• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar 13 hafta 5 günlükken doktora gitmiştik %80 erkek dedi hayırlısı bakalım
ismini de yusuf mirza koyacağız inşallah

hayırlı olsun cnm oğluşunn ne güzel cisiyeti belli olmuş seninkinin bizim daha erken 2 hafta sonra gidebilirsem belki bende öğrenirim.Cinsiyete bakarken 3 boyutlu ultrasondanmı bakıyorlar yoksa 2 boyutlu mu

Vuslatcım çok geçmiş olsun..Hamilelikte ilaç alamadığımız için normalde bi ilaç alsan geçecek olan şeyler bizde uzun sürüyor..C vitamini dopingi ile biran önce iyileşirsin inşallah canım..

Dirimcim ben ikili teste yarın gideceğim..Sen gittin mi?

Vuslatcım çok geçmiş olsun..Hamilelikte ilaç alamadığımız için normalde bi ilaç alsan geçecek olan şeyler bizde uzun sürüyor..C vitamini dopingi ile biran önce iyileşirsin inşallah canım..

sağol canım haklısın basit bişey bile uzun sürüyo ama ALLAHTAN okul bitti istirahatle daha çabuk atlatırım inş

ben hamileliğin başından beri var günde 3-4kere çıkarıyordum şimdi bikaç gündür iyiyim çıkarsam bile bikaç kere ama çok şişkinlik oluyo azcık bişi yesem patlıcak oluyom resmen maden suyuna takılıyom
ben de dünden beri iyiyim bakalım bugün nasıl olacak maden suyu faydalıymış evet ben de duydum ama asitinin geçmesi lazımmış gaz yapabilirmiş

bi ben kaldm ya şu ikili testi yaptrmayan :(:(
ben de yaptırmadım allah allah
doktorum bana hiç bahsetmedi bile ne zamn yapılıyo bu ikili test neden yapılıyo peki

ikili testi en ucuza ben yaptırmışım galiba kızlar:)
bende özel hastanede 19 lira aldılar..üçlü testte 25 liraymış.
canım ben de kocaeli de oturuyorum sen nerde yaptırdın peki bana daha doktorum söylemedi yalnız bişiy

hadi hayırlı olsun bu topiğin ismi ocak ta erkek doğuranlar olarak değişecek maşallah oğluşlar çoğaldı:1::nazar:
ay benim de inşallah biri kız biri erkek olur

canım doktoruna göre değişiyor sanırım,aşağıya link verdim
arkadaşların doktoruda gerek yok demiş,ama seninkinde problem olmamasına rağmen doktor istemiş.bende anlamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...yaptirmayan-varmi-aranizda-yardim-lutfen.html
baktım canım orda çoğunluk isteğe göre yapılmış ben dktruma bıraktım o nederse o olur artıka.s

sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına bende fakülteye gidiyorum bendende üçlü testi yaptırmamı istediler bugün int.dende araştırdım bunalr tarama testleri her annin yaptırmasını gerektirdiğini yazıyor sonuçta bu testlerin sonucu kötü çıksada bu bebek %100 sağlıksızdır diye bişey diyemiyorlar.Yada sonucu ii çıkanlar için %100 sağlıklı bunalr bence rutin testler yaptırmakta fayda var.Ama amniyosenteze bende karşıyım çünkü %3-%5 bebek kayıplarına nedne oluyormuş onu doktorlar istese bile ben yaptırmam zaten.
benim ilk gebeliktede her ikisi yapıldı bundada yaptıracağım asıl önemli olan şekerimin yükselmemesi ondan korkuyorum eyvahedigeldismileilk bebişimi o yüzden kaybettim:gitme:

ben de dünden beri iyiyim bakalım bugün nasıl olacak maden suyu faydalıymış evet ben de duydum ama asitinin geçmesi lazımmış gaz yapabilirmiş

doktorum bana hiç bahsetmedi bile ne zamn yapılıyo bu ikili test neden yapılıyo peki

canım ben de kocaeli de oturuyorum sen nerde yaptırdın peki bana daha doktorum söylemedi yalnız bişiy

ay senindemi ikiz bebişin olucak sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

yok canım daha haftaya gidicem doktora

ikili test 11-14.haftalar arası yapılıyor diye biliyorum canım

ay senindemi ikiz bebişin olucak sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan
evet canım ikizler
amin canım
rabbim senin de kucağına almayı nasip eder inşallah
geçmişi okudum biraz sonhafta bebeğini kaybetmişsin galiba canım

yok canım daha haftaya gidicem doktora

ikili test 11-14.haftalar arası yapılıyor diye biliyorum canım
he anladım doktor o yüzden daha söylemedi bana erken demek ki

geçmiş olsun vuslatcım.

bizim de ense kalınlığı ve 2li testte bir sorun çıkmadı ama doktor 4lü de yapalım, içimiz rahat olur dedi. böyle bir fırsat verken niye es geçelim diye düşünüyor. biz de tıpış tıpış gidip yaptıracağız.
:emir_bebek:

slm kızlar ikili testim normal çıkmış telefonda öyle dediler
2 boyutlu ult geçen hafta dr kıza benziyo dedi
ertesi gün 3 boyutlu ult.dr daha erken cinsiyet söylenmez dedi
bakalım ne olacak kaçıncı haftada cinsiyet için gideyim kızlar

slm kızlar 4 gündür migrenden bitmiş durumdayım resmen hayat durmuş gibi kafamı kaldıramıyorum burdan okudum çin yağı iyi geliyomuş hemen gidip aldım az önce inş geçer tadım tuzum kalmadı hiç günde kaç kez sürülüyo bilgisi olan varmı

selam kızlar bugun ıkılı testın kan tahlılı sonuclarınıda aldım.gercekten cok stres yapmıstım neysekı bı sorun olmadıgını ogrendım.Allaha cok şükür .Rabbim bebişlerimizi korusun hep

şirinem hadi geçmiş olsun
sorun olmadığına sevindim

bulut ben hiç bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar
13.haftada felan öğrendi

zeycane arkadaş kaç kere yapıldığını yazmadı ama
çin yağı pamukla enseye ve alna sürülecekmiş
yarım saat kadar bi sürede geçti demişti arkadaş

Back
X