2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Baya bır yorum okudum netten kızlar göğüs pompaları hakkında ne dusunuyorsunuz.ben ıhtıyacımız olacagını düşünüyorum ama sizin fikriniz nedir.baslarda sütü getırmek ıcın sonrada arttırmak için kullanıyırmus anneler.Almayanlar sonra hastanedeyken eşlerini gönderip aldırmıslar son ana kalmıs mutlaka alın falan yazanlar var ne dıyosunuz??

nerde oturdugun sorun degıl canım annem kargoyla gonderıyor şöle yapalım anneme ben soyluyorum sımdı bu takımı ıstedıgını sende faceden msj at ordan detayları konusun
ben msj yolladım faceden cevap bekliyorum cnm sonrada adres bilgilerimi vericemzemuszemus

en iyisi gençken ardı ardına yapmak beraber büyürüz bebişlerlekaydirigubbakcemile3

yok canım yaa böyle düşünme inş sütümüs hemen gelir ben almayı düşünmüyorum.
ki aksi durum olursa bizde gönderir aldırırıs aklinialirimsmile o kadar telaş yapsınlar baba olucaklar
ama inş hiçbirimise gerek kalmas foşur foşur sütümüs olur inşşş kaydirigubbakcemile3

alınacaklar listemde yok göğüs pompası.sanırım bende hastaneden eşini gönderip aldıranlar kervanına katılacağım.aslında sezeryan doğum yapacaklara daha çok gerekli anestezinin etkisiyle süt hemen gelmeyebiliyormuş.CADIARZU

Kaliteli göğüs pompalarının fiyatları zaten biras pahalı elde sağılan küçük pompalar çok ucuza satılıyo ben o nedenle almayı düşünmüyorum
eğer doğumdan sonra gerekirse diye modellerini we fiyatlarını araştırdım gerekirse hastaneye yakın avm var eşimi gönderip modelini söyleyip aldırırım
gerekip gerekmeyeceğini bilmediğim bişey için okadar para wermek istemiyorum sezeryan yapanlar için ilk zamanlar gerekebiliyomuş süt biras geç gelebiliyomuş

ben almayı düşünüyorum ama 300 den aşağı yok çift göğüs pompalı elektrikli medela ve ameda'ya bakıyorum en çok bunları tavsiye ediyorlar,el pompası hem canı acıtıyormuş hemde yeterli verimlilik sağlanmıyormuş,çalışacağım için almam gerekiyor,indirimli bulursam alacağım hemen,hastaneye de götürürüm.

herkese günaydın,

güzel bir hafta dilerim zaten güzel geçecektir eminim 1 gün daha erken kapatacağız haftayı

Hatta 1,5 gün tatil hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bizde taşınıyoruz bu hafta nasıl gözümde büyüyr herşe sempatiksalakcinniboshayallersmileboshayallersmile

lansinoh marka olanı arastırdım bende gercekten elektırıklı olanlar cok pahalı ama baslarda sut gelmeyınce bebek ackalıyormus ve bazen Allah korusun sarılık oluyorlarmıs o yuzden onlemalmak ıstedım aslında benım sezeryanolma durumumda var cunku

Hatta 1,5 gün tatil hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bizde taşınıyoruz bu hafta nasıl gözümde büyüyr herşe sempatiksalakcinniboshayallersmileboshayallersmile

canım Allah kolaylık versin inşş anlamadan ewin taşınmış ve rahatını sürüyo olursun kaydirigubbakcemile5

ewet cnm sezeryanlarda gerekebiliomuş CADIARZU

kızlarr hedıyemız geldı bızımmmm bayıldımmm adını yazamıyorum ama arkadasıma cok tesekuur ederımm yazdıgı nottabenı cok duygulandırdı.Emınım gonderdıgı guzel hadıye elifime cok yakısıcak cok cok cok tesekkur ederızzzkızımla ben.ılerleyen gunlerde fotograflarını paylasıcaz heralde hepberaber

hayran ve ecedemir allah kolaylık versin,ben de bayramdan sonra başlicam taşınmaya.
şirvancım bebişine maşallah,büyümüş,ben de göğüs pompasını araştırdım da lansinohun manuel olanını çok tavsiye etmişler,alınabilir gibi geldi bana da.
hunny göbüş topiğinde gördüm göbüşünü,minicik,çok şeker
nevacım listeyi yazdığın için teşekkürler,işe yarayacak sağol
ben de hastane çantasını henüz hazırlamadım,aldım koydum kenara spor bişe.sığarsa bebişinkiyle baraber koyucam eşyaları,sığmazsa ayrı koyucam.
denizcim kolay gelsin işin çokmuş.
herkes iyidir inşallah..

ne güzel,benim hediyem gelmedi henüz meraktan da çatlicamm yanikaydirigubbakcemile3

inşllh sütümüz bol olur zaten ilk 2 gün az az geliroy ama pompaya gerek kalmaz diye düşünüyorum 2 doğumdada almadım sonrada çalışmadığım içiçn sürekli emzirdim sütü sağmaya gerek kalmadı çalışanlar için şart gibi bir şey ama

canım Allah kolaylık versin inşş anlamadan ewin taşınmış ve rahatını sürüyo olursun kaydirigubbakcemile5

ewet cnm sezeryanlarda gerekebiliomuş CADIARZU

cnm ilk doğumda zaten hemen gelmeyebiliyor benim ikiknci sezeryan idi ondada ilk gibi oldu ama yinede gerek duymadım almaya sürekli emzirdim sürekli sıcak sıcak bitki çayı içtim sonra zaten sütümüz bollaşıyor

selam kızlarrr:)) iyice tembellieştim artık 12 den asagı uyanamıyorum...
sizler nasılsınız?? göğüs pompaları konuşuluyor.. ben normal dogumdan cok korktugum için sezeryan düşünüyormuş ondada ilk gün süt problem olabiliyormuş ama doktorum şimdilik alma ilk iki gün sorun olursa zaten hastanede var o kullanılır dedi.. calısmayıda henüz düşünmediğim için cok gerek görmedim. ama calısan anneler için sart anladıgım kadarıyla..

kızlar ben birde buhar makinelerini soracaktım siz aldnızmı? almayı düşünüyorsanız hangisini almayı düşünüyorsunuz?? ben evi klima ile ısıtıcam o yüzden mecbur alacağımm

bende aynı modelı begendım canım bayada yorumokudum elektırıklıler ıcın cok ses cıkıarıyor yazmıslar bıraz daha bakalımda alırız artık

ben arzumun aldım,soğuk buhar makinası iyonlu alırken soğuk buhar özelliği olmasına dikkat edin mutlaka,sıcak buhar havadaki tozları yapıştırıyor ve bebeğimizin ciğerlerine yapışıyor,resmini de ekliyorum.

45 W
Soğuk buhar üretimi ile bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırır
4,5 lt kapasiteli şeffaf su haznesi
Min konumda 28 saat aralıksız çalışma
Max buhar kapasitesi 260 ml/saat
Buhar çıkış yön ayar düğmesi
Ayarlanabilir buhar miktarı
Dönüştürücü (Osilatör)
Su seviye sensörü
Su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma
Sessiz çalışma
Temizleme fırçası
Renk: Sarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…