- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.581
slm hanımlaray kızlar inşllah ikinciside kız olur çok isterim hayırlısı artık zaten geçende kocike dedim hayırlısıyla bu doğsun 1 sene geçince hemen ikincisine başlıyalım diye yaşım 30 olupta büyüyesiye 32 olurum yaşlanmadan ard arda yapalım diyorum:))
ay kızlar inşllah ikinciside kız olur çok isterim hayırlısı artık zaten geçende kocike dedim hayırlısıyla bu doğsun 1 sene geçince hemen ikincisine başlıyalım diye yaşım 30 olupta büyüyesiye 32 olurum yaşlanmadan ard arda yapalım diyorum:))
ay kızlar inşllah ikinciside kız olur çok isterim hayırlısı artık zaten geçende kocike dedim hayırlısıyla bu doğsun 1 sene geçince hemen ikincisine başlıyalım diye yaşım 30 olupta büyüyesiye 32 olurum yaşlanmadan ard arda yapalım diyorum:))
Günaydın kizlar cok mutluyum seker sonucum iyi çıkmış esimle konuştum Simdi 90 mis sonucum doktoruma da göstermiş iyi ciktiysa haftaya gelirsiniz artık kontrole demiş cok mutlu oldum cok sukur....
selam kızlar beyannamelerin son günü çok bunaldım bir bakayım dedim
bebişlerini görenler gözünüz aydın maşallah kızlarınıza
bende dün annemle evimi topladık biraz koli falan yaptık çoğu eşyayı sonra sıkışmayalım diye mutfağı son haftaya bırakacağım sadece oda kullandıklarımız kullanmam dediklerimi de bu hafta sonu kolileriz büyük ihtimal
hepinizi çok öptük çooookkk yoğunummmmmm akannehir
slm kızlar,iyi haftalar,nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,bu haftaki tatili iple çekiyoruz,perşembe yarım gün,cuma,c.tesi,pazar tatil opuyorumnanaktan hamile kaldığımdan beri tatilleri hesaplar oldum hep kafamçokkarıştı 2 hafta sonrada 9 günlük kurban bayramı tatili oh ne güzel sositososito
kızlar bir şey soracağım sizlere,hastane için çanta aldınız mı yoksa valize mi koyacaksınız bebeğinizle kendi eşyalarınızı tek bir çanta mı yapacaksınız,fikirlerinizi bekliyorum,benim küçük tekerlekli bir valizim var,onu düşünüyorum kullanmayı ama kararsızım
Günaydın herkesee
yaklaştıkça rüyalar da artıyo sanırım bende görüyorum ama hayal meyal hatırlıyorum hiç detay olmuyo
Neva ben iki ayrı çanta hazırlamayı düşünüyorum bebeğin eşyaları zaten minicik minicik aldığım bakım çantasına sığar
Ama kendime daha büyük bi çanta hazırlarım
Arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla o çantaları hep kendimiz karıştırıcaz gibi düşünmeyelim ona gittiğimde gördüğüm hep eşi we kayınvaldesi aradı gerekenleri
iki ayrı çanta olmasına rağmen bulmakta zorlandılar hep o nedenle gözleri olan bi çanta düşünüyorum ıvırzıvırlar bi tarafa katlanıp koyanlar bitarafa olsun diye
ben bide muhakkak iki penye battaniye götürücem ilk doğduklarında çok kusup çok kirletebiliyolar malum gelenimiz gidenimiz de olucak kızım pasaklı gözükmesin
cnm hastane için ayrı çanta hazırlayacağım ben tek çantaya hem kendi hem bebeğin eşyalarını koyacağım
bu çantayı düşünüyorum eşyalarım sığarsa sığmaz ise büyük olan başla çanta
iki ayrı çantayı bende düşündüm aslında ama kararsız kaldım,bu sefer bebek için aldığım bakım çantası olmaz küçük,valiz büyük kalır,bu hafta bakayım çanta ona göre karar vereyim,eşim çok pirpirikli bir arkadaşının eşi erken doğum yapmış o yüzeden hastane çantası hazır olsun deyip başımın etini yiyor.
iki ayrı çantayı bende düşündüm aslında ama kararsız kaldım,bu sefer bebek için aldığım bakım çantası olmaz küçük,valiz büyük kalır,bu hafta bakayım çanta ona göre karar vereyim,eşim çok pirpirikli bir arkadaşının eşi erken doğum yapmış o yüzeden hastane çantası hazır olsun deyip başımın etini yiyor.
canım sanki bu çanta sana yetmezmiş gibi geliyor,pjama gecelik iç çamaşırı bakım ürünleri,terlik,ped vs. birde bebişin eşyaları küçük kalmaz mı?
mrb kızlar.size birşey soracağım.şimdi bizim hiçbir sosyal güvencemiz yok.eşim bir arkadaşıyla görüştü doğumda faydalanabilmemiz için sigortamızı yaptıracak.fakat tanıdık biri dediki sigortayı benim adıma yaptırırsa doğum parası alabilirmişim.doğuma 2.5 ay var ozamana kadarki sigorta primi doğum parası almam için yeterlimi?önceden ssk girişim var fakat 2008 yılı içinde onun bir etkisi olurmu bu doğum parasına.umarım anlatabilmişimdir derdimi.bilgisi olan varsa bir el atıversin fisfisfis
mrb kızlar.size birşey soracağım.şimdi bizim hiçbir sosyal güvencemiz yok.eşim bir arkadaşıyla görüştü doğumda faydalanabilmemiz için sigortamızı yaptıracak.fakat tanıdık biri dediki sigortayı benim adıma yaptırırsa doğum parası alabilirmişim.doğuma 2.5 ay var ozamana kadarki sigorta primi doğum parası almam için yeterlimi?önceden ssk girişim var fakat 2008 yılı içinde onun bir etkisi olurmu bu doğum parasına.umarım anlatabilmişimdir derdimi.bilgisi olan varsa bir el atıversin fisfisfis
alamazsın canım sadece sağlıktan yararlanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?