- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.781
bu uykuya doyamama
yorgunlukk
tembellik halide beni öldürecek yaa.
şekerden galiba
gunaydın kızlar..gıremıyorum bırkaç gundur..inşallah herkes ıyıdır..
kendımde nete gırecek gücü bulamıyorum
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte..hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
mekanın cennet olsun karadenız kadını.. ..
aynı durumlar bendede mevcut uyku yorgunluk umarım bu şeker hamilelik sonrasında bize miras kalmaz eşimin annesi öle çünkü onu yeme bunu yeme yiycek ne kalıyor geriye çok zormuş
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
bu uykuya doyamama
yorgunlukk
tembellik halide beni öldürecek yaa.
şekerden galiba
şekerden degıl kıss bende aynı öyleyimm hiç bişey yapasım yokakannehir
günaydın kızlar,
adilemir başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,Allah sizlere sağlık ve hayırlı ömürler versin inş :Saruboceq:
ben bu facebook sayfasını bulamıyorum benimde var face'm ama arama yerine tam olarak ne yazacağım?2011 ocak anneleri yazıyorum çıkmıyor CADIARZU yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba ?
offf olmuooooooooooooooooooooooooo
ay omuyo cnm yaaa sen beni ekle bulabilirsenGülden Bayrak Ay | Facebook
oldu mu acaba
şimdi oldu katılma isteği gönderdim beni de alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?