2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi ütü masasını falan getirdim.Ben yapcam dedim ya yaparım kendi işlerini yap sen dedi.Bıraktım öylece gidip bavulumu hazırlıycam görüşürüz gene girerim akşama doğru.Hepiniz allaha emanet olsun..Kız gene iyi niyetli ah şu eşim yok mu

Son düzenleme:
kızlar ben geldım..bugun doktor kontrolune gıttım..
hersey normal ddedi doktorum..çok şükür..
bebekım de buyumuş..maşallah ne ara buyudu anlamadım..
çunku topıktekı en mınık bebektı..
1.700 kg olmus..

cıcı topıkıne park yatagımı ve ördugum oyun halısını eklıyorum bırazdan kızçeler..bakın bakalım begenecekmısınız..

uu maşallah dilekçimmmm tosun paşaaaa yerim onu

herkese selam
dilekçim maşallah gözün aydın.
ben çok geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın,yarın günüm var misafirlerim gelicek.kalabalığız bayağı,20 kişi kadaraklinialirimsmile ben de evi temizleyeyim yavaş yavaş diyorum.
kızlar bugün kaza atlattım kaç kere,arabamın vites ayarı bozulmuş evden sabah çıkarken bayağı bi zorlanmıştım zaten ama önemsemedim,yolda giderken habire takıldı allahım çok şükür kazasız belasız geldim ama çok korktum.yarın doğğru sanayiye.
topikimizde bi taşınmadır gidiyor,ben de bayramdan sonra inşallah yavaş yavaş taşınırız diyorum.nasılsa üst kat
ben hediyemi yarın gönderiyorum,eşime vericem o da götürecek kargoya.pazartesi salı gider sahibine.
başka da bişi gelmiyo aklıma

belguncummm..tekekkur ederım..çok sevındım kılosunu duyunca vallahı..
sen nasılsın..çalısıyormusun..

canım nasıl olim çalışyıorum iş yeridneyim iziin almanın yollarını arıyorum çok sırtım ağrıyor( yarın zaten öğlen çağırdılar bir iki saat işimiz olcak offfff bari bugün erken gidim evime diyorum..dün akşam çok samimi kardeşimiz dediğimiz üç delikanlı var biri mobilyacı onlar geldiler yatak odasının şekli değişti beşik kurulduuuuu dolap ölçüleri raf ölçüleri alındıı veee dolabımızı ve duvara monte edilecek raflarımızıda hediye etti sağolsun..küçük tuvaleti ardiye olarak iptal etmiştim oraya raflar yapıldı ayakkabı kutuları için ki yer açılmış oldu yerde en azından bebek arabasını koyabilirim sonraaa şöle bir süpürdüm tüm yatak odası toz tabi ama asıl işi bu akşam ve yarına bırakmıştım... tekrar yatağı açtım yattım valla bütün bazanın altındakiler yatak odasındaki ıvır zıvır hepsini yemek odasına taşımıştıkkk bu akşamdan başlarım yavaş yavaş yerleştiririm yarında yerleştiririm eşim işteyken pazarda dinlenirim diyordum amaaa nerdeeee annemde yarın akşam gelirim diyor..

canım yaa dikkat et kendineeee önemsemelisin öle en ufacık aksaklıkları bile...neyseki kazasız belasız kullanmışsın arabayı..şükür.....geçmiş olsun canımcım....yarın içinde çok yorma kendini 20 kişi azda değil kızzz dikkat et kendinee allah kolaylık versin canım...

Son düzenleme:

sağol canım benim doğru diyorsun,ben biraz vurdumduymazımdır ama artık oğlum için daha düşünceli davranmam lazım günümüz yemekli olcak,yemek yapmak pasta börek yapmaktan daha kolay yapıveririrm hemen,beni yoran ev temizliği oyüzden oyalanıyorum birazdan kalkıcam.sen de çook yorma kendini,maşallah bana diyon ama hiç durduğun yok,evi alt üst etmişin yineaklinialirimsmile yavaş yavaş yap yorma yeğenimikaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba.bugün çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.dün giremedim nete malum ev yerleştirme olayım daha bitmedi eskisi kdr sık giremiyorum.dün açlık tokluk şeker ölçümüm vardı önce açlık ölçüldü ardından diyet listesindeki kahvaltıyı uyguladım 2 saat sonra tokluğa bakıldı açlık 75 tokluk 66 çıktı:)doktorum gördü baya sevindi süper dedi tokluk düşük die korkma tam istedigim gibi çıkmış aynen devam et dedi:)insüline başlatmıcakkkkk:)çok sevindim kızlar inanın içim içime sığmadı.hatta 2-3 hafta sonra diyetindeki besinleri artırıcam bebeğe yeterli gelmeyebilir dedi.ben şu ankini uygulayamıyorumki:)sabah 5 öğlen 5 akşam 5 ,ince dilim ekmeği nasıl yiyim:)meyve çok yiyorum ordan takviye artık.iki hafta sonrada hem ultrason hem şekere bakılcak bakalım minik öyküm kaç kg oldu topik kızım benim:)iki gecedir çok sert vuruo hadi hayırlısı:)

