2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar nasılsınız
güzel haberler alan arkadaşlarımıza nemutlu
maşallahh bebişlere.

buğün pek keyifsizimm başım çok agrıyorr.
duş aldım kahvaltımı yaptım ama yok geçmiyor.

uff sıkıldım burda yaşamaktan çok zor geliyor artık bana yaa.
neolacak böyleee
sevmediğim insanlarla iç içe yaşamak artık bana
çok zorrr geliyorrr.

amannn buğün diyetede dikkat etmedimm
birgünden birşey olmaz inş.

Geçmişi pek okuyamadım arkadaşlar malum görümcem var.
Canım bende de aynı keyifsizlik başağrım geçmedi .İlaç içicem şimdi. Birazda olsa anlayabiliyorum seni aynı dertten muzdaribim.Sende bebeğini düşünmeye çalış canım.Pek fazla bozma da rejimini bebeğine zarar olmasın.Bende gece gene uyuyamadım.Kalktım ayrı o da da ağladım 3 e kadar.Sabahta görümcem fos fos uyuyordu.Ona inat bende kalkmadım. 12 de kalktım.

cnm bende bi seferde içtim çok da kötü bişi diilmiş korktuğumuz kadar....inşallh yüksek çıkmazzz senin cnm.benim belliydi 2 ayda 10 kilo birden alınca şüphelenmiştim zatenn...inşallh 100lük iyi çıkar haftaya gitcem dr a
cnm hayırlı olsun halınız bende o halılardan alim diyodum ama nası çıkar die güvenemidum içimi rahatlattın disney koleksiyonundan bakcam bende
inşallh arkadaşın ve bebeği iyi olur cnmmm.inşallh hepimiz zamanında sağsalım alırız bebilerimizi kucağımıza...
cnmmm çokkk teşekkür ederimmm inşallh iyi oluruz dünden beri moralim sıfır valla...
cnm maşallh kuzunaaa çok sevindimm...
baharcım saolll çok korkuyorum 100lük de yüksek çıkar dieee moralim bozuk ya...
cnmmmmmmmmmmm yaaaa şeker çıktı bende ağladım dünnn....napcam bennn....sağsalim alalım bebileri kucağımıza başka bişi istemem

cnmm geçmiş olsun duş alınca rahatlaman gerekir ama az uzan istersen...

kıslarrrrrrrrrrrr herkese mutlu hafta sonlarııııııııı....iyidir herkesler umarım............

Denizcim ne aldın sen?İkisinide mi aldın yoksa birini mi ve markası ne?

Cnm ben ikisinide almayı düşünüyorum gereksiz olur mu onuda bilmiyorum

canım biz 5 li set almıştık onda taşıma çantası var ana kucağı var bide oto koltuğu olanlardan aldık markasını hatırlamıyorum ama

bir saattir doğum üzerine yazılar okuyorum.çoğunluk epidural normal doğumun çok rahat olduğunu söylüyor bende baştan beri epidural normal istiyorum zaten.en son doktor kontrolümde bu yöntemi sordum doktoruma verdiği cevap bu yöntemi uygulayabiliriz ama bence epiduralede gerek kalmaz ben seni normal doğurturum şeklindeydi.kaydirigubbakcemile3

ben portbebe almayı düşünmüyorum anakucağı alabilirim belki ondada kararsızım
zaten ne kadar biyere çıkmam gerekecekki kış bebeği olacak bide nereye gitsek arabamızla gideceğiz o yüzden kararsız kaldım bu konuda onlarda bebeğin ağırlığı kadar neredeyse taşımak daha zor olacak gibime geliyo

ahh canımm üzme kendini yazdıklarının biçoğuna bende bendee demek istiyorum neyseki çok şükür oğlumu gördüm bugün keyfim yerinde
ama burda değil ankarada kendi evimde olmak isterdim napim 1 yıl daha sabır diyorum
sabrın sonu selamettir canım sabredecez yapacak bişey yokolumunekankayizsmile

canım bende çok okudum epidural normal çok rahat bi doğum şekliymiş etrafımda yapanlarda varsositososito
ama nedense ben epidural istemiyorum normal olsun herşey diyorum acısını çekeyim aslında acıyada dayanıklı değilimdir ama ne bilim delimiyim neyimakannehirakannehir

çok gariptir bende hiç korku yok normal olsa dahi korkmuyorum nedense.belkide daha zamanımız olduğu için şimdi sakinim.sositososito

Muhteşem bir doktorun var bence, inan böyle doktor bulsam hemen atlayacağım boynuna ne olur doğumuma gir diye kaydirigubbakcemile3

Ben de mümkün olduğunca doğal doğum istiyorum, müdahalesiz şekilde. Umarım oğluşumu istediğim gibi kollarımın arasına alabilirim boshayallersmile

evet sabır sabır diyorumm
bende ilk başlarda sezeryan istiyordum ama
şimdilerde hep normal diyorum
başarırız inş.
apt merdivenler için gelen bir bayan var
onun bana söylediği şeyy
normal doğurrr kız gibi olll
:)):9.
maşallahh 3 doğum yapmışş
normal yapmışş hepp
bakalım hayırlısı

başarırız başarırız birbirimize destek olmamız lazım
gerçek şu ki normal doğum gibisi yok anne ve bebek uygun olduğu sürece
allah hakkımızda hayırlısını versin

başarırız başarırız birbirimize destek olmamız lazım
gerçek şu ki normal doğum gibisi yok anne ve bebek uygun olduğu sürece
allah hakkımızda hayırlısını versin

aminn canım

bende buğün eşimle beşik bakmaya gidecegiz
hemen almayacagız ama fiyatlara falan bakalım dedik
inş. uygun birşey buluruz

selam kızlar bızımde bugun kontrolumuz vardı.bizim kız naz yaptı yüzünügöstermedi ama kocaman olmus 1566 gram ve 30+4 ıkı bucuk hafta kadar önceymıs doktor tombul bır bedıs dedı.sanırsam ocagı beklemıycek önden önden koşarken aralık sonunda gelcek kızımbudurumda ocak degıl aralık annesımı olucas:)

aminn canım

bende buğün eşimle beşik bakmaya gidecegiz
hemen almayacagız ama fiyatlara falan bakalım dedik
inş. uygun birşey buluruz
inş. bulursunuz gönlünüze göre canım
bizimki dolanmayı pek sevmediği için ilk girdiğimiz yerden aldık çıktık
gerçi başka yerde bilmiyoduk pek burda
nasip oymuş alınmış oldu işte

maşallah prensesine canım
bende 1 hafta önden gidiyomuşum ama doğum tarihini değiştirmez önden gitmesi dedi doktor
hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…