2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özgey bende cok duygulandım canım yaa

begümcüm evet mügenin doktoru namık bey.
ok canım.merak ettim :))
canım sakin olmaya çalış başka bir doktora gidip danış bu şekilde kendini daha çok strese sokarsın....

evet canım sorma..adamcığı kavga etmek için uykudan kaldırdım....:)))bari rahatlasaydım daha çok sinir oldum...

canım geçmiş olsun... üzülme lütfenn bebişine yazık. normalde bağlarlar ciddi birşey olabilir diye ... şirinemde bağlandı..vajinada ağrı bende de oluyor.. dr. magnezyum ve calsiyum verdi şimdi daha iyi gibiyim. ama yataktan kalkarken ağrım oluyor.. sağa sola dönmekte de zorlanıyorum. hepimizde var ağrılar çok korkma...

eşim suan yanımda olsa vana erzuruma gıderım sırf bebegım ıcın. ama eşim asker ve on gune bır gelıyor eve.
canım benim

evet canım erkekler uykudan uyandırılınca sinirli oluyolar nedense ben de eşime o zamn hiç bişey demem hiç ilşmem bile

slm kızlar nasılsınız?
2 gün önce bebeğimin hareketleri azalmıştı ama dünden beri yine kıpır kıpır yavrum
artık hareketleri dahada sertleşti,bazen ayaklarını resmen karnıma bastırıyor çok sert hissedebiliyorumopuyorumnanaktan

bulut eksik kalmış yazmamışım canım askerlik zor be gülüm kaç ayı var daha
benim eşim de askerden daha ocakta geldi askerden önce çocuk olmaz demiştim şimdi de iyi ki o zamn yapmamışız çok zorlanırdık gerçekten allah kolaylıklar versin gülüm
yanında biri vardır herhalde tek kalamazsın çünkü

Son düzenleme:

canım benim de geçtiğimiz günlerde az hareket ediyolardı ama iki gündür maşallahları var yani pekmez yedim bol bol acaba etkisi var mıdır ki

canım bugün eşimle okumuştuk haberi ve çok mutlu olmuştukopuyorumnanaktan
tanıdık olunca daha bi sevindim rabbim huzurlu sağlıklı ööür versin inşallah

ayy cnm çok etkilendim maaşallh bebeğe herşeye karşı doğmak hayata gelmek nasip olmuş allah ömür versin

eşim suan yanımda olsa vana erzuruma gıderım sırf bebegım ıcın. ama eşim asker ve on gune bır gelıyor eve.
cnm başka bir hastaneye dr a gidebilirsen git ama dr lar kanama falan olmadan doğum başlamaz deyip gönderirler cnm üzülme belki bebeğin aşağıdadır ve ondan baskı sonucu ağrı yapıyordur sen fazla stres yapma sürekli dinlenmeye çalış cnm ayakta durma
canım benim de geçtiğimiz günlerde az hareket ediyolardı ama iki gündür maşallahları var yani pekmez yedim bol bol acaba etkisi var mıdır ki
cnm bol bol kan takviyesi yapmışsın maaşallah

Son düzenleme:

onlar içerde yaramazlık yapıyorlardır o yüzden yada belki seni paylaşamadılar hangisi çok sevcek kavgasına tutuşmuşlardır maşallah bebeişlerine

maşallah cnm bebişlerine.geçenlerde sağlık ocağına gittiğimde bebeğimin hareketlerinin azaldığını söylemiştim.hemşire şimdiden sonra karnın iyice genişlediği için herzaman hissettiğin hareketleri hissedemeyebilirsin demişti.ama ben yinede hareketleri azaldığı için korkuyordum çünkü ne yemek yedikten sonra nede tatlı birşeyler yedikten sonra hareketlenme hissetmiyordum kii dünden beri yine kıpır kıpır Rabbime şükürler olsunki.:Saruboceq:

bazen eşim elini karnıma koyup konuşuyor oğlum hadi bir tekme at dediği zaman falan canı isterse bir güzel tekmeliyor kerata kaydirigubbakcemile3

selam herkese kızlar çok yoğun bir gündü cici topiğine yazabildim ancak..okadar yorgunumki ..geçmişi okudum biraz aramıza yeni katılan bir arkadaşımız var galiba hoşgeldin arkadaşım. onun dışında rahatsızlanan şeker problemi olan arkadaşlarım herkese çok çok geçmiş olsun. hediyelerini alanlar olmuşş buluşanlar olmuş ne güzel. herkesin iyi olmasına sevindim

