2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hihoyyyt
dün kocişimle çok güzel bir hafta sonu geçirdik mezuniyetimi kutladık :))) hediye olarak da mayo aldı hamilelere özel gibi çok şık ama
bende ilk çilek aşermiştim ikincide haşlanmış mısır gecenin köründe aldı geldi kocişim :asigim:

canım var o bıleklıklerden bende ama hıcbı faydası olmadı gercekten

oohh ne güzel cnmm.güle güle giy bu arada mayonudaazemuszemus

canım ben 5, haftadan buyana çekiyordum 7, haftalarda dahada şiddetlendi şimdi hafifledi artık inşallah tamamiyle geçer zaten 12,haftadan sonra geçiyor inşallah o kadar sürmez eyvahedigeldismile

aynn bnde öleymm.kilo kilo eriklleri bitiriorm.her gelen bana bir torba erikle gelmeye başladıalkisalkisalkis
ay evet hemde ekşi ekşi ne güzel gidiyor yazarken bile ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3

maden suyu ıcıp ıstıfra edersem daha kotu oluyorum onuda denedım canım ben ya çaresiz vaka konumundayım sanırım
canım gerçekten beklemekten başka çaren yok gibi :1no2:inşallah geçicek bunlar inanki bende öyle hiç geçmez sanıyordum ama şimdi iyi hissediyorum kendimi seninde geçer :teselli:

günaydın denizcim ne güzel canım güle güle giyersin inşallah mayonu:CüvCüv:

kızlar inşallah geçer en yakın zamanda bulantılarınız benim de ara ara olmaya başladı ama çok çok kötü değil inşallah artmaz oda kötü koku ve çöp gördüğüm zaman oluyor

slm kızlar,
benimde sabahları midem çok kötü bulanıyor ve bugün hala devam ediyor şu 12. haftayı bitirsekde kurtulsak şu bulantılardan tabii inşallah 12. haftadan sonra da devam etmez sempatiksalakcinni dün akşam yemek yiyemedim tost yiyorum iyi geliyor,yemek yiyemeyen arkadaşlara tavsiye ederim peynirli tost ve kayısı suyu hem kabızlığı da önlüyor :ecrin_bebek:

benim doktorum sadece perşembeleri oluyor hastanede aradım 17 si için doluymuş 24 üne alabildim randevuyu bir yanda da iyi oldu aslında 11+3 olmuş olacak ense kalınlığı ölçümü için daha iyi oldu

kanama degıl allaha şükür ya kahverengı akıntı ama dun bıraz dısarı çıktık eşimle adetin ilk günü gibi geldi kahverengı akıntım ödüm patladı (

bnde haftaya gidicem bakalm içte olan kanama kendini atmış olabilir die düşünüorum.inş öledr yeni bi kanama çıkmasında

bnde haftaya gidicem bakalm içte olan kanama kendini atmış olabilir die düşünüorum.inş öledr yeni bi kanama çıkmasında

senın kanamaya mı cevırdı? yoksa kahverengı gelmeye mı devam edıyo? benım arada küçük küçük kahverengi parçalarda gelıyor ((

inşallah eski kanamalarımızdır.. zaman geçmek bilmiyor hakketn ben 4 gun önce gördum bi dahaki 20sinde nasıl bekliycem o kadar hiç bilmiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…