- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.801
gunaydın kızlar..gıremıyorum bırkaç gundur..inşallah herkes ıyıdır..
kendımde nete gırecek gücü bulamıyorum
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte..hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
mekanın cennet olsun karadenız kadını.. ..
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
kızlar şu hamilelik rüyaları bendede olmaya başladı.rüyamda doğuma gidiyordum kanamam vardı elim üzerim hep kan olmuştu.ve ben çok korkuyordum çok erkem bebeğim yaşarmı diye birde ilçe burası ya yeni doğan ünitesi yok merkeze gidelim diyordum.çok paniktim ve çok korkuyordum sürekli dua ediyordum....bende bu hamileliğimde nedende hep erken doğum yapacakmışım gibi bir his var ilk oğlum 41.hafada doğdu zorla oda:))))sizdede bu his varmı.
kızlar şu hamilelik rüyaları bendede olmaya başladı.rüyamda doğuma gidiyordum kanamam vardı elim üzerim hep kan olmuştu.ve ben çok korkuyordum çok erkem bebeğim yaşarmı diye birde ilçe burası ya yeni doğan ünitesi yok merkeze gidelim diyordum.çok paniktim ve çok korkuyordum sürekli dua ediyordum....bende bu hamileliğimde nedende hep erken doğum yapacakmışım gibi bir his var ilk oğlum 41.hafada doğdu zorla oda:))))sizdede bu his varmı.
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsungunaydın kızlar..gıremıyorum bırkaç gundur..inşallah herkes ıyıdır..
belki de normaldir böyle hissetmek.bilmiyorum şu tehlikeli haftaları bir atlatsaydık rahatlardık biraz.ben resmen günleri sayıyorum her akşam yatarken yaşasın bir gün daha geçti diyorum.inşallah vaktinde sağlıkla gelir kuzularımız.....cnm bende erken doğacakmış gibi hissediyorum benimde kızım 42. haftada sezeryan ile oldu ama sanki bunda erken olur gibime geliyor hayırlısı olur inşallh
Evet bende de çok var.Hastane çantamda hazır değil diye panikliyordum.Rüya görüyorum devamlı falan.Eşim pijama gecelik falan aldı.Atlet falan.Kızıma da bir iki birşey hazırladık.Artık azaldı öyle paniklemiyorum
Herkese günaydın.Bizim evde hala o iğrenç koku var eşimle de bi ton tartıştım akşam .Kızımız iyi ama normal hareketleri.Eşim beni de zehirledin.Ağzın gözüm yanıyo diye bi ton dırdır yaptı.Neyse allaha şükür atlattık.Bi de bana dediki herşeyine susuyorum hamilesin diye dedi.Doğumdan sonra sen göreceksin gününü dedi. Dedim ben senin kıymetini biliyorum.Seni kızdırdığımın farkına sonradan varıyorum.Hiç değişme hep böyle ol yaa :2: dedim.İnşallah kızımız olduktan sonra da hep böyle uysal kalır.
günaydın herkese..
adilemir başın sağolsun canım mutlaka çok zor bir durum.allah sana ve bebeğine uzun sağlıklı ömür versin.
ahsen81 benimde ikinci oğlum olacak bu dediğin gibi evde çok şey var diye sanırım bende alışverişte yavaş davranıyorum.ama yıkamak ütülemek gerek bakalım yavaş yavaş..
şekeri olan arkadaşlara bi sorum olacak.şkrinizi günde kaç defa ölçüyorsunuz?bi de değerlriniz nasıl çıkıyor?
günaydın herkese..
adilemir başın sağolsun canım mutlaka çok zor bir durum.allah sana ve bebeğine uzun sağlıklı ömür versin.
ahsen81 benimde ikinci oğlum olacak bu dediğin gibi evde çok şey var diye sanırım bende alışverişte yavaş davranıyorum.ama yıkamak ütülemek gerek bakalım yavaş yavaş..
şekeri olan arkadaşlara bi sorum olacak.şkrinizi günde kaç defa ölçüyorsunuz?bi de değerlriniz nasıl çıkıyor?
günaydın güzel anneler... bende iki gündür hastahanelerdeyim şeker çıkmıştı 50 gr da 202 100 gr yüklemedi doktorum şeker komasına girersin dedi. endokrolanoji uzmanı gözetimi altında 2.5 ayımızı geçiricez diyet yapıyorum herşey evladımın sağlığı için. bu 2 gün sabah öğlen akşam aç ve yemeğe başladıktan tam bir saat sonra ölçüyorum bugün aç karna 83 çıktı bakalım tok karna nasıl çıkıcak onu bekliyorum. kızlar dua edin lütfen yüksek çıkmasın yoksa insülün kullanıcam.asya doktorun söylemedimi nasıl takibini yapacaksın diye herkeste değişebilir belki sana sabah ve akşam ölçüceksin diyebilirdi...
sheker_cat canım bende sabah aç karnına ölçüyorum 90-95 çıkıyor bi de akşam yemekten sonra ölçüyorum 120-125 arası çıkıyor.10gün sonra bunları göstereceğim doktora bakalım hala yüksek sanırım.ama diyeti nerdeyse hiç bozmuyorum.
meyrus benim 50lik yüklemede 170 çıktı 100lükte hepsi sınırdaydı.bi haftadır diyetteyim.bana doktor sabah aç karnına bi de akşam yemekten 1saat sonra ölç dedi.ama herkezde farklı uygulamalar oluyor tabiki.bebeğin suyuna baktırmıştım 1hafta önce normaldi,kilosuda haftasıyla uyumluydu.elimde yüzümde de öyle pek şişme yok.aslında bunlar şeker yükselince değişirmiş doktor normal şimdilik diyor.
diyet yapmak zor gerçekten ama idare edilir tabiki.gerçekten tedirgin oluyor insan zor bi durum hepimize sürekli dua ediyorum ben umarım sorunsuz bi şekilde atlatırız bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?