- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.321
Günaydın kizlar benim karnındaki çalar saat de 8 buçukta başladı kipirdanmaya uyutmadı beni yine :) Ben de sınav kağıtlarını okudum iyi oldu isim bitti...Kızımın da benim de karnımız cok acikti ama babamiz bugün evde onun uyanmasını bekliyoruz :)
evet canım pekmeze hemen tepki veriyolarayy cnm çok etkilendim maaşallh bebeğe herşeye karşı doğmak hayata gelmek nasip olmuş allah ömür versin
cnm başka bir hastaneye dr a gidebilirsen git ama dr lar kanama falan olmadan doğum başlamaz deyip gönderirler cnm üzülme belki bebeğin aşağıdadır ve ondan baskı sonucu ağrı yapıyordur sen fazla stres yapma sürekli dinlenmeye çalış cnm ayakta durma
cnm bol bol kan takviyesi yapmışsın maaşallah
hehe çok şekerler ya doktordayken nasıl tekme attığıı görmüştük ultrasondaonlar içerde yaramazlık yapıyorlardır o yüzden yada belki seni paylaşamadılar hangisi çok sevcek kavgasına tutuşmuşlardır maşallah bebeişlerine
canım bazen çok hareketli ve bazen de sakin oluyolar ama neden anlamadımmaşallah cnm bebişlerine.geçenlerde sağlık ocağına gittiğimde bebeğimin hareketlerinin azaldığını söylemiştim.hemşire şimdiden sonra karnın iyice genişlediği için herzaman hissettiğin hareketleri hissedemeyebilirsin demişti.ama ben yinede hareketleri azaldığı için korkuyordum çünkü ne yemek yedikten sonra nede tatlı birşeyler yedikten sonra hareketlenme hissetmiyordum kii dünden beri yine kıpır kıpır Rabbime şükürler olsunki.:Saruboceq:
bazen eşim elini karnıma koyup konuşuyor oğlum hadi bir tekme at dediği zaman falan canı isterse bir güzel tekmeliyor kerata kaydirigubbakcemile3
kız senin görümce adamı çileden çıkarır evlensin de kurtul valla ha evlenince bal ayında muhakkak yanında ol da anlasın ne demekmişBulutcum geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur.Bebek aşağıda olduğu için benimde kasıklarıma baskı oluyor. Bende doktor ilgisizliğinden 2 doktor değiştirdim hala düzenli doktorum yok.Zaten oturduğum yere devlethastanesi bile 1 buçuk saat uzaklıkta.Herkes ilgisiz .Özele de gidemedim.Yani birazda olsa öfkeni anlıyorum.Allah sabır versin.İyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Hayrancım görümcemle ilgili yaptığın yorumlara keşke çok çok beğendim butonu olsa dedim alkisalkisalkis İnternetim yoktu .Ondan giremedim saatlerdir.Eşim de geldi şimdi yarın görüşürüz kızlar inşallah.Kendinize iyi bakın.
canım boşver sen annenin yanına git paşa paşa keyfine bak canını hiç sıkmaAllahtan dün peşimize takılmadı düşünceli davrandı da çok güzel bi gece geçirdik eşimle zemuszemus Ama gece saçını başını yolasım geldi.Aa bi de size şeyi danışacaktım.Şimdi bu haftaya pazartesi gideyim dedim istanbula ama görümcem gelince eşime dün gece bileti pazartesiye alalım çok sıkılıyorum dedim.Artık bu gece erken gitme sebebimin görümcem olduğunu anlatıcam.Başbaşa kalamadan istanbula gidicem ama artık umurumda değil.Eşim düşünmüyo ben mi düşüncem :dilcikar:
Hayrancıım senin her yorumuna çok çok beğendim demek istiyorum alkisalkisalkis
günaydın kızlar
dün doktora gitmiştik yazmayı unutmuşum akşam
bebeğin suyu hala fazla ama çok çok fazla değilmiş şeker sonucunu da görünce tahmin ettiğim gibi şekere bağlı dedi ama korkulacak bir durum değil dedi 100 mg lık şeker yüklemesi yaptıracağım sonuç çıkar çıkmaz faxla dedi dahiliyeciye yönlendirebilirmiş
kilosunu sormak aklımdaydı ama o ara başka bir şey dedi unuttum kısa sürdü zaten muayene hap verdi midem içinde
