2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende öyle bılıyorum ama eşim soyledı bugun bır arkadasının eşi iki hafta önden gidiyormus normal dogum yaptı iki hafta erken gelmiş bebiş ne biliyim

Maşallah canım kızına
zaten burada ki çoğu kişi aralık annesi olacak ama adımız ocak annesi :)))

naber kızlar
uff bugün çok canım sıkılıyo
hadibakem sana sonuna kadar katılıyorum canım
bu istanbul öldürcak beni
bi de hiiç akrabam yok burda sadece eltimler va ona da gitmeyi ne ben ne eşim istiyo:umursamaz:
bayramda annemlere gidip doğuma kadar dönmemeye karar verdim

Görümcemden bıktım.Sırf bu yüzden bu hafta gidiyorum annemin yanına bayramdan sonra dönüp eşya alıp falan tekrar gidicem sonra doğuma.Eşime çıtlatmama rağmen konuyu her allahın günü görümcemle geçiyor.Dün gece uyuyamadım.6 sayfalık mektup yazdım eşime.Ağzıma geleni saydırdım artık ama veremedim.Ne zaman vermeliyim bilmiyorum da.Okuyunca kesin kavga edicez.Eskisi gibi aramız bozulur diye korkuyorum çok.Veremedim ama bu durumda hep böyle devam edecek.Onun o tribini çekmekte istemiyorum .Başım dönüyor devamlı bugün uzandım yatıyorum şimdi.Eşim görümceme kalkmasın yatsın demişte allahtan masayı falan o topluyor.Kasığıma baskı yapıyor bebekte çıkıcak gibi bayağ bunaldım.Benden bu kadar şimdilik kızlar hepiniz kendinize dikkat edin

selam kızlar,

nasılsınız benim sırtım deli gibi ağrıyor vede temizlik bulaşık ortalığı toplamak derken yoruldum

zap_zup okuduğuma göre görümce durumarı devam edyor benden sana minicik bir tavsiye öfkeyle kalkıp zararla oturma boşver gidiosun pazartesi zaten hiç kavgaya değmez canım eşin düşünsün sen gidince tek kalcak elbet anlıycaktır bir gün

bebişini gören arkadaşlar hepsine kocaman maşallah süper gidiolar

Canım mektup yazdım.İçimdeki herşeyi yazdım.Kardeşimden ayrı tutmadığı,onunla herşeyimi paylaştığımı ama kendi kardeşlerimle bile bu kadar vakit geçirmekten sıkıldığımı falan anlattım.Böyle 6 sayfa sürdü.Kırılacağından eminim ama gayet tatlı dille (arada iğneleyici şeylerde vardır belki ama) içimdeki herşeyi yazdım.Gitmeden evvel mi vermeliyim sence ne zaman vermeliyim? Vermezsem bu böyle devam eder.Mektupta ona da anlattım bayağ.İnşallah derdimi anlar.Senden anlayış bekliyorum falan dedim.

canım eşinle kavga etmek istemiyorsan şöyle iyce bir kafanı dağıt sonra mektubu bir kere daha oku eğer kavgaya sebep olacak şeyler varsa biraz daha yumuşat malesef erkekler bizim kadar ince ruhlu olmuyorlar iice düşün sonra sana bişiyler söylemek istioyorum yazarak daha ii anlatacağımı düşündüm der verirsin gitmeden önce ben gelene kadar iice düşün bunları ben seninle hep başbaşa kalmak istiyorum ve kafamı dinlemek istiyorum dersin bence

Çok sağol var ya canım dün geceden beri düşünüp duruyorum.Evet haklısın.Çok sağol hakkaten opuyorumnanaktan

şirvancım maşallh kızına ne kadar büyümüşşşş....sen aralık da doğum yapsan da ocak annesisisn bitanemmm...
zapzupcum nedir bu görümceden çektiin cnm ya allh yardımcın olsunnn cnmm.kafanı dinle git de bari cnmm
bebishim sen de burdaymışsınnn nasılsın canımın içi
ben de yemek yapıyorum az bi salonumu temizlicem birazdann asıl temizlik yarın ama dünden beri ole moralim bozukki hiçibişi yapasım gelmio

Son düzenleme:

Artık öyle yapıcam canım.Eşim hatasını anlasın diye de mektup yazıp içimi döktüm.Giderken vericem.Sırf bu konuyla alakalı 6 sayfalık yazı yazdım. ohaoldumsmile Bakalım ne olacak. bilmiyorumkismile

bitanem sende ben gibisin bende içimi yazıya dökünce rahatlarımmm....çok ağır şeyler yazmıo dimi mektubunda....vermeden bidaha oku bence cnm eşinle de doğum önü kırgınlık olmasınnn....bu erkekler az odundur bilirsinnn umarım mektubun etkili olur anlar seni eşin cnm benim

kızlar beni erken doğururum gibi bi his kapladıııı ama daha ne çamaşırlarını yıkadım bebimin ne de çanta hazırrr....ne de kendime pijama falan aldımmm eksik var bi sürüüü.....naparım ole bişi de....korkmaya başladımm...umarım erken gelmez bebişler...dünden beri çok kötümserimm:bbo:

Eşyaların eksik olduğu için öyle geliyordur.Benim de eksikken anında doğuracakmışım gibi geliyordu.Eşime anlatmıştım.Pijama çorap atlet falan aldı bana.Burada da bebeğime bir kaç parça eşya yıkadım hazırladım.Eşime tembihledim yerini.O vesvesem geçti onlar hazır olunca.İnsan kendini güvende hissedemiyor yapılacak işler kalınca.İstanbuldan yapıcam çoğu alışverişi inşallah bende.

Ya böyle kendi ailemden örnekler vererek kendi kardeşlerime bile yapmadığım kadar iyilik yaptığımı kırıldığım halde laf söylemeyip sırf onun hatrı için sustuğumdan falan bahsettim.Bir sayfa da çok ağır yazdım ama artık onlarıda bir buçuk senedir söylemek istiyorum.Dedim ki insan ne kadar iyi samimi olursa olsun aşık olmadan aynı evde bıkmadan bir ömür geçiremez.Ben kardeşine aşık değilim.Dolayısıyla sıkılıyorum bir evde olmuyor dedim.Bir de bir yerde evliliğimizin 3/4ü görümcemle geçti.Senden çok onla vakit geçiriyorum.Seninle mi evliyim onunlamı anlayamıyorum.Bıktım artık diye patlamışım ortalarda.Belki onu çıkarabilirim ama hiç çıkarasım yok :umursamaz: Bayağ gözden geçiririm bu iki üç gün artıkbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

canım iice gözden geçir unutma herkekler incelikten anlamazlar unutmalmaz:

canım iice gözden geçir unutma herkekler incelikten anlamazlar unutmalmaz:

Ya kırılıcağını biliyorum ama bu lafları da hak ediyor .Sert konuşmuyorum ne zamandır tamam diyor hep aynı hep aynı .Bunun gibi sözleri çıkarıyım mı sence.Anca böyle anlayacak gibi.Kaç aydır bütün onlanları biliyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…