- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.521
Ya böyle kendi ailemden örnekler vererek kendi kardeşlerime bile yapmadığım kadar iyilik yaptığımı kırıldığım halde laf söylemeyip sırf onun hatrı için sustuğumdan falan bahsettim.Bir sayfa da çok ağır yazdım ama artık onlarıda bir buçuk senedir söylemek istiyorum.Dedim ki insan ne kadar iyi samimi olursa olsun aşık olmadan aynı evde bıkmadan bir ömür geçiremez.Ben kardeşine aşık değilim.Dolayısıyla sıkılıyorum bir evde olmuyor dedim.Bir de bir yerde evliliğimizin 3/4ü görümcemle geçti.Senden çok onla vakit geçiriyorum.Seninle mi evliyim onunlamı anlayamıyorum.Bıktım artık diye patlamışım ortalarda.Belki onu çıkarabilirim ama hiç çıkarasım yok :umursamaz: Bayağ gözden geçiririm bu iki üç gün artıkbilmiyorumkismile
Sizi de hep aynı konularla boğup duruyorum burada hakkınızı helal edin ya :gitme:
cnm sert ifade edebilirsin belki ama geriye dönülmicek sözler olmasın mektupta bence....ben sinirlenince genlde ağzımdan ne çıktığını bilmem çünkü cnm
Ocak anneleri sizlere bisey sormak istiyorum ..Kac tane badi aldiniz .. kisa yada uzun kollu .. bide hastane cikisi nasil oluiyor .. icinde neler var .. bana yazarsaniz sevinirim...
Bana annem almış hiç sormadım ne var içinde diye.Gidince bakacağım.Şimdilik 2 tane body 4 tane uzun kollu,4 tane de kısa kollu alttan pıtpıtlı şeyler aldım ben.Badi falan istanbula gidince annemle alıcaz inşallah.
Tesekkur ediyorum. Yurt disindayim burada soarcagimda kimsem yok . Yavas yavas alayim diyorum ama kafam cok krisiyor ne alayim diye .. bide 0 _3 aylikmi aliyorsunuz..
4 tane uzun kollu . 4 tane de kisa kollu cittili badi aldim.. Bu kadar yetermi badi .. bunlae 0 - 3 aylik
Kızlar ben bir de şey sorucam .Göğsünüzden süt geliyor mu?Benim kendiliğinden geliyor arada normal midir hiç blmiyorum bilmiyorumkismile
Kızlar ben bir de şey sorucam .Göğsünüzden süt geliyor mu?Benim kendiliğinden geliyor arada normal midir hiç blmiyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?