2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşllh olmaz şimdi :çok üzgünüm:

günaydın cnm nasılsın bugün bombaymışsın gibi geldi bana
evet canım bugün keyfim yerimde daha iyiyim sadece iş yoğunluğu var ama onuda takmıyorum 3 elemanım var onlar evrak işliyor ben beyanname yapıyorum yavaş yavaş pazartesi günü son günüde :)))

canım halınızı iyi günlerde kullanın
arkadaşına da Allah yardım etsin inşallah bebişi erkenden gelmez benimde korkum ama her hafta geçtiğinde içim rahatlıyor en azından riskli haftaları atlattık sanırım

evet nm muhasebe yoğunluğunu bilirim bende muhasebeciydim evlenmeden önce bıraktım çalışmayı ev hanımı olduk çok yoğun geçen bir meslek sana kolay gelsin cnm bende bu gün kızlarla çarşıya çıkacağım gecelik falan bakmayı düşünüyorum bebeğe eksikleri tamamlıyacağım

sağol denizcim..
bende öyle umut ediyorum hepimizin az kaldı umarım gününde gelir bebişlerimiz...:Saruboceq:

cnm güle güle kullan halını

Günaydın kızlar!

İş arasında okuyabildiğim son sayfaya şöyle bir göz atabildim, vaktim olsa da bol bol katılabilesem keşke sohbetlerinize ama bu kadar çok anneyi takip edemiyorum :)) Çok hızlısınız maşallah kaydirigubbakcemile3

Suhan1 geçmiş olsun arkadaşına umarım mümkün olan en iyi sonuçla çıkarlar hastaneden hem kendisi hem bebişi :/

Denizcim kolay gelsin, allah bir an önce kendi evinize de taşınmayı nasip etsin hayırlısı ile canım. Aman taşınma süresince çok dikkatli ol, dikkat et bebişine de kendine de.

Manolya, umarım iyi çıkmıştır sonuçların Bir tek benim oğlum mu o kadar şekerden sonra hala uyumayı başardı :)))

Adilemir, bebişine de maşallah sana da, ne iyi bakmışsın kocaman olmuş :)

bskozberk, sıkma canını yüksek çıktı diye, ufak bir diyet ve daha iyi beslenme ile atlatırsın nasıl olsa, önemli olan bebişini sağlıkla kollarının arasına alman

Ara ara gelmeye çalışırım, sağlıklı ve keyifli bir hafta sonu dilerim hepinize! a.s.

bende bırakacağım 3 hafta sonra baya bir çalışmayı düşünmüyorum
dün akşam eşimle güllük caddesini gezdik 10 liraya alt üst pijama takımı aldık çok kaliteli değil ama hastane için güzel önü tamamen düğmeli denize doğru giderken sol tarafta bir mağazaydı hep pijama satıyor ama adını hatırlayamadım
sağol canım benim inşallah annemler yormaz beni zaten hele eşimi düşünemiyorum o kadar kişi varken ayakta bırakmaz beni eminim

önerin için saol bir bakayım

slm kızlarr dr dan geldimm oğlumu gördümmhihoyyyt
ama yine yüzünü göstermedi bize bi doğsun totosunu ısıracam onunkaydirigubbakcemile3

bebeğim 1580 gr olmuş
çok şükür herşey yolundaymış 1 hafta önden gidiyo dedi dr ama bu doğum tarihini etkilemezmiş
bide uzun bacaklı bi çocuk olacak dedi babasına benzedi sanırımsırnaşık şey
bu arada kan uyuşmazlığı iğnemiz vardı bulamadık pazartesi gelecekmiş eşimde pazartesi olmıcak ancak perşembe günü vurulabilirim dr um sorun olmaz dedi içim rahatladı şükür

Mrb arkadaşlar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür bu hafta aşı olcam ve şekere bakılcak kaçışım yok artık.Kızlar bişi sorcam portbebe,ana kucağı alıcak mısınız?Ben kıyafet kısmını tamamladım artık büyük parçalara geçmek istiyorum.Portbebe ve anakucağı bakıyorum alanlar ne aldınız marka olarak?Kullanan tecrübeli anneler ikisinide almamıza gerek var mı?Bebek çantası bakıyrum bir de çok beğenemedim adidasta bi çanta gördüm büyük çok spor ve şık sanırım onu alıp bebek çantası yapıcam.

maşallah canım oğluşuna

merhaba canım bizde iyiyiz çok şükür
biz alış verişe büyük eşyalardan başlamıştık zaten almıştık ilk başta

mrb canım bn portbebe değilde ana kucağı almayı düşünüyorum marka olarakta şuan düşündüğüm bişey yok.

maşallah canım oğluşa

günaydın kızlar nasılsınız
2 gündür faturalarla uğraşmaktan yazmaya fırsatım olmadı:bbo:
bebeğini gören arkadaşlar gözünüz aydın olsun maşallah kocaman olmuş bebeleriniz
taşınacak olan arkadaşlarım sizede kolay gelsin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar hallolur işlerinizeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
şekeri yüksek çıkan arkadaşlarım geçmiş olsun ve diyetli günlere hoşgeldiniz diyorumboshayallersmile
tek tek isim yazamadım anlayan anladı sanırım beni hızlı hızlı okudum çünkü isimleri karıştırmayımkaydirigubbakcemile3

günaydın hepinizeolumunekankayizsmile
umarım herşey iyidir herkeste..
sadece bu son sayfayı okudum:)ohaoldumsmile
denizkipadaki indirim süper,link için tşkler..bu hafta gidersek bi bakiim almıştım bu ürünleri ama giyim ürünleri çok hoş kipadaki bi bakmış oluruzzemuszemus
suhangüle güle kullanın halısını,ben kaşmirinkini kullanıorum oğlumun odasında,kaymaz tabanlı,çok memnunuz bizde,umarım sende memnun kalırsın..pastel boya lekesi falan silindiğinde çıkabilio bayanssulusmilegüsel kızında winks clupçı olacak sanırsamkaydirigubbakcemile5
başaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkksende şeker mi çıktı ben mi yanlış anladım yorumlardan**????
eğer öle ise üzme sıkma canını canım benm çoğu gitti azı kaldı bak,sık dişini,diyetini uygularsın,allah'ın izniyle atlatırsın..bak biçok arkadaşımız var aynı durumda olan,geçicek bunlarda bidenem yaa:Saruboceq:

heracım mrb.. kaleiçinin alt tarafında bitane işhanı var içinde seher bebe var,herşey var orda,toplu alışverişlerde indirimde yapıolar,bizim var die bakmadım ama çok çeşit gördüm orda,görmediğin bi yerse bi gezmeni tavsiye ederim.bebek arabası,oto koltuğu,anakucağı setleri,bakım çantaları,örümcekler,salıncaklar..vs.bulabilirsin hepsini..
kolay gelsin,şimdiden güle güle kullanın...

Denizcim ne aldın sen?İkisinide mi aldın yoksa birini mi ve markası ne?

Cnm ben ikisinide almayı düşünüyorum gereksiz olur mu onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…