2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...
hayırlı olsun canım benim

selam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..

bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.

dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...
hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin bebişin

Mrb arkadaşlar bende doğurdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:62: 34haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.7aralıkta geldi bebeğim.Allahıma bin şükür herşey yolunda.2,5kilo doğdu bebeğim ve küveze alınmadı çok şükür.Sarılık başlangıcından dolayı iki gün ara ara fototerapi aldık.Hala inanamıyorum arkadaşlar resmen doğum yaptım.Hemde ailemin yanında yakalandım konyada:)Denizlide doktorum hastanem tüm eşyalarım hazırdı ama Allahtan burda da herşeyi ayarladık.İğne fobime rağmen spinal anestezi ile sezeryan oldum.Ama normal doğum sancısıda çektim iki gün doğumumu detaylı bir şekilde anlatıcam film gibiydi resmen aksiyon filmi:)Allahım hepinize nasip etsin arkadaşlar çok güzel bir duyguymuş.Rabbim herkese nasip etsin inş.
hayırlı olsun canım benim epey erken gelmiş bebişin küvöze girmemesi güzel olmuş canım

kızlar doğum yapanlar
hastane için neler götürülmesi gerekir nelere dikkat edilmesi gerekir anlatabilir mi ben hala kendi çantam ve bebişlerim için ne götüreceğim konusunda kararsızım

canım...hayırlısı olsun..bolbol su içsen duzelmezmıymıss...

Doktorum düzelmez dedı, ama ben yınede dun duydugumdan beri daha fazla su içiyorum belki de olur faydası...

elma şekeri tarihin belli olması bence güzel.
hayırlısıyla alırsın inş. kucagına canım.

ben hergün buğün olurmu diyorum
ben sabırsızlanıyorumm inanın.

günün bellı olması güzel canım ama cok heyecanlandım,zaten gecelerı uyuyamıyordum bu gece bıde heyecandan uyuyamadım:1:

hayırlısı olsun herkes ıcın....bakalım yarın sabah 9.00da hastanedeyım,gelmezsem b:1:ılınkı doğurdumm:66:

Herkese Gunaydın Bu aradaa....:71:

Herkese günaydınlar,Mutlu,sağlıklı ,huzurlu ,sevinçli günler diliyorum:54:

Herkesin günü belli olmaya başladı.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
Elma şekeri hayırlısı olsun.İnşallah ikiniz içinde kolay olur doğum.Bakalım yarın alacaklar mı doğuma :52: Ben doğuma girecekmişsin gibi dua edicem

Yalap şap bir hastane çantası hazırladım ama bende hayran gibi kararsızım.Hala birşeyler eksik gibi geliyor.

Kızlar dün gece benimde böyle bacaklarımın gövdeme bağlandığı yere yakın kasıklarımda böyle kramp gibi sancılar girdi.Hani ilk aylar ani hareket edince girerdi ya onun gibi ama daha fazla.Böyle giriyor bir 10 sn kalıp geçiyor.Çok sık oldu.Ayakta da kalmamıştım halbuki.Dedim ben de git gide yaklaşıyorum doğuma herhalde ama hala çok gün var :78:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
gece uyuyamadım,doğum korkusu mu desem endişesi mi desem bilmiyorum bir tuhaf oldum,bazen diyorum hiç doğurmasam hep içimde kalsa :97: bazen de diyorum sıkıldım artık doğsa da görsem yüzünü oğlumun yani anlayacağınız bir garip ruh hali içindeyim,hayırlısını diliyorum her zaman,bu perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz,normal mi olacak yoksa sezeryan mi belli olacak....

elma şekeri belki doktorun bu hafta seni doğuma alabilir hazırlıklı gitmek lazım,çantanı falan al yanına,bazen hemen sezeryana alıyorlarmış,hakkında hayırlısı olsun.

bebish seninde bebişin pazartesi geliyor demek ne heyacanlısındır sen şimdi ben bile heyacanlandım burda,Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah.

bende sağlık ocağına kayıt yaptırsam iyi olacak,bebeğimin aşılarını sağlık ocağında yaptıracağım,herkes sağlık ocağından çok memnun,çocuk doktoru özelde olanlar bile sağlık ocağına aşıların yapılmasını tavsiye ediyor çünkü en taze ve yeni aşılar önce sağlık ocaklarına veriliyormuş.

