- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.641
ben arzumun aldım,soğuk buhar makinası iyonlu alırken soğuk buhar özelliği olmasına dikkat edin mutlaka,sıcak buhar havadaki tozları yapıştırıyor ve bebeğimizin ciğerlerine yapışıyor,resmini de ekliyorum.
Eki Görüntüle 58149
45 W
Soğuk buhar üretimi ile bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırır
4,5 lt kapasiteli şeffaf su haznesi
Min konumda 28 saat aralıksız çalışma
Max buhar kapasitesi 260 ml/saat
Buhar çıkış yön ayar düğmesi
Ayarlanabilir buhar miktarı
Dönüştürücü (Osilatör)
Su seviye sensörü
Su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma
Sessiz çalışma
Temizleme fırçası
Renk: Sarı
ben arzumun aldım,soğuk buhar makinası iyonlu alırken soğuk buhar özelliği olmasına dikkat edin mutlaka,sıcak buhar havadaki tozları yapıştırıyor ve bebeğimizin ciğerlerine yapışıyor,resmini de ekliyorum.
Eki Görüntüle 58149
45 W
Soğuk buhar üretimi ile bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırır
4,5 lt kapasiteli şeffaf su haznesi
Min konumda 28 saat aralıksız çalışma
Max buhar kapasitesi 260 ml/saat
Buhar çıkış yön ayar düğmesi
Ayarlanabilir buhar miktarı
Dönüştürücü (Osilatör)
Su seviye sensörü
Su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma
Sessiz çalışma
Temizleme fırçası
Renk: Sarı
selam kızlarrr:)) iyice tembellieştim artık 12 den asagı uyanamıyorum...
sizler nasılsınız?? göğüs pompaları konuşuluyor.. ben normal dogumdan cok korktugum için sezeryan düşünüyormuş ondada ilk gün süt problem olabiliyormuş ama doktorum şimdilik alma ilk iki gün sorun olursa zaten hastanede var o kullanılır dedi.. calısmayıda henüz düşünmediğim için cok gerek görmedim. ama calısan anneler için sart anladıgım kadarıyla..
kızlar ben birde buhar makinelerini soracaktım siz aldnızmı? almayı düşünüyorsanız hangisini almayı düşünüyorsunuz?? ben evi klima ile ısıtıcam o yüzden mecbur alacağımm
bazılarında soguk sıcak buhar maınası dıyo soguk olanımı almak gerekıyor yanı anlamadımkı ben:uhm:
hepsiburada.com a baktım şimdi 70 yorumun hepside olumlu fiyatıda cok uygun.. galiba bende bunu alacağım... sen internettenmi aldın canım? ben dışarda bu modeli görmemiştim hiç
ayy yoruldum beynim sulandı resmen kafamçokkarıştı
ben göğüs pompası almayı düşünmüyorum işi bırakacağım zaten annemden kalma el pompası var çok gerekirse onu alırım
buhar makinesi de düşünmüyorum taşınacağımız evde soba kurmaya karar verdik bir çaydanlık su koyarım oh miss eskiler öyle yapıyormuş zaten
sobanın keyfini özledim valla ne güzel şanslısınız bizim bebeler sobanın ne olduğunu bilmeden büyüyecek hele ondan aldığımız keyfi, anıları yaşamayacaklar ...
evet canım soğuk olanını almak gerekiyor.
ben real marketten almıştım,hepsiburada da indirim varmış ordan alabilirsiniz.
Canım ben bu ürünü kullanacağım. Kayınpederim için almışlardı daha önce. Kullanmıyorlar şu anda. Bize verecekler. Ürünün tek dezavantajı biraz büyük olması...Ama daha küçük olanlarda otomatik kapanma v.s. gibi özellikler yok galiba...
TEFAL AROMA HAVA NEMLENDİRİCİ
Bebek odalarını nemlendirerek solunum yolu rahatsızlıklarını, nezle ve öksürüğü önler.
