindiğimde ve soğuklarda ağrı yapıo
tabi bazen çok hareket ettiğinde miğdem böbreklerim sıkışıo gibi oluo sanki nefes alamıycam gibi oluo kafamçokkarıştı
canımmm hoşgeldinnnnnn olumunekankayizsmile
valla oğluşun kıpıyyy kıpıyyyyy
ewet yaa doğurmadan görüşelimm delikafadulden :CüvCüv:
siz ayarlayın ben uyarım yerimseniben
Ya ben kendi kardeşlerimle bu kadar vakit geçirmezdimki.İki gün önce bahsettim sıkılıyoruz zaten otur otur yapacak birşey yok.İkinci gün konuşacak birşeyde kalmıyor diye anlattım birşey demedi ama size anlatınca öfkem dindi .Mesaj atsam kavga ederdik.O da ben yalnız kalmıyım.Bacaklarım belim çok ağrıyor diye yanıma getiriyor.Şimdi eşimin niyeti de iyi yani.Sıkıldığımı kendi işimi kendim halledebileceğimi de belirttim oysaki bi de bu var.Çokta iyi melek gibi bu ara şimdi içindeki canavarı geri getirmekte istemiyorum.Kararsız kaldım
ayyy ya valla akşam face de yazıştık sabah buluştuk :kedi:ama çok keyifliydi bir daha hep birlikte buluşalım.sanada özelden telimi yazıyorum sende yaz bir daha böyle birşey olursa haber verelim birbirimizea.s.sende kızmaaaaaaselam kızlar,
az önce kargomuz geldi hediyemi teslim aldım çokk teşekkür ediyorum arkadaşıma hediyesini çokk beğendim.
ya geçmişe bakamadım çok zor geldi bi sürü yzılmış,ama gözüme bişey çarptı BEGÜM aşkolsun bana nie haber vermedin bnde gelirdim dün bütün gün evde boş boş oturmuştum.neyse artık bidahakine inşallah.
Sağol canım .Oh içim ferahladı. kaydirigubbakcemile3 İki saattir sinirden suratına bakamıyorum görümcemin yaa kaydirigubbakcemile3 Rahatladım biraz.Allah razı olsun.Allah sizin de dertlerinize deva versin inşllah:Saruboceq:
ayyy ya valla akşam face de yazıştık sabah buluştuk :kedi:ama çok keyifliydi bir daha hep birlikte buluşalım.sanada özelden telimi yazıyorum sende yaz bir daha böyle birşey olursa haber verelim birbirimizea.s.sende kızmaaaaaa
Amin cümlemizin.....sen şimdi kaldır görümceni yatak yorgan filan yıkat....halı filan sildir camları sildir kaçsın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?