- Konu Sahibi teknekazintisii
- #4.661
geçmiş olsun canım.ALLAH bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasınşmoralini bozma dualarım seninle.RABBİM inşallah kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlar bu gece sabahı zor ettim dün drdan çıkınca yarım saat falan çarşıda oyalanmıştım ondan mı yoksa soğuk algınlığına mı bağlı bilmem kafamın içine sanki balyoz iner gibi zonkladı gece sadece 2.30-3.30 arası uyudum kafama patates bağladım neler yaptım ama nafile şu çin yağından bende alsam bakalım.şimdi de kafamçok ağır boğazım yanıyo dr benical cold verdi zorda kalmayınca içmeyim diyordum ama içicem galiba hastalık ağırlaşıyo gibi
dün eşime dedim ki üzülüyo musun kız olcak diye?zaten bir kızımız var oda saçmalama sağlıklı sıhhatli olsun da dedi.ben de ağzını aramak için 5-6sene sonra bi daha düşünürüz falan dedim o da yok bence yeterli allah bunlara sağlık versin dedi sevindim
Teşekkür ederim cnm, dualarınız benim için önemli,
Babanızın düşüncesini bilemem ama çocukların için kesinlikle sevinmelisin, biz 4 kız kardeşiz ve süper bir duygu, bir arayadayken inanılmaz keyifli geçiyor zaman ve çok düşkünüz birbirimiz, hiç erkek kardeş ihtiyacı duymuyoruz,.