2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:)
evet canım,odanın sıcaklığını ve nemini otomatik olarak gösteriyor,kumandası da çok işe yarıyor,su haznesi de fazla,ama diğer makineler gibi kocaman,hantal bişey değil,güzel bir görünüşü var,ayrıca gece lambası olarak da kullanılabiliyor ve çalışırken hiç ses çıkarmıyor.

bu ayda geçmiş olsun sana :) ve hayırlı olsun şimdiden

geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine. üşütme sakın. ben ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyor bende de...

denizcim, inşallah bulduğunuz ev gönlüne göre olur ve bir an önce yereşirsin evine şekercim. annenle de aynı aprtmanda ne kadar güzel :))

canım o tatlıkarın agrısı bırkacgundur bendede var sonunda çareyı gece yatarken ınce bırcorap gıymekte buldum ıormalde hayatta corapla uyuyamam ama napalım katlanıcas

bende çorap giyiyorum artık gece yatarken. bir süre sonra rahatsız ediyor çıkartıyorum ama ayaklarım ısınmış oluyor, epey faydasını görüyorum...

selam herkese,

karın ağrısı bndede oluo malesef ayaklarımı üşütünce vede gece üstüm açık kalırsa çok oluo genelde.

herkes ii galiba geçmişe baktım ama alıntı yapmadım.

kızlar bu kramplar beni öldürecek yaaa şuan ayağımın üzerine basamıyorum 3 gün oldu kramp gireli hala çıkamadı ağrısı yaw hep aynı yerde oluyo we beni öldürüyooooo napcam ben yaaa ewde bir sürü iş war mutfağı temizliyodum (bayağı kirlenmişte pasaklı bir hatun olmuşum ben yaaaaaabilmiyorumkismile) ama üzerine basılcak gibi diil sizlerede oluyomu yaaaa

herkese selam kızlarrrr dün yine çok ama çok yoğun bir pazartesiydi okuyamadım bile( bugün daha durgun ama yine yoğun ancak yazabiliyorummm üffff...umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım bir türlü fırsat bulupta..göğüs pompasından bahsedildi galiba bende alıcam mutlaka gereklimi değilmi düşünüyordum ama zeyl arkadaşımızın yazdıklarınıda okuyunca evet dedim gerçekten gerekli..

