2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

az vermişsin kız 2 dkda bitirir onları daha çok ütü verseydin
şöyle bayram temizliği deyip cam mam halı falan da sildirseydin

Ah nerede tatlım ya yattım .Bilgisayarın başında tık tık tık tık uyuyamadım da .Sinirlerim alt üst oldu gece de onun yüzünden uyuyamadım.Bir şeyde yapmamış.Şuan varya sinirlerim ne kadar bozuk anlatamam.Biraz daha geç olmasını bekleyip eşime dökcem öfkemi tatlılıkla söyledim yani .Şimdi kovmasını da beklemiyorum tabi de bir daha gene çağıracak biliyorum.Asabım hopladı .Size de hep aynı şeyleri anlatıp duruyorum yaamafoldumben Sizi de ben bunaltırım diye korkuyorum artık.

Son düzenleme:

anammm ütüyü bitirip bilgisayar başına mı zıpladı bu kız ne çabuk dedim ben sana 2dkda bitirir diye
neyse bozma moralini canım bebişin de kötü etkilenecek
aman boşver naparsa yapsın sen niye takıyon ki onu kendi haline bırak
ya da uyar uyumak istiyom tık tık seslerinden uyuyamıyom de

Takmıyorum kafama zaten.Eşime anlatacak laf oldu ağzıma :dilcikar: Bilgisayarıda kaptım zaten :dilcikar: Umurumda değil

Takmıyorum kafama zaten.Eşime anlatacak laf oldu ağzıma :dilcikar: Bilgisayarıda kaptım zaten :dilcikar: Umurumda değil
evde resmen bilgisayar kapma yarışı var sanki hehe
kız iki tane okkalı laf edeceksin bir daha seni rahatsız falan edemez
kocana da hiçbişey diyemez ne bileyim kız açığını ara ama böyle büyük bişey olsun
onu onla tehdit falan et

3 hafta sonra rapor alıp çıkacağım işten hihoyyyt
annemlerin orda ev bulduk eşim bugün görüşecek anlaşırsak yavaş yavaş taşınmaya başlayacağız taşınınca da bebeğimin mobilyalarını getirteceğiz hazırlamaya başlarız artık

bülbülü altın kafese koymuşlar genede vatanım demiş kayınvalideler ne kadar ii olsada genede anne babalar onların yanında bacak bile uzatılmıyor ki kaldıki bizim kocaman bir göbeğimiz var ve bellerimiz ağrıyor en iisi ev ev ev herkesin kendi evi kardeşim bu konuda kayınvalidelerde anlayışlı olmalılar bence...hihoyyyt

gene çok sakin konuşmuşsun dizginlemişsin kendini bendede var görümce hemide 3 adet ama şimdi Allahları var ben otururum onlar hizmet ederler evde kızçelere bişey diyemiycem seninkide zor be canım kocan iilik yaptığını zannediyor ama tepeni attırmaktan başka bişiy yapmıyor bende yazın 1 hafta izin almıştım bide hamilelikten dolayı yatcam dinlencem diye anacığım bir geldiler 1 hafta dinlenemedimki havuza girelim yemek yiyelim off onam ağladı ben kalkıyorum evi süpürcem onlarda kalkıyor yardım ediyorlar saolsunlar ama ben işimi tek başıma yapmayı tercih ederim seninki o cins benimkiler de böle eneteresan varlıklar şu görümceler

ay canım taşınmak çook zor ben de bu hafta sonu toplanıyorum önümüzdeki hafta cuma da inşallah taşınıyoruz ben de bebişlerimin mobilyalarını oraya getirteceğim siparişi de kasımın ilkhaftası vereceğiz cicilerini de eve taşınınca alıcaz sabırsızlıkla bekliyoruz artık

noluyor yani sinirlerini alt üst ediyor hatun sevgilisi felan yokmu hehehe abiler kızar böle şeylere gitmezsen sölerim ded lülülülülülü

yada kocana sadece şunu de sadece sinlenmek ve evde tek başıma kafa dinlemek istiyorum lütfen başıma insan bırakma de

Kızı da eşim çağırdığı için şimdi burda görümcem de mağdur oldu.Yerde minderde sürünüyo .Sabah zaten dedim eşime de yerde yatıyo zaten rahat edemiyor kızda öyle perişan oldu.Diğer koltuğu getirmediğimiz kötü oldu dedim.Ona zaten git desem gider.Ben de diyemiyorum iyi iyi davranıyoruz hep birbirimize ah şu eşim yok mu yaaa.Dışarı çıkıp hava alıcam biraz olmadı.Ne yapıyım bilemedim.

canım ya desene abinde snei yatağından etti yazık evde işin gücün varsa git onları hallet ben rahatım beni takma kafana de bak bu çok kibar hemde güzel bir çözüm zaten pazartesi gitcem bende özel işlerimi halledeyim de bak bu işe yarayacaktır kesin...

Ayy tam dinleneceğin zamanda taşınma işin olacak ama allah yardımcın olsun canım.Kendini pek yormamaya çalış.İnşallah yardım edenlerin çok olur

Evet canım haklısın.Şimdi biraz daha sakinleşince şöyle düşünmeye başladım.Biz gene eşimle dışarı çıkıcaz bu akşam. Bu akşam bugün olanları anlatırım.İyiliğimi düşünüyorsun ama böyle böyle oluyor sende devamlı aynı şeyi yapıp duruyorsun diyim.Pazartesiye biletimi alsın gideyim.Geçen gitti diye rahatladım bile dedim eşime üstüne tekrar çağırması yalnız kalmıyım diye onun hatası.Kendi kardeşi idare edebilir.Ben onun için susuyorum çünkü.Eşim anca böyle kabahatini ne kadar bunaldığımı anlayacak galiba.Sizinle konuştukça daha çok mantık yürütüyorum.Eşim devamlı tekrarlıyor.Artık sert çıkma zamanı geldi yani erken gidebilecek kadar bıktığımı görsün.Ben bu nedenle erken gidersem.(bi de okadar özledim diye ağlamıycam bu sefer inşallah belli etmiycem ona) Benim kıymetimi anlar.Kardeşini çağır o halleder işlerini diycem ordan :dilcikar:
Görümcemi annemlere gidelim deyip bırakıpta gelebilirim oda aklıma geldi de.Gitmeden önce eşimle yalnız kalmak için ben mücadele vermek istemiyorum.Kendi düşünsün

Son düzenleme:
Ayy tam dinleneceğin zamanda taşınma işin olacak ama allah yardımcın olsun canım.Kendini pek yormamaya çalış.İnşallah yardım edenlerin çok olur

yardım edecekler çok canım annem kaynanam var hiç yoktan kaynanamın kiracısı var evlere temizliğe gidiyor oda gelecek yavaş yavaş taşınacağız zaten kasımın 14 üne kadar falan burdayız ordan işe gelmem zor olacak şansımıza işten çıkma zamanımla evden çıkma zamanımız aynı olacak 11 kasımda raporum başlıyor

bencede zaten bir kaç kadın bir araya gelirse hükümeti bile devirirler bence :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…