2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

suyunun normale dönme ihtimali varmıymış? canım hakkında hayırlısı neyser o olsun bende takılmıyorum normal doğum sırasında bile sezeryan olabiliyorsun inşallah kontrolün iyi geçer herşey gönlünce olur sen bugün doğum hazırlıklarını bitirmişsindir tabi her ihtimale karşı inşallah hayırlı haberlerini alırız.:emir_bebek:

suyumun normale dönme ıhtımalı yokmus ama azalmayadabılırmışş,evet canım bende herkes için hayırlı dogumlar dılıyorum:71:
elma şekeri cnm için rahat olsun hayırlısı neyse öyle doğsun bebişlerimizz.bende normal istiyorum ama kendimi çok da umutlandırmıyorum çünkü hiç belli olmazzzz....heyecan vardır şimdi sende cnm:18:
Canım hem heyecan var, hem korku, hem hüzün ,hem sevinç karmançormanımm:18:aslında dusundugumde tek önemlı sey var bebegımın sağlıklı olmasıı,benım suankıı ruh halım daha cok bebegım doğacakk ona ıyı bakabılecekmıyım,sağlıklı olsun vs yoksa doğum şekli ve zamanı önemlı degıl

kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm:43::43:
başakcım lıptonun bardak çayyları var zencefil+limon tavsıye ederım, ben gece yatmadan 1 tane ıcıyordum cok rahatlatıyor, ama etkısını bılemedegım ıcın abartmadan ıctım,gecmıs olsun canım

Hakkında hayırlısı olsun canım ama artık korkma bence doğsa da zaten sonlara yaklaştığı için küveze falan gerek kalmaz...Sen yine de herşeye hazırlıklı ol :)

Çok şukur manolyacım, erken dönemlerde sıkıntım olmadıgı ıcın sanslıyız, Allah hepımıze sağsalım kucaklmayı nasıp etsinn ,:71:

bİZE DUA EDIN KISLAAR,bebegım sağlıklı doğsunn:58:

suyumun normale dönme ıhtımalı yokmus ama azalmayadabılırmışş,evet canım bende herkes için hayırlı dogumlar dılıyorum:71:

Canım hem heyecan var, hem korku, hem hüzün ,hem sevinç karmançormanımm:18:aslında dusundugumde tek önemlı sey var bebegımın sağlıklı olmasıı,benım suankıı ruh halım daha cok bebegım doğacakk ona ıyı bakabılecekmıyım,sağlıklı olsun vs yoksa doğum şekli ve zamanı önemlı degıl

başakcım lıptonun bardak çayyları var zencefil+limon tavsıye ederım, ben gece yatmadan 1 tane ıcıyordum cok rahatlatıyor, ama etkısını bılemedegım ıcın abartmadan ıctım,gecmıs olsun canım

Çok şukur manolyacım, erken dönemlerde sıkıntım olmadıgı ıcın sanslıyız, Allah hepımıze sağsalım kucaklmayı nasıp etsinn ,:71:

Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım,umarım her şey dilediğin gibi olur...

slm kizlar
nasipse 5 ocakta dogum yapicam benim merak ettigim birsey var
acaba babalara (eslere) dogum izni kac gun bilgisi olan varmi acaba???

çok geçmiş olsun canım biran evvel iyileşirsin inşallah hamilelikte zor valkla soğuk algınlığı.
cnm çokkk teşekkür ederim..
çok geçmiş olsun sen hala doğum iznine ayrılmamıştın sanırım :( ilaçlar dışında akla gelecek herşeyi de denemişsin geçsin artık ya
bu hafta okulda son haftamdı ama raporluyum gidemicem zannedersem.saolasın cnm
Canım Allah hayıra çıkarsın rüyanı...Bende her gece farklı bir rüya görüyorum...Tedirgin uyuyoruz ya ondan sanırım...

bizim bebişler çok kuvvetli maşallah ! benim kızımda bazen öyle hareketler yapıyor ki sanki içerden beni çimdikliyor gibi canım yanıyor :)))

canımbende sana mesaj atmıştım öğlen. hastanedesinizdir diye rahatsız etmek istemedim arayıp...kızınla resminizi de gördüm çoook ama çook tatlısınız, gözün aydın canım....

bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık yaaaa....

