- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.281
ok canım.merak ettim :))özgey bende cok duygulandım canım yaa
begümcüm evet mügenin doktoru namık bey.
canım sakin olmaya çalış başka bir doktora gidip danış bu şekilde kendini daha çok strese sokarsın....merhaba arkadaslar. bişey sormak ıstıyorum sızlere. malesef suan agrıdayım ve dktorum ılgılenmıyo pek. kaç gundur kasılmalarım var ve vajınada agrı. allah ızın verırıse dogumumu muglada annemlerın yanında yapacagım. ama sonucta ucaga falan bınecegım doktoruma nstye baglansam kasılma anında gelsem dedım. 30. haftadan once baglanmaz dıyo. anlamadım gıttı. biçok arkadasımızın yazılarını okuyorum kasılma oldugunda haftasına bakılmaksızın nstye baglıyolar. sinirden aglıyorum suan ya. hıc ınsan hayatının onemı yok. zaten eşimde yanımda yok. ıyıce stres yaptım bişey olursa dıye.
canım benim ikisi de erkek ama karnım çok aşağıda alakası yok bence de
canım ben de 1 ocağa gelsin istemiyorum doktorum o gün ya yılbaşı izninde olursa diye
ay canım çok güldüm kabahatli sensin bir de adama kızıyorsun
uyuyamamak gerçekten çok zor ben de dün gece uyuyamadım bir sağa bir sola döndüm
şimdi de işte çok uykum var ya
ay allah iyiliğini versin canım canavarı geri getirmek istemiyorum derken çok güldüm
bence de mesaj atma huyunu biliyon madem eşinin
tatlılıkla nazla hallet işini madem o sana melek gibi görünüp de derdini bile anlatamıyomuşsun sen de ona melek gibi görün o da seni kıramasın gülüm
canım bence görümceni hemen birisiyle evlendirin o da kendi yuvasını kursun kurtulursun böylelikle sen de ona 1 hafa kalmaya gidersin bal ayında da kalırsın yanlarında
merhaba arkadaslar. bişey sormak ıstıyorum sızlere. malesef suan agrıdayım ve dktorum ılgılenmıyo pek. kaç gundur kasılmalarım var ve vajınada agrı. allah ızın verırıse dogumumu muglada annemlerın yanında yapacagım. ama sonucta ucaga falan bınecegım doktoruma nstye baglansam kasılma anında gelsem dedım. 30. haftadan once baglanmaz dıyo. anlamadım gıttı. biçok arkadasımızın yazılarını okuyorum kasılma oldugunda haftasına bakılmaksızın nstye baglıyolar. sinirden aglıyorum suan ya. hıc ınsan hayatının onemı yok. zaten eşimde yanımda yok. ıyıce stres yaptım bişey olursa dıye.
canım benimeşim suan yanımda olsa vana erzuruma gıderım sırf bebegım ıcın. ama eşim asker ve on gune bır gelıyor eve.
ok canım.merak ettim :))
canım sakin olmaya çalış başka bir doktora gidip danış bu şekilde kendini daha çok strese sokarsın....
evet canım sorma..adamcığı kavga etmek için uykudan kaldırdım....:)))bari rahatlasaydım daha çok sinir oldum...
slm kızlar nasılsınız?
2 gün önce bebeğimin hareketleri azalmıştı ama dünden beri yine kıpır kıpır yavrum
artık hareketleri dahada sertleşti,bazen ayaklarını resmen karnıma bastırıyor çok sert hissedebiliyorumopuyorumnanaktan
selam kızlarrr:)))))) pek mutluyum en yakın arkadaşım cok riskli bir gbelikten sonra 2 gün önce doğum yaptı ve bebişi sapasaglam... allahım hepimizinkileri saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Krtaj olmaya gitti anne oldu - Hrriyet Gndem
canım bugün eşimle okumuştuk haberi ve çok mutlu olmuştukopuyorumnanaktan
tanıdık olunca daha bi sevindim rabbim huzurlu sağlıklı ööür versin inşallah
ayy cnm çok etkilendim maaşallh bebeğe herşeye karşı doğmak hayata gelmek nasip olmuş allah ömür versinselam kızlarrr:)))))) pek mutluyum en yakın arkadaşım cok riskli bir gbelikten sonra 2 gün önce doğum yaptı ve bebişi sapasaglam... allahım hepimizinkileri saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Krtaj olmaya gitti anne oldu - Hrriyet Gndem
cnm başka bir hastaneye dr a gidebilirsen git ama dr lar kanama falan olmadan doğum başlamaz deyip gönderirler cnm üzülme belki bebeğin aşağıdadır ve ondan baskı sonucu ağrı yapıyordur sen fazla stres yapma sürekli dinlenmeye çalış cnm ayakta durmaeşim suan yanımda olsa vana erzuruma gıderım sırf bebegım ıcın. ama eşim asker ve on gune bır gelıyor eve.
