2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bir de ne yaptım ben delikafadulden Artık kaç gün oldu yeter dedim içimden.Görümcem gece yarısına kadar oturup uyutmuyor beni sonra da öğleye kadar uyuyor.Eşim gittikten sonra benimde uykum kaçtı yatmadım.Attım makinaya çamaşırları.Televizyonu da eşim açmıştı zaten.Öyle oturuyorum. delikafadulden aaa yeter ama dimi kötükedihüso Öfleye pöfleye uyandı az önce .Koca gece beni uyandırırken iyi oluyo kötükedihüso

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
dilekçim benim de misafirim var bugün,allah kolaylık versin.dün günüm vardı ayy öldüm yorgunluktan,hamile hamile çekilmiyor hiç misafir filan.bugün tam dinleneyim dedim,arkadaşlar aradı akşam size gelcez dediler,gelme diyomiyosun da haliylekaydirigubbakcemile
zapzup allah kolaylık versin,senin görümce beni bile deli etti burdan, seni hiç düşünemiyorum canım yaakötükedihüso
şimdi bi geçmişe bakınayım kim ne yapmış etmiş.

Ayy allah sana da kolaylık versin.Benim de misafirim gelecekti ama eşime dedim temizlik yapmam gerekiyor görüyorsun hiç halim yok.Bi de kardeşinle uğraşıyorum.Yardımcı olduğu falan da yok bunaldım aaa dedim artık aklinialirimsmile Bileti de çarşambaya alabildik.Çarşamba gidicem zaten

Günaydın kızlar bizde yeni kahvaltı yaptık biras sancım var oturuyorum öğleden sonra kipaya gidicez
kocacım dün arkadaşlarıyla uğramış kipaya indirimleri görmüş gidelim belki bişeyler beğenirsin bez fln alırız dedi
benim de işime geldi tabi ben diicektim de herşeyini aldın zaten ne gerek war der diye dememiştim zemuszemus

Dileeek kolay gelsin canım bebişli misafirse sewe sewe ağırlanır bana da gelse keşke :ecrin_bebek:
kayınvalde komikmiş karışma sen dıt aaa ben ne istiyosam yaparım hee kaydirigubbakcemile3 yapsın bakalım merak ettim hiç yapmamasından iidir boşwer
ewet beni de acayip heycan sarıyo hele son günlerde artık arada ağrılarım olmaya başladı
kramp fln oluyo nadiren onlar oldukça daha da bi heycanlanıyorum yaklaştığını anlıyorum iyice

merhaba kızlarrr sabah ınanılmaz bır kalca ve bacak agrısı ile uyandım dün sormustum doktora olabılecegını hatta artabılecegını soyledı yataktan aglayarak kalktım kemıklerımız doguma hazırlanıyormus.sıcak pres yaparsam ıyı gelecegını okudum nette.bırde dr magnezyum verdı.sankı kemıklerım çekılıyo gıbı agrıyo.cok canım yandı sabah yaa sizler nasılsınız umarım iyidir herkess gecmısse baktım bıraz onemlı bır sorun yok gıbı

merhaba kızlarrr hepinize iyi pazarlarrr:)bizde az önce güzel bi kahvaltı yaptık kızıma yarasın inş:)4-5 gündür maşallahı var kuzucuğumun çok sert tekmeler atıo tombikim:)tam dalıcak oluyorum bi tekmelio direk uyanma moduna geçiyorum:)hoşuma da gitmiyor değil hani:)pek mutlu oluyorum.yalnız bnm ufaklık biraz huysuz olucak sanırım.tam tekmelemelere başladımı ananesine gösteriyorum ananesi elini koyuyo bzm öykü hnm tekmelemeyi bırakıo:)ananeyle kaç kere denedik yazık annemde ağlıcak nerdeyse:)ben küstüm ona dio:)2 dk sonra hadi bi daha deniyelim belki tekmeler dio:)gülmekten ölüyorum

Gunaydin kizlar cok guzel bi lazar gunu Sabah 8 de uyandik 9 gibi boyaci geldi kizimin odes boyaniyo pembe pembe ...Haftaya da mobilyalarimiz gelicek insallah zaman yaklastikca giderek heyecanlaniyorum...Bu arada 3 gundur hemoroidim kanamaya devam ediyo bu gidisle dogumda iyice patliycak heralde...

benim kız gibi seninki denaniknanik
zilli gece beni hiç uyutmuyo koca koca tekmeler atıyo
gündüz zaten hiç durmuyo
amaa ne zamanki babası elini göbüşe koyuyo duruyo
o çektiği an tekrar başlıyo
yazık adamcağız da üzülüyo bu kız beni niy sevmiyo diye
daha doğru düzgün5 kez hissedemedidelikafadulden

kızlarr doktor agrılar için magnezyum verdi demıstımya sızınkının adı nekı benım kalsiyumu böbreklerımden dolayı cok fazla almamam gerekıyo ilacı aldım sımdı kalsıyum magnezyum yazıyo üstünde

herkese merhaba kızlar misafir ağırlayacaklara kolay gelsin
bu sabah benimde bacağıma acayip bir kramp girdi bayadır olmuyordu 2 gündür mangezyumla kalsiyum içmiyordum ondan sanırım dikkat etmek lazım
annem sabah geldi beraber kahvaltı yaptık sonra biraz yürüyüşe çıktık a101 e girdik bebek battaniyesi 7 liraydı bizde dışarı çıkarken kullanırız diye aldık diğer aldıklarımızı evde kullanırsın dedi annem
evi toplayacağız annemle beraber paketleme falan yapacağız herkesi öptük opuyorumnanaktan

güle güle kullanın canım
ben de cuma günü bim e gittim sabahın köründe ama yetişemedim mavi kalmıştı sadece
gerçi bizim yeter heralde battaniyemiz
1 tane peluş 1 tane örgü bi tane de kundak yapmak için penye aldım ben
annem de polar battaniye almış
kaynanam da diyo du 2tane aldım diye ama nasıldır bilemiyorum
yengem de geçen sene doğum yaptı kızı oldu o da diyo ben sana veririm battanie diye
evde kullanırım onun verdiklerini debayanssulusmile

selam kızlarrrr
bizde dün doktorumuza gittik... bizim kız yeni uyanıyordu uykusundan ve resmen yalanmaya başladı bir ultrason resmi var dili dışarda...Açıkmış dedi dr...:))) bu arada kilosu 1 kilo 600 gr. gayet iyimiş.. maşallah.. 30. haftamızdayız..
şirinemm dr bana magnesıum diasporal 300 veriyor canım..

massallah kızımızaa cnım benım bızımkıde kıpır kıpırdıdün yuzunu gostermedı bı turlu ıkı hafta ondeymıs yıne 30+4 dedı doktor 1566 grammıs bızımkısıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…