2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmmm :teselli: başınsağolsun bende ananemi çok severimm onların hakkı kesinlikle ödenmes
rabbim nur içinde yatırsın mekanı cennet olsunn

herkese günaydınnnn....

aynı durumlar bendede mevcut uyku yorgunluk umarım bu şeker hamilelik sonrasında bize miras kalmaz eşimin annesi öle çünkü onu yeme bunu yeme yiycek ne kalıyor geriye çok zormuş

yok canım hamilelikden sonra kalmıyomuş benim arkadaşımnda vardı şimdi maşşallah bişii kalmadı ama kilolardan kurtulmak için yine rejim yapıo yemio o ayrı sempatiksalakcinni

canım basınız sagolsun cokuzuldum bende ananem kaybettım gecenyıllarda yerlerı unutulmuyor yasananlarda Allah mekanını cennet etsın inşallah sende üzme kendını eminim iyi olsan yanında olacağını biliyordur

günaydın herkesee

dilekcim tekrar allah sabır versin diyorum çok zor tabiki ama kendinide düşün birazcık elinde olmayan nedenlerden gidemedin yoksa bu durumda tabiki orada olurdun üzme kendini..
mekanı cennet olsun..

günaydın kızlar,
adilemir başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,Allah sizlere sağlık ve hayırlı ömürler versin inş :Saruboceq:

ben bu facebook sayfasını bulamıyorum benimde var face'm ama arama yerine tam olarak ne yazacağım?2011 ocak anneleri yazıyorum çıkmıyor CADIARZU yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba ?

http://www.facebook.com/profile.php?id=837187747#!/group.php?gid=151128298256645

canım bu link i tıkla burda yerimseniben

Son düzenleme:
cnm başın saolsun mekanı cennet olsun üzülme cnm herşey nasip biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…