bir sonraki muayenemiz yine 2 hafta sonra hihoyyyt
günaydın kızlar
bebeğin suyu hala fazla ama çok çok fazla değilmiş şeker sonucunu da görünce tahmin ettiğim gibi şekere bağlı dedi ama korkulacak bir durum değil dedi 100 mg lık şeker yüklemesi yaptıracağım sonuç çıkar çıkmaz faxla dedi dahiliyeciye yönlendirebilirmiş
kilosunu sormak aklımdaydı ama o ara başka bir şey dedi unuttum kısa sürdü zaten muayene hap verdi midem içinde
Herkese günaydın.Şirinem şekerin çok şeker olumunekankayizsmile
Bende gece hiç uyuyamama rağmen eşime kahvaltı hazırlayıp yol ettim.Bulaşık makinemi boşalttım.Geldim şimdi.Görümcem horul horul uyuyor.Dün gece eşimle konuşamadım.Evde daralınca evin bahçesini temizledim.Görümcem keyifsizdi.Yukarı çıktı yattı.Eşim gelince o da yardım etti.(Normalde o temizleyecekti.Ben ona kalmasın diye yaptım.)Sonra akşam dışarı çıktık.Görümcemi de çağırdık ama o keyifsizim dedi.Gece 10 buçuğa kadar birlikte dolaştık.Yürüdük ailecek.Eve geldiğimizde de eşim hep belimi falan ovdu.Konuşamadım.Gece de yattık.
(bi oda da yatıyoruz.Sobalı olduğu için.Görümcem yerde yatıyo.)Tam daldım uykuya fış fış fış fış.Dönenip durdu bir saat.Benimde uykum dağıldı.Gece bire kadar uyumadı.Kızımız ne güzel yorulmuştu dışarda.Babasıda onu uyutmuştu.Böyle bire kadar o da uyandı.Tekme ata ata bi kaldı.Sonra da görümcem horul horul uyudu.Sinirim bozuldu ağladım bende sessiz sessiz.Kıpırdanıp durdum eşimi uyandırdım.kötükedihüso söylene söylene birbirimize uyuduk sonra.Artık bugün konuşurum herhalde bu konuyu öyle işte.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Mutlu günler
Günaydın kizlar benim karnındaki çalar saat de 8 buçukta başladı kipirdanmaya uyutmadı beni yine :) Ben de sınav kağıtlarını okudum iyi oldu isim bitti...Kızımın da benim de karnımız cok acikti ama babamiz bugün evde onun uyanmasını bekliyoruz :)
günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir.
biz çok şükür iyiyiz
2 gündür temizlikle uğraşıyorum
mutfagı temizledik
haftayada kışa hazırlanacagız halıları serecegiz.
burda havalarda 2 gündür çok güzelll
hatta çok sıcakkk
herkese günaydın kızlar hayırlı bol salavatlı ve bol dualı cumalar diliyorum hepimize..herkes iyidir inş.ben çok yorgunum uykusuzum işteyim bugün geçermii geçmezzzz( haftanın son iş günü allahım bir an önce bitsede eve gitsemm..
şirinem bu arada hazırladığınız şeker çok güzel emeğinize sağlık..
günaydın kızlar
canım büyük ihtimal 100 mg da yüksek çıkacak gibi su fazlalığını şekere bağladı çünkü dikkat etmem lazım bundan sonra şeker yüksek olduğunda Allahım göstermesin bebeğin ani ölümüne neden olabiliyormuş dün zaten beklerken biriyle muhabbet ediyordum karnı hiç yoktu hamilemisin sende dedim sormaz olaydım 9 aylıkken ani tansiyon yükselmesinden bebeğini kaybetmiş oda psikolojim iyice bozuldu gitticanım şekerin yüksek çıkması nasıl bir tehlike oluşturur denizcim
inşallah bir an önce atlatırsın şeker problemini bizim de muayenemiz iki hafta sonra
Allah şifa versin canım inşallah şekerin düzene girer :Saruboceq:
günaydın kızlar
kilomda sabit duruyor 2 hafta öncesiyle aynı
sabah kahvaltıda sandivch yedim 1 bardak çay ama şuan inanılmaz halsizim gene canım nasıl tatlı bişiyler istiyor ama ben sabrediyorum 2 hafta sonra doktora gidicem kan için bişiyler sölemesin değerlerim normale sönsün diye Allahım geçsin bu günde evime gidip uyuyayım çok zor bir gün olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?