2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun çalışıyor olmak çok zor hamile hamile

evet zor gerçi masa başı ama genede zor evde uyumak varken tv karşısında yada sıcacık evde ama evde dursam ne yazarki herşey yasaklar var kek yiyemezsin pasta yiyemezsin çerez yok zararlı şeyler yok artık katlanıyoruz

canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın..bende izin alsam çıksam düşündüm ama çok iş var. cuma günü gerçekten yorgunluk tavan yapıyor daha sabah yataktan yorgun kalkıyorum bende çalışmıyorum cumartesi günleri allahtan..çalışsam napardım bilmem allah çalışanlara sabır versin gerçekten. bazı cmtleri oda ayda bir falan gelmek zorunda kalıyorum bir iki saatliğine onda bile isyan ediyorum canım sorma..sen nasılsın pamuk yiğenim nasıl.

Görümcem de bana birşey anlatıyor ekranı okuyor bir yandan gözleri sayfayı açamıyorum ya.Bir de dün gece uykum kaçınca acaba eşime mektup yazıpta mı içimi döksem versem diye düşündüm.Ya da bugün öğleyin onunla ciddi ciddi konuşmak istediğimi mi söylesemki?(Ozamanda akşama kadar kendi kendini mi doldurur ?) Ayh bilemedim nasıl konuşacağımı

ay denizcim çok üzüldüm ya allah göstermesin aman ne kalmış şurda
neyse böyle şeylerle
üzme kendini korkma sen

dikkat et cnm geçmiş olsun benimde 50 mg birazcık yüksek çıkınca bir haftalık perhiz verdi doktorum pazartesi son bakalım..sadece kepek ekmeği yiyorum galete bol sebze yoğurt sebze yemeği çorba salata bol meyve vs. tatlı dün akşama kadar yemedim dün akşam kalabalıktık çayın yanına öle güzel kurabiyeler almışki eşim onlar yerken dayanamadım bir iki tane aşırdım..akşam eve gidincede yemek yoktu eşim pizza almış.. banada dr oetkerin ince küçük sebzeli olanlarından almış senin perhizin var aşkım bu normal pizzalar kadar etkilemez hemde sebzeli diye bunu aldım sana dedi kıyamam :asigim: bu sabahta geç kaldım işe hazırlayamadım sabah kahvaltımı mecbur bir simit yedim.inş etkilemez yaaa dün akşama kadar sorun yoktu diyette akşam gitti valla diyet miyet kalmadı( hamur işini perhizim başladığından beri bende yemiyorum..çay ben sürekli içiyorum gün içerisinde iş yerinde zor olyuor bişi içmeden ya..ama sadece sabahları tek şekerli içiyorum onun dışında şekersiz içiyorum çayımı alıştırdım kendimi artık napim seninde dediğin gibi herşey kızım için( bugün perhize kaldığımız yerden devam az sonra meyve zamanımız. sonra öğlen yemeği sonra galete yada haşlanmış patates akşam çıkmadan yinemeyve yada yoğurtt akşam evdede yemek. yatmadan meyve üfff ot gibi oldum yaaa

ben ilk hamile kaldığım zaman doktoruma ilk gittiğimde öncelikle tuzu kesiyorsun demişti bana ne olursa olsun kesinlikle en önemlisi tuz sonrada şeker durumu işte o ilerde bleli olcak demişti...ben tuz veşekerin etkileri yüzünden doğumda ölen çok anne ve bebek biliyorum demişti hiç aklımdan çıkmıyor. çok kişide etrafımda sölemişti. tuz manyağıydım yemeğin tuzuna bakmadan döker ve asla tuzsuz yiyemezdim sigara gibi bişiydi benim için kesemem diyordum ama çok geçmeden kestim şu anda yemeklere knoulan tuzun dışında hiç tuz tüketmiyorum herkes bana hayret ediyor..ama çok etkilenmiştim işte isteyince zorlanınca korkuncaaa ve bebişler için oluyormuş..

