• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar konuyla ilgili bişey söylemek istiyorum biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz yalnız sadece biraz seyrelttik ve dikkatliyiz.Tabi düşük tehlikesi olanlar için değil bu sözüm.Ama ben çocuktan sonra evliliği bozulan ve düzelsede eskisi gibi olmayan çok evlilik gördüm.Bunun en baş nedenininde araya konulan uzun ayrılıkların(cinsel anlamda) olduğunu düşünüyorum.Çünkü 9 ay hamilelik doğum sonrasıda 2 aya yakın dersek neredeyse bir yıl ayrı kalmak demektir.Zaten erkekler doğum sürecinde çoğunlukla kendilerini yanlız hissediyorlarmış birde böyle olursa gerçekten hiç hoş bir durum değil.Açıkcası bende böyle birşey istemiyorum.Bayanların bu konuda yanlış yaptığını düşünüyorum.Bende ilişkimizde hiçbişeyin değişmediğini çocuğun bizi sevgili olmaktan uzaklaştıramayacağını eşime gösteriyorum.Tabi bunlar benim düşüncem.benim mutlu olmam ve çocuğumuda mutlu eebilmem için mutlu bir yuvada olmam şart.Bence olayı birde bu boyuttan düşünün. Tabiki sağlık sorunu varsa o çok ayrı.Ben normal hamileliklerden bahsediyorum.

doktorum banada birlikte olmamızda bir sakınca olmadığını söyledi.nettede araştırdım dikkatli davranıldığı sürece hamileliğin hiçbir ayında cinsellik zararlı değilmiş.sonuçta vücudun doğal ihtiyaçlarından biri yani.
hem bu bebişlerde o şekilde oldular dimi ama :1:

düşüncelerinizle endişelerimi giderdiniz,teşekkür ederim hepinize a.s.

Kızlar konuyla ilgili bişey söylemek istiyorum biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz yalnız sadece biraz seyrelttik ve dikkatliyiz.Tabi düşük tehlikesi olanlar için değil bu sözüm.Ama ben çocuktan sonra evliliği bozulan ve düzelsede eskisi gibi olmayan çok evlilik gördüm.Bunun en baş nedenininde araya konulan uzun ayrılıkların(cinsel anlamda) olduğunu düşünüyorum.Çünkü 9 ay hamilelik doğum sonrasıda 2 aya yakın dersek neredeyse bir yıl ayrı kalmak demektir.Zaten erkekler doğum sürecinde çoğunlukla kendilerini yanlız hissediyorlarmış birde böyle olursa gerçekten hiç hoş bir durum değil.Açıkcası bende böyle birşey istemiyorum.Bayanların bu konuda yanlış yaptığını düşünüyorum.Bende ilişkimizde hiçbişeyin değişmediğini çocuğun bizi sevgili olmaktan uzaklaştıramayacağını eşime gösteriyorum.Tabi bunlar benim düşüncem.benim mutlu olmam ve çocuğumuda mutlu eebilmem için mutlu bir yuvada olmam şart.Bence olayı birde bu boyuttan düşünün. Tabiki sağlık sorunu varsa o çok ayrı.Ben normal hamileliklerden bahsediyorum.

slm kızlar.... opuyorumnanaktan
bende manik arkadaşşımıza tamamen katılıyorum tabiki düşük tehlikesi olanlar ve lekelenme ve kanama yaşayanları bende ayrı tutuyorum. Sonucta bunların dışındaki durumlarda hiç bir doktor ilişkiye yasak getirmiyor.Gayet normal bir şekilde hayatımızı devam ettirmemiz bizim içinde çok önemli.Birincisi düzneli ilişki doğumu kolaylaştıran bir faktör diye duymuştum. İkincisi eşlerin bu kadar zaman birbirinden uzak kalmasını bende pek sağlıklı görmüyorum.Tabiki bazı önlemler alınabilir.Seyrekleştirelibilir ve pozisyonalr değiştirelibilir.Hamileleler için her pozisyon doğru değil hatta bulunduğu gebelik ayına göre bile değişik durumlar var.

öyle ama bu seferde eşime karşı vicdan azabı çekiyorum benim için rahat sorun yok olmasa da olur ama erkekler bizim gibi değil :kedi:
canım neden vicdan azabı çekiyorsunki tamam eşlerimiz bizim için çok önemli ama bizde keyfimizden etmiyoruzki can taşıyoruz sonuçta ona bişi olucak diye korkuyoruz haklı olarak yinede sen bilirsin uygun pozisyonda girebilirsin dktrunda izin vermiş nasılsa boshayallersmileeşim sağolsun o konuda çok anlayışlı ben istemedikten sonra asla zorlamaz zaten bi bebişimizi kaybettik bunada bişi olucak diye o da benimle aynı korkuları yaşıyor o yüzdende sabırlı :asigim:

günaydın kızlar,
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun .
biraz özel olacak ama size bir şey sormak istiyorum,burda her şeyi paylaştığımız için en azından sınırlı çerçevede sormak isterim yanlış anlamazsanız.
Eşinizle birlikte oluyor musunuz hamile kaldığınızdan beri,açıkçası biz olmuyoruz nedense bebeğe birşey olacakmış endişesinde olduğumuz için fakat doktorumuz bir sakıncası yok olabilirsiniz diyor,sizde böyle misiniz endişe ediyor musunuz yani bir tek ben mi böyleyim o zaman bende mi sorun var?özel oldu kusura bakmayın ...
nevacığım bizde ilişkiye devam ediyoruz
ama daha dikkatli,doktora sorduk yasaklamıyorum dedi
manikke bu konuda hak veriyorum
daha bunun doğumdan sonrasıda var

