2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben 27.haftamdayım 5kilo aldım ani kilo artışımda yok aslında.doktor tartınıza dikkat ediyor mu sizinde?

ewett 15 günde 1 gidiyorum ve her gittiğimde tansiyon ve kiloma bakıyor ve az almışsın çok almışsın die de uyarıo sempatiksalakcinni
bakalım yarın saat 3 de kontrolümüz var bu sefer ne diyecek
benim şeker çok iyi demişti istediğin kadar ye dedi ama hamur işini kıs dedi hatta yemessem daha iyi olurmuş birden kilo artışım olmuştu o yüzden 1 haftada 1 kilo alınca :kedi:

inşallah canım atlatıcaz dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. allah a şükür benim bebişinde ayına göre kilosu iyi eğer iri bir bebek olursa bu sorun teşkil edermiş doktorum söyledi. ya bide ben 4 kilo almıştım 2 sini vermişim devamlı kilo kaybediyorum senin kilo durumun nasıl canım...

bende bu 1haftada kilo verdim aslında diyetten sanırım çok tuhaf değil mi hamileyiz kilo veriyoruz.ama bebek kilo alsında bize kilo lazım değil zaten.hayatımda hiç bu kadar sağlıklı yaşamadım aslında biliyormusunuz her şerde bi hayır var diye kendimi teselli de ediyorum:)
tansiyon normal,kilo alımın normal,bebek iri değilse çokta korkutma kendini dedi benim kadın doğumcu.ama endokrinci hemen insülin başlayalım diyo.
hunny sen şanslı guruptansın canım ne güzel en çok sıcak ekmek istiyor benim canım benim yerimede ye sen bari:)şu 3ay bi bitse hayırlısıyla ilk oğlum beni hiç yormamıştı bu çok zorladı gerçekten.
110da çok iyiymiş meyrus hep böyle olsun inşallah darısı hepimize...

kızlar ben kupun bırıktırmeye basladım anne cocuk anaokulu setı dıye bır kıtap var ılgılenenlere duyrulur gec kalmadan ılgılenenler msj atsında yazayım lınkı belkı reklam olur.bıde bugun gordum bı gazetede sabiha paktunanın cocugunuzun yetenegını kesfedın dıye bır kıtabı sadece kargo ucretı karsılıgında 4.5 ytl evınıze gonderılıyo baya guzel bır kıtaba benzıyo onada kayıt yaptırdm sımdıden hazırlanıyorum guzel kızama

hmm ben kaçamak yapıyorum tatlım arada çikolata yiyorum bazen ama yemesem ağlicak duruma geliyorum hayatımda çikolatadan hiç bu kadr ayrı kalmamıştım yüksek çıktığı zamanlar genelde çikolata yediğim zamanlarda oluyo o da enfazla 133 falan
kilo konusuna gelince ben zaten daha öncede doğru dürüst kilo alamadım 28+3 teyiz ve 3 kilo da kaldık kayınwalidem netten her gördüğünde zayıflamışsn die kızıyo o çocuklarını 4,5 5 kg arası doğurmuş hep bendende öle bir performans bekliyomuş o yüzden yemem gerekiyomuş yaaa oooooooffffff bende dedim yemem benim içinde bebişim içinde tehlikeli merak etme torunun gaye ii dieohaoldumsmile

aman ben ilk oğlumda 25 kilo almıştım oğlum 4kilo doğmuştu ama şeker yoktu o zaman ne bulursam yiyordum ama şişimde çoktu.6ay sonra tüm kiloyuda vermiştim diyetsiz:)bebeğin sağlıklı doğsunda sonra onu şişmanlatırız nasılsa.şu durumda ne yapalım elimizden gelen bu.
canım benim arada o kadar olur tabi ne yapalım artık bende hep kepek ekmek yiyorum ama urfada sıcacık tırnaklı ekmeği görünce ucundan accık koparasımda gelmiyo değil yani.

