• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bırazdan doktora gidicem saatler geçmek bilmedi bugun. bıraz kahverengı akıntım var korkuyorum inşallah bıse çıkmaz bebeğim gelişmiştir..

inş bişey çıkmaz canım meraklanma bizide haberdar et

migrenden çeken var mı. benim son zamanlarda devamlı başım ağrıyo. ilaçta alamıyorum.

canım ya benimde başım çok ağrıyor ama normalmiş ilaç kullanamamak çok kötü

merhaba kızlar.. dün doktora gittiğimde tahlil yapıldı. bugün hastanenin internet sitesinden tahlil sonuclarıma baktımda, tsh 4.8. moralim bozuldu biraz.. birazdan doktorumu arıycam o değerlendrme yapacak. dua edin kötü bişey olmasın

umarım kötü bişey yoktur moralini bozma canım

yeniden merhaba kızlar.saat 14.30'da randevum olduğunu söylemiştim ama ben dayanamayıp erken gittim.neyseki doktorun başı kalabalık değilmiş hemen aldı muayeneye.ultrasonda baktı hiçbir sorun yok gelişme güzel,kalp atışları güzel dedi.kullandığım düşük hapına devam edeceğim yine, günde 2 defa yutuyordum tek doza düşürdü.her ihtimale karşı hapı kullanmaya devam etmemi söyledi.ultrason görüntüsünüde verdi.ilk gördüğüm zamandan bu yana daha büyümüş geldi bana.ayrıca akıntı ve kaşıntı problemim olduğu için fitil ve krem yazdı.bir sonraki görüşmemiz 1 ay sonra Allah izin verirse.hem o zaman tarama testlerim yapılacak.birde kan uyuşmazlığından etkilenip etkilenmediğime bakacak.anne karnındayken etkilemesi pek mümkün değil 7.ayda iğne vurunman gerek dedi.yinede bir sonraki gelişinde test yapıp bakalım için rahat etsin dedi.

çok şükür ki moralim düzgün olarak döndüm.umarım bütün kontrollerim olumlu geçer.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

gözün aydın canım çok sevindim pıt pıtların duyulmasına darısı diğer arkadaşlara inş

çok sewindim cnm tehlikenn bitmesine inş bnmkide biter kç hfalıksın sen bel ağrın we kasıklarında ağrı oluomuydu

aslında tehlike tam anlamıylada bitmiş değill.o yüzden her ihtimale karşı düşük hapına devam edeceğim düşük dozla.ben 8+4 haftalığım cnm.hiç ağrm yok çok şükür sadece fazla ayakta durursam hafiften belim ağryor.inşaallah sende kontrolünde iç açıcı sonuçlarla dönersin.Rabbim hepimizin bebişlerinizi bize bağışlasın :Saruboceq:

inş bişey çıkmaz canım meraklanma bizide haberdar et

canım ya benimde başım çok ağrıyor ama normalmiş ilaç kullanamamak çok kötü

umarım kötü bişey yoktur moralini bozma canım

gözün aydın canım çok sevindim pıt pıtların duyulmasına darısı diğer arkadaşlara inş

saol canm benim.aslında ben duymadım kalp atışlarını doktorum söyledi ama attığını gördüm küçücük birşey.opuyorumnanaktan evet darısı diğer arkadaşlara ve evlat sahibi olmak isteyen herkese inşaallah :Saruboceq:

tsh ne demekki kızlar

kuşum valla ne olduğunu bilmiyorum ama ben de bugün test sonuçlarımı aldım ve benm de 4.99 çıktı.yani eğer kötü bişeyse papatya prenses ten daha kötü durumdayıkaydirigubbakcemile4 ama normal değerler 0.34-5.60 mış o yüzden bence korkcak bişey yok...sositososito

kuşum valla ne olduğunu bilmiyorum ama ben de bugün test sonuçlarımı aldım ve benm de 4.99 çıktı.yani eğer kötü bişeyse papatya prenses ten daha kötü durumdayıkaydirigubbakcemile4 ama normal değerler 0.34-5.60 mış o yüzden bence korkcak bişey yok...sositososito

bencede korkma sonucta normal degerlerı yazmıslar o aralıkta bende benımkıne baktım 1.99 yazıyo

umarım işe yarar canım onu kanamayı önlemek için veriyorlar bildiğim kadarıyla bebek tutunsun düşük olmasın diye

evet kanamayı önlemek için benm de öle zaten çok bi kanamam olmadı bi kaç kez kahwerengi akıntı geldi bi kezde cinsel ilişkiden snra haff pembe akıntı geldi...ilişkiyi yasakladı doktr ztn..

inşALLAH canım. aman içimizi ferah tutalım dimi:)

okuduğum kadarıyla sanırım herkes iyi kanaması olan bi arkadaş var sanırım kuzenimin eşinde 9 ay oldu çok şükür sağlıkla aldı kucağına... ilk hamileliğimde ben de sizin gibiydim çok stresliydim size tavsiyem rahat olmaya çalışın meleğiniz sizinle büyüyor siz endişelenseniz de yaşayacağı gün varsa tabi büyümeye devam edecek endişelenmeseniz de. güzel şeyler düşünün stresiniz bebeğe yansıyor gerçekten. pıt pıt atan kalpleri inşallah göğsünüzün üstünde de atacak ve cennet kokusunu duyacaksınız... tüm ocak meleklerini öpüyorum

yeniden merhaba kızlar.saat 14.30'da randevum olduğunu söylemiştim ama ben dayanamayıp erken gittim.neyseki doktorun başı kalabalık değilmiş hemen aldı muayeneye.ultrasonda baktı hiçbir sorun yok gelişme güzel,kalp atışları güzel dedi.kullandığım düşük hapına devam edeceğim yine, günde 2 defa yutuyordum tek doza düşürdü.her ihtimale karşı hapı kullanmaya devam etmemi söyledi.ultrason görüntüsünüde verdi.ilk gördüğüm zamandan bu yana daha büyümüş geldi bana.ayrıca akıntı ve kaşıntı problemim olduğu için fitil ve krem yazdı.bir sonraki görüşmemiz 1 ay sonra Allah izin verirse.hem o zaman tarama testlerim yapılacak.birde kan uyuşmazlığından etkilenip etkilenmediğime bakacak.anne karnındayken etkilemesi pek mümkün değil 7.ayda iğne vurunman gerek dedi.yinede bir sonraki gelişinde test yapıp bakalım için rahat etsin dedi.

çok şükür ki moralim düzgün olarak döndüm.umarım bütün kontrollerim olumlu geçer.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

canım sorun çıkmamasına sevindim gözünaydın sana bişey soracaktım geçen bende de akıntı ve kaşıntı oldu çok sürmedi diye dra gitmedim.ama merak ettim dr sana ne ilaç verdi?

Back
X