cnm bol bol kan takviyesi yapmışsın maaşallahcanım benim de geçtiğimiz günlerde az hareket ediyolardı ama iki gündür maşallahları var yani pekmez yedim bol bol acaba etkisi var mıdır ki
canım benim de geçtiğimiz günlerde az hareket ediyolardı ama iki gündür maşallahları var yani pekmez yedim bol bol acaba etkisi var mıdır ki
canım benim de geçtiğimiz günlerde az hareket ediyolardı ama iki gündür maşallahları var yani pekmez yedim bol bol acaba etkisi var mıdır ki
sheker_cat urfada en ii endokrinci bu dediler ama bilmiyorum.şu diyete harfiyen uyayım bakalım artık oda olmazsa başlayacağım insüline ne yapayım.sende mutlaka görüş doktorunla bakalım o ne diyecek.
merak ettim bende.
sabeg böbrek ağrısına bi baktır istersen bana önce bebek baskı yapıyor ondan dediler sonra taş düşürdüğüm ortaya çıktı geceyi hastanede serumla zor geçirdim.o ağrının nasıl olduğunu en ii bilenlerdenim geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın.
cnm izne çıkmak içinmiii?benim kasımın 23ünde ayrılmam gerek ama denicem aralık sonuna kadar çalışmayııılal çook geçmiş olsun,allah acil şifalar versin,umarım bebeğin sabırsızlık etmez de dişini birascık daha sıkabilir.
şirvancım bebişin maaşallah çok güzel boyu da uzamış,inşallah geri kalan süreyi de sorunsuz atlatırsınız.
belgünümmmmmmmm beşiği haftasonu yerleştir hemen foto bekliyoruz..
başakk senin 32. hafta nezamn doluyordu canım,sen 37yi beklicek misin?
cnm hoşgeldinnn.hayırlısı bakalım.....ben de okul öncesi öğretmeniyimm cnm...biz biraz daha şanslıyız herhalde çocuk büyütme konusunda...sıkma canını hiçççç ikiz gibi büyürler daha kolay olur sonralarıHerkese merhabalar...
Bende 2011 Ocak annesi olacağım nasipse..Yine yeniden anne
Bu sene şubat ayında doğum yaptım..Ve ışık hızıyla yeniden hamile kaldım..
Başlarda çok bunaldığım için buralara uğramadım..Ama artık kabullendim durumu ve de alıştım..İkiz bebiklerim olcakmış gibi düşünüyorum..İki bebeğimi de aynı anda emzirmeyi planlıyorum,bu durumu Türkiye'de duyurmayı,hamileyken emzirmenin bebeklere zarar vermediğini herkese anlatabilmeyi diliyorum..
Çocuk Gelişimciyim,25 yaşındayımm.Pek tabi şu an çalışmıyorum evdeyim..
Evden bi kaç anaokuluna eğitim danışmanlığı yapıyorum
02 Ocak 11 doğumlu bi kızım olucak nasipse..Süpriz bi bebik olduğu için daha ismi belli değil..Beni de listeye yazar mısın??
