- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.861
kızlar ya hiç bir şey yapasım gelmiyor kendimi iyi hissetmiyorum bugün hep okudum ama yazamadım eşimi aradım yemek yapamayacam dedim geldiğinde kahvaltı türü hazırlarım dedim kendini iyi hissetmiyorsn yapma zaten dedi eve geldim uzanıyorum şimdi canım sıkkın yarın işe gitmeyeceğim şeker yüklemem var eyvahedigeldismile
kızlar ya hiç bir şey yapasım gelmiyor kendimi iyi hissetmiyorum bugün hep okudum ama yazamadım eşimi aradım yemek yapamayacam dedim geldiğinde kahvaltı türü hazırlarım dedim kendini iyi hissetmiyorsn yapma zaten dedi eve geldim uzanıyorum şimdi canım sıkkın yarın işe gitmeyeceğim şeker yüklemem var eyvahedigeldismile
BEYFİCEY ; çok teşekkür ederim bebiş oğlan. ilk hamileliğim,çok heyecanlıyım doğrusu. senin ki ?hoşgeldin aramıza bebeğin bayanssulusmile mı gamyoncuiremsu mi acaba
benimde midem çok yanmıştı iki üç akşam nefes alamıyorum gibi oluyordu 4 den sonra başlıyordu yatamıyordum doktorum bir hap verdi kullandığım ilk günden beri faydasını gördüm hiç sıkıntım kalmadı çok rahatım sende doktoruna söyle canımdenizcim arada bana da oluyor öyle,elim kolum kalkmıyor sanki.
breath ben de geçmesin istiyorum günleri,bi taraftan oğluma kavuşmak için sabırsızlanıyorum,bir taraftan da böyle de çok güzel,hep içimde kalsın diyorum.
miyaww hoşgeldin aramıza.
sibelcim canını sıkma ev taşımak kolay mı,zaten topikte taşınma rekoru kırıyoruz.ben bayramdan sonra bi kat üste çıkıcam ama şimdiden düşünüyorum nasıl olcak diye.
kızlar akşamları okadar çok midem yanmaya başladı ki,normalmiş bu dönemlerde ama cidden çok yanıyor yaa:2:
bu arada bugün belgünün doğumgünü,facede kutladım,ama buraya girmedi heralde bugün.burdan da kutliim canım arkadaşımın doğum gününü,iyi ki doğdun canımcımzemuszemus
sana da geçmiş olsun canım bende işten ayrılacağım günleri bekliyorum daha ev taşıyacaz akannehirboşver canım ii yapmışsın yat uzan dnlen canınıda sıkma oda etkiler şekeri güzel çıkar inşallah sonuçların.
bnde bugün öldüm ağrıdan üşütmedimde kendimi sanki adet olcakmışım gibi feci bi şkilde adet sancım vardı yattım btün gn annemde.
kaydirigubbakcemile3 ay öylemiymiş aman aralarında sen ben mi var ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bugün belgünün değil eşinin doğumgünüymüşherkes kutlamış bnde tam yazdıktan sonra grdümkaydirigubbakcemile3
akşam beraber hazırlayın sizde canım güle güle git habersiz bırakma bizleriHavalardan mıdır nedir bi de hamilelikte ilerledi tabi.Dün banyoları temizleyince falan bugün bi fena oldum bende.Böyle okuyorum ama yazacak halim yok.Bavulumu düzenleyecektim.Ayakta kalacak dermanımda yok.Eşim hala hazırlamadım diye kızacak ama yatıorum öyle.ohaoldumsmile Yarında gezmeye gidicez eşimle inşallah.Annemler geliyor onları karşılayacağız hem.Cumartesi birlikte istanbula gidicez inşallah.İstanbuldayken girebilir miyim bilmiyorum ama cepten girmenin bir yolunu bulucam inşallah:gitme:Sizsiz yapamam ben millet twitter delisi ben kk :enbuyukkk:
bende 2011 ocak annesi olacağım inşallah!!! sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi
Havalardan mıdır nedir bi de hamilelikte ilerledi tabi.Dün banyoları temizleyince falan bugün bi fena oldum bende.Böyle okuyorum ama yazacak halim yok.Bavulumu düzenleyecektim.Ayakta kalacak dermanımda yok.Eşim hala hazırlamadım diye kızacak ama yatıorum öyle.ohaoldumsmile Yarında gezmeye gidicez eşimle inşallah.Annemler geliyor onları karşılayacağız hem.Cumartesi birlikte istanbula gidicez inşallah.İstanbuldayken girebilir miyim bilmiyorum ama cepten girmenin bir yolunu bulucam inşallah:gitme:Sizsiz yapamam ben millet twitter delisi ben kk :enbuyukkk:
boşver canım ii yapmışsın yat uzan dnlen canınıda sıkma oda etkiler şekeri güzel çıkar inşallah sonuçların.
bnde bugün öldüm ağrıdan üşütmedimde kendimi sanki adet olcakmışım gibi feci bi şkilde adet sancım vardı yattım btün gn annemde.
bugün belgünün değil eşinin doğumgünüymüşherkes kutlamış bnde tam yazdıktan sonra grdümkaydirigubbakcemile3
herkese merhabalar;
ben de aranıza yeni katılanlardanım. ocak 28 i sabırsızlıkla bekliyorum...
zapzup sen kaç yaşındasınki bndende değilsindir heralde
19 canım sen :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?