- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.761
zapzup bol su iç,temiz hava solu camları aç.geçmiş olsun.bebeğin hareketlerini takip et de birşey olursa hemen doktora git.eşin çok kızacak kesin,benim ki olsa vırvırından kurtulamazdım.
ece sen de hoşgeldin canım,meslektaşız.allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
kramplar için doktorun magnezyum vermedi mi vermediyse söyle mutlaka her akşam yatmadan önce içiyorum çok nadir kramplarım oluyor,faydasını görürüsün mutlaka a.s.
Kızlar yaa ben banyoya kireç çözücüyle sildim ondan sonra birde çamaşır suyuyla sileyim dedim.Çamaşır suyunu dökmemle cossss diye bi koku bi hava çıktı böyle kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum.Burnum ciğerlerim yandı yani çok acıdı.Sonra kokunun gitmesini bekledim.Kolidora çıkılmıyor.Nefesimi tutup girdim.Kova kova su döktüm anca arındı.İnşallah bebeğime zarar olmaz mafoldumben tuzlu ayran yaptım şimdi kendime ama hala soluk borumda ciğerlerimde o iğrenç koku var
kızlar merhabalarrrrrrrrrr....geçmişe bakamadım rahatsız olan arkadaşlarr geçmiş olsun....
zapzupcum bende temizliği çok severim bolll ilaç kullanırım elimde fısfıs ilaçla gezerimmm ama dikkat etmemiz lazım cnm özellikle bazı ilaçları karıştırmamak gerek....dikkat et kendine...ayran falan içseydin cnm... o koku hemen gitmez burnundan ,ağzında bile acı bi tat olur...
cansevcim terliğin işe yaramasına sevindimm...bizim de aklımızda olsun cnm her ihtimale karşı...taşınma işi noldu sizin cnm?
kızlar bu kramplar beni öldürecek yaaa şuan ayağımın üzerine basamıyorum 3 gün oldu kramp gireli hala çıkamadı ağrısı yaw hep aynı yerde oluyo we beni öldürüyooooo napcam ben yaaa ewde bir sürü iş war mutfağı temizliyodum (bayağı kirlenmişte pasaklı bir hatun olmuşum ben yaaaaaabilmiyorumkismile) ama üzerine basılcak gibi diil sizlerede oluyomu yaaaa
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıllar bakalım???ben sürekli hastanedeyim şu hayırlısıyla 2 ayıda sağsağlim atlatsaydım bebeğimi zamanında doğursaydım allahın izniyle ne mutlu bana olacak
merhabalar kızlar.bende ocak annesi olacağım inşallah.bir süredir yazdıklarınızı okuyordum.fazla vaktim olmuyor.ben 3.çocuğuma hamileyim.oğlum 5,5 ,kızım 21 aylık ve karnımdaki 26 haftalık bir kız daha:)))
bende gebelik şekeri çıktı.çok can sıkıcı.çok uyku ve ağız kuruluğu yapıyor.ve kendimi çok yorgun hissediyorum.öğretmenim,.alışıyorum ama yoğun değilim.en geç 2 gibi bitiyor derslerim ama sabah erken başlıyoruz.7de evden çıkıyorum.bi de okulda sürekli ayaktayım.eve gelincede kız yoruyor.işte böyle:)))
Kızlar yaa ben banyoya kireç çözücüyle sildim ondan sonra birde çamaşır suyuyla sileyim dedim.Çamaşır suyunu dökmemle cossss diye bi koku bi hava çıktı böyle kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum.Burnum ciğerlerim yandı yani çok acıdı.Sonra kokunun gitmesini bekledim.Kolidora çıkılmıyor.Nefesimi tutup girdim.Kova kova su döktüm anca arındı.İnşallah bebeğime zarar olmaz mafoldumben tuzlu ayran yaptım şimdi kendime ama hala soluk borumda ciğerlerimde o iğrenç koku var
Bütün camları açtım da 5 dk içinde hemen bebeğe zarar verir mi yaa ?Nolur dua edin birşey olmasın.Okadar korkuyorumki bebek etkilenir diye
başakcım taşınma işi bayramdan sonra olcak inşallah.yavaş yavaş halledicez artık bakalım hayırlısıolumunekankayizsmile
başak cım sana özelden msj yazdım...
canm biyerde duymuştum kramp için maden suyu da iyi geliomuş aklınızda bulunsun
benim çok fazla olmuo arada oluo 15-20 dk sonra geçio denemedim ben ama deneyenler iyi geldiğini söylüo yerimseniben
cnm bende cvpladım ama geldimi bak bakalımm...iyisin umarımm valla eski topik günlerimiz kalmadı yaw....ben de giremiyorumm...
hmm bende duydum tatlım içiyodumda ki zaten çok sewerim aksilk ya bi kaç gündür ewde yok bitti eşimin çalışma saatleride alışweriş yapmasına bile izin wermiyo bi hafta daha beklicem öle mecburen
doğru diosun canım bende eski günleri özledim ama rabbim bu günlerimisi aratmasın olumunekankayizsmile
inş çabuk atlatırsın cnmm bukadarla geçmiş olsunn...
senvebeniz gerçekten diyet yapmak çok zor hele de insanın canı herşeyi çekerken.ben 1800 cal diyeti yapıyorum ama düşmezse insüline başlarım diye korkudan harfiyen uyuyorum.ama aklımda hep bebekte acaba yeterli besleniyormu diye
gunaydın kızlar..gıremıyorum bırkaç gundur..inşallah herkes ıyıdır..
kendımde nete gırecek gücü bulamıyorum
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte..hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
mekanın cennet olsun karadenız kadını.. ..
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?