- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.361
Kızlar konuyla ilgili bişey söylemek istiyorum biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz yalnız sadece biraz seyrelttik ve dikkatliyiz.Tabi düşük tehlikesi olanlar için değil bu sözüm.Ama ben çocuktan sonra evliliği bozulan ve düzelsede eskisi gibi olmayan çok evlilik gördüm.Bunun en baş nedenininde araya konulan uzun ayrılıkların(cinsel anlamda) olduğunu düşünüyorum.Çünkü 9 ay hamilelik doğum sonrasıda 2 aya yakın dersek neredeyse bir yıl ayrı kalmak demektir.Zaten erkekler doğum sürecinde çoğunlukla kendilerini yanlız hissediyorlarmış birde böyle olursa gerçekten hiç hoş bir durum değil.Açıkcası bende böyle birşey istemiyorum.Bayanların bu konuda yanlış yaptığını düşünüyorum.Bende ilişkimizde hiçbişeyin değişmediğini çocuğun bizi sevgili olmaktan uzaklaştıramayacağını eşime gösteriyorum.Tabi bunlar benim düşüncem.benim mutlu olmam ve çocuğumuda mutlu eebilmem için mutlu bir yuvada olmam şart.Bence olayı birde bu boyuttan düşünün. Tabiki sağlık sorunu varsa o çok ayrı.Ben normal hamileliklerden bahsediyorum.
doktorum banada birlikte olmamızda bir sakınca olmadığını söyledi.nettede araştırdım dikkatli davranıldığı sürece hamileliğin hiçbir ayında cinsellik zararlı değilmiş.sonuçta vücudun doğal ihtiyaçlarından biri yani.
hem bu bebişlerde o şekilde oldular dimi ama![]()
düşüncelerinizle endişelerimi giderdiniz,teşekkür ederim hepinize a.s.