- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.841
büyüklere göre bebek kilolu olursa daha sağlıklı olur şeklinde.aslında hiç alakası yok.hastalıkların çoğu kilolardan kaynaklanıyor zaten.bebeğinde sende mutluysan ve doktorun bir problem olmadığını söyleyebiliyorsa dışarıya kulaklarını kapatmak lazım.Allahtan ne kiloma nede yememe içmeme karışan kimse yok.hür doğdum hür yaşarım kime ne kime ne kaydirigubbakcemile3
ben bugün sabah tarıldım,68 kilo olmuşum ,59 kiloyla hamile kalmıştım,her yerim aynı sadece göğüslerim ve karnım büyüdü kafamçokkarıştı
doğuma yakın abuk sabuk rüyalar görmemiz normalmiş,aklımızda hep doğum anımız var çünkü..
ben 10 kiloyu çoktan doldurdum ve son zamanlarda aşırı yemek yiyorum yakında varil gibi yuvarlanarak yol katedeceğim kaydirigubbakcemile3
geçen gün annemlerde çekyata uzandım kalkamadım kardeşim kaçgündür dalga geçiyor ters dönmüş kaplumbağa diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyüklere göre bebek kilolu olursa daha sağlıklı olur şeklinde.aslında hiç alakası yok.hastalıkların çoğu kilolardan kaynaklanıyor zaten.bebeğinde sende mutluysan ve doktorun bir problem olmadığını söyleyebiliyorsa dışarıya kulaklarını kapatmak lazım.Allahtan ne kiloma nede yememe içmeme karışan kimse yok.hür doğdum hür yaşarım kime ne kime ne kaydirigubbakcemile3
olsun cnmm fazla kalorili şeyler yeme sebzeye ağırlık ver kan yapıcı sebzelerden yemeye çalış inşş kısa sürede düzelirrr.... olumunekankayizsmile
heee bu arada rüyamda hazırlıksız bi şekilde doğuma gittim
vee canım benim suhancım da orda ve o da doğum yapıyo
benimle eşyalarını paylaşiyo:1hug:
maşşallah bebişler de 3-4 aylık var nerdeyse
suhanla birlikte annemlere gelip orda kalıyoruz
annemin salon hastane koğuşu gibi oluyokaydirigubbakcemile3
onun annsi ziyaretçilerimiz falan
biz emzirmeye çalışıyoz tabi pek beceremiyoz
amaa çooooook şekerdi bebişlerimiz yaa
bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah!!! sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?