• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk cnmsende hoşgeldin gözün aydın sonuçlarını almış yarın gösterrisin sonuçlarını artık doktora

gözün aydın cnm belli oldumu tatlım cinsiyeti

sağol canım şimdilik kesin olmamakla beraber erkek dedi bakalım ama bizde pipi görür gibi olduk eşimle kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunlarda

sağol canım evet yarın göstericem artık ben sonuçları alasıya dktr ameliyata uçmuş öğleden sonrada varmış ameliyatı bugün kısmet değilmiş :2:buradada çok yağmur var gök delindi resmen birde gök gürültüsü var çok korkuyom vallaeyvahedigeldismile

sormayın bizdede yağdı hemde bardaktan boşaldı resmen Allah hayırlısını versin kimseye zarar gelmesinde yağsın serinledik güzel oldu.

o zaman kızına talip olayım şimdiden topik kertmesi yaparız delikafadulden
olur hayatım senden iyi dünürmü bulucam verdim gittikaydirigubbakcemile3hem antalya sevdiğim şehir bahaneyle gelir giderim :1:yalnız eşim kız olursa kimseye vermem diyor sırnaşık şeykimse dünür gelmesin diyo bende sen beni nasıl aldın kızınıda öyle alıcaklar boşuna vermem deme diyomkaydirigubbakcemile3

evet kızlarr yağmur bu aralar tüm türkiyede önceki gün iskenderunu sel aldı aynı dediğiniz gibi gece başladı yağmur gök gürültüsü şimşek sabahada her taraf battı tabiki
allah beterinden saklasın diyelim:Saruboceq:

sağol canım şimdilik kesin olmamakla beraber erkek dedi bakalım ama bizde pipi görür gibi olduk eşimle kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunlarda

amin cnm en başı zaten sağlıklı olsunlarda gönül tabi bişeyler istiyor ama kısmet artık. Çok sevindim cnm tekrar gözün aydın temiz sonucun için.

olur hayatım senden iyi dünürmü bulucam verdim gittikaydirigubbakcemile3hem antalya sevdiğim şehir bahaneyle gelir giderim :1:yalnız eşim kız olursa kimseye vermem diyor sırnaşık şeykimse dünür gelmesin diyo bende sen beni nasıl aldın kızınıda öyle alıcaklar boşuna vermem deme diyomkaydirigubbakcemile3
vallahi çoştuk şimdi den doğurduk da evlendirdik... inşallah o günleride görürüz doktor erkek diyince sünneti düşünmeye başladık bizde ne zaman yaparız şöyle yaparız diye kaydirigubbakcemile3
evet kızlarr yağmur bu aralar tüm türkiyede önceki gün iskenderunu sel aldı aynı dediğiniz gibi gece başladı yağmur gök gürültüsü şimşek sabahada her taraf battı tabiki
allah beterinden saklasın diyelim:Saruboceq:

burda da baya yağdı bugün maşallah Antalya böylese diğer illeri düşünemiyorum zaten... dün denizdeydik bir ara güneşle beraber yağdı ama uzun sürmedi bugün içini döktü bir güzel kaydirigubbakcemile3

sormayın bizdede yağdı hemde bardaktan boşaldı resmen Allah hayırlısını versin kimseye zarar gelmesinde yağsın serinledik güzel oldu.
gök gürlemeden yağsa bende çok seviyom yağmuru ama şimşek çaktımı gircek delik arıyom resmeneyvahedigeldismile

denizcim seninki ne güzel 1 güne çıkmış maşallah diyeyim risksiz yazıyomuş:nazar:

benim tam 1 hafta sonra çıkıyo olacak

çitos sanada maşallah canım:nazar:
sağol canım:lepi:inşallah seninde iyi çıkar sonuçların:Saruboceq:

ayy bi çok arkadaşımız ikili testini yaptırmış bende heyecanlandım valla benimde 1 hafta kaldı çabucak geçsin zaman
bekleyince geçmiyor mübarek saatler inşallah sende hayırlı haber duyarsın canım:Saruboceq:

