2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar
umarım herkes iyidir.
biz çok şükür iyiyiz
2 gündür temizlikle uğraşıyorum
mutfagı temizledik
haftayada kışa hazırlanacagız halıları serecegiz.
burda havalarda 2 gündür çok güzelll
hatta çok sıcakkk

Ayy ne kadar güzel mutlu sabahlar.Benim eşim gittikçe bana benziyo.Bu sabah dediki iştahım olmuyo artık kalkar kalkmaz dedi. delikafadulden Sevineyim mi üzüleyim mi dedim. Ben de hemen yiyemem :teytey: Haftasonu hem:içelim:en kaldırır mutfağa gönderir beni bende öyle oturalım isterim.Artık o da hemen acıkmıyor.Gitme hazırlama boşver yat diyor delikafaduldendelikafadulden Kırk yıl düşünsem bugünleri göreceğim aklıma gelmezdi.

evet canım pekmeze hemen tepki veriyolar

onlar içerde yaramazlık yapıyorlardır o yüzden yada belki seni paylaşamadılar hangisi çok sevcek kavgasına tutuşmuşlardır maşallah bebeişlerine
hehe çok şekerler ya doktordayken nasıl tekme attığıı görmüştük ultrasonda
canım bazen çok hareketli ve bazen de sakin oluyolar ama neden anlamadım

kız senin görümce adamı çileden çıkarır evlensin de kurtul valla ha evlenince bal ayında muhakkak yanında ol da anlasın ne demekmiş

canım boşver sen annenin yanına git paşa paşa keyfine bak canını hiç sıkma
eşin düşünsün artık o düşünmemiş madem

herkese günaydın kızlar hayırlı bol salavatlı ve bol dualı cumalar diliyorum hepimize..herkes iyidir inş.ben çok yorgunum uykusuzum işteyim bugün geçermii geçmezzzz ( haftanın son iş günü allahım bir an önce bitsede eve gitsemm..

şirinem bu arada hazırladığınız şeker çok güzel emeğinize sağlık..

günaydın kızlar
dün doktora gitmiştik yazmayı unutmuşum akşam
bebeğin suyu hala fazla ama çok çok fazla değilmiş şeker sonucunu da görünce tahmin ettiğim gibi şekere bağlı dedi ama korkulacak bir durum değil dedi 100 mg lık şeker yüklemesi yaptıracağım sonuç çıkar çıkmaz faxla dedi dahiliyeciye yönlendirebilirmiş
kilosunu sormak aklımdaydı ama o ara başka bir şey dedi unuttum kısa sürdü zaten muayene hap verdi midem içinde
bir sonraki muayenemiz yine 2 hafta sonra hihoyyyt

canım şekerin yüksek çıkması nasıl bir tehlike oluşturur denizcim
inşallah bir an önce atlatırsın şeker problemini bizim de muayenemiz iki hafta sonra

Allah şifa versin canım inşallah şekerin düzene girer :Saruboceq:

canım senin işin cidden zor yaa... Allah kolaylık versin tatlım....

günaydın canımmm... valla kızımın da benimde karnımız hep aç :)) tok yatıp aç kalkıyoruz resmen :))

günaydın şekercim. bende temizlik yapmak istiyorum, evimin tadilatı bir bitse yaaa offff ( mutfak kapaklarının rengini karıştırmış mutfakcımız! 1 hafta daha uzadı işimiz !!!

Belgüncüm, nasılsın tatlım ? Valla bende bugün izin alıp erken mi çıksam diye bile düşünüyorum. Cuma günü yorgunluk tavan yapıyor ( C.tesi çalışmıyorum iyi ki. Sen haftasonu da çalışıyor musun ?

denizcim gözün aydın kızını görmüşsün ne güzel :)) inşallah 100 mg. şeker yüklemesi sonuçların da iyi çıkar. sen bol bol su iç bence...

canım şekerin yüksek çıkması nasıl bir tehlike oluşturur denizcim
inşallah bir an önce atlatırsın şeker problemini bizim de muayenemiz iki hafta sonra
canım büyük ihtimal 100 mg da yüksek çıkacak gibi su fazlalığını şekere bağladı çünkü dikkat etmem lazım bundan sonra şeker yüksek olduğunda Allahım göstermesin bebeğin ani ölümüne neden olabiliyormuş dün zaten beklerken biriyle muhabbet ediyordum karnı hiç yoktu hamilemisin sende dedim sormaz olaydım 9 aylıkken ani tansiyon yükselmesinden bebeğini kaybetmiş oda psikolojim iyice bozuldu gitti
Allah şifa versin canım inşallah şekerin düzene girer :Saruboceq:

sağol canım inşallah

denizcim dikkat et canım.gerekirse tatlıyada elveda diyeceğiz tuzluyada.yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunda:Saruboceq:

çok sağolun kızlar 50 mg dan sonra dikkat etmeye başladım zaten hamur işi yemiyorum hiç sadece kepek ekmeği tatlı ağzıma bile sürmüyorum artık günde bir bardak çay içiyorum onunda şekerini baya azalttım her şey kızım için

sabah kahvaltıda sandivch yedim 1 bardak çay ama şuan inanılmaz halsizim gene canım nasıl tatlı bişiyler istiyor ama ben sabrediyorum 2 hafta sonra doktora gidicem kan için bişiyler sölemesin değerlerim normale sönsün diye Allahım geçsin bu günde evime gidip uyuyayım çok zor bir gün olcak sanırım

Allah yardımcınız olsun çalışıyor olmak çok zor hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…