- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.441
kızlar ben geldım..bugun doktor kontrolune gıttım..
hersey normal ddedi doktorum..çok şükür..
bebekım de buyumuş..maşallah ne ara buyudu anlamadım..
çunku topıktekı en mınık bebektı..
1.700 kg olmus..
cıcı topıkıne park yatagımı ve ördugum oyun halısını eklıyorum bırazdan kızçeler..bakın bakalım begenecekmısınız..
herkese selam
dilekçim maşallah gözün aydın.
ben çok geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın,yarın günüm var misafirlerim gelicek.kalabalığız bayağı,20 kişi kadaraklinialirimsmile ben de evi temizleyeyim yavaş yavaş diyorum.
kızlar bugün kaza atlattım kaç kere,arabamın vites ayarı bozulmuş evden sabah çıkarken bayağı bi zorlanmıştım zaten ama önemsemedim,yolda giderken habire takıldı allahım çok şükür kazasız belasız geldim ama çok korktum.yarın doğğru sanayiye.
topikimizde bi taşınmadır gidiyor,ben de bayramdan sonra inşallah yavaş yavaş taşınırız diyorum.nasılsa üst kat
ben hediyemi yarın gönderiyorum,eşime vericem o da götürecek kargoya.pazartesi salı gider sahibine.
başka da bişi gelmiyo aklıma
hangi tarafa taşınıyorsun kendini yorma yapanda varmış zaten ama yinede elimiz deymese olmuyor ama sen yinede yorma kendini
Artık ben de kullanmıyorum arabayi tedirgin oluyorum gobis de büyüdü malum :) Bu aksam Abi'm beni görünce plarda topu yutmuş gibisin dedi ne güldüm yaa :)
Yarın sabah seker yükleme testimiz var inşallah sonuclar iyi çıkar da 100 luge gerek kalmaz ....Bu aksam annem de o kadar cok börek yedim ki yarından sonra hiç giyemem belki diye :)
Artık ben de kullanmıyorum arabayi tedirgin oluyorum gobis de büyüdü malum :) Bu aksam Abi'm beni görünce plarda topu yutmuş gibisin dedi ne güldüm yaa :)
Yarın sabah seker yükleme testimiz var inşallah sonuclar iyi çıkar da 100 luge gerek kalmaz ....Bu aksam annem de o kadar cok börek yedim ki yarından sonra hiç giyemem belki diye :)
Telefonda yazıyorum da yazamamisim plates topu yazicaktim....
kızlar ben geldım..bugun doktor kontrolune gıttım..
hersey normal ddedi doktorum..çok şükür..
bebekım de buyumuş..maşallah ne ara buyudu anlamadım..
çunku topıktekı en mınık bebektı..
1.700 kg olmus..
cıcı topıkıne park yatagımı ve ördugum oyun halısını eklıyorum bırazdan kızçeler..bakın bakalım begenecekmısınız..
cnm inşallh iyi çıkar sonuç.benim yüksek çıktı moralim çok bozuk vallaaaa ağladım bile...ben de dün akşam öleydim bugün aç kalcam die ne varsa yedimmmm:Saruboceq:
evet bende öyleyim herşeyi kendim yapmaya çalışırım ama kendimizi yoruyoruz işte farkında olmadan zamanla düzenlersin evini ağır ağır yorucu olmazVarsak Köprüsü tarafı canım ben zaten evde kolileme falan yaparım sonra da koliler açılınca yerleştirme ay başkası eşyalarımı yerleştirirse uyuz oluyorum ben kendi zevklerine göre falan yerleştirdiklerinde acayip bir huyum var illaki değiştiririm onu alsanaalsanasmile
Ay bu glikozu ictim kızım göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor su an fazla enerji yaramadı cocuğa :))
herkese günaydınn :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?