- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.541
günaydıınmirmirmirmir
Günaydın canım mutlu huzurlu günler
merhaba kızlarrr hepinize iyi pazarlarrr:)bizde az önce güzel bi kahvaltı yaptık kızıma yarasın inş:)4-5 gündür maşallahı var kuzucuğumun çok sert tekmeler atıo tombikim:)tam dalıcak oluyorum bi tekmelio direk uyanma moduna geçiyorum:)hoşuma da gitmiyor değil hani:)pek mutlu oluyorum.yalnız bnm ufaklık biraz huysuz olucak sanırım.tam tekmelemelere başladımı ananesine gösteriyorum ananesi elini koyuyo bzm öykü hnm tekmelemeyi bırakıo:)ananeyle kaç kere denedik yazık annemde ağlıcak nerdeyse:)ben küstüm ona dio:)2 dk sonra hadi bi daha deniyelim belki tekmeler dio:)gülmekten ölüyorum
kızlarr doktor agrılar için magnezyum verdi demıstımya sızınkının adı nekı benım kalsiyumu böbreklerımden dolayı cok fazla almamam gerekıyo ilacı aldım sımdı kalsıyum magnezyum yazıyo üstünde
magnesium diasporal yazıyor benimkinde canım
herkese merhaba kızlar misafir ağırlayacaklara kolay gelsin
bu sabah benimde bacağıma acayip bir kramp girdi bayadır olmuyordu 2 gündür mangezyumla kalsiyum içmiyordum ondan sanırım dikkat etmek lazım
annem sabah geldi beraber kahvaltı yaptık sonra biraz yürüyüşe çıktık a101 e girdik bebek battaniyesi 7 liraydı bizde dışarı çıkarken kullanırız diye aldık diğer aldıklarımızı evde kullanırsın dedi annem
evi toplayacağız annemle beraber paketleme falan yapacağız herkesi öptük opuyorumnanaktan
selam kızlarrrr
bizde dün doktorumuza gittik... bizim kız yeni uyanıyordu uykusundan ve resmen yalanmaya başladı bir ultrason resmi var dili dışarda...Açıkmış dedi dr...:))) bu arada kilosu 1 kilo 600 gr. gayet iyimiş.. maşallah..30. haftamızdayız..
şirinemm dr bana magnesıum diasporal 300 veriyor canım..
massallah kızımızaa cnım benım bızımkıde kıpır kıpırdıdün yuzunu gostermedı bı turlu ıkı hafta ondeymıs yıne 30+4 dedı doktor 1566 grammıs bızımkısıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?