- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.341
Allah yardımcınız olsun çalışıyor olmak çok zor hamile hamile
canım senin işin cidden zor yaa... Allah kolaylık versin tatlım....
günaydın canımmm... valla kızımın da benimde karnımız hep aç :)) tok yatıp aç kalkıyoruz resmen :))
günaydın şekercim. bende temizlik yapmak istiyorum, evimin tadilatı bir bitse yaaa offff( mutfak kapaklarının rengini karıştırmış mutfakcımız! 1 hafta daha uzadı işimiz !!!
Belgüncüm, nasılsın tatlım ? Valla bende bugün izin alıp erken mi çıksam diye bile düşünüyorum. Cuma günü yorgunluk tavan yapıyor( C.tesi çalışmıyorum iyi ki. Sen haftasonu da çalışıyor musun ?
denizcim gözün aydın kızını görmüşsün ne güzel :)) inşallah 100 mg. şeker yüklemesi sonuçların da iyi çıkar. sen bol bol su iç bence...
ay denizcim çok üzüldüm ya allah göstermesin aman ne kalmış şurdacanım büyük ihtimal 100 mg da yüksek çıkacak gibi su fazlalığını şekere bağladı çünkü dikkat etmem lazım bundan sonra şeker yüksek olduğunda Allahım göstermesin bebeğin ani ölümüne neden olabiliyormuş dün zaten beklerken biriyle muhabbet ediyordum karnı hiç yoktu hamilemisin sende dedim sormaz olaydım 9 aylıkken ani tansiyon yükselmesinden bebeğini kaybetmiş oda psikolojim iyice bozuldu gitti
sağol canım inşallah
çok sağolun kızlar 50 mg dan sonra dikkat etmeye başladım zaten hamur işi yemiyorum hiç sadece kepek ekmeği tatlı ağzıma bile sürmüyorum artık günde bir bardak çay içiyorum onunda şekerini baya azalttım her şey kızım için
canım büyük ihtimal 100 mg da yüksek çıkacak gibi su fazlalığını şekere bağladı çünkü dikkat etmem lazım bundan sonra şeker yüksek olduğunda Allahım göstermesin bebeğin ani ölümüne neden olabiliyormuş dün zaten beklerken biriyle muhabbet ediyordum karnı hiç yoktu hamilemisin sende dedim sormaz olaydım 9 aylıkken ani tansiyon yükselmesinden bebeğini kaybetmiş oda psikolojim iyice bozuldu gitti
sağol canım inşallah
Görümcem de bana birşey anlatıyor ekranı okuyor bir yandan gözleri sayfayı açamıyorum ya.Bir de dün gece uykum kaçınca acaba eşime mektup yazıpta mı içimi döksem versem diye düşündüm.Ya da bugün öğleyin onunla ciddi ciddi konuşmak istediğimi mi söylesemki?(Ozamanda akşama kadar kendi kendini mi doldurur ?) Ayh bilemedim nasıl konuşacağımı
ben ilk hamile kaldığım zaman doktoruma ilk gittiğimde öncelikle tuzu kesiyorsun demişti bana ne olursa olsun kesinlikle en önemlisi tuz sonrada şeker durumu işte o ilerde bleli olcak demişti...ben tuz veşekerin etkileri yüzünden doğumda ölen çok anne ve bebek biliyorum demişti hiç aklımdan çıkmıyor. çok kişide etrafımda sölemişti. tuz manyağıydım yemeğin tuzuna bakmadan döker ve asla tuzsuz yiyemezdim sigara gibi bişiydi benim için kesemem diyordum ama çok geçmeden kestim şu anda yemeklere knoulan tuzun dışında hiç tuz tüketmiyorum herkes bana hayret ediyor..ama çok etkilenmiştim işte isteyince zorlanınca korkuncaaa ve bebişler için oluyormuş..
biliyorsun ben ilk oğlumu kaybettim
gerçektenn zor Allahım kimseye yaşatmasın.
ve apartmanımda 3 arkadaş var onlarda ilk bebeklerini kaybetmişler
şuan en iyi arkadaşlarım onlar.
bende şekerli hiç yemiyorum
ekmek yemiyorum ama burnuma kokuyor arasıra az bir ısırık alıyorum
ben yürüyüşş yapamıyorum
en önemlisi bu aslında bu.
hakkımızda hayırlısı
canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın..bende izin alsam çıksam düşündüm ama çok iş var. cuma günü gerçekten yorgunluk tavan yapıyor daha sabah yataktan yorgun kalkıyorumbende çalışmıyorum cumartesi günleri allahtan..çalışsam napardım bilmem allah çalışanlara sabır versin gerçekten. bazı cmtleri oda ayda bir falan gelmek zorunda kalıyorum bir iki saatliğine onda bile isyan ediyorum canım sorma..sen nasılsın pamuk yiğenim nasıl.
dikkat et cnm geçmiş olsun benimde 50 mg birazcık yüksek çıkınca bir haftalık perhiz verdi doktorum pazartesi son bakalım..sadece kepek ekmeği yiyorum galete bol sebze yoğurt sebze yemeği çorba salata bol meyve vs. tatlı dün akşama kadar yemedim dün akşam kalabalıktık çayın yanına öle güzel kurabiyeler almışki eşim onlar yerken dayanamadım bir iki tane aşırdım..akşam eve gidincede yemek yoktu eşim pizza almış.. banada dr oetkerin ince küçük sebzeli olanlarından almış senin perhizin var aşkım bu normal pizzalar kadar etkilemez hemde sebzeli diye bunu aldım sana dedi kıyamam :asigim: bu sabahta geç kaldım işe hazırlayamadım sabah kahvaltımı mecbur bir simit yedim.inş etkilemez yaaa dün akşama kadar sorun yoktu diyette akşam gitti valla diyet miyet kalmadı( hamur işini perhizim başladığından beri bende yemiyorum..çay ben sürekli içiyorum gün içerisinde iş yerinde zor olyuor bişi içmeden ya..ama sadece sabahları tek şekerli içiyorum onun dışında şekersiz içiyorum çayımı alıştırdım kendimi artık napim seninde dediğin gibi herşey kızım için ( bugün perhize kaldığımız yerden devam az sonra meyve zamanımız. sonra öğlen yemeği sonra galete yada haşlanmış patates akşam çıkmadan yinemeyve yada yoğurtt akşam evdede yemek. yatmadan meyve üfff ot gibi oldum yaaa
biliyorsun ben ilk oğlumu kaybettim
gerçektenn zor Allahım kimseye yaşatmasın.
ve apartmanımda 3 arkadaş var onlarda ilk bebeklerini kaybetmişler
şuan en iyi arkadaşlarım onlar.
bende şekerli hiç yemiyorum
ekmek yemiyorum ama burnuma kokuyor arasıra az bir ısırık alıyorum
ben yürüyüşş yapamıyorum
en önemlisi bu aslında bu.
hakkımızda hayırlısı
slm annişler.. hemen bişisorcam da : niveanın çatlaklar için kullandıgınız kremi bebe yagımıydı____
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?