- Konu Sahibi teknekazintisii
- #23.181
canım senin ev sahibin insan değilmi böyle bir ayıp yapılırmı?bu sene birde kış çok sert geçecekmiş o hiçmi haberleri izlemiyor sonuçta bebek doğacak yani uyuz şey....slm kızlar herkese geçmişe baktım ama sinirden fazla aklımda kalmadı,
SİRVAN 41 kere maşallahhh elife çok tatlııı allahım nazarlardan korusun kokla bizim yerimizede elifi
BELGÜN canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey.
gelelim bana sinir küpü gibiyim şuanda evsahibimize nasıl kızdım anlatamam.bizim eve doğalgaz için petek döşencekti ya döşetemiyolarmış bugünde bizim kira günüydü eşim kirayı vermeye gttiğinde demiş olmuyo taktıramıoruz die yani biz sormasak kimse sölemicek bnde bekliyorumki temizlik için herşey bitsin öle yapayım die bütün temizliğimi bile yapmadım daha temizliği geçtim bn şimdi kışın nasıl yapıcam bebekle oturduğum odam çok büyük hadi biz klimayla ısınıyoduk ama bebeğe klima yetmezki,taşınsam şunun şurasında 1 ay kalmış doğuma iice soğuklarda geldi artık napıcaz bilmiyorummm.
ben o yüzden de kaçtım izmirden burda evler hep doğalgazlı,izmirde bebeği hasta ederiz dedik.
Allah yardımcın olsun ama yine en tasarruflusu ufo onu kullnacaksın yolsa kalarifer peteği şeklinde elektirikli ısıtıcılar var çok güzel ısıtıyor ama çok elektrik yakıyor.....o yüzden baştada dediğim gibi en iyisi ufo.....
iyiyim canım bir türlü koşuşturmam bitmedi o da bitse şükür diyip artık doğumu bekleyeceğim....ii ol da tatlım gerisi önemli diil yaaaaa inş hastane işini de ayarlarsınz bi an önceee
Şirvancım; gözün aydın Elif'iniz evine gelmiş, güle güle sağlıkla büyütün :)
Vuslatyarencim; senin de gözün aydın minikler evlerindeymiş artık :) Sağlıkla büyüsünler inşallah :)
güldeşeker; 20 Aralık'a kadar doğum yapacakmışsın sanırım. Hayırlısı olsun canım...Sağlıkla&mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebişini...
bülut; çook ama çoook geçmiş olsun canım...inşallah sancıların geçer ve bebiş vaktiyle gelir...
YusNes; bebişe kocaman maşallah
Begümcüüüm; İstanbul'a gitmişsin. Görüşemedik bir türlü fırsat bulup da... Ben hala çalışıyorumArtık bebişle İzmir'e döndüğünüzde buluşuruz :) Bende izinli olacağım inşallah o zaman :)
Lal, çok çok geçmiş olsun...
Dilekcim; Emir hastaymış, çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım...
Elifcim; aramızda doğuma en yakın gibi geliyorsun bana şu anda. Bebişin kilosu da çok iyi maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Allah bir avazda kurtarsın canım :)
Sibelcim, senin nazlı kız hala gelmemiş :) Bu arada ben de Elit halıdan aldım kızımın halısını :)) Pembe ve şeffaf simli :)
Secil8984, Canım gözün aydın, Allah bebişe sağlık versin. En kısa zamanda evine döner bebişin inşallah, dualarım seninle ve bebişinle...
Belgüncüm, geldim burdayım :) Çoook geçmiş olsun canımcım. Sana nazar değiyor bence...Diş ağrısı normalde bile çok fecidir, hamileyken hele daha da dayanılmaz olmuştur eminim.
1-2 hafta içerisinde izne ayrılacağım bende...İşlerim çook ama çook yoğun( Çok sık takip edemiyorum... İzne çıktığımda daha sıkı takip edebilirim herhalde.
23 Aralık'da çatı muayenemiz var. Normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağına karar verecek doktorumuz. Çoook heyecanlanıyorum yaaa :)) Kızımı kucağıma alıp, koklamak istiyorum artık :) Ama vaktiyle gelsin pamuğum...Sağlıkla, sıhhatle....
Yarın bebek arabasını alıcaz kızımın :)
Hepiniz kendinize :97:, sütünüzü için, meyvenizi yiyin bol bol :)) bebişlere kilo olsun :))
![]()
sorma canım bir görüşemedik ama bir görüşürüz tam görüşürüz merak etme daha bol bol vaktimiz olacak,havalar ısınınca bebekleri alıp gideriz kordona otururuz denize karşı:97: