- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.381
kızlar ben şu içtiğim şekerli sudan sonra serseme döndüm yaaa tansiyon düştü başım dönüo yatim azcıkkk öpüyrm sizi...
slm annişler.. hemen bişisorcam da : niveanın çatlaklar için kullandıgınız kremi bebe yagımıydı____
öğlen yemeğimizi yedik geldikkkk kıymalı patates yemeği bir dilim kepek ekmeği az pilav üfff doyamıyorum sanki böle ama napim... şimdi bir çay bardağı çay içiyorum
bende iyiyim şekercim çok sağol. pamuk yeğenin de iyi valla kıpır kıır hemde maaşallah. durmadan ona faydalı olsun diye birşeyler yiyorum. çocuk bana "yeter anneeee" demek istiyor galiba :)))kaydirigubbakcemile3 zaten sabah-akşam babası gardiyan gibi başımda :)) pekmezini iç aşkım! havuç yedin mi aşkım ! ceviz kaç tane yedin ! imdaaaat diye bağırıcam valla. bir de yedim dediğim zaman "yemin et" diyor. sanki çocuk sırf onun, deli şey yaa :))
aman tatlım, dikkat et. birkaç gün sık dişini. iki kurabiye, bir simitten birşey olmaz merak etme. herşey bebişler için. onlar sağlıkla olsun da biz hamurişi falan yemeyelim. ne yapalım...öğünlerimizde birbirine benziyormuş :) bende birazdan meyva yiyeceğim. gardiyanım da arar kontrol eder, gidip meyvalarımı hazırlayayım bari kaydirigubbakcemile3
selamm kızlar..
belgünümm sen bayaa düzene sokmuşsun yemek işini..
ben gene dün 3 tane kemalpaşayı götürdüm.. birde rus salatası canınız çekmesin.. şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım diye:))) ama dayanamadım tut tut nereye kadar!!!
merhaba kızlarrrr sağlık ocağından geldim şimdiii moralim bozukkk şeker 153 çıktı aile hekimim yüksek bi oran dedi kadın doğumcunla görüş dedii.
denizcim senin kaç çıkmıştı 50 mglık yüklemen?
geçmiş olsun kızlar bu şeker herkezdemi çıkıyor.çıkmayan çokaz kişi var.bendede çıktı tatlı yemiyorum iki haftadır ama ekmeği kesemedim daha.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
başakçım inşallah 100lükte düşük çıkar bazı arkadaşlarda öyle olmuştu ya
bana doktorlar tuzu söyledi de şekeri kesmemi yada azaltmamı söyleyen olmadı belgünün doktorunun söylediğini okuyunca bende tedirgin oldum şimdi
çünkü canım çok tatlı istiyo özellikle akşamları şeker çıkmadığından kimse de bişey demediğinden yiyorum
bende azaltsam ii olcak sanırım
öğlen yemeğimizi yedik geldikkkk kıymalı patates yemeği bir dilim kepek ekmeği az pilav üfff doyamıyorum sanki böle ama napim... şimdi bir çay bardağı çay içiyorum
günaydınlarrrrrrrrr
hayırlı cumalar hepimizee:Saruboceq:dualarımız kabul olsun inşallah hepimizin..
bnde eşimi bekliorum namazdan gelince kahvaltı yapıcazcokacimcoook
inşallah herkesler iyidirrrr
şimdi çıkmam gerek
hoşçakalınnnnnn
afiyet olsun canım da bende doyamazdım muhtemelen ama el mahkum işte yapçak bişiy yok yerimseniben
bizde yemeğe geçiyoruz şimdi cokacimcoook
selam herkeze:)))))) bugün kendi evime geldim.. arkadaşım gelicek kahve içmeye onu bekliyorum su anda.. bugünde kabus gibi akşam kayınvalidemde kalacağım.. hep annemde kalıyorum diye sitem ediyor barı 1 gün onda kalayımda gönlü olsun dedim ama şimdiden içim sıkılmaya başladıı
insanın kendi annesinin evi gibisi yok istediğin gibi rahat ediyosun orda
saolsun kayınvalidelerde iyi ama ister istemez temkinli davranıyo insan
çabucak geçsin akşamın inş.[/QUO
insanın kendi annesinin evi tabi bi başka oluyor.. şimdi bütün akşam sunu yiyormusun böyle yapıyormusun habire nasihat habire nasihat..
insanın kendi annesinin evi gibisi yok istediğin gibi rahat ediyosun orda
saolsun kayınvalidelerde iyi ama ister istemez temkinli davranıyo insan
çabucak geçsin akşamın inş.[/QUO
insanın kendi annesinin evi tabi bi başka oluyor.. şimdi bütün akşam sunu yiyormusun böyle yapıyormusun habire nasihat habire nasihat..