canım neden vicdan azabı çekiyorsunki tamam eşlerimiz bizim için çok önemli ama bizde keyfimizden etmiyoruzki can taşıyoruz sonuçta ona bişi olucak diye korkuyoruz haklı olarak yinede sen bilirsin uygun pozisyonda girebilirsin dktrunda izin vermiş nasılsa boshayallersmileeşim sağolsun o konuda çok anlayışlı ben istemedikten sonra asla zorlamaz zaten bi bebişimizi kaybettik bunada bişi olucak diye o da benimle aynı korkuları yaşıyor o yüzdende sabırlı :asigim:

eşim bu konuda beni zorlamıyor tam tersi bebişimiz iyi olsun önemli olan bu diyor anlayış gösteriyor yani ama tabii bu böyle devam edemez normal yaşantımıza geri dönmeliyiz ama daha dikkatli ve daha az birlikte olarak ,tavsiyelerinizi dikkate alacağım,yorumlarınız için teşekkür ederim :1hug:

kızlar illa iş şeyin şeye şey yapması diil
afedersiniz
mesela biz erotik anlar yaşıyoruz.....
kapayın loş bir lamba yakın ten teması yapın öpüşün...
yani fantazi de son yokk
:9

3 ayda 1 kilo aldım sadece,doktorumdan aferini kaptım kaydirigubbakcemile3 ama sonrası önemli olan ilerleyen dönemlerde fazlasıyla alacağız kaydirigubbakcemile3
canım sen hastanede mi tartılıyorsun aynı zamanda?
bende almadım daha,ama göbekte şişkinlik devam ediyor

kızlar kilo durumu nasıl gidiyor
3 aydan sonra kilo alınıyor değil mi?
bende 1 kg aldım henüz hergün tartılıyorum zemuszemusevet canım 3,aydan sonra hızlanıyor kg almak ama ayda 1,5 en fazla 2 kg almak normalmiş dktrum öyle dedia.s

eşim bu konuda beni zorlamıyor tam tersi bebişimiz iyi olsun önemli olan bu diyor anlayış gösteriyor yani ama tabii bu böyle devam edemez normal yaşantımıza geri dönmeliyiz ama daha dikkatli ve daha az birlikte olarak ,tavsiyelerinizi dikkate alacağım,yorumlarınız için teşekkür ederim :1hug:
ben şahsi fikrimi paylaştım canım gerisi sana kalmış dediğim gibi eşlerimizde bizim için çok önemli kendini zorlamadan girersin ozamana.s

Son düzenleme:
bana bi doktor şunu dedi
erkek boşaldığında bir madde varmış meninin içinde ve o düşüğe sebep oluyormuş...çünkü rahmin kasılmasına yol açıyormuşş
hele hele ben 5 yıl sonra ve tüp bebekle elde ettim bu bebeği...hiç kusura bakmasın manuel takılsın...çok istiyosa...

ama kolayca gebe kalan ve herhangi bir riskli durumu olmayan arkadaşlar doktoru da izin veriyorsa tabiki yaşasın cinselliği....1 yıl uzun süre çünkü...

canım sen hastanede mi tartılıyorsun aynı zamanda?
bende almadım daha,ama göbekte şişkinlik devam ediyor

her kontrole gittiğimde doktorum tartıyor:) akşamları çıkıyor benim göbiş sabahlari iniyor opuyorumnanaktan dün gece uyandığımda karnımın davul gibi gerildiğini hissettim sabhata göğüslerim büyümüş gibi geldi şişmeye başlıyorum galiba kaydirigubbakcemile3

bende 1 kg aldım henüz hergün tartılıyorum zemuszemusevet canım 3,aydan sonra hızlanıyor kg almak ama ayda 1,5 en fazla 2 kg almak normalmiş dktrum öyle dedia.s

ben şahsi fikrimi paylaştım canım gerisi sana kalmış dediğim gibi eşlerimizde bizim için çok önemli kendini zorlamadan girersin ozamana.s

hepinizin fikirleri önemli benim için,paylaşımlarınız için teşekkür ederim insan bazen yakın arakadaşlarına soramadığı şeylei burda soruyor ve içimi rahatlatıyorsunuz a.s.

merhaba annişler,, bende 13 hafta 3 gunluk hamıleyım.8 ocak 2011 doğum görünüyor. Zaten fazla kıloyla başladığım için bugune kadar hıc almadım.78 kiloyum

biz doktorumuza sorduk ilişki için hiç problem olmaz dedi hamilelik insanın hayatını kısıtlaması değildir dedi normal bir hamileliğim var şükür biz daha birinci yılımızı yeni doldurmak üzereyiz evliliğin ilk aylarında rahatsızlanmıştım doğru dürüst ilişkiye bile giremiyorduk sonra bende isteksizlik oldu falan tam alışmışken bu sefer de hamile kaldım ve en yakınımdan biri geçen sene hamileydi ilişkiye hiç girmiyorlardı ve kocası asla yapmaz dediğim adam aldattı bu yüzden kocama uzak durmak istemiyorum seyrek de olsa ilişkiye giriyoruz biz ama dün gece belim çok ağrıyordu yatmadan önce nerden aklına geldiyse bebeğimiz doğana kadar ilişkiye girmeyelim artık dedi korktu sanırım :asigim:

Günaydın Güzel Anneler ...a.s.
öncelik le benim fb hcg değerim uçmuş durumda 98,7 yani kız kesin gibi :))) hayırlısı inşallah.
bana dr. bebiş aşağıda diye ilişkiyi yasakladı.. Bu konuda Adam sana katılıyorum. herşey o değil sarılmak bile yeter bazen..Zaten birşey olur mu korkusu bana yetiyor.. Aynı korkuyu eşim de taşıyor.. ama romantizm her an yaratmak elimizde :)))Şeniz

Back
X