2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anlamazmıyımmm bide alışık olunca daha bi koyuyo arabasızlık 18ime girdim gireli hep arabalı işlerde çalıştım kendi arabam gibi kullanıyodum, gezip tozuyodum... eşimin de arabası wardı sonradan satıp üzerine ekleyip abisine aldılar biz yaya kaldık ben tepe gibi hamile halimle otobüslerde sürünürken eşimin nekadar üzüldüğünü görebiliyorum
inşallah canım ya kaç haftadır her haftasonumuz araba peşinde para we wakit harcayarak geçiyo bakalım azimliyiz inşallah olucak en son ben bitane beğendim plaka sorgulatıyo eşim temiz çıkarsa gidip ustaya göstercekler inşallah onda bari bişey çıkmaz da alır kurtuluruz

Kızlar bende mesajlarınızı takip ediyorum yorum yazamasamda.Evi yalap şap süpürdüm iki katıda. akannehir Sağ kalçam belim ve popomda inanılmaz bir ağrı var.Dinlenmek için oturdum şimdi.Burada hava güneşli şuan.Hazır şöyle ısınmışken ev.Üst katın banyosu da bir temizleyeyim istiyorum.Çamaşır suyu kokusu falan rahatsız eder mi kızımı acaba? bilmiyorumkismile Çamaşır susuzda hiç hijyenik olmuyor gibi geliyor bana

Ahh ahh ahh tatlım benimde eşim hep arabalı işlerde çalışıyordu.İstanbulda otururken biz.Gözü gibi bakıyordu.Arabasız hakkaten olmuyor.Zaten işten de çıkınca babasının köyüne geldik işte.Burada daha bir aranıyor araba.Eşim okadar gözü gibi bakıyordu ki arabasına iş yerinden çıktığında arabayı teslim edip eve gelirken saatlerce ağlamış.O kadar koyduki arabasızlık.Kızı gibi bakıyordu yani :sinifsinif: duygularım depreşti bir an
Şimdi babası hurda bir araba almış.Onun ruhsatını alabilmek için muayene falan işlemleri için işte dünyanın parasını verdi babasına hala adam olmadı araba.(Babası da kafasına göre abuk sabuk insanlara 2 milyara yakın para yedirdi.Sen bi dinlesene oğlunu birşey biliyor da söylüyor herhalde.)Şimdi ikinciye muayeneye girecek araba.İnşallah eşimin sözünü dinlerde adam gibi tamir ettirirler şu arabayı.Onların arasındaki mesele beni yiyip bitiriyor yani.Eşime de patladım dün gece.Allahtan kırılıp trip falan atmadı.Çok kırıcı konuşmuşum bugün farkına vardım.İnşallah hayırlısıyla olur diye dua ediyorum ama sonuçta onların arabası bizim arabamız gibi olmazki

Son düzenleme:

kolay gelsin zapzup,çamaşır suyuna dikkat et fazla kullanma ya da çok durma banyoda camı mutlaka aç

ayy canım Allah sana da yardım etsin serwis bile olsa zor istanbulda köprü geçerek işe gidip gelmek hewesini kırmak gibi olmasın ama 32.haftamdayım bi haftadır çok arttı bel ağrılarım bebiş büyüdükçe okadar süre sabit oturmak daha zorluyo canım inşallah sende olmaz da isteğin zamana kadar işine dewam edebilirsin
benimde düşük tehlikem wardı yolculuk yasak, gezmek yasak... ilk 4ay hep ewde yattım kalktım en fazla eşim kaynımın arabasını alıp kaynanamların yazlığa götürdü yakın zaten orda yattım fenalık gelmişti bide dükkanımız wardı ben başında duruyodum doktor çalışmayı yasaklayınca dükkanı kapatmak zorunda kaldık aniden o nedenle çok zarar ettik hala belimizi toplamaya çalışıyoruz ama kızım sağlıklı olsun da herşeye değer

kolay gelsin zapzup,çamaşır suyuna dikkat et fazla kullanma ya da çok durma banyoda camı mutlaka aç

Çok sağol canım benim ilaçlar kaçarım artık :1ninca: sonrada girer durularım -tatlicadiarzu- Eşim yapardı hep bu işleri artık haftasonlarıda çalıştığı için bana kaldı -tatlicadiarzu-