Belgüncüm bende 30 Aralık'da gidiyorum doktora. Doğuma karar vereceğiz inşallah. Seninle aramızda çok az gün var. Bakalım hangi prenses önce gelicek :)) Ben hala normal doğum mu sezeryan mı karar veremedim...:18:Bebeğim için hangisi en iyisi olacaksa onu nasip etsin Allah'ım...

canım gözün aydın. Allah hayırlısını nasip etsin...bizi de haberdar et mutlaka...

zaten bebek eşyalarının hepsi çok zor kuruyor ! benimde beşiğimin uyku setini getiremediler hala...daha yıkanacak, kuruyacak... ooff offfff :(

başakcım çok geçmiş olsun canım. zencefilin hamilelikte herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum. istersen önce bir netten araştır. ben bal ve toz zencefili karıştırıp yiyorum böyle zamanlarda. taze zencefili de limon ile kaynatıp çayını içebilirsin...en ağır durumlarda bile kurtarıcım olmuştur...
mügecim çok teşekkürler valla neler denemedim ki...bal ve zencefil az rahatlattı sanki
hoşgeldın sıbell..naz da hoşgldı evınızee....
hayırlı, ugurlu olsun canımmmm..

sonu doğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52: :52:
belgun kanala gırmısmı bebeın..ohh maşallah....
saırım herkeşler benden once doguracak...:51: :51:maşallah maşşallah..:nazar:

hoşgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben agda yapalı 1 hafta oldu..boyle gıderde benım bebek gelmezse yerıne yenılerı çıkacak ...:77: :77:

canımmm senın bebekte gelmeye karar vermıs erkencıktennnnnn..hadı hayırlısı...
canım gecmıs olsun...
antıbıotık ıçecek kadar kotu hıssetmıyorsan kendını eger ıhlamur bal çorba ve meyveyle ıyı olabılırsn..ama doktor oksuruk ıçın ayrıca ne ded..ilaç verdımı..

olsun canım..bır kaçgun sonra daha fazla fırsat verır bebegın sana belkı..beklıyoruz senııı..
evet hep oluyro bu agrılar...:30:
dilekcim çok teşekkürler hiç ilacı kullanmak istemiyorum mücadele ediyrm antibiyotik içmemek için.ama şurup falan içiyrm
cnm kaç haftalık hamilesin bilmiyorm ama bende senin gibi öksürük oldum hemde tam 3.bucuk ay sürdü ilaçları almadıgım için bronşite yakalandım vee 4 kutu antibiyotik kullandım o zaman 5 aylık hamleydim düşün 4. kutuyu daha yeni bitirdim d.r bana bir şey olmıycagını söyledi çünkü verdigi antibiyotik gebeler içinmiş anca atlattım rahman olan allahım şifalar versin ben çok ii bilirim o öksürügü neler yaşadım çektimm birde öksürürken elin hep karnında olsunn göbegine hafif bastırr elini karnına koymadan öksürmemeye çalış rabbim tez zamanda şifalar versin inş dogumdan önce iyleşirsin ama o öksürük antibiyotik kullanmadan geçmiyor daha fazla ilerlemeden bence d.r görün ve kullan sanırım burdaki kızlar hepsi dogal yolla hamile kalmış benim bebegim tüp bebek ve 10 gün sonra dogumumuz var allahın izniylee hamdolsun şimdi öksürügümüz yokkkkk
cnm çok saol sanada büyük geçmiş olsun.inanırmısın eşim saydı 10 saniyede bir öksürüyorum bu gidiş kötü yarın bidaha gidicem dr a antibiyotik kullanmamaya uğarasıyrm sonuna kadar ama mahvoldum yemin ederim ya:43:
cnmmm inş biran önce geçer ben hapşırırken bile çok korkuorum çıkacak die :2: :52:
doktorun sorun olmas dediyse bence iç antibiyotiğini daha kolay atlatabilirsin, intrnetten de araştır bi istersn.. in şdoğuma kadar bişiiçiğin kalmaz cnmm :29:

ayy inşş cnmmmm Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsınnn :97:

sorma cnm doktor teyzemis hazırlıklı ol dedi aceleci bu dedi :52: heran gelebilirmişş hayırlısı bakalımm... senden önce doğurucam galiba :52:
güldenim saol ben doğurursam bu ara bilin ki öksürükten:43:
bskozberk canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer. Sen hala izne ayrılmadın mı?Dinlenemiyor musun ya ?Denk gelemiyorum pek sana ama görmeyeli hala hastasın Allah yardımcın olsun canım benim.Bende babaneme gidicem ama oda grip sesi kısılmış inşallah bulaşmaz bana da :25:
Herkesin bebişi gelmek istiyor çabucak ne güzel yaa :52: Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
cnm çok teşekkür ederim ben bu hafta da çalışıp izne ayrılıcaktım ama rapor aldım kalkcak halim yokki zaten:14::14:

cnmmm duacınız sağsal,im al inşallh bebeğini kucağına...
saolasın cnm bir de o çayı denicem inş.görürüm faydasını sen de bana dua et:14:
slm kizlar
3 gün ama 10 gün olcaktı olmuştur inşallh

Son düzenleme:
Basakcim cok gecmis olsun gecen hafta ben de senin gibiydim kbb de doktorum antibiyotiklik bi durumun yok ama ilerlerse kullanabilirsin demisti bence doktorun önerdiyse kullan cok ilerlerse bi de dogum da başlarsa daha kötü olursun Allah korusun... Sen de öğretmendin sanırım sona eklemek için çalışıyosun anladığım kadarıyla bence cok zorlama böyleyken de dinlenmeye cok ihtiyacı oluyo insanın çünkü ben de fazladan iki hafta çalıştım grip de başlayınca bıraktım gitti ...Su an sen hastalandığında da bebeğin bundan etkileniyo...Artık kendine ve bebeğine zaman ayır canım ...

Son düzenleme:
kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dedi :53: yerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii :53: :52: ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastı :52: heran doğum haberimi verebilirim yanii :52:
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani :27:
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem :27:
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş :31:

ayyy ben bile heyecanlandım cnmm hayırlısı olsun inş..sağlıkla kucağına al inş...ayy 2011 olsun bariii:))

kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm

bende iki hafta önce yaptırmıştım hep tahriş oldu şimdi yine yaptırim diyorum ama okadar çok çıkmadı üstelik tahrişten sonra isilik isilik oldu nasıl olcak bilmiyorum üfffff

çok sıkıntılı bı iş yaa,, ben normal dogum yapacam belkı erken gelır dıye 36.haftamda yaptırmıstım,,,dun doktorum kontolumde suyun azaldıgını ve rısklı bır durum olursa yarın sezeryan olabılecegımı soyledı.bugun kuaforum kpalı olmasına ragmen sağolsun kızı aradım geldı açtı dukkaı epılasyonumu yaptırdımm da rahatımmm :49: ,,ama benımde en çok çekındıgım sey agdaya gıdemeden dogurmaktııı,,
merak ettım, nasıl yaptılar dogumda hemsıre felanmı temızledı yoksa o halıyle mı oldu:26:

her an doğum haberini alabiliriz yani hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı olsunda..

belgüncümmcnm maşallh kızına.kilosu da iyi nst de iyi çıkmışş herşey güzel daha ne olsunn.3 gün var senle aramızda cnm hayırlısıyla bekliyoruz artık kızlarımızı:16::

kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm:43::43:

sağol canımcım evet kilosuda ii gerçi bugün çok yakın bir arkadaşım ki hatta en yakın arkadaşlarımdan biri kilosunu sordu dedim böle böle ama ben kilosunu beğenmedim sölim dedi nasıl moralim bozuldu ağladım eşim ve anneanneme dedim böle böle azmı şimdi kızımın kilosu eşim çok kızdı anneannemde saçmalama dedi haftasına göre birkaç günde önde doktorun demiş hem normalde 3 haftan var 40. haftaya kadar beklesen 3.500ü bile geçebilir çok kilolu olması mettah bişi değil kızım sonra normal doğurmanıda engeller 4 kiloya yakın olursa falan dedi.. nebilim yinede moralim bozuldu bir an..senle aramızda az var evet hayırlısı cnm hakkımızda senin nasıl durumlar??varmı sancı falan nstler nasıl ne diyor doktorun?? bu arada şu öksürükten kurtulamadın kıyamam yaaa sanada bebeğinede eziyet:(((

