- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.261
canım neden kızayım şakaydı tabikibidahaki buluşmanızda inşallah.
selam kızlar nasılsınız...
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
Umarım sizde herşey yolundadır....
cnm bu günlerimiz iyi günler bebek doğduğunda üst üste geçen uykusuz geceler ve onların uyuması daha bizi çok çıldırtacak sempatiksalakcinni inşllh bebeklerimiz uykucu olurda rahat ederiz.
sheker_cat urfada en ii endokrinci bu dediler ama bilmiyorum.şu diyete harfiyen uyayım bakalım artık oda olmazsa başlayacağım insüline ne yapayım.sende mutlaka görüş doktorunla bakalım o ne diyecek.
merak ettim bende.
sabeg böbrek ağrısına bi baktır istersen bana önce bebek baskı yapıyor ondan dediler sonra taş düşürdüğüm ortaya çıktı geceyi hastanede serumla zor geçirdim.o ağrının nasıl olduğunu en ii bilenlerdenim geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın.
sheker_cat urfada en ii endokrinci bu dediler ama bilmiyorum.şu diyete harfiyen uyayım bakalım artık oda olmazsa başlayacağım insüline ne yapayım.sende mutlaka görüş doktorunla bakalım o ne diyecek.
merak ettim bende.
sabeg böbrek ağrısına bi baktır istersen bana önce bebek baskı yapıyor ondan dediler sonra taş düşürdüğüm ortaya çıktı geceyi hastanede serumla zor geçirdim.o ağrının nasıl olduğunu en ii bilenlerdenim geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın.
ayy bu düzenli uyku bana hiç yaramıyo
geçtiğimiz ik gece 2 saat ancak uyudum ama nasık zindeydim gün boyu anlatamam
dün gece de deliksiz uyudum sabah9.30a kadar
bugün hiç yerimden kalkasım yook-tatlicadiarzu-
selam kızlarrr:)))))) pek mutluyum en yakın arkadaşım cok riskli bir gbelikten sonra 2 gün önce doğum yaptı ve bebişi sapasaglam... allahım hepimizinkileri saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Krtaj olmaya gitti anne oldu - Hrriyet Gndem
selam kızlarrr:)))))) pek mutluyum en yakın arkadaşım cok riskli bir gbelikten sonra 2 gün önce doğum yaptı ve bebişi sapasaglam... allahım hepimizinkileri saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Krtaj olmaya gitti anne oldu - Hrriyet Gndem
canım benim ikisi de erkek ama karnım çok aşağıda alakası yok bence deahsen bende kız olduğu için altta alıyor zannediyordum ama demekki alakası yok
canım ben de 1 ocağa gelsin istemiyorum doktorum o gün ya yılbaşı izninde olursa diyeküçükinsan sitenin adı oraya kayıt olduk kendi sayfamızda bebeğimi tıklayınca geliyor canım
sezaryen olacaksa ayarlanabilir sizin ama ben yerinde olsam 1 ocak isterdim
ay canım çok güldüm kabahatli sensin bir de adama kızıyorsunselam kızlar nasılsınız...
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
Umarım sizde herşey yolundadır....
ay allah iyiliğini versin canım canavarı geri getirmek istemiyorum derken çok güldümYa ben kendi kardeşlerimle bu kadar vakit geçirmezdimki.İki gün önce bahsettim sıkılıyoruz zaten otur otur yapacak birşey yok.İkinci gün konuşacak birşeyde kalmıyor diye anlattım birşey demedi ama size anlatınca öfkem dindi .Mesaj atsam kavga ederdik.O da ben yalnız kalmıyım.Bacaklarım belim çok ağrıyor diye yanıma getiriyor.Şimdi eşimin niyeti de iyi yani.Sıkıldığımı kendi işimi kendim halledebileceğimi de belirttim oysaki bi de bu var.Çokta iyi melek gibi bu ara şimdi içindeki canavarı geri getirmekte istemiyorum.Kararsız kaldım
Oh içim rahatladı sağol canım.
Kızlar şu görümce problemimi devamlı dinleyip sabırla cevaplıyorsunuz ya çok rahatladım.Çok teşekkür ederim.Eşim benim için çok fedakarlık yapıyor yaa ona şimdi mesaj atsam çok kırılırdı.Sizin sayenizde sakinleştim sağolun.Eşime de kıyamıyorum kırılmıyım diye çok uğraşıyor mutlu olayım diye.Şimdi kendi ellerimle aramızı bozmakta istemiyorum.En iyisi ben yarın akşam konuşayım.Daha bir gün oldu diye laf söylemesin.Yarın sıkıldığımı sabretmeye çalıştığım halde olmadığını,hamile olduğum için zaten çok bunaldığımı söylerim.(Aslında 1.5 senedir bıktım artık bee senle mi evlendim kardeşinle mi belli değil yeter evlense de kurtulsam demek istiyorumkötükedihüso )
merhaba arkadaslar. bişey sormak ıstıyorum sızlere. malesef suan agrıdayım ve dktorum ılgılenmıyo pek. kaç gundur kasılmalarım var ve vajınada agrı. allah ızın verırıse dogumumu muglada annemlerın yanında yapacagım. ama sonucta ucaga falan bınecegım doktoruma nstye baglansam kasılma anında gelsem dedım. 30. haftadan once baglanmaz dıyo. anlamadım gıttı. biçok arkadasımızın yazılarını okuyorum kasılma oldugunda haftasına bakılmaksızın nstye baglıyolar. sinirden aglıyorum suan ya. hıc ınsan hayatının onemı yok. zaten eşimde yanımda yok. ıyıce stres yaptım bişey olursa dıye.
merhaba arkadaslar. bişey sormak ıstıyorum sızlere. malesef suan agrıdayım ve dktorum ılgılenmıyo pek. kaç gundur kasılmalarım var ve vajınada agrı. allah ızın verırıse dogumumu muglada annemlerın yanında yapacagım. ama sonucta ucaga falan bınecegım doktoruma nstye baglansam kasılma anında gelsem dedım. 30. haftadan once baglanmaz dıyo. anlamadım gıttı. biçok arkadasımızın yazılarını okuyorum kasılma oldugunda haftasına bakılmaksızın nstye baglıyolar. sinirden aglıyorum suan ya. hıc ınsan hayatının onemı yok. zaten eşimde yanımda yok. ıyıce stres yaptım bişey olursa dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?