2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnmde kahwerengi olarak gelio kırmızı diill.dün çoktu bugun okdr yok. hiç belli olmuo.sen progestan alıomusun....inş cnm eskisidr.bnmde 14 ünde beklemek zor.
cinsel ilişki yok dedi sanada değilmi

5 hafta 3 gun oldugunda basladı canım benım yaklasık 20 gun oldu heralde ac gezmeye baslayalı serumlar olmasa bayılıp düşerim zaten inşallah butun bulantı cekenlerın azalır
aynen canım benimde 5.hafta başladı
5 hafta 1 günlükken pes diyorum

aynn bnde öleymm.kilo kilo eriklleri bitiriorm.her gelen bana bir torba erikle gelmeye başladıalkisalkisalkis
canım ne güzel:)
bende istiyorum ya
tünaydın canım
hayırlı olsun canım benim
iyi günlerde giyersin inşallah
canım ikinciye mi hamileydin?

canım ben 5, haftadan buyana çekiyordum 7, haftalarda dahada şiddetlendi şimdi hafifledi artık inşallah tamamiyle geçer zaten 12,haftadan sonra geçiyor inşallah o kadar sürmez eyvahedigeldismile
bende yarın giriyorum 7.haftaya :bbo:
inşallah daha da artmaz ya

DİRİM cim ilk hamileliğim orda yazdığım ikinci aşerme sırası zemuszemus ama bu aralar hiç bir istemiyorum herkes soruyor ama yok canım bir şey istemiyor

Prof Dr. Lesley Regan hafta hafta hamilelik kitabı kızlar dün D&R da gördük çok güzel bir kitap netten araştırdım yorumlar çok güzel ama D&R da 67 tl di daha uygun bulabilirsek alabiliriz netteki fiyatlar 47 tl çünkü araştıralım dedik biraz

bende ilk defa bu sabah çıkardım cok uzgunum..inş devamı gelmez..ay çok köyü bişey bu..sürekli çıkaran arkadaşlar napıyosunuz böyle..bende haşlanış patatese limon ve tuz döküp yiyorum iyi geliyo..Allahım yardım et tüm hamişlere....

ben 9 haftaya gırmek uzereyım canım ve 5 haftadan berı ıstıfra edıyorum bazen gunde uc kere cok dayanılmaz serumla durdugum bıle oluyor hıcbıseyın faydası yokumarım senınkı artmass

inş bende 9. haftamdayım artmaz heralde bundan sonra ama belli de olmaz kımılerınınkı 1o. haftadaqn sonrada artabiliyomuş:bbo:ay o öğürmek kusmaktanda beter çıkarsan ondan ıyı..Allah acil şifalar versin canım..

canım çok geçmiş olsun
hepimiz aynı şeyden dertliyiz

bnmde hafta pazartesi kontrolüm,hayırlısıyla bebişim iidir inş
canım inşallah kontrolün çok güzel geçer

bende bu perşembe göreceğim,yaklaşık 3 hafta önce görmüştüm en son ,iple çekiyorum görmek için
canım inşallah seninde güzel geçer muanen

kanama degıl allaha şükür ya kahverengı akıntı ama dun bıraz dısarı çıktık eşimle adetin ilk günü gibi geldi kahverengı akıntım ödüm patladı (
canım Allah yardımcımız olsun
inşallah bugünleride atlatırız
inşallah biran önce geçer

DİRİM cim ilk hamileliğim orda yazdığım ikinci aşerme sırası zemuszemus ama bu aralar hiç bir istemiyorum herkes soruyor ama yok canım bir şey istemiyor
canım ya bende görebilecekmiyim acaba aşerdiğimi:)))
kızlar kimi gördüysem bugünlerin tadını çıkar diyor
son aylar çok zor oluyormuşakannehir

canım çok pahalıymış ya
bende istiyorum aslında kitap ama şu ebru şallının kitabıda var
o nasıl ki gerçi doktor'un yazdığı kitap daha sağlıklı

canım çok geçmiş olsun
bende sürekli ekmek yiyorum
çocuk artık yeter anne diyecek:)

selam kızlaaarrrkaydirigubbakcemile3 dirim selsel sirine tuğçe hepinize çooooooooooook geçmiş olsun.sesel sen nerdesin canım yaaa çok üzüldüm senin için eğer canının çok istediği bişey olursa yaz ben sana gönderirim sen 3 canlısııın

sağol cnm inş hemen geçer ya hepimiz de kurtuluruz.bnmdaha bugun başladı gerçekten başladığınada inanmak istemiorum ama kaçış yok sannırm

tesekkurler canım umarım cabuk gecer ama benım nerdeyse 4 haftadır devam edıyor bundan sonrası için umutluyum

tesekkurler canım umarım cabuk gecer ama benım nerdeyse 4 haftadır devam edıyor bundan sonrası için umutluyum

sağol cnm inş hemen geçer ya hepimiz de kurtuluruz.bnmdaha bugun başladı gerçekten başladığınada inanmak istemiorum ama kaçış yok sannırm

ahh canlarım yaaa bende de 1-2 gün oldu çok korktum ama allaha şükür geçti hemen:Saruboceq: sirine bana senin az kaldı gibi geliyo 1-2 haftaya geçer heralde ama tuğçe senin daha yolun uzun şekerim inşallah çabuk atlatırsınız:Saruboceq:

ya gerçektenmiki bunlar bulantı habrcisi yani.kusmadm daha ama :1closedeyes:

benim doktorumun kendi kitabı var ordan takip ediyorum çok yardımcı oluyo sende daha ucuzlarından almaya bak okudukça insan daha çok hissedip heyecanlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…