• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar.bugün ikili test sonuçlarımı aldım.Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı,herşey yolunda.farkında olmadan baya stres yapmışım kendime.şimdi rahatım artık.ama bi de 3'lü test varmış.bir ay sonra gel, yapalım dedi doktor.cinsiyetini de eğer gösterirse o zaman öğreneceğiz.
umarım arkadaşlar ikili testlerden hepiniz iyi sonuçlar alırsınız.

iyi akşamlar kızlar.bugün ikili test sonuçlarımı aldım.Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı,herşey yolunda.farkında olmadan baya stres yapmışım kendime.şimdi rahatım artık.ama bi de 3'lü test varmış.bir ay sonra gel, yapalım dedi doktor.cinsiyetini de eğer gösterirse o zaman öğreneceğiz.

Canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına
bende yarın gideceğim

gözün aydın canım inşallah 3.lü testte iyi çıksın.. darısı başımıza:)

günaydın canım.. Çokk sevindim.. rahatlamışsındır.. Bende bu hafta öğrenirim heralde.Allah bebişlerimizi korusun...opuyorumnanaktan

YAĞMUR
Bir sehre yagmur yagdi ben agladim
Kim daha çok yalan söndürdü çay bardaklarinda
Ve bugularda yitirilen kimin adiydi
Bir asktan digerine kaç saatte gidiliyordu
Soyulur muydu kabugu hayatin
Yoksa tüm vitamini kabugunda miydi
Yagmur sehre bir yagdi ben agladim
Ben giderken en çok seni götürdüm
Aklimin nakliyesiydi asil yoran tasiyicilar
Yardan düsmüstüm yaralarim yardan armagandi
Kutsal kitabim da ziyan edilmis sevgililer atlasi
Bense sevmeyi beceremedim
Belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acilarim vardi
Ben yagmur agladim bir sehre yagdi
Ben sehre agladim bir yagmur yagdi
Ben bir agladim sehre yagmur yagdi
Ben yagmur agladim
GÜNLERDıR BURDA SESSıZ SESSıZ CAMLARA VURAN YAĞMURA.......

senin adına çok sevindim canım darısı bizim başımıza ianşallahhihoyyyt
herkese günaydınlarrrrrropuyorumnanaktanbugün çok heycanlıyım meleğimi görcem için çabucak akşam olsun istiyorum inşallah hayırlı haberle döneriz denizcim :Saruboceq:

günaydın kızlar. ben de dün gittim dr a bebek çok iyi çok hareketliydi poposunu kaldırıp durdu bize selam verdi .ense kalınlığı ve burun kökü çok önemliymiş.(down sendromu için)çok iyiymiş bizimki.ikili testte de yüksek ihtimal bişey çıkmaz dedi.çok güzeldi.benim gözlerim doldu o an Allaha şükür inşallah sizlerde hayırlı haberlerle gelirsiniz.

senin adına çok sevindim canım darısı bizim başımıza ianşallahhihoyyyt
herkese günaydınlarrrrrropuyorumnanaktanbugün çok heycanlıyım meleğimi görcem için çabucak akşam olsun istiyorum inşallah hayırlı haberle döneriz denizcim :Saruboceq:
İnşallah canım zaman geçsin hemen aksine bugün işlerim de yoğun beyanname son günü ama bebişimi göreceğim için çok mutluyum
günaydın kızlar. ben de dün gittim dr a bebek çok iyi çok hareketliydi poposunu kaldırıp durdu bize selam verdi .ense kalınlığı ve burun kökü çok önemliymiş.(down sendromu için)çok iyiymiş bizimki.ikili testte de yüksek ihtimal bişey çıkmaz dedi.çok güzeldi.benim gözlerim doldu o an Allaha şükür inşallah sizlerde hayırlı haberlerle gelirsiniz.

canım gözün aydın darısı bizlere olsun

slm kızlarr dr dan geldim bebişim gayet iyi görünüyodu
kan testi verdim ikili test için 1 hafta sonra çıkacakmış çok uzun yaa
ama çok mutluyum pır pır hareket ediyodu meleğim

gözün aydın tatlım çok şükür darısı bizim başımıza..

kızlaar bebişimi gördüüm dün akşam çok güzeldi allah sağ salim kavuştursun hepimize yavrularımızı. hareketlerini küçücük ellerini ayaklarını kulaklarını bile seçesiliyor insan.. harika bir duygu. doktorumuz %70-80 erkek dedi oğluşum geliyo teyzeleri:)

ya kızlar benm göbek we göğus bölgemde çok fazla kaşıntı warrr bazende kabarıo haff kızarıoo sizdede oluomuu

benim 6 haftalıkken başladı cnm halada kaşınıyo kan oturmuş gibi oluyo günlerce geçmiyo çatlayamaya başladığı için oluyomuş ben vazalin kullanıyorum sadece ablamda kullanmıştı bi tane bile çatlak oluşmadı sende krem falan sürmeye başla bence

kızlaar bebişimi gördüüm dün akşam çok güzeldi allah sağ salim kavuştursun hepimize yavrularımızı. hareketlerini küçücük ellerini ayaklarını kulaklarını bile seçesiliyor insan.. harika bir duygu. doktorumuz %70-80 erkek dedi oğluşum geliyo teyzeleri:)

Allah analı babalı büyütsün kaç haftalık oldu?

Back
X