- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.621
kızlar kımse yokmu cok sessiz burası ama
ben de yeni geldim geçmişe bi baktım anca zemuszemus
hakkaten bi kaç gün girmedim sessis kalmış buraları bilmiyorumkismile
ben msj yolladım faceden cevap bekliyorum cnm sonrada adres bilgilerimi vericemzemuszemusnerde oturdugun sorun degıl canım annem kargoyla gonderıyor şöle yapalım anneme ben soyluyorum sımdı bu takımı ıstedıgını sende faceden msj at ordan detayları konusun
en iyisi gençken ardı ardına yapmak beraber büyürüz bebişlerlekaydirigubbakcemile3aminnn cnmmm Allah sağlık huzur versin
aynen bende 27 oldum eşim 30 ikinciyi de hemen 1-2 sene arayla yapalım diorum sonra rahat ederis zemuszemus opuyorumnanaktan inşş
canım ben (hani buraya da resmini koymuştum o) 1 çantaya kendime hazırlıycam, kardeşimde vericek bi çanta (onda 2 tane vardı bebk çantası aynı 1 ini kullandı bende almıycam) onu bebek için kullanırım dedim.
2 çanta olması nı herkes ii diyo, bende öle yapıcam, valiz çok büyük olur ama yine de sen bilirsin.
zaten arkadaşların dediği gibi bize kalmas annelerimis arar herşeyi onun için kolaylık olsun dimi yerimseniben
canımmm çok çok kolay gelsinn,
ben sana güveniyorum çabucak halledersin sen kaydirigubbakcemile5
Baya bır yorum okudum netten kızlar göğüs pompaları hakkında ne dusunuyorsunuz.ben ıhtıyacımız olacagını düşünüyorum ama sizin fikriniz nedir.baslarda sütü getırmek ıcın sonrada arttırmak için kullanıyırmus anneler.Almayanlar sonra hastanedeyken eşlerini gönderip aldırmıslar son ana kalmıs mutlaka alın falan yazanlar var ne dıyosunuz??
Baya bır yorum okudum netten kızlar göğüs pompaları hakkında ne dusunuyorsunuz.ben ıhtıyacımız olacagını düşünüyorum ama sizin fikriniz nedir.baslarda sütü getırmek ıcın sonrada arttırmak için kullanıyırmus anneler.Almayanlar sonra hastanedeyken eşlerini gönderip aldırmıslar son ana kalmıs mutlaka alın falan yazanlar var ne dıyosunuz??
herkese günaydın,
güzel bir hafta dilerim zaten güzel geçecektir eminim 1 gün daha erken kapatacağız haftayı
günaydın kızlar nasısınız
benim ev curcuna taşınma telaşımız başladı
bu cuma taşınıyoruz inşallah ay bir an önce taşınsak da bitse işe de gidiyorum bir yandan çok zor oluyo gerçekten
Hatta 1,5 gün tatil hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bizde taşınıyoruz bu hafta nasıl gözümde büyüyr herşe sempatiksalakcinniboshayallersmileboshayallersmile
lansinoh marka olanı arastırdım bende gercekten elektırıklı olanlar cok pahalı ama baslarda sut gelmeyınce bebek ackalıyormus ve bazen Allah korusun sarılık oluyorlarmıs o yuzden onlemalmak ıstedım aslında benım sezeryanolma durumumda var cunku
kızlarr hedıyemız geldı bızımmmm bayıldımmm adını yazamıyorum ama arkadasıma cok tesekuur ederımm yazdıgı nottabenı cok duygulandırdı.Emınım gonderdıgı guzel hadıye elifime cok yakısıcak cok cok cok tesekkur ederızzzkızımla ben.ılerleyen gunlerde fotograflarını paylasıcaz heralde hepberaber
inşllh sütümüz bol olur zaten ilk 2 gün az az geliroy ama pompaya gerek kalmaz diye düşünüyorum 2 doğumdada almadım sonrada çalışmadığım içiçn sürekli emzirdim sütü sağmaya gerek kalmadı çalışanlar için şart gibi bir şey amayok canım yaa böyle düşünme inş sütümüs hemen gelir ben almayı düşünmüyorum.
ki aksi durum olursa bizde gönderir aldırırıs aklinialirimsmile o kadar telaş yapsınlar baba olucaklar
ama inş hiçbirimise gerek kalmas foşur foşur sütümüs olur inşşş kaydirigubbakcemile3
canım Allah kolaylık versin inşş anlamadan ewin taşınmış ve rahatını sürüyo olursun kaydirigubbakcemile5
ewet cnm sezeryanlarda gerekebiliomuş CADIARZU
hayran ve ecedemir allah kolaylık versin,ben de bayramdan sonra başlicam taşınmaya.
şirvancım bebişine maşallah,büyümüş,ben de göğüs pompasını araştırdım da lansinohun manuel olanını çok tavsiye etmişler,alınabilir gibi geldi bana da.
hunny göbüş topiğinde gördüm göbüşünü,minicik,çok şeker
nevacım listeyi yazdığın için teşekkürler,işe yarayacak sağol
ben de hastane çantasını henüz hazırlamadım,aldım koydum kenara spor bişe.sığarsa bebişinkiyle baraber koyucam eşyaları,sığmazsa ayrı koyucam.
denizcim kolay gelsin işin çokmuş.
herkes iyidir inşallah..
selam kızlarrr:)) iyice tembellieştim artık 12 den asagı uyanamıyorum...
sizler nasılsınız?? göğüs pompaları konuşuluyor.. ben normal dogumdan cok korktugum için sezeryan düşünüyormuş ondada ilk gün süt problem olabiliyormuş ama doktorum şimdilik alma ilk iki gün sorun olursa zaten hastanede var o kullanılır dedi.. calısmayıda henüz düşünmediğim için cok gerek görmedim. ama calısan anneler için sart anladıgım kadarıyla..
kızlar ben birde buhar makinelerini soracaktım siz aldnızmı? almayı düşünüyorsanız hangisini almayı düşünüyorsunuz?? ben evi klima ile ısıtıcam o yüzden mecbur alacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?