2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu günlerimiz iyi günler bebek doğduğunda üst üste geçen uykusuz geceler ve onların uyuması daha bizi çok çıldırtacak sempatiksalakcinni inşllh bebeklerimiz uykucu olurda rahat ederiz.

sheker_cat urfada en ii endokrinci bu dediler ama bilmiyorum.şu diyete harfiyen uyayım bakalım artık oda olmazsa başlayacağım insüline ne yapayım.sende mutlaka görüş doktorunla bakalım o ne diyecek.
merak ettim bende.
sabeg böbrek ağrısına bi baktır istersen bana önce bebek baskı yapıyor ondan dediler sonra taş düşürdüğüm ortaya çıktı geceyi hastanede serumla zor geçirdim.o ağrının nasıl olduğunu en ii bilenlerdenim geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın.

cnm bu günlerimiz iyi günler bebek doğduğunda üst üste geçen uykusuz geceler ve onların uyuması daha bizi çok çıldırtacak sempatiksalakcinni inşllh bebeklerimiz uykucu olurda rahat ederiz.

evet o zmn demekki ben bu duygusallık içinde olursam adamı camdan atarım
.Oyyyy kuzum benim sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi hiç önemli değil.....o beni uyutmasın bende babasını uyutmam:lepi:

ayy bu düzenli uyku bana hiç yaramıyo
geçtiğimiz ik gece 2 saat ancak uyudum ama nasık zindeydim gün boyu anlatamam
dün gece de deliksiz uyudum sabah9.30a kadar
bugün hiç yerimden kalkasım yook-tatlicadiarzu-

Sağol canım.inşallah sende bir daha yaşamazsın....dr aradım bebek yaslanmıştır normal olur böyle şeyler dedi ama pazartesi randevum var o zamanda baktırıcam...

Ay ben hamileliğimin başında kum döktüm de canım çıktı .Taşı düşünemiyorum geçmiş olsun.

ayy bu düzenli uyku bana hiç yaramıyo
geçtiğimiz ik gece 2 saat ancak uyudum ama nasık zindeydim gün boyu anlatamam
dün gece de deliksiz uyudum sabah9.30a kadar
bugün hiç yerimden kalkasım yook-tatlicadiarzu-

kesinlikle haklısın çok uymak insanı daha bir miskin yapıyor sanki az uyuduğun zaman daha dinç oluyorsun sanki

ayyy tüğlerim diken diken oldu....Allah annesine bağışlamış bebişini,inşallah bizde bebeğimizi sağsağlim kucağımıza alırız....namık bey mügenin doktoruydu dimi canım.....

merhaba arkadaslar. bişey sormak ıstıyorum sızlere. malesef suan agrıdayım ve dktorum ılgılenmıyo pek. kaç gundur kasılmalarım var ve vajınada agrı. allah ızın verırıse dogumumu muglada annemlerın yanında yapacagım. ama sonucta ucaga falan bınecegım doktoruma nstye baglansam kasılma anında gelsem dedım. 30. haftadan once baglanmaz dıyo. anlamadım gıttı. biçok arkadasımızın yazılarını okuyorum kasılma oldugunda haftasına bakılmaksızın nstye baglıyolar. sinirden aglıyorum suan ya. hıc ınsan hayatının onemı yok. zaten eşimde yanımda yok. ıyıce stres yaptım bişey olursa dıye.

ahsen bende kız olduğu için altta alıyor zannediyordum ama demekki alakası yok
canım benim ikisi de erkek ama karnım çok aşağıda alakası yok bence de

küçükinsan sitenin adı oraya kayıt olduk kendi sayfamızda bebeğimi tıklayınca geliyor canım
sezaryen olacaksa ayarlanabilir sizin ama ben yerinde olsam 1 ocak isterdim
canım ben de 1 ocağa gelsin istemiyorum doktorum o gün ya yılbaşı izninde olursa diye
ay canım çok güldüm kabahatli sensin bir de adama kızıyorsun
uyuyamamak gerçekten çok zor ben de dün gece uyuyamadım bir sağa bir sola döndüm
şimdi de işte çok uykum var ya

ay allah iyiliğini versin canım canavarı geri getirmek istemiyorum derken çok güldüm
bence de mesaj atma huyunu biliyon madem eşinin
tatlılıkla nazla hallet işini madem o sana melek gibi görünüp de derdini bile anlatamıyomuşsun sen de ona melek gibi görün o da seni kıramasın gülüm

canım bence görümceni hemen birisiyle evlendirin o da kendi yuvasını kursun kurtulursun böylelikle sen de ona 1 hafa kalmaya gidersin bal ayında da kalırsın yanlarında

canım öncelikle sinirlenme sakin ol bence başka doktor yokmu yada hastane gidip söylesen

canım başka bir doktora gitsene

canım geçmişolsun.ama benim hiç bi bilgim yok bu konuda nst ye bağlanmadım hiç çünkü.başka bi dr.a gitme imkanın varsa git bence.

gecen hafta eşim geldıgınde baska özel bı hastaneye gıttık. doktora sıkayetlerımı dıle getırdım onlar yalancı kasılmalardır dedı. taamam kasılmayı gectım ama vajınada sureklı bı agrı var dedım. cocuk baskı yapıyodur buyudugu ıcın dedı. ne kontrl etme geregı duydu ne de benı tatmın ettı. ne yapacagımı bılemıyorum. yarın gene hastaneye gıdecegım. gene bı kontrol etmezse gereklı yerlere sıkayet edecegım artık. eskıden doktorum ılgılenıyodu özelı vardı her ay oraya gıdıyodum. şimdi özelını kapattı devlette görev yapıyo. cok ılgısız olmaya basladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…