dilekcim allah rahmet eylesin canım benim,geri de kalanlara sabır versin
günaydın herkesee

ben ekmekten tiksinmiştim bulantıların olduğu dönem hamilelk öncesi daha çok yiyodum ben:kedi: hamile kaldığımdan beri nerdeyse aç geziyorum canım hiçbirşey istemiyo mecburluktan yiyorum yaw kansızlk zorluyo beni hap sayısını 2ye yükselttik ama hala yükselmedi şeker ölçecek kan çıkmıyo parmaklarımdan o kadr wahim durumdayım benim şişliğim falan yok ALLAH ıma şükür öncesiyle tek fark karnım büyüdüü

bende de şimdi şişlik yok şükür ki..havanın sıcak olmasıda şişiriyor insanı.kansızlığında düzlmesi gerçekten çok zor oluyor sen tabi kan ilacını içiyorsundur pekmezde yiyemiyorsun aslında çok faydalı ama..umarım doğuma kadar toplarsın kansızlık doğumda daha da zor oluyor.
loliss günaydın..

bende 29 haftamdayım canım hep söylüyor çok nadir görülen bir durummuş ama senin kilo vermen önemli değil bebişinin durumu çok iyi kafana takma dedi bebişlerimiz iyi olsunda kilomuz önemli değil...

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim hemen bende doldurdum formu kaydirigubbakcemile5

sorma canım bizimkilerde aynı doktorum birden kilo aldın biras yavaşla dedi kayınvaldem iyi işte ne güsel kilo almışsın dio
onlar sanıo ki ne kadar çok yersek ne kadar çok kilo alırsak bebek o kadar şişman doğacak lmaz:
ama biz kilo aldığımızda bebek kilo kaybedebiliomuş hele ki ani kilo artışlarında bebeğin kilosu düşüomuş
aman neyse bende bazen ipin ucunu kaçırıyorum :kedi: Allah dan hamilelik öncesi çok zayıftım şimdide ööle çok kilom yok gerçi, ama yine de tedbirli davranmak lazım a.s
Allah yardımcımıs olsun arkadaşlarrr olumunekankayizsmile

dilekcim allah rahmet eylesin canım benim,geri de kalanlara sabır versin
günaydın herkesee

hoşgeldin cnm sana da günaydınnn olumunekankayizsmile

canım pekmez filan içsen kansızlığa iyi gelio diolar hele sabahları aç karnına daha faydalıymış olumunekankayizsmile

Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm.Başınız sağolsun.

sağolun hatunlar bakıyorum yine mevzuuu kilolar
ben 55teyim hala allaha şükür
akşam eltime gittik 1 aydır falan görüşmüyoduk kaynımla eltim yiycek nerdeyse göbüşümü çook güzel olmuş çok şekr olmuş diyediye
korktum nazar değcek diebayanssulusmile

heee bu arada rüyamda hazırlıksız bi şekilde doğuma gittim
vee canım benim suhancım da orda ve o da doğum yapıyo
benimle eşyalarını paylaşiyo:1hug:
maşşallah bebişler de 3-4 aylık var nerdeyse
suhanla birlikte annemlere gelip orda kalıyoruz
annemin salon hastane koğuşu gibi oluyokaydirigubbakcemile3
onun annsi ziyaretçilerimiz falan
biz emzirmeye çalışıyoz tabi pek beceremiyoz
amaa çooooook şekerdi bebişlerimiz yaa

yaw şekerden dolayı içemiyorm önce içiyodum bilmiyorum ne yapcağımı
kayınwalidem kendi gibi olmamı istiyo ama imkansız bu onunla ben bir miyim ben zaten kilo almak istemiyorm çünkü metabolizmam yawaş zayıflayamıyorum daha önce kullandğım hormon hapları yüzünden aldğım kilolarım bana miras kaldı zaten bi de hamilelikten kalırsa kafayı yerim herhalde bende kızımda iiyiz mutluyz halimizdn memnunuz yani

kııısssss benim dünürümle beraber mi doğurdunussss kaydirigubbakcemile3
gelinim nasıldıııı opuyorumnanaktan
Allah ım inşş vaktinde nasip ederrr olumunekankayizsmile
hayır olsun rüyan buarada olumunekankayizsmile

olsun cnmm fazla kalorili şeyler yeme sebzeye ağırlık ver kan yapıcı sebzelerden yemeye çalış inşş kısa sürede düzelirrr.... olumunekankayizsmile

büyüklere göre bebek kilolu olursa daha sağlıklı olur şeklinde.aslında hiç alakası yok.hastalıkların çoğu kilolardan kaynaklanıyor zaten.bebeğinde sende mutluysan ve doktorun bir problem olmadığını söyleyebiliyorsa dışarıya kulaklarını kapatmak lazım.Allahtan ne kiloma nede yememe içmeme karışan kimse yok.hür doğdum hür yaşarım kime ne kime ne kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…