Ewet bana da öyle olmuştu işten bende çok zor çıktım işimi de çok sewiyodum ama şehir değiştirdiğimiz için mecbur kaldım müdür sabah-akşam gelip git bi saatlik yol nolucak istanbulda trafikten zaten çekiyoruz uzun yolda rahat gider gelirsin fln diye çok ısrar etti ama eşim yanaşmadı aklım kalır hergün çekilmez diye bıraktım mecburen
hurda alınan arabalar zaten astarı yüzünü geçiyo ne diim Allah akıl fikir versin tamam herkes bütçesine göre ama kullanamadıktan sonra da çok saçma
Yok canım başkasının arabası kendi araban gibi olmuyo ailen de olsa sende masraf etmiş olsan da adı lafa gelince bizim arabamız oluyo ne yazıkki zaten istemesi bile bi dert

sağol canım,ben son 3 haftaya kadar çalışırım diyorum ama bakalım doktorum izin verecek mi ,6 kasım da randevum var o zaman belli olacak durumum.
çalışmak güzel ama sağlık daha önemli tabiki,kızın sağlıklı olsun gerisi boş a.s.

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıllar bakalım???ben sürekli hastanedeyim şu hayırlısıyla 2 ayıda sağsağlim atlatsaydım bebeğimi zamanında doğursaydım allahın izniyle ne mutlu bana olacak

Allah şifa versin canım inşallah bebeğin zamanında gelir :Saruboceq:

aminnn canım ne zormuş anne olmak sağ böbreğimde genişleme varmış taş düşürür gibi sancı çekiyorum aralıklarla onuda hastaneye zor yetiştiriyorlar şimdi herhafta hastaneye gitmem gerekiyor erken doğum riski oluyormuş baştan beri problemli bir hamilelik geçiyorum sorunsuz geçenlere gıpta ile bakıyorum benneyaptımkibenneyaptımki

Selam kızlar..
belgüncüm okuyunca çok üzüldüm canım yaa istanbul trafiği gerçekten çekilmez. Yorgunluk ve okadar saat ayakta durmakta cabası.. kıyamam sana yaa... iyice sinirlerin boşalmış bencede konuş işyerinle erken çıkmaya çalış dinlenmen lazım... yorma ve sakınnn üzme kendini.. bak yiğenimi de üzüyorsun..klava:
gelincik sanada çok geçmiş olsun canım.. inşallah artık bir sorun yaşamazsın.. Allah hepimize kolay hamilelik ve doğum nasip etsin canım...

merhabalar kızlar.bende ocak annesi olacağım inşallah.bir süredir yazdıklarınızı okuyordum.fazla vaktim olmuyor.ben 3.çocuğuma hamileyim.oğlum 5,5 ,kızım 21 aylık ve karnımdaki 26 haftalık bir kız daha:)))
bende gebelik şekeri çıktı.çok can sıkıcı.çok uyku ve ağız kuruluğu yapıyor.ve kendimi çok yorgun hissediyorum.öğretmenim,.alışıyorum ama yoğun değilim.en geç 2 gibi bitiyor derslerim ama sabah erken başlıyoruz.7de evden çıkıyorum.bi de okulda sürekli ayaktayım.eve gelincede kız yoruyor.işte böyle:)))

Kızlar yaa ben banyoya kireç çözücüyle sildim ondan sonra birde çamaşır suyuyla sileyim dedim.Çamaşır suyunu dökmemle cossss diye bi koku bi hava çıktı böyle kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum.Burnum ciğerlerim yandı yani çok acıdı.Sonra kokunun gitmesini bekledim.Kolidora çıkılmıyor.Nefesimi tutup girdim.Kova kova su döktüm anca arındı.İnşallah bebeğime zarar olmaz mafoldumben tuzlu ayran yaptım şimdi kendime ama hala soluk borumda ciğerlerimde o iğrenç koku var

canım ne yaptın yaa gormedınmı gecen gun tuz ruhından adanada 30 kısı zehırlendı hıc camasır suyu ıle karıstırılırmı ayran ıc hemen kolay kolay gecmes o hıs cıgerlerınden.camı ac temız hava al

Bütün camları açtım da 5 dk içinde hemen bebeğe zarar verir mi yaa ?Nolur dua edin birşey olmasın.Okadar korkuyorumki bebek etkilenir diye

zapzup bol su iç,temiz hava solu camları aç.geçmiş olsun.bebeğin hareketlerini takip et de birşey olursa hemen doktora git.eşin çok kızacak kesin,benim ki olsa vırvırından kurtulamazdım.
ece sen de hoşgeldin canım,meslektaşız.allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…