2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün sabah tarıldım,68 kilo olmuşum ,59 kiloyla hamile kalmıştım,her yerim aynı sadece göğüslerim ve karnım büyüdü kafamçokkarıştı
doğuma yakın abuk sabuk rüyalar görmemiz normalmiş,aklımızda hep doğum anımız var çünkü..

süpersin canımmm bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
bence de kilo her derdin başı hem çok kilolu olursa nası doğurucas klava: bunu hiç düşünmüolar
neymiş kilolu olsun ele avuca gelsin miş
hele bi sağlıklı doğsun demiolarr lmaz:
ben normal doğum düşünüyorum o yüzden aşırı kilolu olmasını istemiyorum :1no2: ya çok kilolu olupda sezeryana alırsalar die korkuyorum eyvahedigeldismile
Rabbim gönlümüze göre verir inşşş opuyorumnanaktan

ben 10 kiloyu çoktan doldurdum ve son zamanlarda aşırı yemek yiyorum yakında varil gibi yuvarlanarak yol katedeceğim kaydirigubbakcemile3

geçen gün annemlerde çekyata uzandım kalkamadım kardeşim kaçgündür dalga geçiyor ters dönmüş kaplumbağa diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kilo daha öncedn mewcuttu zaten tekrar üstüne eklenmesine gerek yok bence yaaaa

olsun cnmm fazla kalorili şeyler yeme sebzeye ağırlık ver kan yapıcı sebzelerden yemeye çalış inşş kısa sürede düzelirrr.... olumunekankayizsmile

öle yapıyorum zaten kızartma tawuk balık et zaten yiyemiyodum mecburlktan yemeye çalışıyrom tawğu falan ama kızartma we hamur işi yok her tüürlü sebzeyi çok sewrim allahtan o yönden şanslıyım yani ii dileklerin içinde saol buarada

aaa canım benimm...beni de rüyanda gördün demek hayırlar olsun inşallah... Çok güzel bir rüya görmüşsün allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...emziremeyeceğimiz kesin :))) bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

ve tabiki tünaydın kızlar diyeyim...
adilemir başın sağolsun canım benim.. benimde yaşlılardan sadece birtanecik anneannem hayatta onunda bizde emeği çok..senin durumunu anlayabiliyorum ama bebişini de düşünmek zorundasın üzülüp kendini yıpratma.. aç kalma sakın...

dilekçim allah rahmet eylesin canım:gitme:
beni de babaannem büyüttü,annem çalıştığı için,yani annemden çok emeği vardır üzerimde.öldüğünde doğubeyazıtta görev yapıyordum,şubat ayıydı,karda kışta araba bulup da gidememiştim cenazesine, hala içimdedir.arada rüyamda görüyorum,çok özledim onu:sinifsinif:

bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah!!! sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi

hoşgeldin aramıza ALLAH ım sağlıkla bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallh

yaw kızlar ew sahibini elime werseler bi kaşık suda boğabilirm cidden yaw oturduğumuz ew yeni bitmişti biz taşındığımızda 5 ay bitecek hala tuwalet we banyoların camı yok banyo yaparkn buz kesiyorum tlf ettim yarım saate gelirim dedi 4 saat oldu hala yokkkkkkkötükedihüsoklava: ölçüyüde alalı 10 gün oluyo ondan önce alıp kaybettiklerini saymıyorm bi de işin gıcık yanı pvc leri kendileri yapıyolar camlar elinde we işyeri ewin altında napcam ben yaaaaaaaaaa ew taşımakta kolay diil hele bu halde:mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…