- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.741
AYNEN CANIM YAAA BENİ EN İYİ ANLAYANLARDANSINDIR ŞU ARABA KONUSUNDA AMA DEDİĞİN GİBİ KISMETTE VARSA OLUYOR OLMAYINCADA OLMUYOR..İNSANLAR ÜÇKAĞTÇI OLMUŞ EŞİM OKADAR ARABA BEĞENDİ BEN BEĞENDİM AMA OLMUYOR İŞTE HEP BİR ARIZA ARIZAA... kötükedihüso İNŞ İKİMİZDE GÖNLÜMÜZE GÖRE ARABA SAHİBİ OLURUZ TEZ ZAMANDA CANIM YAA BAYRAMDA GELİYOR GERÇEKTEN ŞÖLE RAHAT EDELİM
anlamazmıyımmm bide alışık olunca daha bi koyuyo arabasızlık 18ime girdim gireli hep arabalı işlerde çalıştım kendi arabam gibi kullanıyodum, gezip tozuyodum... eşimin de arabası wardı sonradan satıp üzerine ekleyip abisine aldılar biz yaya kaldık ben tepe gibi hamile halimle otobüslerde sürünürken eşimin nekadar üzüldüğünü görebiliyorum
inşallah canım ya kaç haftadır her haftasonumuz araba peşinde para we wakit harcayarak geçiyo bakalım azimliyiz inşallah olucak en son ben bitane beğendim plaka sorgulatıyo eşim temiz çıkarsa gidip ustaya göstercekler inşallah onda bari bişey çıkmaz da alır kurtuluruz
Kızlar bende mesajlarınızı takip ediyorum yorum yazamasamda.Evi yalap şap süpürdüm iki katıda. akannehir Sağ kalçam belim ve popomda inanılmaz bir ağrı var.Dinlenmek için oturdum şimdi.Burada hava güneşli şuan.Hazır şöyle ısınmışken ev.Üst katın banyosu da bir temizleyeyim istiyorum.Çamaşır suyu kokusu falan rahatsız eder mi kızımı acaba? bilmiyorumkismile Çamaşır susuzda hiç hijyenik olmuyor gibi geliyor bana
belgun yaşadıklarının bir benzerini malesef bende hergün yaşıyorum ama benim avantajım servisimin olması servisten indikten sonrada eşim almaya geliyor 2 aylık hamileyken araba aldık eşime demiştim servisten sonra binemem minibüse zaten düşük tehlikem vardı çok şükür ki istediğimize göre bir araba bulduk ,benim şikayetim hergün avrupa yakasından anadolu yakasına işe gitmek sabah en az 1 saat akşam ise en az 1,5 saat yolda geçiyor,hamileyken daha da zor ayaklarım şişiyor eşim bırak diyor işi ama ben inat ettim bırakmak istemiyorum hatta son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum...
inşallah en yakın zamanda arabanız olur ve sende otobüsten kurtulursun :1hug:
kolay gelsin zapzup,çamaşır suyuna dikkat et fazla kullanma ya da çok durma banyoda camı mutlaka aç
Ahh ahh ahh tatlım benimde eşim hep arabalı işlerde çalışıyordu.İstanbulda otururken biz.Gözü gibi bakıyordu.Arabasız hakkaten olmuyor.Zaten işten de çıkınca babasının köyüne geldik işte.Burada daha bir aranıyor araba.Eşim okadar gözü gibi bakıyordu ki arabasına iş yerinden çıktığında arabayı teslim edip eve gelirken saatlerce ağlamış.O kadar koyduki arabasızlık.Kızı gibi bakıyordu yani :sinifsinif: duygularım depreşti bir an
Şimdi babası hurda bir araba almış.Onun ruhsatını alabilmek için muayene falan işlemleri için işte dünyanın parasını verdi babasına hala adam olmadı araba.(Babası da kafasına göre abuk sabuk insanlara 2 milyara yakın para yedirdi.Sen bi dinlesene oğlunu birşey biliyor da söylüyor herhalde.)Şimdi ikinciye muayeneye girecek araba.İnşallah eşimin sözünü dinlerde adam gibi tamir ettirirler şu arabayı.Onların arasındaki mesele beni yiyip bitiriyor yani.Eşime de patladım dün gece.Allahtan kırılıp trip falan atmadı.Çok kırıcı konuşmuşum bugün farkına vardım.İnşallah hayırlısıyla olur diye dua ediyorum ama sonuçta onların arabası bizim arabamız gibi olmazki
ayy canım Allah sana da yardım etsin serwis bile olsa zor istanbulda köprü geçerek işe gidip gelmek hewesini kırmak gibi olmasın ama 32.haftamdayım bi haftadır çok arttı bel ağrılarım bebiş büyüdükçe okadar süre sabit oturmak daha zorluyo canım inşallah sende olmaz da isteğin zamana kadar işine dewam edebilirsin
benimde düşük tehlikem wardı yolculuk yasak, gezmek yasak... ilk 4ay hep ewde yattım kalktım en fazla eşim kaynımın arabasını alıp kaynanamların yazlığa götürdü yakın zaten orda yattım fenalık gelmişti bide dükkanımız wardı ben başında duruyodum doktor çalışmayı yasaklayınca dükkanı kapatmak zorunda kaldık aniden o nedenle çok zarar ettik hala belimizi toplamaya çalışıyoruz ama kızım sağlıklı olsun da herşeye değer
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıllar bakalım???ben sürekli hastanedeyim şu hayırlısıyla 2 ayıda sağsağlim atlatsaydım bebeğimi zamanında doğursaydım allahın izniyle ne mutlu bana olacak
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıllar bakalım???ben sürekli hastanedeyim şu hayırlısıyla 2 ayıda sağsağlim atlatsaydım bebeğimi zamanında doğursaydım allahın izniyle ne mutlu bana olacak
Allah şifa versin canım inşallah bebeğin zamanında gelir :Saruboceq:
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?