Şirvancım; gözün aydın Elif'iniz evine gelmiş, güle güle sağlıkla büyütün :)
Vuslatyarencim; senin de gözün aydın minikler evlerindeymiş artık :) Sağlıkla büyüsünler inşallah :)
güldeşeker; 20 Aralık'a kadar doğum yapacakmışsın sanırım. Hayırlısı olsun canım...Sağlıkla&mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebişini...
bülut; çook ama çoook geçmiş olsun canım...inşallah sancıların geçer ve bebiş vaktiyle gelir...
YusNes; bebişe kocaman maşallah
Begümcüüüm; İstanbul'a gitmişsin. Görüşemedik bir türlü fırsat bulup da... Ben hala çalışıyorum

Artık bebişle İzmir'e döndüğünüzde buluşuruz :) Bende izinli olacağım inşallah o zaman :)
Lal, çok çok geçmiş olsun...
Dilekcim; Emir hastaymış, çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım...
Elifcim; aramızda doğuma en yakın gibi geliyorsun bana şu anda. Bebişin kilosu da çok iyi maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Allah bir avazda kurtarsın canım :)
Sibelcim, senin nazlı kız hala gelmemiş :) Bu arada ben de Elit halıdan aldım kızımın halısını :)) Pembe ve şeffaf simli :)
Secil8984, Canım gözün aydın, Allah bebişe sağlık versin. En kısa zamanda evine döner bebişin inşallah, dualarım seninle ve bebişinle...
Belgüncüm, geldim burdayım :) Çoook geçmiş olsun canımcım. Sana nazar değiyor bence...Diş ağrısı normalde bile çok fecidir, hamileyken hele daha da dayanılmaz olmuştur eminim.
1-2 hafta içerisinde izne ayrılacağım bende...İşlerim çook ama çook yoğun

( Çok sık takip edemiyorum... İzne çıktığımda daha sıkı takip edebilirim herhalde.
23 Aralık'da çatı muayenemiz var. Normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağına karar verecek doktorumuz. Çoook heyecanlanıyorum yaaa :)) Kızımı kucağıma alıp, koklamak istiyorum artık :) Ama vaktiyle gelsin pamuğum...Sağlıkla, sıhhatle....
Yarın bebek arabasını alıcaz kızımın :)
Hepiniz kendinize iyi bakın, sütünüzü için, meyvenizi yiyin bol bol :)) bebişlere kilo olsun :))