- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.461
günaydın kızlarr..
öncelikle bebişime birtane bitene kadar com dan bir winx halısı almıştım bugün elime ulaştı iyiki almışım süper birşey bayıldım...
ikinci haberim ise pek iyi değil.. şirkette bir arkadaşım benden 3 hafta önde hamilelik yaşıyor.. Kasıklarında ve altında ağrı vardı kasılıyorum diyordu dün akşam dr gitti ve açılma olduğu söylenmiş...hemen hastaneye yatırmışlar bebeğin en az 2 hafta daha doğmaması gerekiyormuş!!!
drlar kuvözde kalabilir demişler şimdi bekliyorlar durumu... Arkadaşı dün gördüğümde karnı bayaa aşağıdaydı allah yardımcısı olsun.. sizde dikkat edin kızlar..
manolyacım sanada geçmiş olsun inşallah yüksek çıkmaz değerin...
evet canım bugün keyfim yerimde daha iyiyim sadece iş yoğunluğu var ama onuda takmıyorum 3 elemanım var onlar evrak işliyor ben beyanname yapıyorum yavaş yavaş pazartesi günü son günüde :)))günaydın cnm nasılsın bugün bombaymışsın gibi geldi bana
günaydın kızlarr..
öncelikle bebişime birtane bitene kadar com dan bir winx halısı almıştım bugün elime ulaştı iyiki almışım süper birşey bayıldım...
ikinci haberim ise pek iyi değil.. şirkette bir arkadaşım benden 3 hafta önde hamilelik yaşıyor.. Kasıklarında ve altında ağrı vardı kasılıyorum diyordu dün akşam dr gitti ve açılma olduğu söylenmiş...hemen hastaneye yatırmışlar bebeğin en az 2 hafta daha doğmaması gerekiyormuş!!!
drlar kuvözde kalabilir demişler şimdi bekliyorlar durumu... Arkadaşı dün gördüğümde karnı bayaa aşağıdaydı allah yardımcısı olsun.. sizde dikkat edin kızlar..
evet canım bugün keyfim yerimde daha iyiyim sadece iş yoğunluğu var ama onuda takmıyorum 3 elemanım var onlar evrak işliyor ben beyanname yapıyorum yavaş yavaş pazartesi günü son günüde :)))
canım halınızı iyi günlerde kullanın
arkadaşına da Allah yardım etsin inşallah bebişi erkenden gelmez benimde korkum ama her hafta geçtiğinde içim rahatlıyor en azından riskli haftaları atlattık sanırım
canım halınızı iyi günlerde kullanın
arkadaşına da Allah yardım etsin inşallah bebişi erkenden gelmez benimde korkum ama her hafta geçtiğinde içim rahatlıyor en azından riskli haftaları atlattık sanırım
günaydın kızlarr..
bende bırakacağım 3 hafta sonra baya bir çalışmayı düşünmüyorumevet nm muhasebe yoğunluğunu bilirim bende muhasebeciydim evlenmeden önce bıraktım çalışmayı ev hanımı olduk çok yoğun geçen bir meslek sana kolay gelsin cnm bende bu gün kızlarla çarşıya çıkacağım gecelik falan bakmayı düşünüyorum bebeğe eksikleri tamamlıyacağım
sağol canım benim inşallah annemler yormaz beni zaten hele eşimi düşünemiyorum o kadar kişi varken ayakta bırakmaz beni eminimGünaydın kızlar!
İş arasında okuyabildiğim son sayfaya şöyle bir göz atabildim, vaktim olsa da bol bol katılabilesem keşke sohbetlerinize ama bu kadar çok anneyi takip edemiyorum :)) Çok hızlısınız maşallah kaydirigubbakcemile3
Suhan1 geçmiş olsun arkadaşına umarım mümkün olan en iyi sonuçla çıkarlar hastaneden hem kendisi hem bebişi :/
Denizcim kolay gelsin, allah bir an önce kendi evinize de taşınmayı nasip etsin hayırlısı ile canım. Aman taşınma süresince çok dikkatli ol, dikkat et bebişine de kendine de.
