• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ıkılı testı yaptırdım kan sonucunu persembe alıcamya cok stres yaptım ense kalınlıgı ıyı cıktı ama yınede taktım kafama yaaaaaa nolcak bu bole eyvahedigeldismile

kızlar ıkılı testı yaptırdım kan sonucunu persembe alıcamya cok stres yaptım ense kalınlıgı ıyı cıktı ama yınede taktım kafama yaaaaaa nolcak bu bole eyvahedigeldismile

Kafana takma,ınsallh ıyı sonucunu alırsın canım.<<<<<<<<bazen bıraz yuksek çıkabılıyormuş dıye duymuştum.Oyle de olsa normal sayılıyormuuş. ıcını rahat tut.

akşamları girebiliyorum hep bu ara ama kimse kalmamış oluyor:(((

ıkili testi ben özel laboratuarda yaptırdım 80 tl aldılar...

Sonucu bugün maille yollamışlar.. Bakıyorum bakıyorum riskler var ama bişe anlamıyorum.. Bi an önce sabah olsunda erkenden arayım doktorumuu

selam kızlar 12 haftalık hamileyim ve ikili test yaptırmak istemiorum yani ama yinede kararsızım off kafam çok karışık:((

bende 2li test yaptırmadım daha doğrusu doktorumuz gerek görmedi.ense kalınlığını ölçeceğim şayet anormal bir durum varsa o zaman 2li test isteyeceğim dedi.çok şükürki ense kalınlığında bir problem çıkmadığı içinde teste gerek kalmadı.
bu ayın sonuna doğru 3lü test için gideceğim Allah izin verirse.hayırlısıyla şu test muhabbetlerinide sorunsuz bir şekilde atlatsaydık.:Saruboceq:

selam kızlar 12 haftalık hamileyim ve ikili test yaptırmak istemiorum yani ama yinede kararsızım off kafam çok karışık:((

bence öncelikle doktorunuzla görüşün.zaten dediğim gibi bazı doktorlar ense kalınlığının ölçümünde bir anormallik olmazsa 2li teste gerek bile duymuyorlar.ama yinede bunun kararını doktorunuz versin bence yerimseniben

günaydın kızlar...
benim dr. ikili test sonucu iyiyse 3. yapmayabiliriz, kararı size bırakıyorum dedi.. bende kararsız kaldım. eşim mutlaka yaptıralım diyor da ben gerek görmüyorum bilmiyorumkismile

günaydın kızlar,
benimde ikili test sonucum yarın çıkıyor,üçlü test istemedi doktorum,inşallah sonucu iyidir :Saruboceq:

günaydın kızlar
bende ikili testte problem yoksa 3 lüye gerek yok diye biliyorum
bende daha yaptırmadım
ne kadar bilmiyorum

günaydın kızlar
bende ikili testte problem yoksa 3 lüye gerek yok diye biliyorum
bende daha yaptırmadım
ne kadar bilmiyorum

günaydın canım,
doktorum ikili testle üçlü testin aynı olduğunu sadece ikili test istediğini söylemişti.
ben özel bir labaratuvarda yaptırdım 90 tl ödedim.

kızlar bende dün ikili testi yaptırdım ense ölçümü 1,1mm çıktı doktor herşey güzel dedi kan testi sonucu perşembe günü çıkacak.Bana bir ay sorna gel 16.haftada 3lü testi yapcaz dedi.

Back
X