• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamile kaldığımdan beri 2 kilo verdim ama son günlerde sanki göbeğim genişlemeye başladı rahatsızlık duyuyorum koca bi göbek var önümde 2 kiloyu nerden verdim çok merak ediyorum doğrusu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bende öyle diyorum
ya kilo aldım yada tartıda bişey var:)
akşama kadar o göbek o kadar nasıl şişiyor hayret ediyorum

bende 57 ile hamile kaldım 58 olmuşum.. Bu aydan sonra almaya başlıcaz arkadaşlar dikkatli yiyelim ekmekten uzak durmakta fayda var..cokacimcoook buarada yemek vakti gelmiş..:))

bende hiç bulantı falan olmadı tiksinmedim gayet normal doktorun dediği şekilde yemek yiyorum guatır olduğu için veremiyorum hiç su içsem yarıyo hatta 2 ayda 5 kilo alınca doktorum diyete başlattı :((

aman cnm sen doktorunun sözünden hiç çıkma hamilelikte aşırı kilo almakta iyi değil yediklerine dikkat et diyetini uygula :olmaz:

merhaba kızlar..bende yaklasık 9 gun once az leke olmustu..
doktora gıtmıstım..
ılaç kullandım..anneme geçtım doktordan 9 gun orda dınlendım...
bugun yıne doktora geçtım..ikili test ıçın cagırmıstı..
ultrasonada gırdım...
çok sukur..şimdilik ıyıyız..ınşallah hersey yolunda devam ederr..

aman cnm sen doktorunun sözünden hiç çıkma hamilelikte aşırı kilo almakta iyi değil yediklerine dikkat et diyetini uygula :olmaz:

valla sözünden hiç çıkmıyorum zatende şöyle bi durum var ben zaten normalde tatlı ve ekmek hiç yemem yemeklede aram hiç yok şu an yumurta peynir ve meyveden başka hiç bişey yemiyorum bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım gitti

merhaba kızlar..bende yaklasık 9 gun once az leke olmustu..
doktora gıtmıstım..
ılaç kullandım..anneme geçtım doktordan 9 gun orda dınlendım...
bugun yıne doktora geçtım..ikili test ıçın cagırmıstı..
ultrasonada gırdım...
çok sukur..şimdilik ıyıyız..ınşallah hersey yolunda devam ederr..

dikkat et kendine cnm bol bol dinlen ağır işlerden kaçın. Eee 2 li testte bebişini gördün nasıldı uslu durdumu biraz zor ölçüyolamış bebek hareketli olduğundan ense kalınlığını seninki nasıldı.

valla sözünden hiç çıkmıyorum zatende şöyle bi durum var ben zaten normalde tatlı ve ekmek hiç yemem yemeklede aram hiç yok şu an yumurta peynir ve meyveden başka hiç bişey yemiyorum bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım gitti

bünyeden yapıyor cnm diyosun ya su içsem yarıyor.Guatr ile bunun bi alakası varmıdır bilmiyorum ama hormonların etkiside olabilir.Yani bazıları ne kadar çok yese hep formunu koruyor kilo almıyor napalım dikkat etcez elimizden geldiğince düzenli ve yararlı besinlerle beslenerek fazla kilo almamaya dikakt edicez. Şimdi neysede 3.aydan sonra kilo alımları artıyor

ya kızlar bişey sorcam size uykusuzluk çeken varmı normalde uykuya doymazdım hamile kaldığımdan bu yana günde 4 saat falan ancak uyuyorum herkes gündüz bile uyuyomuş böyle olan varmı aranızda

ya kızlar bişey sorcam size uykusuzluk çeken varmı normalde uykuya doymazdım hamile kaldığımdan bu yana günde 4 saat falan ancak uyuyorum herkes gündüz bile uyuyomuş böyle olan varmı aranızda

cnm uyku bozuklukları oluyor hamilelikte ama genelde ilk zamanlar aşırı uyku ihtiyacı meydana geliyormuş tabi bu kişiden kişiye değişen birşey

merhaba kızlar.su içemeyen arkadaşlar içine bir kaç damla limon damlatıp içebilirsiniz.zira su'dan öyle tiksinmiştimki birüsürü marka degiştiridm yine kokuyordu bana göre:))sonra çareyi limon sıkıp içmekte buldum..
maden suyu içebilirsiniz içindeki minareller yararlıdır demişti doktorum.

merhaba kızlar.su içemeyen arkadaşlar içine bir kaç damla limon damlatıp içebilirsiniz.zira su'dan öyle tiksinmiştimki birüsürü marka degiştiridm yine kokuyordu bana göre:))sonra çareyi limon sıkıp içmekte buldum..

Hepsinin tadı paslı demir gibi geliyor.Limondanda bıktım ya

limon güzel fikir cnm ama maden suyunda kafam karışık kmi doktorlar hamilelikte önermiyor çünkü :uhm:

Back
X