ah cnm yaa ne olcak böle bu görümcenle durumlar. sen eşinle konuş güzelcene içine at at olmaz bebeğidne etkilenir yada mektup yaz içini dök en kötü ihtimal:) doldurmaz kendini merak etme sen ara söle en kötü ihtimal akşam geldiğinde baş başa biraz çıksak dışarı dertleşmeye ihtiyacım var eşim olarak seninle de bakalım.

ben annemden alışmıştım tuzsuz yemeye kolay oldu benim için eşim de çok dikkat ediyor tuzluğu elimde görse hemen alır kendi döker biraz :asigim:

günaydın
az önce yaptım kahvaltımı ama midem bomboş
böyle giderse doğuma kadar 20 kilo alcam galiba-tatlicadiarzu-

biliyorsun ben ilk oğlumu kaybettim
gerçektenn zor Allahım kimseye yaşatmasın.
ve apartmanımda 3 arkadaş var onlarda ilk bebeklerini kaybetmişler
şuan en iyi arkadaşlarım onlar.

bende şekerli hiç yemiyorum
ekmek yemiyorum ama burnuma kokuyor arasıra az bir ısırık alıyorum
ben yürüyüşş yapamıyorum
en önemlisi bu aslında bu.

hakkımızda hayırlısı

amin hayırlısı çoğu gitti azı kaldı zaten sabır sabır

bende iyiyim şekercim çok sağol. pamuk yeğenin de iyi valla kıpır kıır hemde maaşallah. durmadan ona faydalı olsun diye birşeyler yiyorum. çocuk bana "yeter anneeee" demek istiyor galiba :)))kaydirigubbakcemile3 zaten sabah-akşam babası gardiyan gibi başımda :)) pekmezini iç aşkım! havuç yedin mi aşkım ! ceviz kaç tane yedin ! imdaaaat diye bağırıcam valla. bir de yedim dediğim zaman "yemin et" diyor. sanki çocuk sırf onun, deli şey yaa :))

aman tatlım, dikkat et. birkaç gün sık dişini. iki kurabiye, bir simitten birşey olmaz merak etme. herşey bebişler için. onlar sağlıkla olsun da biz hamurişi falan yemeyelim. ne yapalım...öğünlerimizde birbirine benziyormuş :) bende birazdan meyva yiyeceğim. gardiyanım da arar kontrol eder, gidip meyvalarımı hazırlayayım bari kaydirigubbakcemile3

canım ilk bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çook üzüldüüümm...Allah hayırlısı ile bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize....

bende hiç yürüyüş yapamıyorum yaa... yrümek istiyorum ama maalesef hafta bir gün ancak, bazen iki...

DENİZ cim üzülme canım dikkat edicez mecburen hepimiz bebişlerimiz için ama aklınada kötü örnekleri getirip hem kendininin hemde bebişinin moralini bozma tamammı.

ah ahhh ZAPZUP canım ne diyimki senin görümcene ben ne kadar düşüncesiz böyle valla iyi sabırlısın sen allah yardımcın olsun:gitme:

bugün burda olamıcam malesef bi arkadaşım bijuteri dükkanı açıyo onun açılışı var daha gidicem hediye falan bakıcam ona akşama okurum artık geçmişi.

slm annişler.. hemen bişisorcam da : niveanın çatlaklar için kullandıgınız kremi bebe yagımıydı____

canım ben mustela'nın çatlak kremini ve yoğun nemlendiricisini kullanıyorum. bebe yağı olarak johnson baby'nin bebe yağı var. onu kullanabilirsin. (ben kuru yağ olarak satılanını kullanıyorum. spreyli. duşta ıslak vücuduna sıkıyorsun.tavsiye ederim.)

bu arada bebiş de sen de iyisin değil mi?

tekrar mrb güzel anneler..Nasılsınız görüşmeyeli..Benim bebiş biraz ii geçmiş olsun diyen misafirlerden bi haftadır başımı kaldıramadım..Forumda epey ilerlemiş..Önemli bişiler kaçırdım mı??

Denizcigimin nesi var?**Önemli bişi yohktur umarımmm..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…