- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.601
Saol canım bian önce bulup almam lazım böyle belim sıkınca suçluluk duyuyorum bebek içincanım ben kullanmadım
ama hamilelik satan yerlerde dolu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım bian önce bulup almam lazım böyle belim sıkınca suçluluk duyuyorum bebek içincanım ben kullanmadım
ama hamilelik satan yerlerde dolu
denizciğim ellerine sağlık canım
biraz önce diğer topikte yazdıklarını okudum
çok faydası olucak bizlere
Selam hanımlar,,herkess hasta ya, dikkat edin kendinize.gecmış olsun tum hasta annişlere.
Bugun bebek mağazası gezdım ne cok alınacak şey var .14 hafta oldu artık ufak tefek bıseyler alayım dıyorum ama ne alacagımı bılemedımmm.tecrubelı bırıyle cıkmam lasım.. ama çok şeker şeeler var:ecrin_bebek:
kızlar bugündragittim 2farklı dragidiyom 2farklı hastaneden çünkü olur ya doğum zamanı biri olmazsa diğerine giderim diye.buda bebeklere gayet sağlıklı dedi 8er cm olmuşlar%85 kızlarım olcakmış hayırlısı evde kızlar kulübü kurcaz 3kızım ve benkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gözunaydın vuslatyaren bebeklerın saglıklı oldugunu duymak güzel.kızlar klubu kulaga hoş gelıyoralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ıkı doktor arasında mutlaka farklılıklar oluyordur.ben ilk gunden berı aynı doktora gıdıyorum memnunum ama bazen dusunuyorum acaba doktorum yapması gereken yapmadıgı bısey varmı dıye,nasıl senın doktorların boyle bısey farketın mı
:Saruboceq:umarım anlatabılmışımdır canım
grip olduma benical cold verdi bebeklere hiç zararı olmaz dedi bide elevit verdi ama ben sormayı unuttum folic plusu bırakcam mı şimdi sade elevit mi olcak bilen var mıCADIARZU
ben ılk 11hafta sabah demır ilacı,akşam folık asıt aldım,11.haftadan sonra sabah demıre devam edıp,akşam da elevıt alıyorum
yanı benım dr um elevıte baslayınca folık asıtı bıraktırdı,
mrb arkadaşlar nasılsınız
buğün bende dokturuma gittim
elevit kullanıyorum sadece folik asiti bıraktım.
2 li test için kan verdik ense kalınlığını ölçtü
çok şükür sorun yok dedi.
ama vcinsiyetini söylemedi
gelecek aya kaldı.
11-14.haftalar arasında yapılıyo canım maşallah göbüşüne ne güzelkızlar bu ikili test kaçıncı haftada yapılıyo
11-14.haftalar arasında yapılıyo canım maşallah göbüşüne ne güzel![]()
kızlar bu ikili test kaçıncı haftada yapılıyo
gözünaydın canım sorun çıkmamış sevindim
Benimde artık pantolonlarım olmuyo, lcw den çeşit çeşit elbiseler aldım kendime nasıl olsa yaz onları giyiyorum sürekliya sorma valla kafayı yiyorum daha 11 haftalığım şu halime bak hiç bi kıyafetim olmuyo bu yüzden