- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.721
kızlar ben park yatak alıcam kızıma oturduğum odaya koyucam ama yataak odasınada almak istiodum sepet tarzında bişey kraft dondy die bi mama sandalyesi var bebek ilk altı ay beşik olarak kullanıo sonra mama sandalyesi 3 yaşına kadar çok hoşuma gtti benim.
Bana onda rahat etmez gibi geldi gece falan kaç ay olana kadar beşik olarak kullanılabilir ki fiyatı da e bebek de 400 ben park yatağı taşırım herhalde
tamamıyle beşik olduğu için değil sonrasındada mama sandalyesi olması çok güzel zaten oturmaya başladıklarında mama sandalyeside alıncak bide yapılan yorumlarını okudum kullanan herkeste çok memnun.
kızlar ben park yatak alıcam kızıma oturduğum odaya koyucam ama yataak odasınada almak istiodum sepet tarzında bişey kraft dondy die bi mama sandalyesi var bebek ilk altı ay beşik olarak kullanıo sonra mama sandalyesi 3 yaşına kadar çok hoşuma gtti benim.
Canım güzelmiş ya baktım şimdi hoşuma gitti.Beşiği süsleriz organize kumaşla falan daha güzel olur bu hafta bakcam ben sende araştırda yine konuşalım
Cnm banada sonuçları söle ok bende araştırayım burdan benmde çok hoşuma gitti.Ben sepet beşik fikrinden vazgeçemiyordum çok şirinler ancak 6aya kdr kullanıldığı için bi soru işareti vardı hep bu model sonrada kullanılacağı için ideal bence
Bende başta sepet beşik sonra yatak almayı düşünüyorum cnm çok kullanışlı gibi geldi dediğin model bi bakayım bende araştırayım
Görmedim cnm pardon geçmişe çok bakamıyorum seydşhrde ailem babam ereğlili
belgün geçmiş olsun canım çok ii anlıyorum bende istanbula gelip giderken aynı sıkıntıları çekiyorum kaç kere otobüslerde bel-sırt-kasık ağrılarından ağladım süründüm ama senin derdin her akşam her akşam daha zor inşallah indirirler mesai saatini daha az kalabalık olur enazından
bizde hsonu eşimle kipaya giderken bütün minibüsler otobüsler dolu geçiyo tıklım tıklım binemedim yarım saat dikilip bekledim dönüşte aynı dert taksiye de para wermek istemedim bende kızdım patladım al artık ne alcaksan kurtuliim şu eziyetten diye ama yok kısmette olmayınca olmuyo
kaç araba beğendik içimize sindi derken ustaya gösterince kazalı çıkıyo, kilometresiyle oynanmış, motoru ölmüş çıkıyo... İnsanlar artık çok dolandırıcı olmuşlar gözüne bakıp yalan söyleyebiliyolar serwise gidince çıkıyo bütün yalanlar daha arabayı bulamadan bisürü masraf ettik inşallah gönlümüze göre bulur kurtuluruz bayram da geliyo ben gezmek, son kalan şeyleri almak istiyorum doğum zamanım da yaklaşmaya başladı
Kızlar hepinize çok çok teşekkürler allah razı olsun inanın okadar sinirlerim bozuldu canım yandıki paylaşmak istedim rahatladım...
kızlar bu kramplar beni öldürecek yaaa şuan ayağımın üzerine basamıyorum 3 gün oldu kramp gireli hala çıkamadı ağrısı yaw hep aynı yerde oluyo we beni öldürüyooooo napcam ben yaaa ewde bir sürü iş war mutfağı temizliyodum (bayağı kirlenmişte pasaklı bir hatun olmuşum ben yaaaaaabilmiyorumkismile) ama üzerine basılcak gibi diil sizlerede oluyomu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?