2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr
sanırım aramızda evlilik yıldönümlerini kutlayacak olanlar var.. Allah evli mutlu çocuklu olarak daha niceee seneler geçirmenizi nasip etsin......:)))
sabeg cim geçmiş olsun.. böbrek ağrısı değil de karnımda gerilmeler yaşıyorum bende...bir anda kasılıyorum sonra geçiyor bebişim dönüyor diyorum kendi kendime ama dr.a bu cumartesi soracağım...
dünürümm de burdaymış nasılsın canım?? oğluşum iyimi? nezaman buluşuyoruzzzzzz:))??? şirvanla da görüştük bir gün ayarlayalım doğurmadan..:)

Çok sağol canım.Sanada geçmiş olsun.
Canım görümceni sen yine yolamanın bir yolunu bulursun.geçmişe baktım ama bulamadım eşine anlatmaya çalıştığının sorunun ne...Yİne görümcenmi?????

canımm bence msj a hiç bulaşma yine tatlı bi zamanında güzelce anlatıverirsin
çünkü msj da bazen çok yanlış anlaşılabiliyo insan bence yüzyüze konuşursan daha kolay halledersin sorunları..sende sıkılıyosun bunalıyosun ama yüzyüze konuşman daha iyi sonuçlar verir bence

Evet görümcem canım.Artık bıktım diye anlatmak istiyorum tatlı dille ama sabrım kalmadı.

saol canım amin hepimize inş.

sanırım bu kasılmalar ve gerilmeler bu ara hepimizin ortak sorunu bundan sonrada devam edecek gibi görünüyo

benim kontrolde cumartesi bende soracam dr uma ama normal diye biliyorum bazen karnım çatlıcakmış gibi hissediyorum

Çok haklısın.Şimdi fevri davranıp öfkeylen eşiminde nevrini döndürücem bi anda patlayacak.Akşama kadar nasıl sabredicem bilmiyorum işte .Daha önce akşam bi çok şeyi sakin sakin dile getirince konuşabilmiştik.

Canım ya benim kasılmalarım yok olmaması normal mi ki peki bilmiyorumkismile

baaakk şimdiiiiiii...aşk olsun valla begümcüm insan haber vermez mi? bende gelirdim.... :))

geçmiş olsun ayrıca. kendine dikkat et. kocişinle de aranı bozma boşuna. biz normal bir ruh hali içinde değiliz bu aralar :)) sorun bizde yani :)

canım bende de iltihap var çok gezindiğimde ve soğuklarda ağrı yapıo
tabi bazen çok hareket ettiğinde miğdem böbreklerim sıkışıo gibi oluo sanki nefes alamıycam gibi oluo kafamçokkarıştı

canımmm hoşgeldinnnnnn olumunekankayizsmile
valla oğluşun kıpıyyy kıpıyyyyy
ewet yaa doğurmadan görüşelimm delikafadulden :CüvCüv:
siz ayarlayın ben uyarım yerimseniben

Evet görümcem canım.Artık bıktım diye anlatmak istiyorum tatlı dille ama sabrım kalmadı.

anlatsan belkide eşin kırılıcak ailem ağırmı geliyor diye düşünebilir ama şey desen aşkım hamile olduğum için afakanlar basıyor yanlız kalmak istiyorum filan desen olmamı ki acaba...Ay bu işlerde çok zordur yaaa ..ama sende haklısın hep görümcen sende insana çok çok iyi anlaşasa bile batar.İçinde biriktirme canım tatlı tatlı şımarıklık yaparak konuşmaya çalış,ciddi konuşursan alınabilir.....

