2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana onda rahat etmez gibi geldi gece falan kaç ay olana kadar beşik olarak kullanılabilir ki fiyatı da e bebek de 400 ben park yatağı taşırım herhalde

Bana onda rahat etmez gibi geldi gece falan kaç ay olana kadar beşik olarak kullanılabilir ki fiyatı da e bebek de 400 ben park yatağı taşırım herhalde

tamamıyle beşik olduğu için değil sonrasındada mama sandalyesi olması çok güzel zaten oturmaya başladıklarında mama sandalyeside alıncak bide yapılan yorumlarını okudum kullanan herkeste çok memnun.

tamamıyle beşik olduğu için değil sonrasındada mama sandalyesi olması çok güzel zaten oturmaya başladıklarında mama sandalyeside alıncak bide yapılan yorumlarını okudum kullanan herkeste çok memnun.

canım durumun müsaitse hoşuna da gittiyse al tabi ben işten ayrılacağım için şuanda fazla masraf yapmak istemiyorum mama sandalyesi babası olur artık delikafadulden

Bende başta sepet beşik sonra yatak almayı düşünüyorum cnm çok kullanışlı gibi geldi dediğin model bi bakayım bende araştırayım

Canım güzelmiş ya baktım şimdi hoşuma gitti.Beşiği süsleriz organize kumaşla falan daha güzel olur bu hafta bakcam ben sende araştırda yine konuşalım

Mrb arkadaşlar nasılsınız?Nası geçiyo gününüz?Ben alışveriş olaylarına tamamen odaklanmış ve aklı karışmış bi haldeyim:)

belgüncüm canım seni öyle iyi anlıyorum ki..ben de eşime arabayı almadan ben hamile kalmam demiştim,büyük şehirlerde otobüslerde,dolmuşlarda işe gidip gelmek kadar zor birşey yok.çok şükür arabayı aldık,rahatladım ben de,arabayla işe gidip gelmek kadar rahat bişey yokmuş diyorum kendime.allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,sana da kolaylıklar versin canım.sıkma canını,kendi kendini rahatlatmaya çalış,kızını düşün canım.tekrar geçmiş olsun.

Canım güzelmiş ya baktım şimdi hoşuma gitti.Beşiği süsleriz organize kumaşla falan daha güzel olur bu hafta bakcam ben sende araştırda yine konuşalım

bende dün geceden beri baktım hep kullananlar çok memnun bide burda ki mağazalardan araştırayım fiyatlarına falan olmadı netten veririm siparişini.

Cnm banada sonuçları söle ok bende araştırayım burdan benmde çok hoşuma gitti.Ben sepet beşik fikrinden vazgeçemiyordum çok şirinler ancak 6aya kdr kullanıldığı için bi soru işareti vardı hep bu model sonrada kullanılacağı için ideal bence

tmm canımolumunekankayizsmile

off havada burda bi kapanıp bi açılıo için sıkıldı yaakafamçokkarıştı

belgün canım durumun çok zor gerçekten allah yardımcın olsun.inşallah en yakın zamanda araba alırsınız.küçük yerlerin avantajıda ben onbeş dakikada yürüyerek işime gidip geliyorum.

Bende başta sepet beşik sonra yatak almayı düşünüyorum cnm çok kullanışlı gibi geldi dediğin model bi bakayım bende araştırayım

biz oda aldık bu haftalarda gelcek onun yanında 6-12 ay arası içinde yatabileceği ve heryere taşıyabileceğim basit bir sepet beşik alıcam yani almıycam arkadaşım alıp hediye edeceğini söyledi aslında park yatak çok mantıklı lakin benimkisi artık bir izzeti nefis durumuna inada bindi mutlaka oda olacak.kötükedihüso

Son düzenleme:
Kızlar hepinize çok çok teşekkürler allah razı olsun inanın okadar sinirlerim bozuldu canım yandıki paylaşmak istedim rahatladım...

AYNEN CANIM YAAA BENİ EN İYİ ANLAYANLARDANSINDIR ŞU ARABA KONUSUNDA AMA DEDİĞİN GİBİ KISMETTE VARSA OLUYOR OLMAYINCADA OLMUYOR..İNSANLAR ÜÇKAĞTÇI OLMUŞ EŞİM OKADAR ARABA BEĞENDİ BEN BEĞENDİM AMA OLMUYOR İŞTE HEP BİR ARIZA ARIZAA... kötükedihüso İNŞ İKİMİZDE GÖNLÜMÜZE GÖRE ARABA SAHİBİ OLURUZ TEZ ZAMANDA CANIM YAA BAYRAMDA GELİYOR GERÇEKTEN ŞÖLE RAHAT EDELİM

arkadaşlar ben hediyemiii aldım,ççokkkk ama çooook beğendim,alan arkadaşıma çook teşekkür ederim.ama içinden not çıkmadı ve ben de kimin aldığını anlayamadım.alan arkadaşım özel mesaj atarsa ayrıca teşekkür etmek isterimkaydirigubbakcemile2

Kızlar hepinize çok çok teşekkürler allah razı olsun inanın okadar sinirlerim bozuldu canım yandıki paylaşmak istedim rahatladım...

Belgüncüüüm, kıyamam sana yaa... Ne kadar üzülmüşsün öyle... Yorgunluk, stres v.s. hepsi üst üste gelmiş...Bebiş de 3 gün az hareket edince iyice moralin bozulmuş...

Bence de işyerinle kouş, eğer sorun olmayacaksa 16:00-16:30 gibi çık sen işten. Eğer olmaz derlerse de doğum öncesi iznini kullan o zaman şekercim. Bundan sonra daha da ağırlaşacağımız için işe gidip gelmek daha yorucu olacak.

Beni eşim arabayla götürüp getiriyor ama ona rağmen Çarşamba'dan sonra pilim bitiyor ! Bende Aralık'ın 20'sine kadar falan çalışıcam. (Allah'ın izni ile bir aksilik olmazsa...) Bebişle vakit geçirmek için doğum öncesi iznime geç çıkmak istiyorum. Bakalım planladığım gibi olacak mı ? :)

İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre, hayırlı, kazasız, belasız kullanacağınız bir araba bulursunuz canım.

Kendine ve bebişe çok iyi bak, üzülme artık tamam mı ? :))

kramplar için doktorun magnezyum vermedi mi vermediyse söyle mutlaka her akşam yatmadan önce içiyorum çok nadir kramplarım oluyor,faydasını görürüsün mutlaka a.s.

belgun yaşadıklarının bir benzerini malesef bende hergün yaşıyorum ama benim avantajım servisimin olması servisten indikten sonrada eşim almaya geliyor 2 aylık hamileyken araba aldık eşime demiştim servisten sonra binemem minibüse zaten düşük tehlikem vardı çok şükür ki istediğimize göre bir araba bulduk ,benim şikayetim hergün avrupa yakasından anadolu yakasına işe gitmek sabah en az 1 saat akşam ise en az 1,5 saat yolda geçiyor,hamileyken daha da zor ayaklarım şişiyor eşim bırak diyor işi ama ben inat ettim bırakmak istemiyorum hatta son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum...
inşallah en yakın zamanda arabanız olur ve sende otobüsten kurtulursun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…