- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.941
maden suyu ıcıp ıstıfra edersem daha kotu oluyorum onuda denedım canım ben yaçaresiz vaka konumundayım sanırım
canım bulantı için bileklik falan varmış bi topikte okumuştum dktruna bi sor istersen bilmiyorumkismile
seni çok iyi anlıyorum çünkü geçen haftalar bende aynıydım çok şükür bu haftaya iyi başladım inşallah böyle devam eder hihoyyytbende erikle ekmekten başka bişi yiyemiyordum bulantım olduğu zaman :bbo:eşim hatta dalga geçmeye başlamıştı içinde erik ağacı çıkacak diye
doktoruna danıştın mı cnm ya ilaç falan werebilir
herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hihoyyyt
dün kocişimle çok güzel bir hafta sonu geçirdik mezuniyetimi kutladık :))) hediye olarak da mayo aldı hamilelere özel gibi çok şık ama
bende ilk çilek aşermiştim ikincide haşlanmış mısır gecenin köründe aldı geldi kocişim :asigim:
verdı canım hem ılac hem fıtıl ama gecırmıyor gercekten bunun caresı yok sanırım sadece sabredıp bekleıyces
canım ben 5, haftadan buyana çekiyordum 7, haftalarda dahada şiddetlendi şimdi hafifledi artık inşallah tamamiyle geçer zaten 12,haftadan sonra geçiyor inşallah o kadar sürmez eyvahedigeldismilecanım çubuk kraker kesmiyor dediğin gibi
benimkini ekmek kesiyor az
su bile içemiyroum ya
bide citosun dediği gibi
sabah yataktan kalkmadan atıştırıp 5-10 dakika bekliyorum
ondan sonra kalkıyorum,yoksa daha kötü oluyor
bide yatmadan önce mutlaka ekmek yiyorum
mide boşken daha çok bulanıyor,en azından çok az da
olsa hafifletmeye çalışıyorum
günaydın canım
doktorda dedi bana maden suyu mideye iyi geldiği için
içme demiyorum dedi,aslında oda yasaklar arasında ama
bende içiyorum az da olsa
canım 9 haftaya girmişsin inşallah daha da azalır
sen kaç haftadır çekiyorsun peki?
ay evet hemde ekşi ekşi ne güzel gidiyor yazarken bile ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3aynn bnde öleymm.kilo kilo eriklleri bitiriorm.her gelen bana bir torba erikle gelmeye başladıalkisalkisalkis
canım gerçekten beklemekten başka çaren yok gibi :1no2:inşallah geçicek bunlar inanki bende öyle hiç geçmez sanıyordum ama şimdi iyi hissediyorum kendimi seninde geçer :teselli:maden suyu ıcıp ıstıfra edersem daha kotu oluyorum onuda denedım canım ben yaçaresiz vaka konumundayım sanırım
günaydın denizcim ne güzel canım güle güle giyersin inşallah mayonu:CüvCüv:herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hihoyyyt
dün kocişimle çok güzel bir hafta sonu geçirdik mezuniyetimi kutladık :))) hediye olarak da mayo aldı hamilelere özel gibi çok şık ama
bende ilk çilek aşermiştim ikincide haşlanmış mısır gecenin köründe aldı geldi kocişim :asigim:
bnmde hafta pazartesi kontrolüm,hayırlısıyla bebişim iidir inş
ben nasıl bekleyeceğim ya 24 üne kadar en son 18 inde gördüm eyvahedigeldismile
kanamamı yoksa kahwerengi akıntımı cnnmm
kanama degıl allaha şükür ya kahverengı akıntı ama dun bıraz dısarı çıktık eşimle adetin ilk günü gibi geldi kahverengı akıntım ödüm patladı(
bnde haftaya gidicem bakalm içte olan kanama kendini atmış olabilir die düşünüorum.inş öledr yeni bi kanama çıkmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?