hmm anladım tatlım o zaman diyetle dene düşmezse insülüne başlarsn bende şimdi dr mu aradım ölçümlerde bi yanlışlık war dedi ki hastanede yapılan testlerin haricinde ben ewdede ölçüm yaptım kendim tok karnına 90 çıktı bayramdan önce adanaya gittigimde endokrine gitcem kontrol amaçlı dr um anormal bi durum yok ama yediklerine dikkat et sen dedi öle işte bi de kan sayımım çok düşükmş onun için pekmez falan iç dedi haplarınada dewam et dedi tabiii
mutluyum beeeeee off yani içim rahatladııızemuszemus

cnm izne çıkmak içinmiii?benim kasımın 23ünde ayrılmam gerek ama denicem aralık sonuna kadar çalışmayııı
cnm hoşgeldinnn.hayırlısı bakalım.....ben de okul öncesi öğretmeniyimm cnm...biz biraz daha şanslıyız herhalde çocuk büyütme konusunda...sıkma canını hiçççç ikiz gibi büyürler daha kolay olur sonraları
cnmmm inşallhhh kilo yu hemen veririrz ben dikkat etsemde durmadan alıyorummm hızlı aldığım gibi veririm de inşallhhh..çokkkk da haraketli bi insanımdır..
sözleşmeli öğretmen olup önceden doğum iznine ayrılan varsa yardımcı olabilir mi? izinleri falan nasıl ayarlıyoruz
cnm bende sözleşmeliyimmm neyi nasıl ayarlıcaz cnm tam olarak yaz bana
cnmmm benim geçmedi demi daha kaşıntılarrrr...hafififlemede mi yokk.cnm ünv.teye gitcektin naptın?
buarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
ayyyyyyy çokkkk güsel bişi cnmmm ne tatlıdır ipek gibiopuyorumnanaktan
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem
cnmmm şimdiden evlilikn yıldönümünüz kutlu olsunn.sıkma canını bence sizin için hergün evlilik yıldönümü olabilir yaparsınız telafisiniopuyorumnanaktan

cnmmm geçmiş olsun.böbreklerine dikkat et begümcümmm.kimimiz var ki yanımızda nazımızı çeken bi kocamız ya da annemizzz eşimize yapıyoruz doğal olarak onlarda katlanıversin artık 3 ay daha

Bulutcum geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur.Bebek aşağıda olduğu için benimde kasıklarıma baskı oluyor. Bende doktor ilgisizliğinden 2 doktor değiştirdim hala düzenli doktorum yok.Zaten oturduğum yere devlethastanesi bile 1 buçuk saat uzaklıkta.Herkes ilgisiz .Özele de gidemedim.Yani birazda olsa öfkeni anlıyorum.Allah sabır versin.İyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Hayrancım görümcemle ilgili yaptığın yorumlara keşke çok çok beğendim butonu olsa dedim alkisalkisalkis İnternetim yoktu .Ondan giremedim saatlerdir.Eşim de geldi şimdi yarın görüşürüz kızlar inşallah.Kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
Basakcim ben de sözleşmeliyim benim de 32. Haftam Kasım sonunda basliyo ama ben de 3 hafta daha çalışıp o günleri dogum sonrasına eklemeyi istiyorum inşallah cok agirlasmamis oluruz ...

ii akşamlar herkese umarım hepiniz ve tabi ki minik melekleriniz iidir ben bişe sorucamda gebelik şekeri çıkıpta ewde kendileri düzenli olaarak şeker ölçen kimse warmı aramızda merak ettğim bişe wardaboshayallersmile

Basakcim ben de sözleşmeliyim benim de 32. Haftam Kasım sonunda basliyo ama ben de 3 hafta daha çalışıp o günleri dogum sonrasına eklemeyi istiyorum inşallah cok agirlasmamis oluruz ...

cnm benimde doğum 23 ocakta eğer 3 hafta kalana kadar çalışmak istersem ki inşallh ole yapcam çok ağır olmazsamm 26 kasım gibi çalışabilir raporu alıp okula vercemm ama ağır hissedersem kendimi çıkıvercem izne napimm

baharcım hoşgeldinnn.ben sana şeyi sorcam cnm yarın sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50mg lık mı alcam eczaneden?birde onu içince 1 saat mi aç beklicem ne zamn bişi yiyebilirim ki?ben pek açlığa dayanamam sabahları umarım çok uzun sürmezzzz
((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…