Bebeğin rahat uyumasını sağlayan "ultra-sessiz" çalışma teknolojisi.
4,5 lt kapasite
15saat aralıksız çalışma
buhar çıkış seviyesini kontrol
kireçlenmeyi önleyen filtre
2 farklı buhar yoğunluğu konumu
su seviyesi yeterli olmadığında otomatik kapanma
kızımızın sayesinde bizde sobalı günlere döneceğiz yoksa hiç aklımda yoktu hemde fırınlı olanlardan alalım dedik çörek falanda yaparız patates atarız
sobanın keyfini özledim valla ne güzel şanslısınız bizim bebeler sobanın ne olduğunu bilmeden büyüyecek hele ondan aldığımız keyfi, anıları yaşamayacaklar ...
cnm ben kızımda almıştım kullandım çok iyi soğuk olanı tercih etmeni tavsiye ederim benimki weewell iyonizerli kendiliğinden kapanma özelliği var buhar ayarı var istediğin kadar çoğaltıp azaltıyorsun çok büyük değil heryere taşıyabilirsin rahatlıklaselam kızlarrr:)) iyice tembellieştim artık 12 den asagı uyanamıyorum...
sizler nasılsınız?? göğüs pompaları konuşuluyor.. ben normal dogumdan cok korktugum için sezeryan düşünüyormuş ondada ilk gün süt problem olabiliyormuş ama doktorum şimdilik alma ilk iki gün sorun olursa zaten hastanede var o kullanılır dedi.. calısmayıda henüz düşünmediğim için cok gerek görmedim. ama calısan anneler için sart anladıgım kadarıyla..
kızlar ben birde buhar makinelerini soracaktım siz aldnızmı? almayı düşünüyorsanız hangisini almayı düşünüyorsunuz?? ben evi klima ile ısıtıcam o yüzden mecbur alacağımm
şimdi baktım cidden fiyatı uygun hepsiburadada siparişide verdim :)
dün baktık buna dediğin gibi bana biraz büyük geldi. yatak odasında çalıştırınca kapıyı acık tutmanız gerekir dedi satan kız... ee ben kapıyı acık tutarsam ısıtamamki odayı klimayla.. o yüzden vazgeçtim arzumunkini sipariş verdim... ama malesef kendiliğinden kapanma özelliği yok.. takip edices artık..
ayyy denizcim valla kömür sobasının zevki ayrı.. annem kömür sobası yakıyor birtek onun evinde kemiklerim ısınıyo.. anneminkide fırınlılardan kestane filan pişirince müthiş oluyooo.. ha bide üstünde ekmek kızartmak.. ayyyyyyyyyy canım çektii
kızlar selam hepinize 3 gündür net yoktu kafayı yiyecektim evde nerdeyse özledim sizleri geçmişe çok gidemedim şeker testi yüksek çıkanlar sıkcaz artık dişimizi az kaldı ben nerdeyse hiçbirşey yemiyorum korkuyorm acaba yediğimin bi zararı olur mu diye ama herşey normal şuan 3 günde bir ewde kendim ölçüyorum şekerimi yükselmedi henüz hiç o yüzden mutluyum
zapzup cum ne yaptın sana bir sır werim uygula hemen ewlendirin görümceni benimde 3 tane görümcem war en büyüğü 21 ortanca 16 en küçüğü 10 yaşında onlardan kurtulmanın tek yolu ewlenmeleri büyük görümcem nişanlandı o günden beri ondan yana çok rahatız eşimle darısı diğerlerinin ve senin görümcenin başına inşallahzemuszemuszemuszemuszemuszemus
ay çok tatlısın yaa
ağzından bal damlıoalkisalkisalkis
iyi akşamlar kızlar.buhar makinesi alacaklara, Weewell WHC730 Soğuk Buhar Üfleyici Uzaktan Kumandalı olanı tavsiye ederim.ben bu yaz aldım,kullanıyorum ve çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?