- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.561
canım.bılıyorum gunun vardı dun..ayy bırde bugun mısafır..aslında hazırlıklısın ya.belkı daha kolay gecer..börek çorek dunden var..evde temızdır..aradan cıksınlar..ama senı yormasınlar.kendı çaylarını kendılerı doldursuun mesela demii..günaydın kızlar.
dilekçim benim de misafirim var bugün,allah kolaylık versin.dün günüm vardı ayy öldüm yorgunluktan,hamile hamile çekilmiyor hiç misafir filan.bugün tam dinleneyim dedim,arkadaşlar aradı akşam size gelcez dediler,gelme diyomiyosun da haliylekaydirigubbakcemile
zapzup allah kolaylık versin,senin görümce beni bile deli etti burdan, seni hiç düşünemiyorum canım yaakötükedihüso
şimdi bi geçmişe bakınayım kim ne yapmış etmiş.
eliff..bebeklı mısafırdı..ama gelemıyorlarmıs..Dileeek kolay gelsin canım bebişli misafirse sewe sewe ağırlanır bana da gelse keşke :ecrin_bebek:
kayınvalde komikmiş karışma sen dıt aaa ben ne istiyosam yaparım hee kaydirigubbakcemile3 yapsın bakalım merak ettim hiç yapmamasından iidir boşwer
ewet beni de acayip heycan sarıyo hele son günlerde artık arada ağrılarım olmaya başladı
kramp fln oluyo nadiren onlar oldukça daha da bi heycanlanıyorum yaklaştığını anlıyorum iyice
eliff..bebeklı mısafırdı..ama gelemıyorlarmıs..
hafta ıçıne erteledıler..
bakalım ne gun gelırler..
zaten hazırladıklarımıda kociş nerdeyse yedı bıtırdı..gelmeyecekler dıye bende koca bır tabak hazırladım..hepısını yedı..
tepsıde tektuk bırseyler kaldı..
emir yemez dedım.ama oda yedı..
bebeklı mısafır elıfcıgım..inşallah yakında sende bırılerıne bebeklı mısafır gıodersın..alırsın bebeişini kucagına..mısafırlık gezersınız..gelsın çaylar çörekler..cokacimcoook
selam kızlarrrr
bizde dün doktorumuza gittik... bizim kız yeni uyanıyordu uykusundan ve resmen yalanmaya başladı bir ultrason resmi var dili dışarda...Açıkmış dedi dr...:))) bu arada kilosu 1 kilo 600 gr. gayet iyimiş.. maşallah..30. haftamızdayız..
şirinemm dr bana magnesıum diasporal 300 veriyor canım..
massallah kızımızaa cnım benım bızımkıde kıpır kıpırdıdün yuzunu gostermedı bı turlu ıkı hafta ondeymıs yıne 30+4 dedı doktor 1566 grammıs bızımkısıde
herkese günaydın,
güzel bir hafta dilerim zaten güzel geçecektir eminim 1 gün daha erken kapatacağız haftayı
allah yardımcın olsun hayrancım çok zor heryer heryerde aradığını bulamazsın birde çalışınca daha kötü :sinifsinif:biran önce atlatırsın inşallah ben bile daha yeni yeni düzene koydum evi bide taşınmamışken okuyunca 3 hafta önceki hallerim aklıma geldiakannehirgünaydın kızlar nasısınız
benim ev curcuna taşınma telaşımız başladı
bu cuma taşınıyoruz inşallah ay bir an önce taşınsak da bitse işe de gidiyorum bir yandan çok zor oluyo gerçekten
günaydın kızlar nasısınız
bu cuma taşınıyoruz inşallah ay bir an önce taşınsak da bitse işe de gidiyorum bir yandan çok zor oluyo gerçekten
herkese günaydınlarrr
suhan şirinemm maşallah bebişlerinize çok iyi bakmışınızalkisalkisalkis
kızlar sabah tartıldım 2 kg daha almışımtoplam 9 kg oldu bu hafta kaçamaklarım çok oldu ondan galiba:1rolleyes:rüyamda yine doğum ederken gördüm kendimi bebişim ilk doğduğunda güccük bişiydi bi baktım hoop 4 yaşında oluyor ışık hızında büyüdü hemen kaydirigubbakcemile3çok güzeldi ama kız bebiş gördüm yine tersinekaydirigubbakcemile2
Suhan ve sirinem maşallah bebişlerinize allah nazarlardan saklasın.
Hayrancım sana da Allah kolaylık versin taşınmak çok zor oluyor. :Saruboceq:
Ayrıca hepinize mutlu sabahlar diliyorum.
Bi de müjdemi isterim delikafadulden Eşimle dün sabahki konuşmam fayda etmiş.Akşam görümcemi götürdü. delikafadulden Bana da trip falan atmadı. delikafadulden Allaha şükür kurtuldum.