bu arada dün işten yarım saat erken çıktım sırtım ağrıyor dedim biraz erken çıkabilirmiyim sağolsun gönderdiler nasıl sevindim 6ya 5 vardı çıktım 6,15 otobüs geçiyor 6da duraktaydım veee tam 7ye kadar ayakta otobüs bekledim isyan ettim gözlerimden yaşlar aktı ağlamak istemiyorum ama yaşlara engel olamıyorum üstelik hava soğuk! sonra otobüs geldi neyseki ön kapıdan binemedim almıyor şöför karnımı gösterdim dedim bir saattir bekliyorum otobüs alcaksın! neyse orta kapıyı açtı ben bindim ama sıkış pıkış okadar kalabalıkki anlatamam ve sıkıştım resmen insanlar yer vermek istiyor ben geçemiyorum kalabalıktan sıkışıklıktan.gözlerimden yaşlar akıyor hala yarım saat kadar boşalmadı otobüs doğal olarak ben arkaya ilerleyemedim en sonunda biraz boşaldıda ilerledim ve yer verdiler ama göbeğimin üstü göğsüme doğru öle uyuşmuştuki belim sırtım kopuyordu yarım saat sonra indim ve gözlerimden akan yaşlar boşaldıda boşaldı sanki sinir krizi geçiriyordum eve girdim eşim şok oldu kapıda görünce bişi oldu sanmış kendime hakim olamıyor sürekli bağra bağra alıyorum ama ne ağlamak bebeğimde iki üç gündür çok hareketsizdi yani çok nadir hissediyordum hareketlerini ama emin olamıyordum birde kabız olmuşumm ondandır belki diyordum sıkışıyordur belki bebğim ondan kığırdayamıyordur. tabi ben öle ağlayınca bebeğimde birden bir tekme savurdu çocuk kendine geldi o vuruyor ben daha çok ağlıyorum o tepikliyor dönüyor ben ağlıyorum ahh be kızım dedim annen ağlayana kadar hareket yoktu ağladım açıldın:) neyse gerginliken göbeğimin uyuşukluğu ve kasık sancısından ki tabanlarımında ağrısı bir yandan sırtım bir yandan durduramadım kendimi eşim beni yatırdı hemen saatlerce üzerimdekilerle yattım düşünün..ayaklarımın altına yastık koydu bişiler hazırladı yedirdi ama ben hala ağlıyorum dayanamıyorum dedim her akşam her akşam otobüs bekliyorum hiç vaktinde gelmiyor nefret ettim istanbuldan bir an..daha öncedende bazen bir saat bekliyordum ama hiç böle yorulmuyordum yada ağrım olmuyordu ama bu seferki kötü oldu galiba..erken çıktığım haldeee şansa bakın otobüs ağrızalanıyor bir önceki doğal olarak bende oakdar beklemiş oldum sırf ben değil tüm bekleyenler isyandaydı tabi. hatta taksi bekledim artık gözden çıkardım baktım çok beklemek zorunda kaldım taksi beklemeye başladım ama birtane taksi geçmedi yaaaaaa!!!! eşimi arıcam telimin şarjı bitti kimseyi arayamıyorum taksi bile arayamıyorum..kaldım öle durakta..otobüsü beklemekten başka çarem olmadan..sabah kalktığımda hala göğsümün altında karnıma yakın hala uyuşuktu işe geldim ama birde bana sorun..birde patronum bir ay fazla devam et doktorun ok verirse diyor yok yaaa çalışim diyordum ama bu şekilde çok zor. sabah gelmesi sorun olmuyor ama akşam gitmesi çok zor oluyor.. doktorum çalışabilirsin derede iş yerimle konuşcam en azından mesai bitişim 4,30 falan olsun diye. kabul etmezlersede hakkım olan izni kullancam artık napim..istanbul gibi yerde çalışmak hele akşam saati çıkıp otobüslerle dönmek kadar zor bişi yok yaa..hamile değilken zor gelmezdi ama artık gerçekten zor gelmeye başladı. eşime patladım hatta çocuğun nesuçu varsa al dedm artık şu arabayı alıyorsan ben dayanamıcam alıyorsan al yoksa ben çalışmıcam kıyamam oda bişi dmeedi çocuk üzüldü..işte böle kızlarr nekadar dolmuşum uzun uzadıya anlattım..ama akşam çok ağrı çektim ilk defa bukadar ağır kasık ağrısı yaşadım..çok korktum..rabbim kimseyi sokaklarda zor durumlarda bırakmasın inş..

Son düzenleme:

canım bndede kramp olmuo ama bacaklarım çok ağrıo ağrıdımıda ikisi birden deil ama biri ağrıo kalçamdan aşağısı kramp gibi olmuo.bide ayakta çok durursam falan belim müthiş ağrıyo.

belgumcum çok geçmiş olsun tatlım sewinmeliyim sanırım hem sakin bir yerde yaşadığıma hemde çalışmadığıma sanırım ben bazen ew işlerine bile dayanamıyorum belimin ağrısından ALLAH ım çalışan hamilelerimize yardım etsin işiniz zor yani

canım bndede kramp olmuo ama bacaklarım çok ağrıo ağrıdımıda ikisi birden deil ama biri ağrıo kalçamdan aşağısı kramp gibi olmuo.bide ayakta çok durursam falan belim müthiş ağrıyo.

zaten bel ağrısından geçtim bazen 3 tane tabağı durark yıkıyorum bayağı zor oluyo artıkkkk yaw kızlar o kadr sorunlu bir hamilelk geçiriyorumki anlatamam hamilelikte olan tüm olumsuzlklar bende mewcut ama allahtan bebişim çok sağlıklı

BELGÜN canım geçmiş olsun valla siz çalışan hamilelerin işi baya zor biz sabahtan akşama kadar evde oturduğumuz halde ahlayıp vahlıoz.

bencede konuş çıkış saatlerini biraz erkene al hergün hrgün çekilmezki öyle.

a.s.

