2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sert ifade edebilirsin belki ama geriye dönülmicek sözler olmasın mektupta bence....ben sinirlenince genlde ağzımdan ne çıktığını bilmem çünkü cnm

cnm sert ifade edebilirsin belki ama geriye dönülmicek sözler olmasın mektupta bence....ben sinirlenince genlde ağzımdan ne çıktığını bilmem çünkü cnm

Bende böyle olduğum için günlerdir ne yapacağımı düşünüyorum.İlerde pişman olur muyum diye kendimi sorguya çekiyorum bir yanımda diyor ki bir buçuk senedir yeter.Birazda onlar kırılsın.Neyse çok sağolun düşünmeyeyim vari artık.Haklısın canım.Kızıma yazık yaa :gitme:

Ocak anneleri sizlere bisey sormak istiyorum ..Kac tane badi aldiniz .. kisa yada uzun kollu .. bide hastane cikisi nasil oluiyor .. icinde neler var .. bana yazarsaniz sevinirim...

Ocak anneleri sizlere bisey sormak istiyorum ..Kac tane badi aldiniz .. kisa yada uzun kollu .. bide hastane cikisi nasil oluiyor .. icinde neler var .. bana yazarsaniz sevinirim...

Bana annem almış hiç sormadım ne var içinde diye.Gidince bakacağım.Şimdilik 2 tane body 4 tane uzun kollu,4 tane de kısa kollu alttan pıtpıtlı şeyler aldım ben.Badi falan istanbula gidince annemle alıcaz inşallah.

Tesekkur ediyorum. Yurt disindayim burada soarcagimda kimsem yok . Yavas yavas alayim diyorum ama kafam cok krisiyor ne alayim diye .. bide 0 _3 aylikmi aliyorsunuz..

Tesekkur ediyorum. Yurt disindayim burada soarcagimda kimsem yok . Yavas yavas alayim diyorum ama kafam cok krisiyor ne alayim diye .. bide 0 _3 aylikmi aliyorsunuz..

canım 0-3 aylık fazla bişey alma bebekler hemen büyüyolarmış çünkü 3-6 aylık olanları daha fazla al.alttan giydirilen çıtçıtlı badilerdende çok al en çok onlar kullanılıomuş.

4 tane uzun kollu . 4 tane de kisa kollu cittili badi aldim.. Bu kadar yetermi badi .. bunlae 0 - 3 aylik

yeter sanırım okadar bnde daha almadım kızıma hiçbişey ama bnde 0-3 aylık okadar alırım heralde çoğunu 3-6 alıcam çünkü eski tecrübeli anneler hep onları tavsiye ediyo. hastane çıkışı da1 tane 20li setlerden alıcam iki tane küçük 5lilerden falan alıcam ilk zamanlar da yeter onlar.

Benimkiler sıfır üç aylık.Gerisini istanbuldan alacağım için (zaten şehire uzak oturuyorum burada da birşey olmadığı için.) alamadım.Annem de 4 tane zıbın almış.0-3 ay.2 tane hastane çıkışı almış.Oraya gidince bende bayağ şey alıcam.Resimleri ciciş topiğine eklerim :CüvCüv:

Kızlar ben bir de şey sorucam .Göğsünüzden süt geliyor mu?Benim kendiliğinden geliyor arada normal midir hiç blmiyorum bilmiyorumkismile

gunaydın guzel anneler..
nasılsınız..
ben yogun sekılde bebek yelek orgulerıne basladım..babaanne annaanne oruyro.ama ben kendı zevkıme gore orup gıydırmek ıstıyorum..anneannemıze orme dedım.."ben yelegı hazır alırım "dedı annem..gözlerı pek ıyı gormuyor artık..60 yasında oldu..genç daha ama tembellıkten galıba opuyorumnanaktan
tamam dedım sen hazır yelek al..sonra kayınvaldemı aradım.."anne ben yelek cok ordum..sen 2-3 tane or..daha fazla orme "dedım..oda "karısma ben kactane ormek ıstersem o kadar oreyım..bır gun gıydır at "dedi :bbo:
ıyı dedım ne dıyım..
ama kendı orduklerımı daha bır begenıyorum..megaloman mıyım neyyım bilmiyorumkismile
işte boyle..bız ıyıyız..sızlerden ne haber..
bu akşam mısafırım var..eşimin arkadası..bende 12 senedır tanıyorum..bızı çok ıyı tanır..bebeklerı var 6 aylık oldu..adı ada...
gelsınlerde azıcık bebiş sevelım...
bende hazırlık yaptım geceden..bugune sıkısmayayım dıe..
işte boyle ..başka anlatacaklarım yok.
çok öpüyorum ...
bebeklerımızın gelmesıne az kaldı demı kızlar..heycanlanıyorum gıtgıde...ıçımı tatlı bır heyecan sarıyor..sankı karnımda yıldızlar uçusur gıbı karnım bır garıp oluyor heyecandann..
allah saglıkla gelmelerını nasıp etsın ınşallah..
ıyı pazarlar...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Hepinize mutlu sabahlar.Benim dün gece şiddetli bel ve karnımda sancı oldu.Pek uyuyamadım.Zaten gece görümcem tv izledi.Eşimle bu sabahtta konuşup şikayetlerimi özetledim.Giderken mektubu vereyim mi bilmiyorum onu eşimin bu bir kaç günkü davranışına göre değerlendiricem.Ya bi de eşim dün gece yüzük almış.Kaybetmiştim tek taşımı takmıyordum.Süprizler yaptı bana falan.Ona da kıyamıyorum buyüzden .Şimdilik bende durumlar böyle idare eder işte.İnşallah hepinize uğurlu gelsin bugün.Sizinde işleriniz yoluna girsin kızlar.Hepinize ailecek mutlu sağlıklı günler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…