Manolya, umarım iyi çıkmıştır sonuçlarınBir tek benim oğlum mu o kadar şekerden sonra hala uyumayı başardı :)))
Adilemir, bebişine de maşallah sana da, ne iyi bakmışsın kocaman olmuş :)
bskozberk, sıkma canını yüksek çıktı diye, ufak bir diyet ve daha iyi beslenme ile atlatırsın nasıl olsa, önemli olan bebişini sağlıkla kollarının arasına alman
Ara ara gelmeye çalışırım, sağlıklı ve keyifli bir hafta sonu dilerim hepinize! a.s.
bende bırakacağım 3 hafta sonra baya bir çalışmayı düşünmüyorum
dün akşam eşimle güllük caddesini gezdik 10 liraya alt üst pijama takımı aldık çok kaliteli değil ama hastane için güzel önü tamamen düğmeli denize doğru giderken sol tarafta bir mağazaydı hep pijama satıyor ama adını hatırlayamadım
sağol canım benim inşallah annemler yormaz beni zaten hele eşimi düşünemiyorum o kadar kişi varken ayakta bırakmaz beni eminim
cnm güle güle kullan halını
slm kızlarr dr dan geldimm oğlumu gördümmhihoyyyt
ama yine yüzünü göstermedi bize bi doğsun totosunu ısıracam onunkaydirigubbakcemile3
bebeğim 1580 gr olmuş
çok şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyo dedi dr ama bu doğum tarihini etkilemezmiş
bide uzun bacaklı bi çocuk olacak dedi babasına benzedi sanırımsırnaşık şey
bu arada kan uyuşmazlığı iğnemiz vardı bulamadık pazartesi gelecekmiş eşimde pazartesi olmıcak ancak perşembe günü vurulabilirim dr um sorun olmaz dedi içim rahatladı şükür
Mrb arkadaşlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür bu hafta aşı olcam ve şekere bakılcak kaçışım yok artık.Kızlar bişi sorcam portbebe,ana kucağı alıcak mısınız?Ben kıyafet kısmını tamamladım artık büyük parçalara geçmek istiyorum.Portbebe ve anakucağı bakıyorum alanlar ne aldınız marka olarak?Kullanan tecrübeli anneler ikisinide almamıza gerek var mı?Bebek çantası bakıyrum bir de çok beğenemedim adidasta bi çanta gördüm büyük çok spor ve şık sanırım onu alıp bebek çantası yapıcam.
Mrb arkadaşlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür bu hafta aşı olcam ve şekere bakılcak kaçışım yok artık.Kızlar bişi sorcam portbebe,ana kucağı alıcak mısınız?Ben kıyafet kısmını tamamladım artık büyük parçalara geçmek istiyorum.Portbebe ve anakucağı bakıyorum alanlar ne aldınız marka olarak?Kullanan tecrübeli anneler ikisinide almamıza gerek var mı?Bebek çantası bakıyrum bir de çok beğenemedim adidasta bi çanta gördüm büyük çok spor ve şık sanırım onu alıp bebek çantası yapıcam.
slm kızlarr dr dan geldimm oğlumu gördümmhihoyyyt
ama yine yüzünü göstermedi bize bi doğsun totosunu ısıracam onunkaydirigubbakcemile3
bebeğim 1580 gr olmuş
çok şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyo dedi dr ama bu doğum tarihini etkilemezmiş
bide uzun bacaklı bi çocuk olacak dedi babasına benzedi sanırımsırnaşık şey
bu arada kan uyuşmazlığı iğnemiz vardı bulamadık pazartesi gelecekmiş eşimde pazartesi olmıcak ancak perşembe günü vurulabilirim dr um sorun olmaz dedi içim rahatladı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?