2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öğlen yemeğimizi yedik geldikkkk kıymalı patates yemeği bir dilim kepek ekmeği az pilav üfff doyamıyorum sanki böle ama napim... şimdi bir çay bardağı çay içiyorum

günaydınlarrrrrrrrr
hayırlı cumalar hepimizee:Saruboceq:dualarımız kabul olsun inşallah hepimizin..
bnde eşimi bekliorum namazdan gelince kahvaltı yapıcazcokacimcoook
inşallah herkesler iyidirrrr
şimdi çıkmam gerek
hoşçakalınnnnnn

maşallah pamuğuma..bizimkide dünden beri durgun hafif kıpırtılarda yoruldum oda duruldu demekki...bu arada al bendende okadar o gardiyandan birtanede bende var...pekmez ceviz havuç meyve yoğurt özellikle süttt hergün kontrollerde gün içinde soruyor yazışmalarımızda araya sıkıştırıyor bu arada meyveni yedinmi saatin geldi..!!! bizim iiliğimizi düşünüyor onlarda napsınlar kıyamam:)

bitanecimmmm mecburen düzene soktum bu bir hafta özellikle perhizdeyiz ya ondan:))gerçi perhizden öncede düzenliydi saatlerim ama ekstralarımız vardı çikolata hamur işi gibi şu anlık onlar yok.. valla sorunun yoksa şeker falanda yoksa tutma kuzum yee abartıya kaçmadan..

mroalini bozma cnm inş 100lük ii çıkar sınır 140 zaten benim 142 çıktığı halde yüksek dedi doktor.

geçmiş olsun kızlar bu şeker herkezdemi çıkıyor.çıkmayan çokaz kişi var.bendede çıktı tatlı yemiyorum iki haftadır ama ekmeği kesemedim daha.

ben ekmek oldum olası çok yemezdim hamileliğin ilk başlarında çok güzel gelmeye başlamıştı alışmıştım ama kestim sonra hep kepek ekmeği yiyorum oda abartmadan kepek ekmeğini dene istersen mesela cevizli falan yiyorum ben iyi oluyor

sanada hayırlı cumalar kuzum..canım şekeri zaten şeker çıkınca kestiriyorlar benim doktorum ilk özellikle tuz dedi ilerdede şekere bakıcaz demişti ve şimdi şeker çıkınca biraz, kestirdi hamur işini tatlıyı çaya şekeri falan.şekerin yoksa sen canında istiyorsa ye canım zararı olmaz merak etme tabi çok abartmamakta fayda var yine..yani yanlış anlaşılmasın diye açıkladım birdaha

günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar amin inş...geç kalmışsın kahvaltı içinnnnnn

afiyet olsun canım da bende doyamazdım muhtemelen ama el mahkum işte yapçak bişiy yok yerimseniben

evet cnm malesef yaapcak bişi yok.. akannehir

bizde yemeğe geçiyoruz şimdi cokacimcoook

afiyet olsun cnm şeker bal niyetine olsun :))

selam herkeze:)))))) bugün kendi evime geldim.. arkadaşım gelicek kahve içmeye onu bekliyorum su anda.. bugünde kabus gibi akşam kayınvalidemde kalacağım.. hep annemde kalıyorum diye sitem ediyor barı 1 gün onda kalayımda gönlü olsun dedim ama şimdiden içim sıkılmaya başladıı

insanın kendi annesinin evi gibisi yok istediğin gibi rahat ediyosun orda
saolsun kayınvalidelerde iyi ama ister istemez temkinli davranıyo insan
çabucak geçsin akşamın inş.

Kızlar geçmişi tam okuyamadım ama olanları anlatayım hemen.(Görümcem bilgisayarı kaptı eşim işe gittikten sonra tuvalete kalktı da girdim hemen.) Yemeğe geldi eşim yemek yedik.Sonra ikimiz başbaşa kaldık biraz.Konuştuk gideceğimden falan.Mırın kırın ettim gene konuşamayacaktım.Ne söyleyeceksin anlat içinde kalmasın dedi. Yok boşver dedim.Sonra anlattım.Ben aslında bir hafta sonra gidecektim ama görümcem bi geldi mi gitmiyor.Sıkılıyorum bende iyice en iyisi pazartesiden gideyim dedim.Ben çağırdım onu ama dedi.Yanında dursun biraz toparlanana kadar dedi.Dedim ki istanbuldaykende burda da bi geldi mi bir ay gitmiyordu.Şimdi geldiği zaman acabaa ne zaman gidecek diye tasalanmaya başlıyorum bunalıyorum diye böyle pat pat diye çıktı sözler ağzımdan.Pek kibar konuşamadım.Yok tatlım ya sana yardım etsinde gider dedi.Sen takma kafana dedi.Neyse ben dün gece uyuyamadım diye anlatmıştım ya yemeği falan da ben yaptım zaten iyice yoruldum.Fenayım dedim eşime anlattım.O da görümcemin yanında sen yat uyu dinlen biraz dedi.Görümcem içinde sende takılırsın kendi başına dedi.O da utanma belası yapılacak birşey varsa onları yapayım ben dedi.Eşimde benim çamaşırlarımı ütüle o zaman dedi .( 6 tane kazağı bi iki tane pantolonu var.) Tamam dedi görümcem .Bakalım ne olacak yatıp uzanıcam birazdan

Allah şifa versin sana da canım.Sana ve tüm rahatsızlığı olan hamilelere.Çoğu kişide çıktı bu şeker olayı bende korkuyorum biraz.Hayırlısıyla normale döner değerleriniz inşallah

az vermişsin kız 2 dkda bitirir onları daha çok ütü verseydin
şöyle bayram temizliği deyip cam mam halı falan da sildirseydin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…