2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya hiç bir şey yapasım gelmiyor kendimi iyi hissetmiyorum bugün hep okudum ama yazamadım eşimi aradım yemek yapamayacam dedim geldiğinde kahvaltı türü hazırlarım dedim kendini iyi hissetmiyorsn yapma zaten dedi eve geldim uzanıyorum şimdi canım sıkkın yarın işe gitmeyeceğim şeker yüklemem var eyvahedigeldismile

Havalardan mıdır nedir bi de hamilelikte ilerledi tabi.Dün banyoları temizleyince falan bugün bi fena oldum bende.Böyle okuyorum ama yazacak halim yok.Bavulumu düzenleyecektim.Ayakta kalacak dermanımda yok.Eşim hala hazırlamadım diye kızacak ama yatıorum öyle.ohaoldumsmile Yarında gezmeye gidicez eşimle inşallah.Annemler geliyor onları karşılayacağız hem.Cumartesi birlikte istanbula gidicez inşallah.İstanbuldayken girebilir miyim bilmiyorum ama cepten girmenin bir yolunu bulucam inşallah:gitme:Sizsiz yapamam ben millet twitter delisi ben kk :enbuyukkk:

denizcim arada bana da oluyor öyle,elim kolum kalkmıyor sanki.
breath ben de geçmesin istiyorum günleri,bi taraftan oğluma kavuşmak için sabırsızlanıyorum,bir taraftan da böyle de çok güzel,hep içimde kalsın diyorum.
miyaww hoşgeldin aramıza.
sibelcim canını sıkma ev taşımak kolay mı,zaten topikte taşınma rekoru kırıyoruz.ben bayramdan sonra bi kat üste çıkıcam ama şimdiden düşünüyorum nasıl olcak diye.
kızlar akşamları okadar çok midem yanmaya başladı ki,normalmiş bu dönemlerde ama cidden çok yanıyor yaa:2:
bu arada bugün belgünün doğumgünü,facede kutladım,ama buraya girmedi heralde bugün.burdan da kutliim canım arkadaşımın doğum gününü,iyi ki doğdun canımcımzemuszemus

boşver canım ii yapmışsın yat uzan dnlen canınıda sıkma oda etkiler şekeri güzel çıkar inşallah sonuçların.

bnde bugün öldüm ağrıdan üşütmedimde kendimi sanki adet olcakmışım gibi feci bi şkilde adet sancım vardı yattım btün gn annemde.

benimde midem çok yanmıştı iki üç akşam nefes alamıyorum gibi oluyordu 4 den sonra başlıyordu yatamıyordum doktorum bir hap verdi kullandığım ilk günden beri faydasını gördüm hiç sıkıntım kalmadı çok rahatım sende doktoruna söyle canım
sana da geçmiş olsun canım bende işten ayrılacağım günleri bekliyorum daha ev taşıyacaz akannehir
bugün belgünün değil eşinin doğumgünüymüş herkes kutlamış bnde tam yazdıktan sonra grdümkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ay öylemiymiş aman aralarında sen ben mi var ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşam beraber hazırlayın sizde canım güle güle git habersiz bırakma bizleri

dilekcimcnm başın saolsunnnnn bitanem....seni anlıyorummm benim de ninem ölmüştü kendime gelelmemiştim uzun zaman...ama şu an hamileyiz çok üzme kendini cnm

slm kızlarrrr
yemeğimizi yedik hemen geldimmm
ay burası olmasaymış naparmışıs bilmemmm delikafadulden

bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah!!! sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi

canım aramıza hoşgeldin ne güsell yeni yeni arkadaşlar gelmeye devam ediooo delikafadulden
Allah bebeğini sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin... opuyorumnanaktan

bende dün öyleydimm bi halsizlik filan birasda karnım ağrıdı üşüttüm galiba çorapsız dolaşırsam olacağı buydu zaten neyse bizde akşam yemeğinde kahvaltı türü yaptık Allah dan öyle seviyo eşim.
şekerinde inş normal çıkar canımm diyet çok zorrrr eyvahedigeldismile
bizimde yarın kontrolümüz var bakalım paşam nasıll boshayallersmile
annesinin kuzusuuu çok ösledim yaff boshayallersmile

delikafadulden aynenn ya iyiki burası var sempatiksalakcinni
bak bizi boşlama sakın muhabbet alır başını gider ona göre delikafadulden
kendini yorma canım biras ewinin keyfini çıkar yat dinlen
bavulunu da eşinle hazırlarsın olumunekankayizsmile
ama gidince bizi ihmal etme :gitme:

canım havalrdan galiba bende de dün adet sancısı gibi ağrı vardı bide tabi anlamıyorus ama üşütüyrusda sanırımm dikkat etmek lazım en ufak şeyden bebeişlerimis etkilenebiliyomuş eyvahedigeldismile
geçmiş olsun cnm inş ciddi bişii yoktur çorapsız gezme sakın
bende alışık değilim çorap giymeye ama bebişlerimis için giyices olumunekankayizsmile

bugün belgünün değil eşinin doğumgünüymüş herkes kutlamış bnde tam yazdıktan sonra grdümkaydirigubbakcemile3

anaaaa ohaoldumsmile bende belgün ün sanıodum olsun cnmm deniz in dediği gibi ayrı gayrı mı var eşiinin de doğum günü kutlu olsunnn kaydirigubbakcemile3

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Ben en çok yaşlarınızı merak ediyorum :kedi: Hala en küçük ben miyim acabaa

En iyi arkadaşlarım sizlersiniz zaten canlarım benim.İnşallah sıksık girerim

Son düzenleme:
ohaoldumsmile ayyy yaş konusuuu ohaoldumsmile
ben de 26 olmuşum ohaoldumsmile ama kendimi halaa 22-23 hissediyorum hihoyyyt

offf kociş mesaiye gtti sabaha kadar yalnızım yaa annemede gtmedim bgn

canım abur cubur çekti gideyimde markete birazcık kaçamak yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…