İşin kötüsü ne oldu biliyor musunuz ben tek gelmeyeyim diye benim babanemle dedem perşembe geleceklermiş,cumartesi birlikte gidecekmişiz istanbula.Bir hafta daha burada kaldım. akannehir Bu seferde eşim strese girdi nerede yatırcaz diye delikafadulden
ooo çok sevindim canım görümce vukuatını atlatmana kaydirigubbakcemile5
olsun bak sevildiğini bil insanlar senin için kalkıp gelicek iyi yanını düşün yerimseniben
kalıcak yerde bi şekilde ayarlanır.
gerçi eşinle yine yanlız değilsin ama olsun aranız iyi ya :asigim: yatak odanda da yatırıcak değilsin yadelikafadulden sen ayarlarsın aklinialirimsmile
canım çalışmasam o kadar zor gelmicek belki deallah yardımcın olsun hayrancım çok zor heryer heryerde aradığını bulamazsın birde çalışınca daha kötü :sinifsinif:biran önce atlatırsın inşallah ben bile daha yeni yeni düzene koydum evi bide taşınmamışken okuyunca 3 hafta önceki hallerim aklıma geldiakannehir
Suhan ve sirinem maşallah bebişlerinize allah nazarlardan saklasın.
Bi de müjdemi isterim delikafadulden Eşimle dün sabahki konuşmam fayda etmiş.Akşam görümcemi götürdü. delikafadulden Bana da trip falan atmadı. delikafadulden Allaha şükür kurtuldum.
İşin kötüsü ne oldu biliyor musunuz ben tek gelmeyeyim diye benim babanemle dedem perşembe geleceklermiş,cumartesi birlikte gidecekmişiz istanbula.Bir hafta daha burada kaldım. akannehir Bu seferde eşim strese girdi nerede yatırcaz diye delikafadulden
canım çalışmasam o kadar zor gelmicek belki de
akşam işte eve gidince haşatım çıkmış oluyor zaten neyseki annem var allahtan bana bir şeye elimi sürdürmüyorlar kaydirigubbakcemile5
ama insan yine de kendi eşyalarını kendisi yerleştirmek ister
sabah da öyle zor buldum ki aradığımı işe geç kalıyordum
sağol canımSuhan ve sirinem maşallah bebişlerinize allah nazarlardan saklasın.
allahtan yardım eden varAllah kolaylık versin cnmm olumunekankayizsmile
kendini fazla yorma canımlmaz: yardım edenler olur seni bu halde yanlız bırakmaslar olumunekankayizsmile inş hemencik toparlanır ewin iyigünlerde oturmak nasip olur...opuyorumnanaktan
rüyan hayır olssun cnmm aklinialirimsmile
bende arada kendimi doğumda görüyorum, keşke rüya gibi gerçekte de çabuk ve kolay geçse boshayallersmile delikafadulden
bak maşşallah sen de göz açmadan büyütmüşsün kaydirigubbakcemile3
belki de 2. kız olur aklinialirimsmile sen onu görmüşsündür sırnaşık şey
Allah ım hayırlısını versin hakkımısda boshayallersmile
canım hayırlı olsun yeni eviniz hiç kendini sıkıntıya sokma yavaş yavaş yerleşirsin günler senin
selam kızlarrrr
bizde dün doktorumuza gittik... bizim kız yeni uyanıyordu uykusundan ve resmen yalanmaya başladı bir ultrason resmi var dili dışarda...Açıkmış dedi dr...:))) bu arada kilosu 1 kilo 600 gr. gayet iyimiş.. maşallah..30. haftamızdayız..
şirinemm dr bana magnesıum diasporal 300 veriyor canım..
massallah kızımızaa cnım benım bızımkıde kıpır kıpırdıdün yuzunu gostermedı bı turlu ıkı hafta ondeymıs yıne 30+4 dedı doktor 1566 grammıs bızımkısıde
günaydın kızlar nasısınız
herkese günaydınlarrr
suhan şirinemm maşallah bebişlerinize çok iyi bakmışınızalkisalkisalkis
kızlar sabah tartıldım 2 kg daha almışımtoplam 9 kg oldu bu hafta kaçamaklarım çok oldu ondan galiba:1rolleyes:rüyamda yine doğum ederken gördüm kendimi bebişim ilk doğduğunda güccük bişiydi bi baktım hoop 4 yaşında oluyor ışık hızında büyüdü hemen kaydirigubbakcemile3çok güzeldi ama kız bebiş gördüm yine tersinekaydirigubbakcemile2
canım çok sağol teklifin içingünaydın canlaropuyorumnanaktan
suhan şirine maşallah kuzulara kocaman oldular
hayran kolay gelsin canım yardım lazımsa geliyim 1 saatlik yol
çitos kız o bence ikincidir hadi hayırlısısositososito
canım bebeişe kocaman maşallah diyorum
canımcım senin bebişe de kocaman bir maşallah, böyle devam etsin bebişlerin büyümesi, sağlıkla olsunlar, sağlıkla yaşasınlar
seni ne kadar iyi anladığımı anlatamam...bende çalışıyorum. bir taraftan evde tadilat var, heryer her yerde... annemde kalıyorum...Allah yardımcımız olsun şekerim...
canım Allah hayıra çıkarsın rüyanı...senin ikinci bebek kız galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?