- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.661
saol tatlım o senin tatlılığınopuyorumnanaktan nasılsın
kızlar selam hepinize 3 gündür net yoktu kafayı yiyecektim evde nerdeyse özledim sizleri geçmişe çok gidemedim şeker testi yüksek çıkanlar sıkcaz artık dişimizi az kaldı ben nerdeyse hiçbirşey yemiyorum korkuyorm acaba yediğimin bi zararı olur mu diye ama herşey normal şuan 3 günde bir ewde kendim ölçüyorum şekerimi yükselmedi henüz hiç o yüzden mutluyum
zapzup cum ne yaptın sana bir sır werim uygula hemen ewlendirin görümceni benimde 3 tane görümcem war en büyüğü 21 ortanca 16 en küçüğü 10 yaşında onlardan kurtulmanın tek yolu ewlenmeleri büyük görümcem nişanlandı o günden beri ondan yana çok rahatız eşimle darısı diğerlerinin ve senin görümcenin başına inşallahzemuszemuszemuszemuszemuszemus
günaydınnn
buğün hiç halim yok kızlar
galiba grip olacagımm
ben bir geçmişi okuyayımm
inş. herkes iyidir.
günaydınnn
buğün hiç halim yok kızlar
galiba grip olacagımm
ben bir geçmişi okuyayımm
inş. herkes iyidir.
günaydın kızlar
Sağol canım eşime anlattım en sonunda .Aldı götürdü kaydirigubbakcemile3 İşin kötüsü dün benim sobam bozuldu.Kayınvaldemlere gitmek zorunda kaldım.Kös kös oturduk gene görümcemle akannehir Evlenmiyorki evlenmez okadar talibi var erkek arkadaşı da var yok.Benden uzak olsunda istediği kadar kalsın evde
yaw tatlım şanssızsn sanırım biraz bende yeni ewlendğimde ilk haftadan yemeğe geldiler sürekli çatkapı geliyorlardı en son eşimin işi nedeniyle başka bir şehre taşındk şimdi çok rahatım 6 saat yolu çekipte gelemiyolar süreklizemuszemus ne diim ALLAH ım yardımcın olsun
Günaydın güzel anneler ve bebişleri....Bizim kız bikaç gecedir saat 11 olunca başlıyo babasıyla oyun oynamaya görseniz öyle çok gülüyorum ki eşim parmaklarını gezdiriyo karnımda o da babasını takip ediyo nereye tıklarsa oraya koca koca tekmeler savuruyo maşşallha kuzucuğuma :) Gülmekten kırılıyoruz....
Sorma canım ya evliliğim ilk 4 5 ayı kaldılar bizde zaten görümcem bi iki hafta kendi evindeyse bir iki ay bizde kalırdı.Ayrı şehirdeydik bizde.Şimdi yanlarındayız.Gene kalıyorlar gene kalıyorlar
kızlar heryerim ağrıyor acaba doğumdan önceki son 8 haftayı kullansammı heryerim ağrıyor çünküüüüüüüüü
seni çok ii anlıyorum yaw bizimkiler nişanlıykende bırakmıyolardı gittiğimiz heryere gitmek istiyolardı küsüyolardı ewlendik yine aynı şekildeydi en son eşime söledim ben seninle başbaşa birşeyler yapmak istiyorum nie hep annenle we kızkardeşlerinle geçiyor zamanımız die dr bile gitsem geliyolardı gezmek için okadr sinirdi eşimde bana hak werdi yaw alışwerişe gidiyoduk onlarda geliyodu işin sinir yanı aldğım herşeye karışıyolardı en son eşim wazgeçti onlara gelin demekten şimdiş dha mutluyuz benim görümcemde 1,5 ay kaldı bizimle o da ben çok rahatsz olduğum içindi yemek falan yapamıyordm onun için çok işe yaradı arada beni sinr etsede hiç olmazsa kocacğım aç kalmıyodu
Bende hiç olmuyor terleme falan ama nefes nefese kalıyorum ateş basıyor çokgünaydın herkese
sherker-cat ve manolya benim kuzum da son zamanlarda bana tepkiler vermeye başladı bu şekilde çok güzel gerçekten.
kızlar ben de bir terleme bir terleme ölüyorum resmen,akşama kadar bütün cam pencere açık,günde 50 kere duşa giriyorum nerdeyse.sizde de oluyor mu terleme?
özgey canım ağrıların nerelerde bel sırt ağrısı gerçekten insanı çok rahatsız ediyor.eğer dayanamicak gibiysen ayrıl erkenden canım,zorlama kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?