- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.821
bu arada ben 27.haftamdayım 5kilo aldım ani kilo artışımda yok aslında.doktor tartınıza dikkat ediyor mu sizinde?
kızlar geçmiş olsunnn inşş şekerleriniz normale döner de sizde bebişlerinisde rahat edersinizzz....
sheker_cat canım bende sabah aç karnına ölçüyorum 90-95 çıkıyor bi de akşam yemekten sonra ölçüyorum 120-125 arası çıkıyor.10gün sonra bunları göstereceğim doktora bakalım hala yüksek sanırım.ama diyeti nerdeyse hiç bozmuyorum.
meyrus benim 50lik yüklemede 170 çıktı 100lükte hepsi sınırdaydı.bi haftadır diyetteyim.bana doktor sabah aç karnına bi de akşam yemekten 1saat sonra ölç dedi.ama herkezde farklı uygulamalar oluyor tabiki.bebeğin suyuna baktırmıştım 1hafta önce normaldi,kilosuda haftasıyla uyumluydu.elimde yüzümde de öyle pek şişme yok.aslında bunlar şeker yükselince değişirmiş doktor normal şimdilik diyor.
diyet yapmak zor gerçekten ama idare edilir tabiki.gerçekten tedirgin oluyor insan zor bi durum hepimize sürekli dua ediyorum ben umarım sorunsuz bi şekilde atlatırız bu durumu.
aman ben ilk oğlumda 25 kilo almıştım oğlum 4kilo doğmuştu ama şeker yoktu o zaman ne bulursam yiyordum ama şişimde çoktu.6ay sonra tüm kiloyuda vermiştim diyetsiz:)bebeğin sağlıklı doğsunda sonra onu şişmanlatırız nasılsa.şu durumda ne yapalım elimizden gelen bu.
canım benim arada o kadar olur tabi ne yapalım artık bende hep kepek ekmek yiyorum ama urfada sıcacık tırnaklı ekmeği görünce ucundan accık koparasımda gelmiyo değil yani.
dilekcim allah rahmet eylesin canım benim,geri de kalanlara sabır versin
günaydın herkesee
kızlar ben kupun bırıktırmeye basladım anne cocuk anaokulu setı dıye bır kıtap var ılgılenenlere duyrulur gec kalmadan ılgılenenler msj atsında yazayım lınkı belkı reklam olur.bıde bugun gordum bı gazetede sabiha paktunanın cocugunuzun yetenegını kesfedın dıye bır kıtabı sadece kargo ucretı karsılıgında 4.5 ytl evınıze gonderılıyo baya guzel bır kıtaba benzıyo onada kayıt yaptırdm sımdıden hazırlanıyorum guzel kızama
hmm ben kaçamak yapıyorum tatlım arada çikolata yiyorum bazen ama yemesem ağlicak duruma geliyorum hayatımda çikolatadan hiç bu kadr ayrı kalmamıştım yüksek çıktığı zamanlar genelde çikolata yediğim zamanlarda oluyo o da enfazla 133 falan
kilo konusuna gelince ben zaten daha öncede doğru dürüst kilo alamadım 28+3 teyiz ve 3 kilo da kaldık kayınwalidem netten her gördüğünde zayıflamışsn die kızıyo o çocuklarını 4,5 5 kg arası doğurmuş hep bendende öle bir performans bekliyomuş o yüzden yemem gerekiyomuş yaaa oooooooffffff bende dedim yemem benim içinde bebişim içinde tehlikeli merak etme torunun gaye ii dieohaoldumsmile
dilekcim allah rahmet eylesin canım benim,geri de kalanlara sabır versin
günaydın herkesee
ben ekmekten tiksinmiştim bulantıların olduğu dönem hamilelk öncesi daha çok yiyodum ben:kedi: hamile kaldığımdan beri nerdeyse aç geziyorum canım hiçbirşey istemiyo mecburluktan yiyorum yaw kansızlk zorluyo beni hap sayısını 2ye yükselttik ama hala yükselmedi şeker ölçecek kan çıkmıyo parmaklarımdan o kadr wahim durumdayım benim şişliğim falan yok ALLAH ıma şükür öncesiyle tek fark karnım büyüdüü
gunaydın kızlar..gıremıyorum bırkaç gundur..inşallah herkes ıyıdır..
kendımde nete gırecek gücü bulamıyorum
2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..
annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte..hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor .."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
mekanın cennet olsun karadenız kadını.. ..
sorma canım bizimkilerde aynı doktorum birden kilo aldın biras yavaşla dedi kayınvaldem iyi işte ne güsel kilo almışsın dio
onlar sanıo ki ne kadar çok yersek ne kadar çok kilo alırsak bebek o kadar şişman doğacaklmaz:
ama biz kilo aldığımızda bebek kilo kaybedebiliomuş hele ki ani kilo artışlarında bebeğin kilosu düşüomuş
aman neyse bende bazen ipin ucunu kaçırıyorum :kedi: Allah dan hamilelik öncesi çok zayıftım şimdide ööle çok kilom yok gerçi, ama yine de tedbirli davranmak lazım a.s
Allah yardımcımıs olsun arkadaşlarrr olumunekankayizsmile
canım pekmez filan içsen kansızlığa iyi gelio diolar hele sabahları aç karnına daha faydalıymış olumunekankayizsmile
heee bu arada rüyamda hazırlıksız bi şekilde doğuma gittim
vee canım benim suhancım da orda ve o da doğum yapıyo
benimle eşyalarını paylaşiyo:1hug:
maşşallah bebişler de 3-4 aylık var nerdeyse
suhanla birlikte annemlere gelip orda kalıyoruz
annemin salon hastane koğuşu gibi oluyokaydirigubbakcemile3
onun annsi ziyaretçilerimiz falan
biz emzirmeye çalışıyoz tabi pek beceremiyoz
amaa çooooook şekerdi bebişlerimiz yaa
yaw şekerden dolayı içemiyorm önce içiyodum bilmiyorum ne yapcağımı
kayınwalidem kendi gibi olmamı istiyo ama imkansız bu onunla ben bir miyim ben zaten kilo almak istemiyorm çünkü metabolizmam yawaş zayıflayamıyorum daha önce kullandğım hormon hapları yüzünden aldğım kilolarım bana miras kaldı zaten bi de hamilelikten kalırsa kafayı yerim herhalde bende kızımda iiyiz mutluyz halimizdn memnunuz yani
yaw şekerden dolayı içemiyorm önce içiyodum bilmiyorum ne yapcağımı
kayınwalidem kendi gibi olmamı istiyo ama imkansız bu onunla ben bir miyim ben zaten kilo almak istemiyorm çünkü metabolizmam yawaş zayıflayamıyorum daha önce kullandğım hormon hapları yüzünden aldğım kilolarım bana miras kaldı zaten bi de hamilelikten kalırsa kafayı yerim herhalde bende kızımda iiyiz mutluyz halimizdn memnunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?