Ya ben kendi kardeşlerimle bu kadar vakit geçirmezdimki.İki gün önce bahsettim sıkılıyoruz zaten otur otur yapacak birşey yok.İkinci gün konuşacak birşeyde kalmıyor diye anlattım birşey demedi ama size anlatınca öfkem dindi .Mesaj atsam kavga ederdik.O da ben yalnız kalmıyım.Bacaklarım belim çok ağrıyor diye yanıma getiriyor.Şimdi eşimin niyeti de iyi yani.Sıkıldığımı kendi işimi kendim halledebileceğimi de belirttim oysaki bi de bu var.Çokta iyi melek gibi bu ara şimdi içindeki canavarı geri getirmekte istemiyorum.Kararsız kaldım

Son düzenleme:
Canım ya benim kasılmalarım yok olmaması normal mi ki peki bilmiyorumkismile

normal normal korkma canım hatta kasılmaların olmaması gerekiyo bu zamanlarda bizimki anormal oluyo bu durumda ama uzamadığı sürece sorun olmuyo tabiki
yalancı kasılmalar deniyo adına ve her hamilede olmuyo senin gibi

selam kızlar,

az önce kargomuz geldi hediyemi teslim aldım çokk teşekkür ediyorum arkadaşıma hediyesini çokk beğendim.

ya geçmişe bakamadım çok zor geldi bi sürü yzılmış,ama gözüme bişey çarptı BEGÜM aşkolsun bana nie haber vermedin bnde gelirdim dün bütün gün evde boş boş oturmuştum.neyse artık bidahakine inşallah.

Oh içim rahatladı sağol canım.

Kızlar şu görümce problemimi devamlı dinleyip sabırla cevaplıyorsunuz ya çok rahatladım.Çok teşekkür ederim.Eşim benim için çok fedakarlık yapıyor yaa ona şimdi mesaj atsam çok kırılırdı.Sizin sayenizde sakinleştim sağolun.Eşime de kıyamıyorum kırılmıyım diye çok uğraşıyor mutlu olayım diye.Şimdi kendi ellerimle aramızı bozmakta istemiyorum.En iyisi ben yarın akşam konuşayım.Daha bir gün oldu diye laf söylemesin.Yarın sıkıldığımı sabretmeye çalıştığım halde olmadığını,hamile olduğum için zaten çok bunaldığımı söylerim.(Aslında 1.5 senedir bıktım artık bee senle mi evlendim kardeşinle mi belli değil yeter evlense de kurtulsam demek istiyorumkötükedihüso )

CAnım dün sibushada aynısını söyledim.Mügede gelirdi ne güzel ama o çalışıyor dedim....Sibushta benimle aynı fikirdeydi.Sen bana özelden telini yazsana ,biz yine öyle buluşursak filan sana haber vereyim akşam iş çıkışında sende yanımıza gel yada cumartesi günü çalışmıyorsan buluşalım..Hep birlikte oturalım...Dün telin olsaydı arardım seni ne güzel.....
Canım sanada çok geçmiş olsun...Evet yaaa insanın nefesi kitleniyor.....Çok sinir bozucu zaten o nefesinin kitlenmesi ,ağrılar filan ama Allahtan ben çok rahat hamilelik geçirdim inşallah bu durumda nadir yaşayacağım bir durumdur...

Eğer amacı senin iyiliğin ve yorulmamansa biraz sinir yapabilir.ÇÜnkü duygusal olarak yaklaşmış adamcık hem seni hem bebeğini düşünüyor.ama sende hamilesin yani insan yanında kimseyi istemiyor ,sende topikten örnek ver ona bak arkadaşlarda yanında kimseyi istemiyormuş de...demekki bu haftalarda böyle olur filan de...Ben sıkışına öyle yapıyorum

Sağol canım .Oh içim ferahladı. kaydirigubbakcemile3 İki saattir sinirden suratına bakamıyorum görümcemin yaa kaydirigubbakcemile3 Rahatladım biraz.Allah razı olsun.Allah sizin de dertlerinize deva versin inşllah:Saruboceq:

ayyy ya valla akşam face de yazıştık sabah buluştuk :kedi:ama çok keyifliydi bir daha hep birlikte buluşalım.sanada özelden telimi yazıyorum sende yaz bir daha böyle birşey olursa haber verelim birbirimizea.s.sende kızmaaaaaa

Amin cümlemizin.....sen şimdi kaldır görümceni yatak yorgan filan yıkat....halı filan sildir camları sildir kaçsın kaydirigubbakcemile3

canım neden kızayım şakaydı tabiki bidahaki buluşmanızda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…