mügecim sağolasın.yok öyle yazasım gelmiyor,yazcak bişe de gelmiyor zaten aklıma.şunu yaptım bunu yaptım demek de istemiyorum.ama herkesi merak ediyorum,okuyup okuyup çıkıyorum ben de.taşınma işimiz kaldı canım bizim.yaza kadar şimdiki evimizde kalıcaz,yaza allah kerim belki diyorum bi gözü karalık yapıp kendi evimizi de alabilir,kendi evimize çıkarız.zaten buraya 1000 lira veriyoruz,1000 lira kira vermektense 2000 lira kredi ödemek daha mantıklı gibi geliyor,bakalım hayırlısı.
herkes ev temizlemekten bahsetmiş,bende de dün temizlikçi vardı,heryer mis gibi oldu,halılarımı da yıkamaya verdim,bikaç gün içinde gelir.
birazdan da kendimi temizleyecem,daha doğrusu temizletecem.kafaya koydum kuaföre gidicem ağda yaptırmaya göbekten bişe göremiyorum zaten,çektiğim acı cabası.en iyisi mi gidim de bi çırpıda bitsin gitsin.
yarın doktor kontrolümüz var,32. haftayı doldurdum eğer bir sorun yoksa 37ye kadar çalışabilir izni alıcam doktordan,ayrılmayı düşünmüyorum erkenden.bukadar işte ben de de.haftasonu da oğlumuzun odası gelcek,onları yerleştirecez.ağrılar,sancılar devam ediyoruz işte.