Belgüncüm bende 30 Aralık'da gidiyorum doktora. Doğuma karar vereceğiz inşallah. Seninle aramızda çok az gün var. Bakalım hangi prenses önce gelicek :)) Ben hala normal doğum mu sezeryan mı karar veremedim...:18:Bebeğim için hangisi en iyisi olacaksa onu nasip etsin Allah'ım...

peşpeşe gidicez doktora canım.. bizde konuşcaz cuma günü bakalım nedicek bu dün gittiğim doktorun söledikelrini doğrulayacakmı..evet aramızda az gün var farketmez canım bizim prensesler sağlıklı gelsinde hangimizinki önden gelirse gelsinnnnn ben hala ısrarla normal istiyorum ama bazen amannn sezeryanmı olsam diyorummm kızımı özlüyorum bir an önce alim diyorum :))ama bir yandanda beklemek istiyorum kendi keyfine göre hareket etsin...valla hangisi bebeklerimiz için ii olacaksa o olsun inş.. :16:

hunny cim sendende inş. güzel bir haber alabiliriz
desene
hadi hayırlısı canım

belgüm cum doktur negüzel anlatmış herşeyi.

evet çok güzel anlattı sağolsun..:)

iyi akşamlar kızlar.. ya dün geceden beri adet olcakmışım gibi ağrım var..karnım öyle huzursuz...sanırım doğuma bayabaya yaklaşıyoruz..korkuyorumda birazcık sanki offff..bide bu hamilelikten sanırım hemoroid gibi bişi oldu..ondanda korkuyorum normal doğumda ve sonrasında artarmı diye..aranızda böyle olan var mı? yarın doktorumu aradığımda sorayım bakim..

ben hiç yaşamadım bir doktoruna sor istersen

belgun kanala gırmısmı bebeın..ohh maşallah....
saırım herkeşler benden once doguracak...:51: :51:maşallah maşşallah..:nazar:

öle dedi dün gittiğim dr başı dönmüş kanalda dedi itmeye çalışıyor kendini içeri doğru dedi..bakalım cuma bizim doktorumuz ne dicek.sağlıklı olsunda erken yada geç gelsin farketmiyor artık.. senden önce doğurmam zannetmem benim daha var...seninki bugün yarın gelir inş..sağlıkla sıhatiyle...

uyku tutmadıııııı!!!!:)) bu arada dün doktor bana kızımın kulağını çekti verdi allahım ya baksnaa ne şeker diyor kızımın kulağına ne alem bir doktordu elide kulağındaydı kızımın bak bak eli kulağındaaa seninkiii her an gelebilir dedi:))))))))))))))

Günaydınlar mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum :71:

Elma şekerini acaba doğuma aldılar mı :52: Bol bol dua ediyorum inşallah hayırlısıyla kolaylıkla doğum gerçekleşir.Ayrıca pat diye sancısı tutacaklarda olabilir .Onlarada Allah kolaylık versin.Bebeklerini de korusun.Suhanında günü yakındı adilemirde çünkü :52: Hergün bugün doğum yapacaklar gibi dua ediyorum.Deniz bugün doğurabileceğini hissetmiyorum allah hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.:68: Bu sabah içimdeki düşünceler bunlar. :52:Hayırlısı olsun

hoş bulduk cnm tşk ederim senin bebeginde hayırlı olsun ben pek bu topige girmiyorm ama uzaktan sizleri takip ediyorm maşallah çok kişi normal dogum yaptı çogu erken dogum yaptı rabbim hepimize bebeklerimiz saglıkla sıhatla kucagımıza almayı nasip etsin dogum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsin inşş darısı bizim başımıza aminnn
amın canım..artk topıkte basladı bızım dgumlar.....allah sanada hepımızede hayırlısını versın..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahı benden once dogurcan senn :29:
dogur kuşum sende...

