• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dirimcim sagol canım aksam karnım tok uyudum uzun bır zamandan sonra bulantılar devam edıyor ama sanrım bıraz azaldı sende durumlar nasıl
bendede geçti sayılır
arada bi geliyo
hemen zeytinli ekmek yiyorum
ama iştehım hiç yok

kızlar resmen şok geçirdim
okadar kalınlaştı mı :sinifsinif:
aksilik ben hiç ölçmedim
benimkide kalınlaşmıştır
kızlar o kadar kalınlaşmasına rağmen
pantolonlarınız oluyormu?

canım arkadaşların dediği gibi havuzu pek önermiyorlar

bendede geçti sayılır
arada bi geliyo
hemen zeytinli ekmek yiyorum
ama iştehım hiç yok

kızlar resmen şok geçirdim
okadar kalınlaştı mı :sinifsinif:
aksilik ben hiç ölçmedim
benimkide kalınlaşmıştır
kızlar o kadar kalınlaşmasına rağmen
pantolonlarınız oluyormu?

canım arkadaşların dediği gibi havuzu pek önermiyorlar

hayır bnm tabikide olmuo hç bir pantolanum.tayt elbise falan idare ediorumm

anladım canım bende ölçeyim bi belimi:(
şirinem bende evde olmak için neler yapmazdım
keşke televizyonun karşısında uzansaydım
evlilik programlarını bile seyretmeye razıyım
canım bide ben sürekli ekmek,kızarmış ekmek yiyorum
yoksa midem fena oluyor,ne olacaksa halim:(

mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.

anladım canım bende ölçeyim bi belimi:(
şirinem bende evde olmak için neler yapmazdım
keşke televizyonun karşısında uzansaydım
evlilik programlarını bile seyretmeye razıyım
canım bide ben sürekli ekmek,kızarmış ekmek yiyorum
yoksa midem fena oluyor,ne olacaksa halim:(

bır gun ıcınde butun gun yedıklerın nekadar pekı canım ben aynen ole yapıyorum hıc bısey yok tvde evlendırme programları dısında

mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.

belkı adet tarıhını yanlıs hesaplamıssındır yada gec dollenmedır bence takılma ıcınde bebek 7 haftadan once pek gorulmuyo benım 6 artı 1 ustten ultrasonda nokta kadar yolk kesesi gorunmustu canım

slm kızlar,
o kadar yoğunum ki buraya gelip yazamıyorum bile :( hatta hamile olduğumu da unutuyorum işteyken,şu zaman geçsede doğum izni gelse :)
benim bebişi görmeme daha var,onu görmeyi özledim,bir an önce büyüsede hissetsem hareketlerini çünkü şu an hissetmeyince bazen diyorum acaba iyi midir insan endişelenmeden yapamıyor,bugün biraz kasığım ağrıyor diyorum ki herhalde büyüyor bebiş,içerde durumlar iyi,kendimi böyle avutuyorum...
su şeklinde akıntısı olan arkadaşlar,bu durum normal bazen bende de oluyor,doktor bunların normal olduğunu söylemişti,o yüzden endişelenmeyelim,sanırım şu ikili testleri yaptırıncaya kadar,3.ayı atlatana ,bebişlerimizin hareketlerini hissedene kadar bu tür endişelerden kurtulamayacağız...

canım geç döllenme olabilir
bende 6 haftalık diye gittim 5 haftalık çıktı
benimkide geç döllenme ama bana alttan baktı gördü
sana karıdnan mı baktı canım

bır gun ıcınde butun gun yedıklerın nekadar pekı canım ben aynen ole yapıyorum hıc bısey yok tvde evlendırme programları dısında
canım 2 günde bir yumurta iyiorum mutlaka
bugün mesela tost yedim,
öğlene doğru yarım paket kızarmış ekmek bitirdim
tost yedim tekrar,ayran içtim
zeytinli ekmek yedim:)
muz yedim(neredeyse tek yediğim meyve)
şuanda hala kızarmış ekmek yiyorum
akşama da iki çeşit yemek yiyebiliyorum
mutlaka çorba olacak,salata yiyemiyorum ama

kızlar ceviz,badem yiyebiliyormusunuz?
annem ısrarla ye diyor çocuğun zeki olsun diye
yemessem zeki olmuyor mu ne alaka ya :2:

yazdıklarının aynısını yaşadım bende bir hafta sonra gittiğimizde gördük bebişi kalp atışını da duyduk hayırlı olsun a.s.

slm kızlar,
o kadar yoğunum ki buraya gelip yazamıyorum bile :( hatta hamile olduğumu da unutuyorum işteyken,şu zaman geçsede doğum izni gelse :)
benim bebişi görmeme daha var,onu görmeyi özledim,bir an önce büyüsede hissetsem hareketlerini çünkü şu an hissetmeyince bazen diyorum acaba iyi midir insan endişelenmeden yapamıyor,bugün biraz kasığım ağrıyor diyorum ki herhalde büyüyor bebiş,içerde durumlar iyi,kendimi böyle avutuyorum...
su şeklinde akıntısı olan arkadaşlar,bu durum normal bazen bende de oluyor,doktor bunların normal olduğunu söylemişti,o yüzden endişelenmeyelim,sanırım şu ikili testleri yaptırıncaya kadar,3.ayı atlatana ,bebişlerimizin hareketlerini hissedene kadar bu tür endişelerden kurtulamayacağız...

canım sen yaptırdınmı testlerını 11 haftadan ıtıbaren yapılıyor dıye bılıyorum yanılıyormuyum dr gormeme daha cok var demıssın

Back
X