Merhabalar, bende tahminen ocak annesi olucam sanırım.
Bikaç gündür arada bakıyorum buraya da ama vaktim olmadığından yazamadım
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah
2li testimiz yapıldı düşük risk çıktığından doktor 3lüye gerek olmadığını söyledi
cinsiyet de belli değil bidahaki randevuyu bekliyoruz

ya ben nasıl sormadım dr a yaa bebişimi görünce kendimden geçtim kadın karnıma bakarken sordu özellikle sormak istediğiniz bişey var mı diye bende yok dedim belkimde görmüştü ne olduğunu bilmiyorumkismile

ya ben nasıl sormadım dr a yaa bebişimi görünce kendimden geçtim kadın karnıma bakarken sordu özellikle sormak istediğiniz bişey var mı diye bende yok dedim belkimde görmüştü ne olduğunu bilmiyorumkismile
canım görse bence söylerdi ama pek söylemek istemiyolar sanırım
bidahakinde söyler muhtemelen ben sordum prensip meselesi olduunu öğrendim kaydirigubbakcemile3

görse söylerdi canım sanırım

doktor ultrasona alınca eşim hemen cinsiyeti belli olmuş mudur dedi doktorda bakarız dedi eşimle gidiyoruz biz hep ona diyorum bunları bunları soracağım unutursam hatırlat diye oda sağolsun benden önce soruyor artık kaydirigubbakcemile3

2li testimiz yapıldı düşük risk çıktığından doktor 3lüye gerek olmadığını söyledi

canımm ben seni aralık annesi olacaksın sanıyodumm yılbaşı gecesi doğuruyomuşsun şimdikaydirigubbakcemile3ne güzel olurr topik çok bereketli maşallahh kaç kişi oldukkk hoşgeldin kuzumm :nazar:

merhaba ocak anneleri.beni de aranıza alır mısınız?topiği biraz geç farketmişim ben:))doktorum tam tarih vermedi ama ocak 20 itibariyle doğacak gibi görünüyor.ne güzel 12.haftada cinsiyetleri öğrenenler var inşallah bizim zıpır da gösterir gelecek randevuda.

canım görse bence söylerdi ama pek söylemek istemiyolar sanırım
bidahakinde söyler muhtemelen ben sordum prensip meselesi olduunu öğrendim kaydirigubbakcemile3
haha öylemiymişşş :roflol:
görse söylerdi canım sanırım

doktor ultrasona alınca eşim hemen cinsiyeti belli olmuş mudur dedi doktorda bakarız dedi eşimle gidiyoruz biz hep ona diyorum bunları bunları soracağım unutursam hatırlat diye oda sağolsun benden önce soruyor artık kaydirigubbakcemile3

o benden beter canım yaa oda uçuyo görüncee bak seninki ne güzel hatırlatıyo onada sordu dr sormak istediğiniz bişey var mı diye oda yok dedi benim gibi :))

vallahi çoştuk şimdi den doğurduk da evlendirdik... inşallah o günleride görürüz doktor erkek diyince sünneti düşünmeye başladık bizde ne zaman yaparız şöyle yaparız diye kaydirigubbakcemile3

burda da baya yağdı bugün maşallah Antalya böylese diğer illeri düşünemiyorum zaten... dün denizdeydik bir ara güneşle beraber yağdı ama uzun sürmedi bugün içini döktü bir güzel kaydirigubbakcemile3
hayal etmeyincede olmuyor be gülüm bizde çok konuşuyoz eşimle kız olursa şöyle yaparız oğlan olursa şöyle olur diye hayalleri bile çok güzel sağlıklı olsunlarda yeterki olumunekankayizsmile

hoşgeldin aramıza elfella sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağınaa.s.

sende benim gibi not defteri tut canım ben bir hafta önceden sorularımı not alıyom çünkü orda heycanla unutuyo insan nediycenikaydirigubbakcemile3

canımm ben seni aralık annesi olacaksın sanıyodumm yılbaşı gecesi doğuruyomuşsun şimdikaydirigubbakcemile3ne güzel olurr topik çok bereketli maşallahh kaç kişi oldukkk hoşgeldin kuzumm :nazar:
ewet doktor 29 Aralıktan sonra bekliicez dedi aralık sonu ocak başı gibi sanırım
eşimin doğumgünü 4 ocak bana en güzel hediyemi vericen fln diyo kaydirigubbakcemile3
Dilek,sen, ben çok yakınız bakalım hankisi erken davranıcak

Back
X