2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten ona nasıl söyliycem bilmiyorum bin kez tembihler.Kızıma birşey olursa diye korkuyorum.Ben iyiyim.Bir kere çarpmıştı çamaşır suyu bayılcak gibi falan olmuştum çok önceden.Şuan öyle bir durumum yok.Biraz boğazım yanıyor.Bebeği etkilemesin nolur bol bol dua edin.

zapzup canım naptın geçmişolsun bırak batsın heryer nie karıştırdın ki ikisini aç bütün camları,bahçen balkonun falan varsa orda dur rahatla iice su falan iç bolbol kendini çok kötü hissediosan fazla zmn kaybetme ara eşini gidin dr.a

kızlar aklımda hep unutuyorum söylemeyi.
ben geçen haftalarda ölüyordum bel,sırt ağrısından.yazmıştım buraya da,uykumdan bile uyanıyordum ağrı yüzünden.nette araştırırken hamile terliği diye bi terlik gördüm,yorumları filan çok olumluydu alayım deneyeyim dedim,bir haftadır giyiyorum inanın belim rahatladı.giydiğiniz an bile duruşunuzu düzeltiyor ordan anlıyorsunuz.eğer ihtiyacınız varsa bi deneyin derim ben çok memnun kaldım.

kramplar için doktorun magnezyum vermedi mi vermediyse söyle mutlaka her akşam yatmadan önce içiyorum çok nadir kramplarım oluyor,faydasını görürüsün mutlaka a.s.

kullanıyorum tatlım ama o gün unutmuşum içmeyi bigünlük unutkanlık 3 günlk ağrıya sebep oldu ya

ee aferin sana bence ew iyice havalanmadn kapıyı pencereyi kapatma tatlım çok soluma ayran yap iç olmazsa tedbir olarakohaoldumsmile

kızlar merhabalarrrrrrrrrr....geçmişe bakamadım rahatsız olan arkadaşlarr geçmiş olsun....
zapzupcum bende temizliği çok severim bolll ilaç kullanırım elimde fısfıs ilaçla gezerimmm ama dikkat etmemiz lazım cnm özellikle bazı ilaçları karıştırmamak gerek....dikkat et kendine...ayran falan içseydin cnm... o koku hemen gitmez burnundan ,ağzında bile acı bi tat olur...
cansevcim terliğin işe yaramasına sevindimm...bizim de aklımızda olsun cnm her ihtimale karşı...taşınma işi noldu sizin cnm?

Son düzenleme:

başakcım taşınma işi bayramdan sonra olcak inşallah.yavaş yavaş halledicez artık bakalım hayırlısıolumunekankayizsmile

canm biyerde duymuştum kramp için maden suyu da iyi geliomuş aklınızda bulunsun
benim çok fazla olmuo arada oluo 15-20 dk sonra geçio denemedim ben ama deneyenler iyi geldiğini söylüo yerimseniben

canımmm çok çok geçmiş olsunn inş vaktinle sağlıcakla alırsın bebişini kucağına olumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun ohh ne güsel hepsi beraber büyücek büyük bi aile olucaksınıs boshayallersmile
buarad aramıza hoşgeldin cnm a.s.

Bütün camları açtım da 5 dk içinde hemen bebeğe zarar verir mi yaa ?Nolur dua edin birşey olmasın.Okadar korkuyorumki bebek etkilenir diye

ah cnm yaa naptınn inşş bişii olmas rabbim korur
bukadar la geçmiş olsunn olumunekankayizsmile

belgün canım benim yaaa çok çok geçmiş olsunn... rabbim bidaha yaşatmaas inşşş
gerçekten bööle durumlarda insanın sinirleri iice boşalıo mafoldumben
konuş işyerinle bencede erken çık işyerinden anlarlar umarımm :teselli:
Allah kolaylık versin o trafikte bu halde gerçekten çok zor :1no2:
inşş erken çıkmana izin verirler en azından yoğun trafiğe kalmadan ewine gidersin....

canm biyerde duymuştum kramp için maden suyu da iyi geliomuş aklınızda bulunsun
benim çok fazla olmuo arada oluo 15-20 dk sonra geçio denemedim ben ama deneyenler iyi geldiğini söylüo yerimseniben

hmm bende duydum tatlım içiyodumda ki zaten çok sewerim aksilk ya bi kaç gündür ewde yok bitti eşimin çalışma saatleride alışweriş yapmasına bile izin wermiyo bi hafta daha beklicem öle mecburen

cnm bende cvpladım ama geldimi bak bakalımm...iyisin umarımm valla eski topik günlerimiz kalmadı yaw....ben de giremiyorumm...

doğru diosun canım bende eski günleri özledim ama rabbim bu günlerimisi aratmasın olumunekankayizsmile

hmm bende duydum tatlım içiyodumda ki zaten çok sewerim aksilk ya bi kaç gündür ewde yok bitti eşimin çalışma saatleride alışweriş yapmasına bile izin wermiyo bi hafta daha beklicem öle mecburen

inş çabuk atlatırsın cnmm bukadarla geçmiş olsunn...

Merhaba güzel anneler ve bebişler, sohbetinize göz attımda herkesin ve benim ortak problemimiz ağrılar, bel ağrısı nedeni ile kıpırdayamadığımı biliyorum...
Çözümü doğum yapana dek sabredebilmek sanırım

Canım evet çok zor yaşayan öğreniyor, insülin almayı bende istemiyorum bu yüzden harfiyen uygulamaya çalışıyorum, bazen canımın istediğini yemediğim için bebeğime bişey olurmu diyede korkuyorum, biliyorum olmaz ama yinede eskiler öyle der ya bilirsin

gunaydın kızlar..gıremıyorum bırkaç gundur..inşallah herkes ıyıdır..

kendımde nete gırecek gücü bulamıyorum

2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..

annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte.. hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..

mekanın cennet olsun karadenız kadını.. ..

Son düzenleme:

Dilekcim Günaydın;

Başın sağolsun canım. İnan çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun anneanneciğinin... Huzur içinde uyusun....

Üzülme, kendini yıpratma desemde üzüleceksin, üzülmemek elde değil... Ama bebeğini de düşün... Bundan sonraki hergün bizim için riskli..

Kendine iyi bak

Öpüyorum canım...

günaydın kızlarrr
başınsaolsun dilekcimm
kolay değil ama bebegin için
kendini çok yıpratma

başınsağolsun dilekciğim,ALLAH rahmet eylesin sabır versin sizlere de.mekanı cennet olsun,kabri Kuran'ın nuruyla nurlansın inşallah
günaydınlar herkese

Başın sağolsun dilekciğim

Tarifsiz bir acıdır eminim. Allah sizin ömrünüze ömür katsın mekanı cennet olsun ananelerin hakkı ödenmez. o yüzden seni çok anlıyorum.

Tekrar başın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…