Canım maşallah paşana

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et hemen baktır arabana

canım, maşallah bebişe maşallah 41 kere :))) gözünaydın şekercim :)

canım Allah kolaylık versin. 20 kişi epey kalabalık olacaksınız :)) çok yorma kendini...

arabayla ilgili konuyu da ihmal etme sakın, sen şimdi iki kat daha fazla dikkatli olmalısın !

gerçekten ya bizim Ocak annelerinde taşınmayan çok az kişi kaldı herhalde :)))

slm kızlar,
saatler bir türlü geçmiyor saat 6 olsada eve gitsem artık,yoruldum iyice,ağırlaşıyorum galiba,doğuma son 3 hafta kalana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum,Allah yardımcım olsun,birde işyerim anadolu yakasında evim ise avrupa yakasında,hergün trafik var birde bugün cuma artık 8,30 da evde olurum herhalde -tatlicadiarzu-

adilemir gözünaydın oğlunun kilosun çok iyi maşallah iyi bakmışsın oğluna :1hug:

deniz demek evi taşıyorsun bu haldeyken Allah yardımcın olsun,en son 3 yıl önce ev taşımıştım,bu ev 4. evim ama sanırım kredisi bitince daha büyük bir eve taşınacağız inşallah bu son olur,Allah sizlere de kendi evinizde oturmayı nasip etsin ,taşınan arkadaşlara Allah kolaylık versin a.s.

cambazz sana da geçmiş olsun dün aynı şey bizimde başımıza geldi,akşam servis götürdü arabayı bugün ise geldi,umarım bir sorun olmaz bir daha .

Son düzenleme:
canım biz şimdi kiraya taşınıyoruz bir aksilik çıkmazsa inşallah seneye bu zamanlarda kendi evimize taşınacağız şuan kiraya taşınacağımız yere çok yakın başlandı inşaatına da
kızlar çok teşekkür ederim,sağolun.ben atık kaçıyorum evi temizlicem dikkat edin kendinize ve bebişlereopuyorumnanaktan
kolay gelsin canım çok da yorma kendini

Allah tamamına erdirsin çok sevindim :1hug:

canım geçmıs olsun..aman allah korusun..korkarım oyle arabada bende..

ay canım yaa..
yormussun kendını..sırt agrıların geçmedımı halen ya..sırtına yastık koysan falan işe yaramadımı belgun..
off aynen bende temızlıkle cokm oyalanıyorum...kolay gelsın..yardıma gelebılecek kımse yokmu..1-2 kısı erken gelsede yardım etse azcık ya..hepsı yemege gelmesın..alsanaalsanasmile

ohh gecmıs olsun canım...ınussılıne gerek kalmamıs..çok sevındım...bebegın güçlenmıs annesı..
canım doguma 3 hafta kalamı ızne ayrılcan..6 hafta kala ayrılınmıyormu..

kızlar çok teşekkür ederim,sağolun.ben atık kaçıyorum evi temizlicem dikkat edin kendinize ve bebişlereopuyorumnanaktan
kıolay gelsın..yormadan yap..

cnm çok dikkat et kendini fazla yorma ben misafir kabul etmeye korkuyorum belim sırtım çok ağrıyor bir iş yapamıyorum elimde uyuşma var neden olduğunu bilmiyorum haftaya gideceğim dr randevuma bu hafta olmadı şimdide diş başladı diş druna gidiyorum cnm hangi tarafa taşınıyorsun kendini yorma yapanda varmış zaten ama yinede elimiz deymese olmuyor ama sen yinede yorma kendini

normalde doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 hafta izin hakkımız var ama doktorum eğer durumumu iyi görürse son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek o da 6 kasımda belli olacak,hayırlısı artık,doğumdan sonra kullanmak istiyorum izinlerimi oğlumla daha çok vaktim olsun diye ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…