slm kizlar
canım 3 gun verecekler benım kocişime..
uyku tutmadıııııı!!!!:)) bu arada dün doktor bana kızımın kulağını çekti verdi allahım ya baksnaa ne şeker diyor kızımın kulağına ne alem bir doktordu elide kulağındaydı kızımın bak bak eli kulağındaaa seninkiii her an gelebilir dedi:))))))))))))))
hahahhaha...
kulaklarınımı cektı verdı..alem doktormus..ondada lazlık var galıba :52:
kızlar bendede yıne gece agrı oldu..ama karnın sertlesmesı degıldı...
bebek çatımı zorladı durdu...legen kemıklerım çok agrıdı...
çok agrım oldu..ama yıne uyku arası uyanamdım..narkozlu gıbıydım...sımdıde cok hareketlı..neoldu bılmıyorum..aerobik yapıyor içerde..dıyorum kı" çık dışarda yap "görelim bızde ...
ınşallah hepımızın bbekelrı çok uysall olurlar...:71:

Son düzenleme:
O ağrıdan bende de oluyor iki gecedir.Çok tuvaletim gelmişte kasıklarıma baskı yapmış gibi bir ağrı oluyor bacak aram ağrıyor.Bide tuvaletimi yaparken bi ağrı girdi.bi iki dakka kaldı ağrı .Odaya geçip uzandım geçti.Herhalde kemiklerim açılıyor

O ağrıdan bende de oluyor iki gecedir.Çok tuvaletim gelmişte kasıklarıma baskı yapmış gibi bir ağrı oluyor bacak aram ağrıyor.Bide tuvaletimi yaparken bi ağrı girdi.bi iki dakka kaldı ağrı .Odaya geçip uzandım geçti.Herhalde kemiklerim açılıyor

eve canım açılıyor kemıkler sanırsammmmm :26:

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu yazı:"ANNE"
Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır .
Karşılıksız sevginin ete k...emiğe bürünmüş halidir !
Ne kadar üzsen de
10 dakka sonra seni affeden zarif bir türdür,
yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,
kucağına yatıran,
öpüp koklayan tek varlıktır,
meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye
muhallebinin içine ciğer katarak
çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için
elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuş,
göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan,
sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık,ütü, vb yaparken bile
otomatik olarak çene çalan,
kendi kendine konuşan,
anne ne diyon dediğinizde
'sen kendi işine bak,
bi de senle uğraşmayayım şeklinde asortik cevaplar verendir,
"Yemek uzmanı, düzen insanı,
bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil,
kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir
lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde,
"amaaan ben sana daha güzelini bulurum"
diyebilen komik bir karakterdir,
''Oğlum/kızım aradım yoktun.
Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara börülcem benim öptüm annen''
şeklinde mesajlar atabilen tedirgin insandır.
ama...ama
dünyanın en güzel kucağına sahip,
en güzel kokan,harikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde
"iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen
ve benim hatırıma
benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan,
aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde biryere uzandığınız an
orada temizlik yapacağı tutan,
temizlik konusunda kayışı kopardığından
temizlikçi gelecek diye evi temizleyen
balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,
Mutfakta yaşayan,
evde herkesi idare eden bi tür canlıdır,
İyiliğin,
merhametin,
acaaip bir şefkatin,
sadakatin,
sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz kişidir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,
çocuğu mezun olunca,
çocuğu gol atınca,
çocuğu hasta olunca,
çocuğu askere gidince,
asmalı kabağı seyredince,
dolar yükselince
velhasıl buna benzer bissürrü şeye ağlayabilen,
bu yazıyı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,
ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

son kiiii üç dört;
uzakta dursa da yakın hissedilen,
canı hep istenen,
asla vazgeçilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği,
ıslak - kuru ama heeeep duygulu
en önemlisi; sağı solu oynamayan tek kadın.