Sevgiler Özlem..
cnmmm inşallhhh kilo yu hemen veririrz ben dikkat etsemde durmadan alıyorummm hızlı aldığım gibi veririm de inşallhhh..çokkkk da haraketli bi insanımdır..günaydın kızlarrr
maşallahh negüzel sohbetler edilmişşş
ben hiç oturamıyorum bilğisayarın başında
lal ve şirinemm çok ama çok geçmiş olsunnn
dualarımız sizle.
ben de doktura ay başında gidecegim ayy sanki zaman geçmiyor
diyete hala devam ediyorum.
bu arada arkadaşım doğum yapmıştı geçen martta konuştuk
kaç kilon kaldı falan diye 17 kiloya yakın almış helede son ay 3 kiloya yakın almış
ama arkadaşım diyorki ben günde mutlaka 3 lt su içiyordum
bunu için suda toplamış vücudum.kalıcı olmadı kilom diyor
doğumda 10 kilo gitti diyor
şuan eski kilosuna gelmişş.
ama arkadaşımın çok hareketlii onunda etkisi oldu diyor
darısı bizlere.
cnm bende sözleşmeliyimmm neyi nasıl ayarlıcaz cnm tam olarak yaz banasözleşmeli öğretmen olup önceden doğum iznine ayrılan varsa yardımcı olabilir mi? izinleri falan nasıl ayarlıyoruz
cnmmm benim geçmedi demi daha kaşıntılarrrr...hafififlemede mi yokk.cnm ünv.teye gitcektin naptın?sağolasın
şeker bal pekmez reçel pasta kek kurabiye kuruyemiş kızartmalar kavrulmuş ve sos ilave edimiş yiyecekler meşrubatlar yasak
çayı şekersiz içecekmişim :bbo:
artık sabredeceğim
ama en azından yine şu kaşıntım geçseydi
halime şükür ama bi hayli sıkıntılı bi hamilelik dönemi geçiriyorum
RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı,O'nun yolunda hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.inş. bu günler de geçecek
ayyyyyyy çokkkk güsel bişi cnmmm ne tatlıdır ipek gibiopuyorumnanaktanbuarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bitanemGünaydın kizlar bu sabah korktum biraz tuvalette bı iki damla kan gördüm de günlerdir kanısını sorunu yasadım da biraz zorlandı heralde ondan oldu ben de kanı görünce panikledim tabii hemen esimi aradım hastaneyi o da doktorla konuşmuş korkmasın hiç ağrısı yoksa ama su gelip gelmediğini kontrol etsin artık kan degil de su gelirse önemli demiş...
cnmmm şimdiden evlilikn yıldönümünüz kutlu olsunn.sıkma canını bence sizin için hergün evlilik yıldönümü olabilir yaparsınız telafisiniopuyorumnanaktanslm kızlarr herkesler iyidir umarım
geçmişe gitmedim henüz rahatsızlanan arkadaşlara çook geçmiş olsunn
canım çok sıkkın bugün pazartesi evlilik yıldönümümüz ancak eşim burda olamıyo iş için pazar günü şehir dışına çıkmak zorunda..durdu durdu tam zamanını buldu genel müdürlük eşimde çok üzgün onada bişey diyemiyorum teselli ediyorum onuda kendimce ama içim içimi yiyoo nasıl sıkıldım yaa:gitme:
selam kızlar nasılsınız...
Dün gece benim için tam bir kabustu ....öğlen sibushla buluştuk çarşıya indik gezdik dolaştık,zaten daha o zaman kasığımda hafif bir sancı başlamıştı daha sonra bütün gece ağrıdı o da yetmezmiş gibi böbrek ağrım bir tuttu herhalde benim paşam böbreğime dayandı.Doğal olarak uyuyamadım.Uykusuzda kalınca eşimde yanımda horul horul uyuyunca uyandırdım sinirimden onunla kavga ettimklava:adamın bir günahı yok ama olsun farketmez :)))) sonra sinirimden sabaha kadr ağladım.iğrenççç bir gündü.
Yetmezmiş gibi birde sabah kocişimin gönlünü almak için uğraştım:)))( Allahtan fazla uğraştırmıyor bir öpücüğe tav oluyorkaydirigubbakcemile3
Umarım sizde herşey yolundadır....
Basakcim ben de sözleşmeliyim benim de 32. Haftam Kasım sonunda basliyo ama ben de 3 hafta daha çalışıp o günleri dogum sonrasına eklemeyi istiyorum inşallah cok agirlasmamis oluruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?