şekercim selam;
bizde evimiz tadilatta olduğu için uzun zamandır annemlerde kalıyoruz. eşimle benim keyfimiz yerinde tabii :) yatak odalarını bile verdiler bize :)) yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda... şimdi 10-15 güne kadar evimize taşınınca ne yapacağım bilmem ??? eşim bile o kadar alıştı ki "biz hep burda mı kalsak" diyor :)) kendi annesinin evinde akşam yemeğine gidiyoruz 2 saat zor oturuyor. ayıp oluyor yani, ben rahatsız oluyorum. gidelim diye tutturuyor :)))
sizde bir de nasihat olayı varmış işin zor. benim kayınvalidem beni o konularda hiç sıkmaz Allah'tan...
şekercim selam;
bizde evimiz tadilatta olduğu için uzun zamandır annemlerde kalıyoruz. eşimle benim keyfimiz yerinde tabii :) yatak odalarını bile verdiler bize :)) yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda... şimdi 10-15 güne kadar evimize taşınınca ne yapacağım bilmem ??? eşim bile o kadar alıştı ki "biz hep burda mı kalsak" diyor :)) kendi annesinin evinde akşam yemeğine gidiyoruz 2 saat zor oturuyor. ayıp oluyor yani, ben rahatsız oluyorum. gidelim diye tutturuyor :)))
sizde bir de nasihat olayı varmış işin zor. benim kayınvalidem beni o konularda hiç sıkmaz Allah'tan...
ohh ne güzel yaa bencede kalın biraz daha eşinde rahat ediyomuş ne güzel :))
keşke annem yanımda olsada bende kalsam
benim kayınvalidem çok iyidir saolsun onda kalıncada rahat ederim ama anne kucağı başka derler ya işte ondan öyle oluyo sanırım
sibush kayınvalidesinde kalacakmış nasihat onunki yapıyo ama 1 akşamcık sabredecek artık napsınakannehir
merhaba kızlarrrr sağlık ocağından geldim şimdiii moralim bozukkk şeker 153 çıktı aile hekimim yüksek bi oran dedi kadın doğumcunla görüş dedii.
denizcim senin kaç çıkmıştı 50 mglık yüklemen?
Kızlar geçmişi tam okuyamadım ama olanları anlatayım hemen.(Görümcem bilgisayarı kaptı eşim işe gittikten sonra tuvalete kalktı da girdim hemen.) Yemeğe geldi eşim yemek yedik.Sonra ikimiz başbaşa kaldık biraz.Konuştuk gideceğimden falan.Mırın kırın ettim gene konuşamayacaktım.Ne söyleyeceksin anlat içinde kalmasın dedi. Yok boşver dedim.Sonra anlattım.Ben aslında bir hafta sonra gidecektim ama görümcem bi geldi mi gitmiyor.Sıkılıyorum bende iyice en iyisi pazartesiden gideyim dedim.Ben çağırdım onu ama dedi.Yanında dursun biraz toparlanana kadar dedi.Dedim ki istanbuldaykende burda da bi geldi mi bir ay gitmiyordu.Şimdi geldiği zaman acabaa ne zaman gidecek diye tasalanmaya başlıyorum bunalıyorum diye böyle pat pat diye çıktı sözler ağzımdan.Pek kibar konuşamadım.Yok tatlım ya sana yardım etsinde gider dedi.Sen takma kafana dedi.Neyse ben dün gece uyuyamadım diye anlatmıştım ya yemeği falan da ben yaptım zaten iyice yoruldum.Fenayım dedim eşime anlattım.O da görümcemin yanında sen yat uyu dinlen biraz dedi.Görümcem içinde sende takılırsın kendi başına dedi.O da utanma belası yapılacak birşey varsa onları yapayım ben dedi.Eşimde benim çamaşırlarımı ütüle o zaman dedi .( 6 tane kazağı bi iki tane pantolonu var.) Tamam dedi görümcem .Bakalım ne olacak yatıp uzanıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?