- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.301
eşim suan yanımda olsa vana erzuruma gıderım sırf bebegım ıcın. ama eşim asker ve on gune bır gelıyor eve.
hoşbuldum bitanem Şenizbaharcım hoşgeldinnn.ben sana şeyi sorcam cnm yarın sağlık ocağına gidicem şeker yüklemesi için 50mg lık mı alcam eczaneden?birde onu içince 1 saat mi aç beklicem ne zamn bişi yiyebilirim ki?ben pek açlığa dayanamam sabahları umarım çok uzun sürmezzzz
((((((
benimde nefesim yetmiyor artık hele yemekten sonra tıkanıyorum sol tarafıma yatıyorum o zaman biraz rahatlıyorum dolu mideyle yürüyüş daha kötü yapıyor biraz zaman geçsin öyle yürü sende tok karnına yorma kendinilaelaelaelaelaeii akşamlar kızlaar
yaa yediğim altı üstü bi tabak makarna(küçük tabak amaa)nefes bile alamıyorum
eşimde işe gitti yürüyüşe çıkamıyorum
ev,n içinde bi aşağı bi yukarı başım döndükafamçokkarıştı
hoşbuldum bitanem Şeniz
canım ilk 50 mg alıyorsun eczaneden inşallah yüksek çıkmazsa 100ğe gerek olmuyor zaten
önce aç karnına şekeri almadan kan veriyorsun hemen akabinde şekerli suyu içiyorsun 1 saat bekleyip tekrar kan veriyorsun bu sürede bişi yemiyorsun kanı verdikten sonra hemen yiyeceklere saldırıyorsun canım ben öyle etmiştimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldeninşallah düşük çıkar 100 lük daha zor 4 saat aç aç bekledim oralarda :çok üzgünüm:çok kötü oldumkafamçokkarıştı
benimde nefesim yetmiyor artık hele yemekten sonra tıkanıyorum sol tarafıma yatıyorum o zaman biraz rahatlıyorum dolu mideyle yürüyüş daha kötü yapıyor biraz zaman geçsin öyle yürü sende tok karnına yorma kendinilaelaelaelaelae
şeker kızımınnn şekeri kızlar parça parça alıp eşimle ikimiz hazırladık:))
Herkese günaydın.Şirinem şekerin çok şeker olumunekankayizsmile
Bende gece hiç uyuyamama rağmen eşime kahvaltı hazırlayıp yol ettim.Bulaşık makinemi boşalttım.Geldim şimdi.Görümcem horul horul uyuyor.Dün gece eşimle konuşamadım.Evde daralınca evin bahçesini temizledim.Görümcem keyifsizdi.Yukarı çıktı yattı.Eşim gelince o da yardım etti.(Normalde o temizleyecekti.Ben ona kalmasın diye yaptım.)Sonra akşam dışarı çıktık.Görümcemi de çağırdık ama o keyifsizim dedi.Gece 10 buçuğa kadar birlikte dolaştık.Yürüdük ailecek.Eve geldiğimizde de eşim hep belimi falan ovdu.Konuşamadım.Gece de yattık.
(bi oda da yatıyoruz.Sobalı olduğu için.Görümcem yerde yatıyo.)Tam daldım uykuya fış fış fış fış.Dönenip durdu bir saat.Benimde uykum dağıldı.Gece bire kadar uyumadı.Kızımız ne güzel yorulmuştu dışarda.Babasıda onu uyutmuştu.Böyle bire kadar o da uyandı.Tekme ata ata bi kaldı.Sonra da görümcem horul horul uyudu.Sinirim bozuldu ağladım bende sessiz sessiz.Kıpırdanıp durdum eşimi uyandırdım.kötükedihüso söylene söylene birbirimize uyuduk sonra.Artık bugün konuşurum herhalde bu konuyu öyle işte.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Mutlu günler
cnm Allah sana bolbol sabır versin şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine.aynı şehirde hemde o kadar yakın bir mesafede otururken dahası kış günü ne işin var elin evinde.git defol evinde zıbar töbe töbe:enbuyukkk:
günaydın kızlar, şeker bebeişler
ne görümceymiş heeee düşman başına bile diyemiyorum görüosun işte rahatsız ediosun çık git evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?