günaydın kızlar hasta olanlar gecmıs olsun herkesın dogumu yaklastı herkeste bı heyecan var Hayırlısı ile inşallah hepiniz alırsınız kucagınıza arkadaslar biz böle sızler gıbı streslı heycanlı bekleyemedık mınıgım acele ettıgınden biz iyiyis buyumeye calısıyoruz gecelerı uyanık olmak bıraz yoruyor ama uykusuzluga alısmaya basladım sanırım.hamılelıktekı uykusuzluk gıbı degıl buarada:))daha tatlı bır sebebı var mınıgınız mıgırdanıyo ya karnı acıkıyo ya altına yapıyo ya hıckırık tutuyo yada sadece kokunuzu duymak ıcın aglıyo kucagınıza alınca susuyo hemen.ınsan hıc kıyamıyor mınnacık ellerı kıpır kıpır oluyo aglarken cok masumlar cok caresız ve muhtaclar anne olmak cok degısık bır duygu seliymiş sizinle nefes alan size sarılınca susan gözunuzun içine bakan sıcacık bir minik:)dogurun artık kızlar hepımız aynı duyguları yasıyalım:))gercı az kaldı bebıslerın hepsınn gelmesıne bı kısmı hayata merhaba dedı bile:)) mniğimle ben öptuk hepinizi

Ayy eklediğin yazı duygulandırdı beni çok .Zaten ağlamaya dünden hazırım.Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah canım. Bu arada şeyi soracaktım lohusa depresyonuna girdin mi sen ? :26:

Ayy eklediğin yazı duygulandırdı beni çok .Zaten ağlamaya dünden hazırım.Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah canım. Bu arada şeyi soracaktım lohusa depresyonuna girdin mi sen ? :26:

yok canım girmedım ama zaman zaman asırı sorumluluktan içime korku gırıyor bebegıme ıyı bakabılıyormumuyum dıye ama sanırım bu normalmıs ınsallah kımsede gırmesın cok zor dıyorlar kıloyu falanda hemen verdımya ben pek yenı dogum yapmıs hal kalmadı gobegımde gıtgıde kuculuyo belkı ondanda cok etkılenmedım ama ınsanın yanında bırısının olması sart annem olmasa yanımızda bende dayanamasdım heralde

herkese günaydın umarım herkes iyidir geçmişi okumadan yazıyorum
dün gece baya rahatsızlandım belim çok ağrıdı bu sefer uzunda sürdü sonra uykuya dalmışım gece tuvalet için uyandım zor kalktım yataktan, sabah da ağrım vardı eşim kahvaltısını hazırlamış bende kalktım yine ağrım vardı eşim annemi aradı anne sen gelde ben öyle gideyim dedi benide yatağa götürdü geri uyumasan bile yat dinlen dedi annem gelincede işe gitti içim geçmiş yine birden öksürükle uyandım midem bulanıyordu banyoya zor attım kendimi çok kötü oldum her yerim batmıştı sinirden ağlamaya başladım annem koştu geldi soydu beni bir güzel yıkadı olur dedi normal yukarı çıktık geri patates haşlayayım dedi annem ağrım da geçmiş durumda ama herkes bugün doğuracaksın diyor özellikle annem bugün doğum günü rüyasında kızım doğmuş iyi ki doğdun anneanne diye şarkı söylüyordu dedi hayırlısı artık bari beklemişken yaprak dökümünü izlesem diyorum :)))

yok canım girmedım ama zaman zaman asırı sorumluluktan içime korku gırıyor bebegıme ıyı bakabılıyormumuyum dıye ama sanırım bu normalmıs ınsallah kımsede gırmesın cok zor dıyorlar kıloyu falanda hemen verdımya ben pek yenı dogum yapmıs hal kalmadı gobegımde gıtgıde kuculuyo belkı ondanda cok etkılenmedım ama ınsanın yanında bırısının olması sart annem olmasa yanımızda bende dayanamasdım heralde

Bende yarın gidiyorum . Eşimden ayrı kalıcam .Üç gündür eşimde bende ağlıyoruz yani nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum.Annem diyorki doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan özlemeye vaktin bile kalmayacak üzülme diyor ama bebeğim olunca eşimi daha çok ararım herhalde. :43: Bavulumu hazırlıycam ama elim varmıyor.Bende pek girmem lohusa depresyonuna herhalde.Orada iş yapmıycam yiycem içicem bebişimle oynuycam :69:

Back
X