2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cambazcım ben arabayı kullanmıyorum artık eşimde istemiyor ben dikkat etsem karşımdaki etmez insan tedirgin oluyor bende heryere eşime götürttürüyorum

Maaşallah canım bebeğine.Cicilerini sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah

Allah kaza belalardan korusun canım geçmiş olsun

hangi tarafa taşınıyorsun kendini yorma yapanda varmış zaten ama yinede elimiz deymese olmuyor ama sen yinede yorma kendini

Varsak Köprüsü tarafı canım ben zaten evde kolileme falan yaparım sonra da koliler açılınca yerleştirme ay başkası eşyalarımı yerleştirirse uyuz oluyorum ben kendi zevklerine göre falan yerleştirdiklerinde acayip bir huyum var illaki değiştiririm onu alsanaalsanasmile

Artık ben de kullanmıyorum arabayi tedirgin oluyorum gobis de büyüdü malum :) Bu aksam Abi'm beni görünce plarda topu yutmuş gibisin dedi ne güldüm yaa :)
Yarın sabah seker yükleme testimiz var inşallah sonuclar iyi çıkar da 100 luge gerek kalmaz ....Bu aksam annem de o kadar cok börek yedim ki yarından sonra hiç giyemem belki diye :)

canım inşallah iyi çıkar sonucun

cnm inşallh iyi çıkar sonuç.benim yüksek çıktı moralim çok bozuk vallaaaa ağladım bile...ben de dün akşam öleydim bugün aç kalcam die ne varsa yedimmmm:Saruboceq:

arkadaşlar şekeri yüksek çıkıp evde ölçüm yapan var mı?benim 100lükte yüsek çıkınca çok sıkı bir diyete başladım şimdi sürekli ölçüm almam lazım 10gün boyunca.siz nasıl takip ediyorsunuz yardım edin banada.

günaydın kızlar.yine en erkenci benim galiba.eşimi uyandırdım kahvaltısını hazırladım kendimde zıpladım bilgisayarın başına.
bugün yine anneme gideceğim hoş gerçi hergün gidiyorum,evde çok sıkılıyorum.saat 1de eşimin halasının nişanı var annemlerle oraya gideceğiz.mekan annemlere çok yakın gider bir hayırlı olsun der geliriz.eşim çalıştığı için bu görev bana düşüyor.
neyse öpüyorum hepinizi hoşçakalına.s.

çok sevindim canım,maşallah bebişine.cicilerine de baktım,çok güzeller,güle güle kullanın inşallah.

Günaydın kizlar hastanedeyim az önce o cok korktuğum 2 bardak sekerli suyu bı nefeste ictim hemşireler de esim de şaşırdı :) Simdi 1 saat buralardayim esimin de hastası geldi yalnız kaldım ....

cnm inşallh iyi çıkar sonuç.benim yüksek çıktı moralim çok bozuk vallaaaa ağladım bile...ben de dün akşam öleydim bugün aç kalcam die ne varsa yedimmmm:Saruboceq:

Gecmis olsun canım ama dur bakalım doktorunuz bı görüş de bakalım 100 lük ister Simdi muhtemelen en kötü ihtimal diyete başlarız heralde aslında ben de korkuyorum benim de yüksek çıkabilir birden kilo aldım ben de...

evet bende öyleyim herşeyi kendim yapmaya çalışırım ama kendimizi yoruyoruz işte farkında olmadan zamanla düzenlersin evini ağır ağır yorucu olmaz

Ay bu glikozu ictim kızım göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor su an fazla enerji yaramadı cocuğa :))

kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr..
öncelikle bebişime birtane bitene kadar com dan bir winx halısı almıştım bugün elime ulaştı iyiki almışım süper birşey bayıldım...
ikinci haberim ise pek iyi değil.. şirkette bir arkadaşım benden 3 hafta önde hamilelik yaşıyor.. Kasıklarında ve altında ağrı vardı kasılıyorum diyordu dün akşam dr gitti ve açılma olduğu söylenmiş...hemen hastaneye yatırmışlar bebeğin en az 2 hafta daha doğmaması gerekiyormuş!!!
drlar kuvözde kalabilir demişler şimdi bekliyorlar durumu... Arkadaşı dün gördüğümde karnı bayaa aşağıdaydı allah yardımcısı olsun.. sizde dikkat edin kızlar..
manolyacım sanada geçmiş olsun inşallah yüksek çıkmaz değerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…