çok geçmiş olsun kızlar artık herşey zor gelmeye başladı yavaş yavaş haklısın istanbulda o trafkte otobüslerde çok zor ya dün akşam beşiktaşa gidicez köprü trafiği maf etti milim milim ilerledik istanbul da yaşam hele hamileyken çok zor

Ayy canım benim allah yardımcın olsun belgüncüm ya hem hamile olup hem hamile olup hem çalışmak bile ne kadar zordur yaa ohaoldumsmile Olmadı doğum iznine çıkarsın sende , böyle bebeğinde çok hırpalanıyor baksana .

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar alıntı yapmıştım ama biri geldi kapamak zorunda kaldım
evet asansörlü daire yoksa taşınmazdık şuan asansörsüz 3. kata çıkana kadar yoruluyorum annemde aynı binanın 12. katında onun içinde benim içimde rahat olacak
hem bu sefer eşimin işine çok yakın balkondan bakınca görülüyor birazda o rahat etsin

belgüncüm canım benim çok geçmiş olsun İstanbul a bir kere gittim ve yaşanmaz bir şehir olduğuna karar vermiştim bilmem kim gelmişti diye günüm otobüste geçmişti yazın sıcağında yollar kapanmıştı iğrenç bir gündü
ben sırf rahat işe gideyim diye iş yerime yakın tutmuştuk evi yoksa kaynanamın alt katında kiracısı var çıkarıp biz girebilirdik şimdide eşimin işine hemde anneme yakın yer tutuyoruz inşallah arabanız olur da rahat edersin canım

ZAPZUP canım bi gözün aydın diyemedim sana gözün aydın görümceni postalamışsınız ayy valla çok sevindim senin adına allah bi daha gstermesin.

çok uykum geldi kızlar bayılmak üzereyim akşam eve kendimi bir atsam yemek felan umrumda değil uyuycam

bilmiyorumkismile Kahve içmekte zararlı bebeğe ama uykunu kaçırmak için yeşilçay içsen bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Gerçe hamileykende uyku yorgunlukla birlikte basıyor dayanılacak gibi değildir hele çalışırken allah kolaylık versin

ZAPZUP canım bi gözün aydın diyemedim sana gözün aydın görümceni postalamışsınız ayy valla çok sevindim senin adına allah bi daha gstermesin.

:teytey: Sağol canım benim :dance: allah hiçbirimizin kocasıyla arasına kimseyi sokmasın yaa.Ah şu görümcem bi evlense düğününde en çok ben oynayacağım :dance: Kına yakıcam kendime

Son düzenleme:
belgün geçmiş olsun canım çok ii anlıyorum bende istanbula gelip giderken aynı sıkıntıları çekiyorum kaç kere otobüslerde bel-sırt-kasık ağrılarından ağladım süründüm ama senin derdin her akşam her akşam daha zor inşallah indirirler mesai saatini daha az kalabalık olur enazından
bizde hsonu eşimle kipaya giderken bütün minibüsler otobüsler dolu geçiyo tıklım tıklım binemedim yarım saat dikilip bekledim dönüşte aynı dert taksiye de para wermek istemedim bende kızdım patladım al artık ne alcaksan kurtuliim şu eziyetten diye ama yok kısmette olmayınca olmuyo
kaç araba beğendik içimize sindi derken ustaya gösterince kazalı çıkıyo, kilometresiyle oynanmış, motoru ölmüş çıkıyo... İnsanlar artık çok dolandırıcı olmuşlar gözüne bakıp yalan söyleyebiliyolar serwise gidince çıkıyo bütün yalanlar daha arabayı bulamadan bisürü masraf ettik inşallah gönlümüze göre bulur kurtuluruz bayram da geliyo ben gezmek, son kalan şeyleri almak istiyorum doğum zamanım da yaklaşmaya başladı

:teytey: Sağol canım benim :dance: allah hiçbirimizin kocasıyla arasına kimseyi sokmasın yaa.Ah şu görümcem bi evlense düğününde en çok ben oynayacağım :dance: Kına yakıcam kendime

delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3 alemsin canım vallahi ay görümcem olmadığından bu duyguyu anlayamıyorum ben tabi

kızlar ben park yatak alıcam kızıma oturduğum odaya koyucam ama yataak odasınada almak istiodum sepet tarzında bişey kraft dondy die bi mama sandalyesi var bebek ilk altı ay beşik olarak kullanıo sonra mama sandalyesi 3 yaşına kadar çok hoşuma gtti benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…