2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hmm..saol cnm..Çok şükür iyiyim de iki gündür çok yoruldum,misafir diye..Bebişin de hareketleri azaldı gibi geldi..Sanırım o da yoruldu..Normaldir inşş..

bir şeyim yok canım bebeğim gayet iyiymiş artık muayenelerimiz de 2 hafta da bir daha sık görüyorum
sadece şeker sorunumuz var buna bağlı olarak suyu fazla 100mg lık yaptıracağız
sadece psikolojik olarak sıkıldım biraz

slm annişler.. hemen bişisorcam da : niveanın çatlaklar için kullandıgınız kremi bebe yagımıydı____

hmm..saol cnm..Çok şükür iyiyim de iki gündür çok yoruldum,misafir diye..Bebişin de hareketleri azaldı gibi geldi..Sanırım o da yoruldu..Normaldir inşş..

aslında böyle bir durumda seni yormamaları lazım, ama insanlar da haklı, gelseler bir türlü gelmesele bir türlü...

sen yorgun olduğun için bebişin hareketleri azalmıştır, normaldir merak etme. bugünlerde dinlen canım...ne kadar stresli günler atlattın, bol bol dinlen...

Hiç canını sıkma cnm..Benim yakın bi arkadaşım da da şeker vardı gebelik oluşturmuştu..Sadece biraz daha dikkatle çok tatlı bi bebiş geldi dünyaya..mşllh çokta saglıklı..O yüzden içini ferah tut senn..

çok saol cnmm..bugün boş günüm de 3.30a kadar dinleniyom en azından şükür...

selamm kızlar..
belgünümm sen bayaa düzene sokmuşsun yemek işini..
ben gene dün 3 tane kemalpaşayı götürdüm.. birde rus salatası canınız çekmesin.. şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım diye:))) ama dayanamadım tut tut nereye kadar!!!

bende ilk sonuç yüksek çıktığından beri dikkat ediyorum önceden hayır diyemeyeceğim ne varsa yok diyebiliyorum sabahları kepek ekmeğiyle peynir zeytin yumurta yiyorum az az öğle yemeğimden önce bir tane elma yiyorum öğle yemeğinde az yemeye başladım ekmek yemiyorum öğle yemeğinde 2-3 saat sonrada süt içiyorum akşam yemeğine de dikkat ediyorum yemekten sonra yine meyve faslı

Ne güzel cnm işte.. Sen içini ferah tut artıkk.. Bu şekilde kendine de sahip olabiliosan rahatlıkla prensesi kucagınıza alırsınız inşşşş opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrrr sağlık ocağından geldim şimdiii moralim bozukkk şeker 153 çıktı aile hekimim yüksek bi oran dedi kadın doğumcunla görüş dedii.
denizcim senin kaç çıkmıştı 50 mglık yüklemen?

Ne güzel cnm işte.. Sen içini ferah tut artıkk.. Bu şekilde kendine de sahip olabiliosan rahatlıkla prensesi kucagınıza alırsınız inşşşş opuyorumnanaktan
inşallah canım benim cümlemiz alalım kucaklarımıza hayırlısıyla

merhaba canım benim 160 çıktı doktorum yüksek dedi 100mg istedi bunun sonucuna göre dahiliyeciye yönlendirebilirmiş

başakcım geçmiş olsun canım. üst sınır zaten 140 değil mi? 100 mg'lık yüklemende düşük çıkar bakarsın inşallah...

uff yaa ne garip bi insanım
hepinizin şekeri yüksek çıkıyo benim düşük:bbo:
tabiki böylesi daha ii ama annem babam ve eşim sürekli bişeyler yedirme peşinde sıkıldım artıık:çok üzgünüm:

merhaba canım benim 160 çıktı doktorum yüksek dedi 100mg istedi bunun sonucuna göre dahiliyeciye yönlendirebilirmiş
cnm bana 100 mg da yapcaz demedi ama ben kendi dr umu aradım o ister herhalde offf çok korktum birden
başakcım geçmiş olsun canım. üst sınır zaten 140 değil mi? 100 mg'lık yüklemende düşük çıkar bakarsın inşallah...

cnm ebe 130 u normal kabul ediyoruz dedii ben de tedirgin oldum çokkkk.kızlar zaten tatlı yemeye bağlı diiilmiş bu şekerin çıkması çünkü ben ne şerbetli tatlı ne sütlü tatlı yiyodum(((

geçmiş olsun kızlar bu şeker herkezdemi çıkıyor.çıkmayan çokaz kişi var.bendede çıktı tatlı yemiyorum iki haftadır ama ekmeği kesemedim daha.

geçmiş olsun kızlar bu şeker herkezdemi çıkıyor.çıkmayan çokaz kişi var.bendede çıktı tatlı yemiyorum iki haftadır ama ekmeği kesemedim daha.

cnm ben zaten ekmek sevmem kepek ekmeği yiyorum sulu yemeklerin yanında....offf ne diye çıkıo bilmemeki olesiye tatlı yiyen bi tip de diiilim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
başakçım inşallah 100lükte düşük çıkar bazı arkadaşlarda öyle olmuştu ya
bana doktorlar tuzu söyledi de şekeri kesmemi yada azaltmamı söyleyen olmadı belgünün doktorunun söylediğini okuyunca bende tedirgin oldum şimdi
çünkü canım çok tatlı istiyo özellikle akşamları şeker çıkmadığından kimse de bişey demediğinden yiyorum
bende azaltsam ii olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…