Bende de bugün bi fenalık var içimde böyle bir nefes daralması.Hafif bir baş dönmesi.Ara ara gelen bir bulantı. Falan böyle içim nasıl sıkışık nasıl sıkışık anlamadım.Ayılamadım bir türlü ya :105:

Ayy çok heyecanlı yaaa :52::52: Allah kolaylık versin.Bugün son hazırlıkları tamamlarsın artık
birazdan epilasyona gıdecem,kaşlarımı aldıracamm sabah çamaşır yıkadım astım:64:,ama kuçuk bı ıhtımal yarın doğurmamm bence cuma veya cumartesı doğuracammm:49:

Bende de bugün bi fenalık var içimde böyle bir nefes daralması.Hafif bir baş dönmesi.Ara ara gelen bir bulantı. Falan böyle içim nasıl sıkışık nasıl sıkışık anlamadım.Ayılamadım bir türlü ya :105:

hayırdır inşalllaahh,bişeylerle meşgul ol,unutursun belkı o huzursuzluğu

hera gozun aydın canım.çok erkencı cktı senın bebekte..ismi ne oldu..allah analıbabalı buyutsn..

Evet cnm erkenci çıktı.Amin saolasın darısı başına inş.İsmini koyamadık henüz kayra ve buğra arasında kaldım sizce hangisi olsun?Ya da var mı başka öneriniz?[/QUOTE]

bence kayra daha güzel.aslında buğrayıda çok severim.üst komşumun oğlunun ismide buğrahan çok güzel bir çocuk maşaallah.ama çokkkkkk yaramaz:31:

kimsecikler yok galibaaa hu huuu:=)

bu arada uhanla konuştuk kızlar doğum yapmamış henüz 39.haftada şu anda.. pazartesiye kadar doğum olmazsa pazartesi doktoru bekliyormuş.bugün gitmişler kontrole ne açılma ne sancı yok dedi. iyiymiş yani şükür beklemedeler..

sağol cnm haber verdiğin için merak etmiştim.aramızda 1 gün var.bizimde yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor teyzemiz:18:

Hava aldım biraz şimdi iyiyim allaha şükür. :52: Ayy ben ne zaman doğum yapıcam yaa böyle bugün bi sancı girsede koşa koşa gitsek hastaneye diyor içimden bir ses :52: Neyse kızım biraz daha büyüsün daha bir ayı var :49:

ay kızlar bugün bir rüya gördüm.böyle bahçe gibi biryerde çalışıyorum sonra birden kanamam başlıyor.anneme diyorum doğum başladı diye hemen eve koşup duş alıyorum annemde koşa koşa babamla eşime haber vermeye gidiyor.bir uyandım karnımda şiddetli bir ağrı hemen lavaboya gittim ama tık yok.sadece çok sıkışmışım lavaboya gidince rahatladım.Allah hayırlara getirsin vakit yaklaştıkça garip garip rüyalar görüyorum.:18:

ay kızlar bugün bir rüya gördüm.böyle bahçe gibi biryerde çalışıyorum sonra birden kanamam başlıyor.anneme diyorum doğum başladı diye hemen eve koşup duş alıyorum annemde koşa koşa babamla eşime haber vermeye gidiyor.bir uyandım karnımda şiddetli bir ağrı hemen lavaboya gittim ama tık yok.sadece çok sıkışmışım lavaboya gidince rahatladım.Allah hayırlara getirsin vakit yaklaştıkça garip garip rüyalar görüyorum.:18:

Allah hayır etsin canım benim.Bende ne zamandır ağrım yokta gece bi iki sancı girdi uyurken kabus görmeye başlamışım ağrıdan .Zaten zar zor uyuyoruz rüyalarda yoruyor iyice

dilekcim senin bir dahaki konturolun
nezaman.
canım cumagunu ınşallah..bakaım o zamana kadar gelır belkı:26:

valla bende tık yok iyiyim.ara ara sancılarım olsada pek doğuracakmışım gibi gelmiyor bana.:1:
aynen bendeee

hayır olsun canımmm...

canım pencereyı aç..temız havadan cek ıçıne..

kaç gündür annemlerdeyim sabah gidiyorum kahvaltıyı orda yapıyorum,akşam eşimde oraya geliyor yemeğimizi yiyor geliyorduk.bugün evdeyim biraz temizlik yapayım diyorum ama cnm hiçç istemiyorr.:37:

Günaydın kizlar herkes bi yakınma icinde artık benim de akşamları cok ağrım oluyo ama duzensiz boyle bi anda bıçak saplaniyo sanki Kizim elini çıkarmış gibi geliyo :))Kemiklerimin açıldığını hissediyorum sanki nasıl sizliyo ...
Ben de çantamı hazırladım artık ama dogum yapan anneler tecrübeli tabii bu konuda bizi de aydınlatsınlar lütfen :)
Birazdan annem gelicek doğumdan sonra yatağa ne serecegimize falan bakicaz onları da hazırlayalım da ne olur ne olmaz diyo ....Artık günde bi bes kere falan arıyor korkudan :)

Son düzenleme:
Back
X