- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.361
canım ben mustela'nın çatlak kremini ve yoğun nemlendiricisini kullanıyorum. bebe yağı olarak johnson baby'nin bebe yağı var. onu kullanabilirsin. (ben kuru yağ olarak satılanını kullanıyorum. spreyli. duşta ıslak vücuduna sıkıyorsun.tavsiye ederim.)
bu arada bebiş de sen de iyisin değil mi?
slm annişler.. hemen bişisorcam da : niveanın çatlaklar için kullandıgınız kremi bebe yagımıydı____
evet canım doğal badem özlü bebe yağı
tekrar mrb güzel anneler..Nasılsınız görüşmeyeli..Benim bebiş biraz ii geçmiş olsun diyen misafirlerden bi haftadır başımı kaldıramadım..Forumda epey ilerlemiş..Önemli bişiler kaçırdım mı??
Denizcigimin nesi var?**Önemli bişi yohktur umarımmm..bilmiyorumkismile
slm annişler.. hemen bişisorcam da : niveanın çatlaklar için kullandıgınız kremi bebe yagımıydı____
hmm..saol cnm..Çok şükür iyiyim de iki gündür çok yoruldum,misafir diye..Bebişin de hareketleri azaldı gibi geldi..Sanırım o da yoruldu..Normaldir inşş..
bir şeyim yok canım bebeğim gayet iyiymiş artık muayenelerimiz de 2 hafta da bir daha sık görüyorum
sadece şeker sorunumuz var buna bağlı olarak suyu fazla 100mg lık yaptıracağız
sadece psikolojik olarak sıkıldım biraz
aslında böyle bir durumda seni yormamaları lazım, ama insanlar da haklı, gelseler bir türlü gelmesele bir türlü...
sen yorgun olduğun için bebişin hareketleri azalmıştır, normaldir merak etme. bugünlerde dinlen canım...ne kadar stresli günler atlattın, bol bol dinlen...
bende ilk sonuç yüksek çıktığından beri dikkat ediyorum önceden hayır diyemeyeceğim ne varsa yok diyebiliyorum sabahları kepek ekmeğiyle peynir zeytin yumurta yiyorum az az öğle yemeğimden önce bir tane elma yiyorum öğle yemeğinde az yemeye başladım ekmek yemiyorum öğle yemeğinde 2-3 saat sonrada süt içiyorum akşam yemeğine de dikkat ediyorum yemekten sonra yine meyve faslı
inşallah canım benim cümlemiz alalım kucaklarımıza hayırlısıylaNe güzel cnm işte.. Sen içini ferah tut artıkk.. Bu şekilde kendine de sahip olabiliosan rahatlıkla prensesi kucagınıza alırsınız inşşşş opuyorumnanaktan
merhaba kızlarrrr sağlık ocağından geldim şimdiii moralim bozukkk şeker 153 çıktı aile hekimim yüksek bi oran dedi kadın doğumcunla görüş dedii.
denizcim senin kaç çıkmıştı 50 mglık yüklemen?
merhaba kızlarrrr sağlık ocağından geldim şimdiii moralim bozukkk şeker 153 çıktı aile hekimim yüksek bi oran dedi kadın doğumcunla görüş dedii.
cnm bana 100 mg da yapcaz demedi ama ben kendi dr umu aradım o ister herhalde offf çok korktum birdeninşallah canım benim cümlemiz alalım kucaklarımıza hayırlısıyla
merhaba canım benim 160 çıktı doktorum yüksek dedi 100mg istedi bunun sonucuna göre dahiliyeciye yönlendirebilirmiş
başakcım geçmiş olsun canım. üst sınır zaten 140 değil mi? 100 mg'lık yüklemende düşük çıkar bakarsın inşallah...
inşallah canım benim cümlemiz alalım kucaklarımıza hayırlısıyla
merhaba canım benim 160 çıktı doktorum yüksek dedi 100mg istedi bunun sonucuna göre dahiliyeciye yönlendirebilirmiş
geçmiş olsun kızlar bu şeker herkezdemi çıkıyor.çıkmayan çokaz kişi var.bendede çıktı tatlı yemiyorum iki haftadır ama ekmeği kesemedim daha.
geçmiş olsun kızlar bu şeker herkezdemi çıkıyor.çıkmayan çokaz kişi var.bendede çıktı tatlı yemiyorum iki haftadır ama ekmeği kesemedim daha.
cnm ben zaten ekmek sevmem kepek ekmeği yiyorum sulu yemeklerin yanında....offf ne diye çıkıo bilmemeki olesiye tatlı yiyen bi tip de diiilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?